Ο Rooby-νης μου!


Pintsie

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Όνομα: Rooby
Ημ/νία Γέννησης: 11/11/2010 (κατά προσέγγιση)
Ύψος: 30 εκ (χωρίς κεφάλι) 42 με κεφάλι (δεν ξέρω τι μετράμε :p )
Βάρος: 3.5 kg

Είπα να σας παρουσιάσω κι εγώ το Ρουμπίνι μου τώρα που άρχισε να αναπτύσσετε και να μας δείχνει τι έχει σκοπό να γίνει όταν μεγαλώσει και πάει σχολείο. :p

Ο Ρουμπινάκος μου είναι ημίαιμο σκυλάκι. Τον είδα σε μία αγγελία για σκύλο που χαριζόταν και πήρα τηλέφωνο. Βρεθήκαμε την ίδια μέρα με την κοπέλα που τον μάζεψε και μου είπε ότι έχει άλλο σκύλο και του επιτίθεται και δεν μπορεί να το αφήσει να μένει μαζί του κι έτσι μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος ο Ρούμπυ (Φώτης όπως τον έλεγε εκείνη) έμενα σε ένα αποθηκάκι.
Τον είχε βρει ο πατέρας της σε ένα εργοστάσιο που δούλευε. Ήταν μέσα στην τσάντα του, χωρίς λουρί, με κάποια παιχνίδια, το πιάτο του και την τροφή του (Hills παρακαλώ- και η τσάντα πανάκριβη! Ποιος το παράτησε ενώ "επένδυσε" πάνω του δεν καταλαβαίνω:confused:).
Τέλος πάντων.
Από την πρώτη μέρα έμαθε το όνομά του! :D καθώς και κάποιες εντολές (κάτσε/έλα/το μείνε το παλεύουμε ακόμα/μη κτλ)

Την τελευταία φορά, ο κτηνίατρος μας είπε ότι μάλλον είναι ημίαιμο Πίντσερ αλλά επειδή τα αφτιά του είναι μεγάλα ίσως να ήταν και η μαμά του ημίαιμο πίντσερ (τραγικό το ότι το username μου θυμίζει Πίντσερ-πάντα ήθελα να πάρω ένα πιντσερ-πώς τα φέρνει η ζωή :p).
Η αλήθεια είναι ότι πέρα από κάποιες φορές (πχ όταν κοιμάται και δεν πηγαίνει πέρα-δώθε) μου θυμίζει η μουρίτσα του Πίντσερ, τις άλλες το νιώθω σαν λαμπραντόρ! :p
Χθες εν τω μεταξύ, κοίταξα στο ίντερνετ το χαρακτήρα των Πίντσερ και ένιωθα σα να μιλάει για το Ρούμπυ :paja1:
Πάντως όταν με ρωτάνε τι ράτσα είναι και αν είναι πίντσερ εγώ λέω "άγνωστης" 8-[ (εξάλλου, δεν γίνεται να έχει και πάρα πολλά χαρακτηριστικά από ράτσα, εφόσον είναι ημίαιμο)
Ίσως θα μπορούσα να ονομάσω τη ράτσα του "Rooby Pintsie"
Ε, τι λέτε; :D

Πρώτη μέρα που τον πήραμε : http://img97.imageshack.us/i/dsc00093wg.jpg/
Το μέγεθος δεν έχει σημασία (στο κρεβάτι) : http://img263.imageshack.us/i/dsc00115ss.jpg/
http://img849.imageshack.us/i/18007910150097708464631.jpg/
τσα!!! http://img863.imageshack.us/i/18190410150097708624631.jpg/
http://img708.imageshack.us/i/18009610150097708344631.jpg/
http://img857.imageshack.us/i/18019110150097708549631.jpg/
http://img189.imageshack.us/i/dsc00155qw.jpg/

Σορρυ, αλλά δεν μπορώ να τις φτιάξω τις φωτογραφίες :$
 
Last edited:


Pintsie

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
για να μετρήσω μήκος θα μου βγάλει την πίστη ο άτιμος, οπότε δεν σας το λέω.
Μπορούμε να το μαντέψουμε και όποιος πετύχει το κοντινότερο, θα κερδίσει ένα μπισκότο :p
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Δε μας βαζεις κ καμια φοτο να το θαυμάσουμε το μικρούλι ? :)
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Δεν ξέρω αν είναι πίντσερ ημίαιμος ή λαμπραντορ αλλά είναι από τα πιο όμορφα σκυλάκια που έχω δει, σκέτος γλύκας με πανεξυπνη φατσούλα. Να τον χαίρεσαι!!!
 


Pintsie

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Δεν ξέρω αν είναι πίντσερ ημίαιμος ή λαμπραντορ αλλά είναι από τα πιο όμορφα σκυλάκια που έχω δει, σκέτος γλύκας με πανεξυπνη φατσούλα. Να τον χαίρεσαι!!!
ε, να μην το παινευτώ επειδή είναι δικός μου, αλλά είναι !
Και τώρα είναι και φαφούτης και τον κοροϊδεύω "Σκύλος είσαι εσύ χωρίς κυνόδοντες; Φαφουτάκο! Ε φαφουτάκο!" Λέτε να του δημιουργήσω ψυχολογικά; :p
 






christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Είναι μία γλύκα σκέτη! Πραγματικά απορώ ποιος το παράτησε αυτό το μωρό! Απορώ! Να το χαίρεσαι!
 




Pintsie

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Αυτό με το τρίχωμα μου κάνει κι εμένα εντύπωση! όσο πιο πολύ καιρό έχω να τον πλύνω, τόσο πιο πολύ καθαρός είναι !
Τστστς! περίεργα πράγματα!


@cristab: Κι εγώ αυτή την απορία έχω... Τουλάχιστον το πήρα εγώ και το αγαπάω. (όταν το πήρα ήταν 30-40 ημερών μόνο!!! Φοβισμένο και δεν έβγαινε από την τσάντα του! -Τώρα δεν μπαίνει με τίποτα μέσα -.-' ) Η φάση είναι όταν του δίνω λιχουδιά! Πάει και την τρώει στο μαξιλάρι μου -.-'
Αλλά είναι ηλεκτρική σκούπα το μανάρι μου! Δεν μένει ψιχουλάκι πάνω στο μαξιλάρι!
 


NIKOS_XANIA

Member
25 Μαρτίου 2011
12
0
σημασια εχει οτι ειναι μαζι σου πια και μαλλον γυαλιζει γιατι την αγαπας και στο τελος θα αστραφτει σα πραγματικο ρουμπινη
 


Pintsie

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
σημασια εχει οτι ειναι μαζι σου πια και μαλλον γυαλιζει γιατι την αγαπας και στο τελος θα αστραφτει σα πραγματικο ρουμπινη
Όχι και την! ολόκληρος άντρας με τα ούλα του (δόντια δεν του έμειναν) :p
 


NIKOS_XANIA

Member
25 Μαρτίου 2011
12
0
ναι λαθος εκανα μετα το καταλαβα..παντος μη μιλας για ουλα μπροστα του και δοντια θα στεναχωριεται :)
 








Pintsie

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Να σου ζησει.....ειναι κουκλοςςςςς!!!!
όχι να το παινευτώ αλλά είναι :cool:

Άσχετο αλλά σήμερα στη βόλτα δεν τον άφησα καθόλου κάτω γιατί μας πήρε από πίσω ένα αδέσποτο το οποίο είναι άγριο.
Πήγα μέχρι τη δουλειά της μάνας μου και εκεί ήταν μία γριούλα και κάνει στο αδέσποτο "Ξουτ βρωμιάρη!" μου φάνηκε άσχημο.. της λέω δεν πειράζει απλά είναι καινούριος ο δικός μου στη γειτονιά και τον μυρίζει και του γαβγίζει γιατί δεν τον ξέρει ακόμα.
και μου λέει: Έχω κι εγώ σκύλο και μέχρι να την στειρώσω την έπαιρνε από πίσω ο βρωμιάρης. Πόσο τον πήρες αυτόν;"
"δεν τον αγόρασα. Ήταν παρατημένο και το μάζεψα. Αδέσποτο ήταν κι αυτό"
"Αδέσποτο; (ακολουθεί μορφασμός που σε ελεύθερη μετάφραση σήμαινε "Το παλιοβρωμιάρικο! Θα πεθάνεις αν το ακουμπάς! Το σίχαμα!" ) Του έκανες εμβόλιο τουλάχιστον;"
"Εννοείται. Τα πάντα. Απλά δεν τον αφήνω κάτω γιατί φοβάμαι για τσιμπούρια από το άλλο"
"Πάντως πρέπει να είναι κυνηγόσκυλο ράτσας"
ε, κι εκεί απάντησα "Όχι. Είναι ημίαιμο άγριο Ντόπερμαν"
Ε μα δεν μπορούσα άλλο! Ήθελα να της την πω λίγο να δω τι θα απαντήσει που της είπα ότι είναι ντόπερμαν. Περίμενα να μου πει "σκότωσ'το! δεν αξίζει να ζει αυτό το τέρας!" . αλλά τελικά δεν μίλησε και γύρισε από την άλλη:p
Ε μα, έλεος ρε παιδιά! Δηλαδή όλα τα σκυλιά εκτός από το δικό μας και από τις ράτσες τις μικρές είναι βρωμιάρικα και σιχαμένα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; :confused:

Το άφησα λίγο πιο κάτω από το αστυνομικό τμήμα τον δικό μου μπας και κάνει τίποτα αλλά δεεεεεεεν... είχα και το άγχος μην του ορμήξουν τα 6 αδέσποτα κι έτσι δεν τον άφησα πολύ ώρα.

Ώρες ώρες θα ήθελα να ήταν ντόπερμαν στ'αλήθεια ο ζουζούνης! Δεν ξέρω γιατί.. Ίσως για να τον πλησιάζουν άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε τους σκύλους κι έχουν και λογική.

Πέρα από αυτό, μπορείτε να μου πείτε καμιά συμβουλή για να αποφύγω το να του ορμήξουν τα αδέσποτα; :( Τα 2 τα ξέρω γιατί τα χάιδευα και τα έβαζα το βράδυ και στην πολυκατοικία μου και η κυρία που έμενε δίπλα τα έβαζε και στο σπίτι της μέχρι να φύγει.
Αυτά τα 4 προστατεύουν την περιοχή πολύ. Έχουμε γλυτώσει πολλές ληστείες από αυτά. είναι τα 2 που σας λέω λαμπραντοροειδή με κυνηγόσκυλα-κάπως έτσι μοιάζουν- θηλυκά-ίσως είναι αδέρφια γιατί είναι πανομοιότυπα. Και τα άλλα 2 είναι μαύρα αρσενικά αγνώστου είδους προς εμένα-το ένα από τα 2 με ακολούθησε και μόνο πάνω μου δεν πήδαγε για να μυρίσει το ρούμπυ! -.-'

Έχω φοβηθεί όμως.. Γιατί περίμενα -τουλάχιστον από τα 2 που χάιδευα και τάιζα μερικές φορές, να είναι ήρεμα απέναντι στο Ρούμπυ. :(

Σας ζάλισα :(

ΥΓ: είναι κι άλλα 2 στο αστυνομικό τμήμα κι αυτά είναι άγρια και σε μένα ακόμα! πόσο μάλλον στο Ρούμπυ!
 


zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
43
Νεα Αρτακη
Εχω παντα λιγη τροφη μαζι μου γιατι ο Ζαροφ ειναι πολυ φιλικος (στα σκυλια, οχι στους ανθρωπους) και σε ολα κανει χαρουλες. Εχουμε και εμεις εδω μια αγελη που τον αποπερνει αλλα τους αφηνω την τροφη και ηρεμουν. Βλεπω αλλους να εχουνε ενα ξυλο μαζι τους (σαν μπαμπου) και να το χτυπανε στο εδαφος οταν τους πλησιαζει η αγελη. Τις περισσοτερες φορες αυτο πιανει αλλα καποιες φορες τα εκνευριζει περισσοτερο. Εμας παντως με την τροφη παντα μας αφηνουν να περναμε χωρις πολλες φασαριες.
 


Pintsie

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Το δοκίμασα.. Και είχαν το μπισκότο στο στόμα και δεν το μασούσαν μέχρι να απομακρυνθεί ο Ρούμπυ! Ίσως νόμιζαν ότι θέλει να τους το φάει γιατί τα μύριζε στα αφτιά ο δικός μου.. κι άρχισαν να γαβγίζουν!
Κι από τότε το παίρνω αγκαλιά και το πάω στην πλατεία για τις ανάγκες αλλά από τότε δεν ξανάκανε τίποτα έξω! Ή φοβήθηκε, ή απλά δεν του ερχόταν! Αλλά το είχα 1-2 ώρες έξω! Δεν γίνεται να μη θέλει έστω τσίσα! (μόνο 2 φορές έκανε-και μάλιστα τη μία μόνο είδα εγώ, άρα μπορεί να μην έχει κάνει καν 2)..

Σήμερα που μας ακολούθησε δεν τον άφησα στην πλατεία όμως.
τον έβαλα πιο κάτω από το σπίτι σε κάτι φυτά αλλά τίποτα.
άρχισε να μυρίζει τη σακούλα που κρατούσα και να πηδάει πάνω της -.-'
 


zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
43
Νεα Αρτακη
Μπορει αυτα τα σκυλια που εχετε εκει να ειναι μετενσαρκωση απο τιποτα γριες που μισουν τα ζωα και να του λενε "μην κατουρας εδω θα ερθουνε να παιξουνε παιδακια" :D:D:D