Ο αποχωρισμός πλησιάζει...


eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ναι, τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση.. Η γριούλα μου, η Ήρα μου, είναι πλέον 8 χρόνια μαζί μας και έχει φτάσει τα 12 χρόνια ζωής της. Ευχαριστώ το Θεό και την τύχη που την έστειλε κοντά μου!

Πηγαίναμε παντού μαζί, στις βόλτες με τις φίλες μου, στα πρώτα ραντεβού με τον άντρα μου, αργότερα με ακολούθησε στο νέο σπίτι και την οικογένεια που δημιούργησα, δέχτηκε σαν πραγματική μαμά το δικό μου παιδί και μέχρι τώρα ποτέ μα ποτέ δεν έκανε κάτι για να το φοβίσει ή να το τρομάξει..
Μάθαινε τις εντολές με ευγνωμοσύνη και πάντα υπάκουε! Δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα..
Για μένα είναι το δεύτερο παιδί μου και την αγαπώ όσο και τη βιολογική κόρη μου.

Σήμερα λοιπόν το κοριτσάκι μου ξύπνησε πολύ διαφορετική, δεν έφαγε, δεν είχε κέφια, δεν ήθελε ούτε βόλτα να πάμε!

Έφτασε η ώρα είπα και πήρα το γιατρό να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω. Το μόνο που είπε είναι απλά να είμαι κοντά της όπως πάντα, χωρίς να αλλάξω συμπεριφορά.. Την είχε δει πρόσφατα διότι έχασε πολύ βάρος και με είχε προειδοποιήσει, μου είπε πως απλά γέρασε, χωρίς ίχνος άλλου προβλήματος!
Ακόμη δεν έχει φάει κάτι, σηκώνετε με πολύ δυσκολία και πίνει λίγο νεράκι. Ίσως αυτό συνεχιστεί μερικές μέρες μου είπε.

Εύχομαι μόνο να μη ταλαιπωρηθεί πολύ, δεν αντέχω να τη βλέπω έτσι!
 


thanos_megara

Active Member
28 Μαϊου 2012
32
0
Μέγαρα
Έυχομαι ότι καλήτερο για την Ήρα σου...! Μην σε παίρνει απο κάτω (όσο είναι δυνατών) γιατί θα τής το μεταφέρεις.......! Δεν ξέρω τι άλλο να πώ....κουράγιο.
 




sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και στάσου δίπλα της τις τελευταίες της μέρες.
Κάνε την να νιώσει ότι φεύγει με αξιοπρέπεια και θα έχεις κάνει το καλύτερο για αυτήν.
Άλλωστε αυτή ξέρει ότι τελειώνει ένας φυσικός κύκλος.
 


eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, προσπαθώ να μην αλλάξω καθόλου συμπεριφορά όσο και να στεναχωριέμαι.

BiggBilly, για το μόνο που λυπάμαι είναι που την βρήκα όταν ήταν 4 και είχε ήδη περάσει άσχημα, μακάρι να την είχα από την αρχή εγώ!

Ξέρω ότι έτσι πρέπει να γίνει και είναι και ένας λόγος αυτός που δε θα αργήσουμε να πάρουμε άλλο σκυλάκι, χωρίς αυτό να αντικαθιστά την Ήρα μας.
Απλά δεν ξέρω πως θα το δεχτεί η κόρη μου που ήδη την προετοιμάζω.. Μου κάνει παράπονα ότι η Ήρα δε θέλει να παίξουνε και τα σχετικά..
 


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Το να χάσει βάρος δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι τα γεράματα η αιτία για κάτι τέτοιο.
Μήπως κάτι άλλο την ενοχλεί και έχει χάσει την όρεξή της?
Κάποιο παυσίπονο για τα αρθριτικά της δίνεις?
Η καρδούλα της είναι εντάξει? Την έχει εξετάσει ο γιατρός?
 


eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Μα αφού δεν καλοτρώει τελευταία, έχει και κατά διαστήματα διάρροιες.. Γι'αυτό είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό να χάσει βάρος. Την εξέτασε ναι, την έχω πάει σε 2 πολύ έμπιστους (δεν είναι και πολλοί εδώ πάνω βέβαια) αλλά και οι δύο τα ίδια! Όχι δεν της δίνω κανένα παυσίπονο..
 




Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Οπως και εμείς οι άνθρωποι, έτσι και αυτά μετά από κάποια ηλικία έχουν θεματάκια με τις αρθρώσεις τους, δυσκολεύονται στη κίνηση και πολύ πιθανό αν ο πόνος είναι έντονος να τρώνε λιγότερο.
Αυτό αντιμετωπίζεται με αναλγητικά σε αρχικά στάδια και αν επιμένει ακολουθείς άλλη συνταγή ακόμα και με μικρές ποσότητες κορτιζόνης.
Ο,τι μπορείς κάνεις για να τα ανακουφίζεις και να νοιώθουν καλά.
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν χάνουν την όρεξή τους ή έχουν διάρροιες από τα γεράματα.
Κάτι άλλο είναι αυτό.

Μήπως να πας την δει κάποιος άλλος γιατρός?
 


eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Σήμερα έχουμε προγραμματίσει εξέταση με τον ένα από αυτούς που την παρακολουθεί, θα του πω αυτά που αναφέρεις και θα δω τις αντιδράσεις του, μετά θα πράξω ανάλογα! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
 


sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
Λοιπαμαι για την Ηρα... Δεν μπορεις να κανεις κατι κοριτσι... Οτι γεννιεται καποια στιγμη πεθαινει... Μεινε διπλα της οπως εκανες τοσα χρονια! Μην αλλαξεις συμπεριφορα απεναντι της... Ελπιζω να πανε ολα καλα...

ΥΓ: στενοχωριέται κι εκεινη αν βλεπει ετσι εσενα!
 


eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό, μου έδωσε παυσίπονα αλλά μου τόνισε ότι είναι 12 ετών και όσο και να έχω ελπίδες δε θα αργήσει να φύγει. Τώρα είναι ευδιάθετη θα έλεγα και παίξαμε και λίγο, έχει ακουμπήσει τη μουσούδα στα ποδαράκια της κόρης μου και χαλαρώνουν και οι δύο... Το μόνο που θέλω είναι να φύγει ήρεμη, όπως τώρα!
 


deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
πολυ ομοφο συναισθημα να εχεις ζησει ολα αυτα τα χρονια με ενα υγιες ζωακι,περαν της θλιψης που μπορει να εχεις λογω της καταστασης αυτης θεωρω πως εν τέλει ειναι και γλυκος αποχωρισμος γιατι εζησε μια ζωη καλη διπλα σου και εσυ επισης.... εμας ο μορφεας ειναι τωρα 11 ετων(τον ειχε ο αντρας μου οπως ακριβως λες,πριν γνωρισει εμενα,πριν κανει οικογενεια,πριν βρει την πρωτη του δουλεια,στις βολτες,στους φιλους του παντου) και τωρα εχουν περασει τα χρονια,του χουνε πεσει τα δοντια,κουραζεται πολυ ευκολα,πολλες φορες δε μπορει να σηκωθει ευκολα(ειναι και βαρυς σκυλος) και γενικως ειναι "αργος" οπως ενας γερακος,ετσι λοιπον τον πηγαμε κι εμεις στον γιατρο προσφατα για μια γενικη κλινικη εικονα του ζωου και ευτυχως ολα βαινουν καλως και συνεχιζουμε οσο παει...δυστηχως εγω με το δικο μου ζωο δεν ειχα την τυχη να με συνοδευσει μεχρι τα βαθια του γεραματα και τον εχασα νωρις..και λεω κι εγω στον αντρα μου να μη σεναχωριεται(οσο γινεται δλδ) γιατι εζησε μια γεματη ζωη διπλα του,με αγαπη,χωρις προβληματα υγειας ποτε,με ανθρωπους γυρω του που τον αγαπουσαν και τον φροντιζαν παντα..ετσι λοιπον θα φυγει ηρεμος αφου ακομα και τοτε παλι διπλα του θα ειμαστε ολοι....
 


eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση!!

deliaki λυπάμαι για τον σκυλάκο σας και συμπάσχω... Επίσης, έχει πολύ γλυκιά υπογραφή!


Με θεωρώ πάρα πολύ τυχερή που η Ήρα ουδέποτε με "έτρεξε" για ασθένειες ή τραυματισμούς ή κάτι άλλο.. Από τα 15 μου την έχω και είμαι 23 (ναι, νωρίς νωρίς έκανα οικογένεια..)!
Πάντα είχαμε σκύλους στο σπίτι αλλά αυτό ήταν το δικό μου! Το "άρπαξα" από ένα ρεμάλι και της υποσχέθηκα τα καλύτερα. Ξέρω ότι τα έζησε όσα της υποσχέθηκα και φεύγει χαρούμενη.

Μακάρι να είχαν όλα τα ζωάκια την ίδια τύχη, γιατί δυστυχώς τα περισσότερα στη θέση της Ήρας πριν την αποκτήσω, δε θα ζούσαν πάνω από 5 χρόνια..
 


silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό, μου έδωσε παυσίπονα αλλά μου τόνισε ότι είναι 12 ετών και όσο και να έχω ελπίδες δε θα αργήσει να φύγει. Τώρα είναι ευδιάθετη θα έλεγα και παίξαμε και λίγο, έχει ακουμπήσει τη μουσούδα στα ποδαράκια της κόρης μου και χαλαρώνουν και οι δύο... Το μόνο που θέλω είναι να φύγει ήρεμη, όπως τώρα!
Κ αυτή να είναι ήρεμη κ εσύ να είσαι ήρεμη. Εγώ βλέπω μια πολύ όμορφη σχέση, που απαρτίζεται από πολύ τυχερά μέλη. Η Ήρα είναι τυχερή που έχει εσάς κ εσείς την Ήρα.:)
Μπορεί το τέλος να έρχεται, αλλά είναι μόνο μία στιγμή. Η κοινή σας ζωή είναι γεμάτη από πολύ πιο όμορφες κ σημαντικότερες στιγμές. Ελπίζω να κρατήσεις μόνο αυτές.
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θα σου πρότεινα να δεις τα νεφρά της. Ο δικός μου 14 σήμερα...έπαθε νεφρά στα 12 από καλαζάρ. Κάναμε μιλτεφοράν και συνήλθε μέσα σε 4 εβδομάδες. Από τότε πάιρνει φάρμακα για τα νεφρά και είναι καλά. Εντάξει δεν συζητάω για πόδια, όραση και ακοή αλλά παθολογικά είναι καλά Πάντως τα συμπτώματα που έγραψες δεν μου κάνουν για γηρατειά. Και 12 χρονών δεν είναι τόσο μεγάλη.
 


eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Και σε μας η όραση και η ακοή δεν είναι καλές, σήμερα μας έδωσε φάρμακα για πόδια ενώ θα έπρεπε να τα παίρνει από καιρό όπως κατάλαβα!

Ξέχασα να αναφέρω πως η διάρροια τελικά οφείλετε μάλλον σε μια παντόφλα που μασούλησε, μιας και είδα κομμάτια πριν λίγο που "τα έκανε"!
 
Last edited:


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν έχει όμως πρόβλημα με τα ωεφρά της αυτά τα φάρμακα θα της κάνουν κακό. Γενικές αίματος της έχεις κάνει? Πρώτα έπρεπε να ξεκινήσεις από αυτό. Και έναν υπέρηχο καρδιάς για να δεις και από εκεί πως είναι. Επίμένω ότι 12 χρονών δεν είναι τόσο γριά.
 




panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
52
Β.Α Αττική
Αη στο διάολο .... βούρκωσα!
Πολύ όμορφη η αφήγηση σου, όπως είπαν και οι προηγούμενοι προσπαθήστε να μην δείξετε οίκτο καθόλου και μην κλάψετε, πιστεύω πως θα νομίσει πως "φεύγει" και κάτι έκανε λάθος και σας στεναχώρησε.
Τουλάχιστον αυτή η γεύση θα σας μείνει μετά και είναι πολύ πικρή, πάρα πολύ πικρή. Τα ζώα δεν έχουν τον θάνατο όπως εμείς είμαι σίγουρος γι αυτό.

Σας εύχομαι τέλος να είναι περαστικό και να την χαρείτε για λίγα, καλά χρόνια ακόμη.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95