Παίδεια Γεία σας και από έμενα


μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Παίδεια Γεία σας και από έμενα , είχα 1 Γέρμανικο Πόιμενικο με δίασταβρομένο για έργασια , ζω στον Μάραθωνα και ο κήπος του ήταν καμοια 10αρια στρέματε ένα ευτιχίσμενο ζώο , που έκανε όλλη την οικογένια ευτύχη , δεν κουραζόταν να ψαχνει παίζει φέρμαρει μιλάει τκλτκλτ Ομώς πριν από 2 χρόννια και ενω ήταν μόνο 14μήνων εβγάλε ΣΑΡΚΟΜΑ στην δέξια πλέβρα και πέθανε πραγμάτικα το ΣΟκ μας ήτανε τεραστίο !!! Τώρα Ψάχνομαι πάλι για γερμανικο ποίμενικικο με εργάσιακο προσανατολισμο οχι καλοπιστικο αλλά από πετ shop και είσαγωγες δεν θέλω να έχω κάμοια σχέση όπως επείσεις χώρις να έχω κάτι με τους ανθρώπους δεν με ένδοιφερει και το εκτρώφιο ψάχνω ένα ζώακη από κάλη οικόγεννια που να το αγάπαει και ευτίχυσμενο να έχει ζεβγάρωσει ξέρω θα με πείτε ρομάντικο αλλά οποιός εχει κάει στ χύλο φύσσαει και το ..... πράγμματικα αν κάποιος έχει κάτι κάτα νου ληηηηηγη βόηθεια !!! :)
 




despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
καλησπερα μαρκο,για πιο ακριβως λογο ψαχνεις εργασιακο γ.π?απο που ειχες παρει τον προηγουμενο?
 


μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
το προήξγουμενο ζώακι μου το πήρα από εκτρωφίο μέτα έμαθα οτι ήτανε εργασίακο ζώο και πράγμματικα είναι κάτι διαφόρετικο !!! δεν ήτανε τόσο τελειο με τα χαρακτηριστικα της ράτσας ( λίγο πιο ψήλος λίγο πιο ξάνθος ) αλλά όλλη αύτη ή ένεργεια που πραγμματικα παράκεινουσε και έμαινα να κάνουμε κάτι και το κύριοτέρο που μου έιπαν οτί έχει να κάνει με την κάταγώγη του ζωου ( έτσι μου είπαν δεν ξέρω ) έδειχνα μια άσκηση ( ψάχτηρι κ΄ρυφτο πέρνα απο το στεφάνι κλκτλτκ πολύ χάβαλες ) 1 φόρα στο και την επειανε( καλά μετα βαβαία έξασκηση ) α και κάτι πάραξενο ήτανε μίζερος με το φαεί μόνο λόγια και χάδια και έκανε ότι ήθελα αφήστε παίδεια στεναχώρια !!!
 




μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Δεν κατάλαβα καλά. Ψάχνεις γερμανικό ποιμενικό ή μήπως τελικά σου ταιριάζει μια άλλη φυλή?
Τώρα έγω Γέρμανικο ποιμένικο έιχα και μου έμεινε άχτι και ταιρίαζαμε πολύ κάλα , απλά ειπα οτι ΄τα έργασιακα Γερμανικα ποιμένικα καμοια φόρα δεν είναι στο 100% τις φύλης όπως τα μορφωλόγικα :)
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εσύ θέλεις σκύλο για εκθέσεις μορφολογίας άρα.
Γνώμη μου (που μπορεί να στηρίζεται και σε άγνοια) είναι ότι είναι χαζό να ξεχωρίζουμε τους σκύλους σε εργασιακούς και εκθεσιακούς, αλλά οι εκτροφείς ξέρουν καλύτερα.
 


rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
το προήξγουμενο ζώακι μου το πήρα από εκτρωφίο μέτα έμαθα οτι ήτανε εργασίακο ζώο πήρες από εκτροφείο Γ.Π. και μετά έμαθες ότι ήταν εργασιακός? γίνετε αυτό??:confused::confused:και πράγμματικα είναι κάτι διαφόρετικο !!! δεν ήτανε τόσο τελειο με τα χαρακτηριστικα της ράτσας ( λίγο πιο ψήλος λίγο πιο ξάνθος ) αλλά όλλη αύτη ή ένεργεια που πραγμματικα παράκεινουσε και έμαινα να κάνουμε κάτι και το κύριοτέρο που μου έιπαν οτί έχει να κάνει με την κάταγώγη του ζωου ( έτσι μου είπαν δεν ξέρω ) έδειχνα μια άσκηση ( ψάχτηρι κ΄ρυφτο πέρνα απο το στεφάνι κλκτλτκ πολύ χάβαλες ) 1 φόρα στο και την επειανε( καλά μετα βαβαία έξασκηση ) α και κάτι πάραξενο ήτανε μίζερος με το φαεί μόνο λόγια και χάδια και έκανε ότι ήθελα αφήστε παίδεια στεναχώρια !!!
Και δε μου λες και κάτι άλλο, από αυτόματη μετάφραση γράφεις??
 




μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
:confused:γιατι αυτο?

(κατα τ αλλα, σπαρικουακ! μας "ζευγαρωσες":p)
δεν ξέρω αν το λές είρωνικα ή όχι !!! αλλά το γ΄ραφω γίατι καααααα'ααατι ακούγεται ότι ζευγάρονουνε αδέρφια ξάδερφια κλτκ με κάκα απότελεσματα
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Τώρα Ψάχνομαι πάλι για γερμανικο ποίμενικικο με εργάσιακο προσανατολισμο οχι καλοπιστικο αλλά από πετ shop και είσαγωγες δεν θέλω να έχω κάμοια σχέση όπως επείσεις χώρις να έχω κάτι με τους ανθρώπους δεν με ένδοιφερει και το εκτρώφιο ψάχνω ένα ζώακη από κάλη οικόγεννια που να το αγάπαει και ευτίχυσμενο να έχει ζεβγάρωσει ξέρω θα με πείτε ρομάντικο
ναι αλλα εδω ετσι οπως το γραφεις , διαβαζω οτι ζητας
γερμανικο ποιμενικο ,ζωακι απο καλη οικογενεια , που να το αγαπαει , να ειναι ευτυχισμενο και να εχει ζευγαρωσει. :confused:
τι καταλαβα λαθος?
 




denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Τώρα Ψάχνομαι πάλι για γερμανικο ποίμενικικο με εργάσιακο προσανατολισμο οχι καλοπιστικο αλλά από πετ shop και είσαγωγες δεν θέλω να έχω κάμοια σχέση όπως επείσεις χώρις να έχω κάτι με τους ανθρώπους δεν με ένδοιφερει και το εκτρώφιο ψάχνω ένα ζώακη από κάλη οικόγεννια που να το αγάπαει και ευτίχυσμενο να έχει ζεβγάρωσει ξέρω θα με πείτε ρομάντικο
Τώρα ψάχνομαι πάλι για Γερμανικό Ποιμενικό από εργασιακές γραμμές όχι εκθεσιακές.
Με pet-shop και εισαγωγείς δεν θέλω να έχω καμία σχέση όπως επίσης δεν με ενδιαφέρουν και τα εκτροφεία χωρίς να έχω κάτι με τους ανθρώπους. Ψάχνω ένα ζωάκι από μία καλή οικογένεια που να το αγαπάει και να ζεί ευτυχισμένο και να έχει τύχει να το ζευγαρώσει. Πείτε με ρομαντικό ...

Φίλε μου μόλις βρείς οικογένεια που να έχει τύχει να κατέχει εργασιακό ΓΠ και νε έχει τύχει να το ζευγαρώσει με εργασιακό ΓΠ και να μεγαλώσει σωστά ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρώπου στην εκτροφή σκύλου, πές μου κι εμένα να έρθω να δώ :D :D :p δεν είσαι ρομαντικός είσαι πλήρως ανενημέρωτος για το θέμα σκύλος ;)
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
Αφήστε το!...Νομίζω το έχω...

H Λιζού είναι μια λυκοσκυλίνα όμορφη αλλά τσαχπίνα,Γιαυτό και μας έκανε παιδάκια με έναν άντρακλα αλανιάρη.Τα παιδάκια μας ζητούν ανθρώπους να τα αγαπήσουν και αυτά θα γίνουν οι φύλακες άγγελοι τους.
Τηλ.***
Όπως καταλαβαίνεις ούτε παραγγελία να το είχες!

Λυκοσκυλάκια όμορφα και με "εργατικά αίματα", αφού ο πατέρας είναι παιδί της πιάτσας που εργάζετε για "τον επιούσιον".
Ρομαντισμός δεν ξέρω αν υπήρξε, αλλά το πάθος ξεχείλισε και οι καρποί του χαρίζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες να μη χάνεις τεύχη της Χ.Ε. ή αγγελίες σε άλλα "φιλόζωα" site.

Αν τώρα διατίθεσε να διαπραγματευθείς και ίσως να αναθεωρήσεις κάποιες από τις εως τώρα πεποιθήσεις σου, ξεκίνα με ερωτήσεις και εδώ είμαστε...:)
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aλλα λίγο πιο κατατοπιστικά γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα..:rolleyes: