Ο οίστρος στις σκύλες


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
View attachment 43318Δεν ξέρω εσείς τι κατακτήσεις έχετε αλλά εδώ μιλάμε για τρελός έρωτας! Την έχει στήσει έξω από την πόρτα και δεν το κουνάει!
αδεσποτος ειναι αυτος ο φατσας???:shock:


@fotis γιατι δε δοκιμαζετε καποιο απο τα σπρευ που κυκλοφορουν για να καλυπτουν αυτη τη μυρωδια?? Σ εμας ουτε ενας γαμπρος δεν εχει εμφανιστει, ουτε σ αυτον τον οιστρο ουτε στον προηγουμενο.
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Και σε εμάς μέχρι σήμερα μόνο ένας λαμπραντοράκος. Γενικά δεν είχαμε θέματα. Ούτως ή άλλως σε καμια βδομάδα θα είμαστε κομπλέ, νομίζω...
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Οχι παιδια δεν ειναι αδεσποτος! Ειναι της διπλανής κυρίας..το αφήνουν ελεύθερο όλη μερα, δεν βγαίνει στο δρόμο!
οταν την αφήνω και εγω ελεύθερη παίζουν όλη μερα αλλα τωρα την εχω μέσα και του μικρού του εχει ξυπνήσει αντριλα και την περιμένει στην πόρτα απο τις 8 το πρωι!
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Aαααχ Φώτη αυτά ήταν 20 λεπτά που έπρεπε να αποτυπωθούν σε βίντεο ρε γμτ..!!! (θα το έβλεπα κάθε πρωί με τον καφέ για να πάει καλά η μέρα!)

"Το χρονικό μιας μπουγάτσας".
Πρωταγωνιστούν:
Το sex symbol της γειτονιάς και 3 υπέροχοι ζεν πρεμιέ, συμπεριλαμβανομένου του George Clooney,
άλλα αρτοσκευάσματα,
ζεϊμπεκιές από το ολιγομελές αλλά όλο χάρη μπαλέτο μας!
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
χαχαχα

Κοίτα, αμά θες φέρε κάμερα και το ξανακάνουμε αύριο το πρωί... Δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα να το επαναλάβουμε...

Υ.Γ. Μπουγάτσα κρουασάν τέλος. Καλά ήταν όμως, χαλάλι τους...
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ρε παιδια τα νευρα μου! Ο μικρος (τυπου γατα)δεν ξεκολαει!
Την ωρα που τρωμε την βγαζουμε σε μια μεγαλη βεραντα που εχουμε υπερυψωμενη που δεν μπορει να περασει σκυλος! Ομως σημερα το ο θεος να το κανει σκυλι γιατι δεν ειναι ουτε το κανονικο μεγεθος ειναι το τόι, μπηκε απο το κενο των καγκελων! Οκ, δεν μπορει να της κανει κατι γιατι δεν την φτανει αλλα υποφερει!αναπνεει λες και θα παθει ανακοπη και οι ιδιοκτητες του δεν το μαζευουν!
 




elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Χτες που την εβγαλα ηρθε παλι και την καβαλησε. Μην τρομαξετε, μεχρι τον αστραγαλο φτανει και σηκωνεται στα δυο κανοντας μεγαλη προσπαθεια να την μυρισει!
 




cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μην είσαι σίγουρη!!!
Έχω ακούσει περίπτωση που ένα τόι καβάλησε κανονικότατα και κατάφερε να ζευγαρώσει μια σκύλα μεγάλου μεγέθους!! :dohh:
Οπότε πρόσεχε καλύτερα!!!

Ή εξήγησε στους ιδιοκτήτες πως έχουν τα πράγματα και πες τους να μαζέψουν τον μπόμπιρα ή όπως λέει και ο KICKASS φύλα καραούλι και όποτε έρχεται ο μικρός μπουγέλωσε τον!!:cool:
 


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Φώτη όλα αυτά τα ψιψιψόνια για πάρτυ σου ήτανε?

Μεγάλε...έδωσες άλλη έννοια στο "βασιλικό πρωινό"!!!

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Eπειδη εχω τρελα σεναρια στο μυαλο μου σημερα μιλησα με τους ιδιοκτητες διοτι μπαινει απο ενα κενο 10εκατοστων οταν την βγαζουμε στη βεραντα. Τους παρακαλεσα να τον μαζεψουν για 2 βδομαδες. Εν τω μεταξυ, χθες οταν την πηγε βολτα ο αδερφος μου, μου ειπε πως ο μικρος ακολουθησε κανονικα και πηγαν βολτα ολοι μαζι. Ουτε οτι θα τους τον κλεψουν δεν σκεφτονται δηλαδη!! Ελεος, στην τσαντα χωραει!Τους ειπα πως δεν με ενοχλει καθολου ο μικρος ισα ισα παιζουν μαζι απλα για 15 μερες να κανουν λιγο υπομονη μην εχουμε απροοπτα!
Σημερα τελειωσαμε το πρωτο 10ημερο του οιστρου. Υπολογιζω μετα του Αγιου Βαλεντινου να ειμαστε οκ!
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Μια ερώτηση σχετικά με τα αρσενικά και την αντίδρασή τους στον οίστρο της σκύλας:

Mόνο κατά την περίοδο του οίστρου παθαίνουν αυτή τη μούρλα ή και κατά τον προοίστρο και το μεταοίστρο?

Ρωτάω γιατί χθες πετύχαμε ένα μικρό θηλυκό ρασελάκι που αφού μυρίστηκαν λίγο με τον δικό μου μου κάνει το αφεντικό της "είναι και αδιάθετη τώρα για πρώτη φορά", μαγκώνομαι εγώ, πάω να φύγω χωρίς να ρωτήσω άλλες λεπτομέρειες, λέω θα γίνει η μάχη του Δράμαλη για να φύγουμε. Αλλά παρόλο που η μικρή ξαφνικά κάθεται κάτω και του τουρλώνει και πωπό να τη μυρίσει δεν έκανα παραπάνω προσπάθεια να φύγουμε. Δυο-τρία ήσυχα "άντε, πάμε" (και γενικά δε φεύγει και με το πρώτο, πάντα θέλει να γνωριστεί κι άλλο, αρσενικό ή θηλυκό να'ναι) και αποχωρήσαμε κύριοι. Πράγμα που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς και μέσα στις ορμόνες είναι ο δικός μου, έφηβος γαρ, και δεν ξεκολλάει εύκολα από θηλυκά σκυλιά, και τον έχω δει να κάνει σαν τρελός με σκύλα που ήταν μακριά του που δε χρειάστηκε καν να μου κάνει νόημα το αφεντικό του "άσε μην πλησιάζετε" για να διαπιστώσω ότι ήταν σε οίστρο.
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Σημερα ταραξαμε τα πλήθη πάλι.
Πηγαμε μεγάλη βόλτα και μας ακολουθούσαν 2 μαυρουλιδες. Εν τω μεταξύ για να τους πετάξω νερο ούτε συζήτηση γιατι έκαναν μπάνιο στη θάλασσα! Μόλις τους ελεγα ΦΥΓΕ ευτυχώς έφευγαν!
Δεδομενου ότι αδιαθετησε 25 Ιανουαρίου ποτε θα είμαστε οκ; Ποτε δεν θα έχουμε φόβο;
 




elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ευχαριστώ Alexia.
Την επόμενη εβδομάδα θα λειψουμε έκτακτα για σκ. Τότε θα ειναι 21 ημέρες ακριβώς!
Σκέφτομαι τι να κανω. Θα την αφήναμε εξω δεμένη με ενα μεγάλο σκοινι. Θα ειχε ελευθερία χώρου και είχα συνεννοηθεί πως θα την ταιζαν και θα την έβγαζαν 2 βόλτες την ημέρα. Πιστεύω για 2 μέρες δεν θα πάθαινε κάτι. Τωρα όμως δεν ξέρω τι θα κανω με τις ημέρες της περιόδου, αν είμαστε οκ..
Μια άλλη εκδοχή θα ήταν η πανσιον αλλα δεν ξέρω.. Δεν την εχω αφήσει ποτε.. Τωρα σκεφτόμαστε να την πάρουμε μαζι αλλα θα πρεπει να μείνει σε ενα διαμέρισμα για 10 ωρες περίπου στο οποίο δεν εχει ξαναμεινει και θα φωνάζει.
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Oύτε να το σκέφτεσαι. Πανσιόν ή την παίρνετε μαζί σας.
Δέσιμο πολύ επικίνδυνο αυτές τις ημέρες.
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μάλιστα ευχαριστώ πολυ! Μάλλον θα την πάρουμε μαζι μας. Σε στρατόπεδο θα πάμε και θα είμαστε εξω απ ότι ξέρω! Θα δει τους φαντάρους και θα ενθουσιαστει!!
Προτιμω να την εχω μαζι και στη χειρότερη να την αφήσω μια ωρα στο αυτοκίνητο αφου θα περπατήσει πολυ παρά σε πανσιον. Δεν θέλω να νομίζει ότι θα την αφήσουμε!
Σας ευχαριστώ κορίτσια!