Ξαφνική παράλυση...sos


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Καταρχάς σταμάτα επιτέλους να γράφεις με κεφαλαία. Δεν βοηθάνε. Να κάνεις λοιπόν με συνέπεια και υπομονή ότι σου λέει ο γιατρός. Και αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη ή δεις ότι περνάνε οι μέρες και δεν υπάρχει βελτίωση, να πας και σε άλλον γιατρό και σε όσους χρειαστεί. Δυστυχώς το να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου, έχει και οικονομικές συνέπειες τις οποίες υποτίθεται ότι δέχεσαι όταν αποκτάς τον σκύλο.
 






foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσεις το σκυλάκι είναι δύσκολα τα πράγματα...

Ο φίλος που στο έδωσε γιατί στο έδωσε;
Κι εσύ εφόσον δεν ήσουν σίγουρος ότι μπορείς να τα βγάλεις περα οικονομικά ίσως έπρεπε να μην το δεχθείς...
Δεν σε κατηγορώ, αλλά τώρα είσαι σε μια πολύ δύσκολή κατάσταση...κι αν το σκυλάκι έχει κάτι που θεραπεύεται πρέπει να το βοηθήσεις...είναι κρίμα κι άδικο να υποφέρει έτσι....
Πρέπει να μάθεις τι έχει καταρχήν....
Κάποιος φίλος ή συγγενής δεν μπορεί να σε βοηθήσει οικονομικά;
Τι ηλικία έχει το σκυλάκι;
 


elsaki

Member
2 Ιανουαρίου 2010
22
0
τι να πω δεν ξερω.ο φιλος που μου το εδωσε πηγε φανταρος,δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα εχω απελπιστει παντως σας ευχαριστω ολους για την γνωμη σας.:(
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Τυχερό σκυλάκι. Με αφεντικό που το απέκτησε ενώ εκκρεμούσε το στρατιωτικό του και στην συνέχεια το ξεφορτώθηκε σε φίλη που κακώς το δέχθηκε. Την βλέπω την ευθανασία να έρχεται...
 


elsaki

Member
2 Ιανουαρίου 2010
22
0
δεν θα κανω ευθανασια δεν ειμαι τοσο ηλιθια ελεος διδ.θα κανω οτι μπορω αλλα οχι να καταθετω καθε 5 μερες 50 ευρω.εχω και ενοικιο 400.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ?
Αρχικώς λοιπόν η ευθανασία ήταν δική σου σκέψη και όχι δική μου. Και οπωσδήποτε δεν σε αποκάλεσα ηλίθια. Και κατά δεύτερον:

θα κανω οτι μπορω αλλα οχι να καταθετω καθε 5 μερες 50 ευρω.εχω και ενοικιο 400.
Γι' αυτό είπα ότι κακώς το δέχθηκες. Αν τα οικονομικά σου δεν το επιτρέπουν, ακόμη και να ξεπεράσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα, που εννοείται το εύχομαι, πάντα θα υπάρχουν αρκετά έξοδα στα οποία θα καλείσαι να ανταπεξέλθεις.
 


elsaki

Member
2 Ιανουαρίου 2010
22
0
δεν ξερω αν αντεξει το σκυλακι αλλα το ευχομαι οσο τπτ αλλο παντως σας ευχαριστω ολους παρα παρα πολυ!!!!!!!!!
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Εγω παντως δεν ειδα ουτε να σε κλεβει ο γιατρος ουτε να σε κοροιδευει!!!οι εξετασεις μαζι με τις τιμες διπλα που αναφερεις δεν ειναι ουτε κλεψιμο ουτε κοροιδια!Εμενα προσωπικα δηλαδη μου φαινονται μια χαρα για εξετασεις!!!

Τωρα,καλα θα κανεις να ηρεμησεις και να συνεχισεις την θεραπεια!Ο γιατρος σου,σου ειπε να κανεις καποιες εξετασεις που καλως η κακως απαιτουν καποιο χρηματικο ποσο!Και αυτος με αυτες τις εξετασεις θα δει και θα κρινει τι και πως θα κανει!Οποτε ακολουθησε το!
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΤ ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,
Kαταλαβαίνω ότι το σκυλί ίσως σου είναι βάρος οικονομικά αλλα είναι πολύ κρίμα να παραδώσεις έτσι τα όπλα και να το "στείλεις" μια ώρα αρχύτερα..

Δεν είναι το κατάλληλο forum για να κρίνουμε την συμπεριφορά του φίλου σου..αλλα και εσύ όταν δέχτηκες να το κρατήσεις έπρεπε να ξέρεις το τίμημα..

Αν πιστεύεις πως ο γιατρός είναι έμπορας πάρε και μια δεύτερη γνώμη..μονο μην κανεις απελπισμένες κινήσεις γιατί είναι κρίμα πραγματικά..:(
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981