Παιχνιδια για κουταβια


Cocker-Lover

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
42
0
Πειραιας
www.piczo.com
Εχω μια ερωτηση:ο μικρος τωρα ειναι 3,5 μηνων,τι παιχνιδια πρεπει να εχει για να ειναι τα δοντια του σωστα οταν μεγαλωσει?φοβαμαι μην εχει προβλημα και δεν μπορει να κατεβει σε εκθεση εφοσον τα αλλαξει.μεχρι τωρα εκτος απο τις διαφορες σαχλαμαριτσες που μασουλαει στο σπιτι οπως χαλια κ επιπλα τα παιχνιδια αποτελουνται κυριως απο λουτρινα λαστιχενια κ σχοινια.του αρεσουν κ αυτα σε στυλ κοκκαλου που τρωγονται φυσικα μικρα σε μεγεθος .πρεπει μηπως να κρατησω μονο τα λουτρινα που ειναι πιο μαλακα?
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εννοείται ότι πρέπει να έχει κάτι να μασάει ... μαλακο ναυλον κόκκαλο, ή λούτρινα, αν δεν τα κάνει λίμπα είναι το καλύτερο, απέφυγε σκληρά, αλλά και άλλα που δεν είναι σκληρά, αλλά ο σκύλος τα μάσάει με τους κοπτήρες του ... παίζει ρόλο το σχήμα, αν δεν χωράει να το βάλει στο βάθος, στα πίσω, το ''μαδάει'' με τα μπροστινά και αυτό δεν είναι καλο δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω καλύτερα ... γενικά πρόσεχε αν ο σκύλος μασάει έτσι ... και αν χρησιμοποιείς crate πρόσεχε μην δουλεύει σιδεράς :D ... σιγομασάει δηλαδή το σίδερο όταν είναι μέσα μόνος του ... μην τραβάς με δύναμη πανιά - πετσέτες, μην το σηκώνεις κλπ ... αυτά ..
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Το κοκερ που ειχα μου ειχε φαει ενα ολοκληρο ποδι απο τραπεζι και μια καρεκλα μεχρι που επεσαν κατω τα επιπλα,ουτε τερμιτες να ηταν αυτα τα σκυλια κατι εχουν με το ροκανισμα :lol: