Νευροχειρουργός Κτηνίατρος


ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
Καλησπέρα στο φόρουμ, έχω ενα ημίαιμο κοκονάκι 7 ετών. Εδώ και μια εβδόμαδα έχει παράλυση των πίσω άκρων. Σήμερα κάναμε αξονική και διαπιστώθηκε μια σοβαρή προβολή δίσκου καθώς και τρείς ήπιες. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, κάποιον κτηνίατρο Αθήνα - Αττική με εξειδίκευση σε νευρουχειρουργικά περιστατικά ώστε να με ενημερώσει πως προχωράμε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Last edited:




ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
Την Πέμπτη είδε το σκυλάκι ο κ. Καραμήτσος, ορθοπέδικος μου συστήθηκε. Ευχαριστώ πάντως !
 




Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Πριν ένα περίπου χρόνο αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το δικό μου κοκονάκι και αφού κάναμε μαγνητική τομογραφία, την εξέτασαν τρεις νευροχειρούργοι κτηνίατροι και μου συνέστησαν να χειρουργηθεί και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.

Επειδή όμως ο κ. Βλαχόπουλος μου έχει σώσει με χειρουργείο στο παρελθόν και κάποιο άλλο σκυλί με σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο και είχε παραλύσει εντελώς από την μέση και κάτω, ευτυχώς δεν προχώρησα χωρίς να ακούσω και την δική του γνώμη! Και ήταν ο μόνος που είδε την μαγνητική και αφού εξέταση και την σκυλίτσα μου, μου είπε ότι το σκυλί μου δεν χρειάζεται να χειρουργηθεί και ότι σύντομα θα ξαναπερπατήσει και έτσι έγινε!!! Χρειάστηκε βέβαια για κάποιο διάστημα θεραπεία με φάρμακα, επίσης λίγο υπομονή και κάθε δέκα μέρες την πήγαινα και την παρακολουθούσε... Και ενώ όταν την πρωτοείδε ήταν εντελώς ανάπηρη, την τρίτη φορά που πήγαμε να την ξαναδεί είχε ήδη αρχίσει να κάνει δειλά δειλά βηματάκια!!!!

Ο,τι ο κ. Βλαχόπουλος είναι ένας εξαιρετικός νευροχειρούργος σίγουρα θα το έχετε ακούσει και από άλλους, εγώ όμως μετά και αυτό το περιστατικό, δεν τον θεωρώ μόνο καταπληκτικό νευροχειρούργο κτηνίατρο, τον θεωρώ Θεό!

Πριν αποφασίσεις να χειρουργήσεις το σκυλάκι σου, κάνε τον κόπο και πήγαινέ το μαζί με την μαγνητική τομογραφία να το εξετάσει ο κ. Βλαχόπουλος.
 
Last edited:


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
@Morgan_A ποιοί είναι οι άλλοι δύο γιατροί που λες οτι εξειδικεύονται ως νευροχειρούργοι? Βασικά ο Βλαχόπουλος, ως ορθοπεδικός είναι γνωστός.

@ntolmadaki περαστικά στο σκυλάκι σου και μέχρι να βγάλεις άκρη, προσπάθησε να το κρατάς όσο το δυνατόν, ακίνητο.

@vrmode @FrenchieFan για δείτε την διάγνωση.
 


ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
Προσπαθώ οσό μπορώ να το έχω ακίνητο, αύριο Δευτέρα είναι μια κομβική μέρα, ελπίζω να μπορέσει να την δεί το συντομότερο δυνατόν.
 
  • Like
Reactions: mareco


Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
@Morgan_A ποιοί είναι οι άλλοι δύο γιατροί που λες οτι εξειδικεύονται ως νευροχειρούργοι? Βασικά ο Βλαχόπουλος, ως ορθοπεδικός είναι γνωστός.
Επειδή η διάγνωσή τους δεν ήταν σωστή, δεν θα ήθελα να τους κατ΄ονομάσω δημόσια...
Όπως μας επισημαίνεις και εσύ, ο κ. Βλαχόπουλος είναι γνωστός, αλλά υπάρχουν και άλλοι, αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο Google και θα δεις ότι δεν είναι ο μόνος που αναλαμβάνει τέτοια περιστατικά, το θέμα είναι ότι κατά την γνώμη μου είναι ο μακράν καλύτερος όλων των υπολοίπων...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς το εννοείς. Ξέρω αρκετούς γιατρούς που θα αναλάμβαναν ποικιλία περιστατικών. Δεν δηλώνει κανείς τους, εξειδίκευση σε κάτι. Και ούτε φυσικά θα googlara μια τέτοια πληροφορία. Το φόρουμ τι το έχουμε? :)
 


Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Να προσθέσω μόνο ότι εκτός από τον κ. Βλαχόπουλο στην Νέα Σμύρνη και τον κ. Καραμήτσο στο Χαλάνδρι, υπάρχει κάποιος στο Μαρούσι, όπως επίσης και κάποιος στην Γλυφάδα κλπ κλπ κλπ

Και συνήθως όταν κάποιος έχει από έναν γιατρό μια καλή εμπειρία, δηλαδή του βοήθησε ή του έσωσε ένα σκυλάκι, τον θεωρεί καλό, ενώ αν συμβεί κάτι κακό... τον χρεώνει αρνητικά!!!
Όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτή δεν είναι αντικειμενική εκτίμηση..., επειδή όσο καλός και να είναι κάποιος γιατρός δεν είναι δυνατόν να σώσει όλα τα ζώα και να αντιμετωπίσει επιτυχώς κάθε είδους περίπτωση, όπως επίσης και όσο κακός και να είναι, σίγουρα θα έχει βοηθήσει και κάποια ζωάκια (ακόμα και κατά τύχει...). Επομένως δεν θεωρώ σωστό να κρίνουμε και να καταδικάζουμε κάποιον από μια εσφαλμένη διάγνωση. Για να έχεις αντικειμενική κρίση θα πρέπει να έχεις πιο εμπεριστατωμένη γνώση για την δουλειά κάποιου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να γνωρίζεις πως έχει αντιμετωπίσει περιπτώσεις..., να ξέρεις πως έχει συμπεριφερθεί σε διάφορα περιστατικά.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν θέλω να αναφερθώ δημόσια με ονόματα, επειδή δεν θα ήθελα να χρεώσω κάποιον από μια λάθος διάγνωση και μόνο.

Άλλωστε δεν αποκλείεται η περίπτωση της δικής μου σκυλίτσας, να ήταν ιδιαίτερη ή ακόμα και εξαιρετικά σπάνια και να μπορούσε μόνο κάποιος με τις γνώσεις και την εμπειρία του κ. Βλαχόπουλου να την αντιληφθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι κτηνίατροι που την εξέτασαν δεν είναι αξιόλογοι, αφού για να είμαι ειλικρινής κατόπιν συστάσεων την πήγα να την δουν.

Βέβαια κάτω από νορμάλ συνθήκες ο κ. Βλαχόπουλος θα ήταν η πρώτη μου και η τελευταία μου επιλογή, αφού μου έχει χειρουργήσει και άλλα ζωάκια στο παρελθόν και πάντα έμεινα απολύτως ικανοποιημένη από την δουλειά του, αλλά η Νέα Σμύρνη είναι πολύ μακριά από το σπίτι μου και μόνο με ΙΧ μπορώ να πάω εκεί και ειδικά όταν έχω να μεταφέρω ζωάκι με τόσο σοβαρό πρόβλημα!!! Όμως κατά διαβολική σύμπτωση εκείνες τις μέρες που συνέβη εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα αυτό το τραγικό περιστατικό στην μικρούλα μου, δεν είχα στην διάθεσή μου αυτοκίνητο, έτυχε να βρίσκεται με σοβαρή βλάβη στο συνεργείο και έτσι προκειμένου να μην χάνουμε και χρόνο, είπα να δοκιμάσω να ακούσω άλλες απόψεις...