Παρακέντηση σε σκύλο


26 Σεπτεμβρίου 2020
2
5
23
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα που αντιμετωπίζω με τη μικρή μου και να ακούσω δικές σας ανάλογες εμπειρίες.
Η Μπαλου μου (9 μηνών ημίαιμο) 27/2 εμφάνισε στην άκρη του στόματος της ένα ροζ μπαλάκι το οποίο θεώρησα ότι λογικά πρόκειται για κάποιο θήλωμα και μου είπαν ότι πιθανώς θα φύγει μόνο του μετά από 2-3 μήνες ή διαφορετικά θα χρειαστεί αφαίρεση η οποία όμως δεν επείγει. Προχτές 10/3 παρατήρησα ότι το μπαλάκι αυτό έχει αυξηθεί αρκετά σε μέγεθος, σχεδόν διπλασιάστηκε, έχει γίνει πιο σκούρο σε χρωμα και 2-3 μικρά ροζ «στίγματα» έχουν εμφανιστεί τριγύρω, γεγονός που με ανησύχησε αρκετά. Επιπλέον το στόμα της έχει αρχίσει να μυρίζει άσχημα (σαν ψάρι) χωρίς να είχαμε παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν.
Χτες επικοινώνησα με κτηνίατρο προκειμένου να κανονίσουμε επίσκεψη, από τις φωτογραφίες που τις έστειλα και θα προσθέσω και εδώ μου είπε ότι θα χρειαστεί σίγουρα σε πρώτο ραντεβού παρακέντηση (κόστος 60€) και βιοχημικές εξετάσεις αίματος (κόστος 40€) για να δούμε με τι έχει έχουμε να κάνουμε και σε δεύτερο στάδιο το οποίο θα κανονιστεί μετά την επίσκεψη μας θα συζητήσουμε για χειρουργείο με ολική νάρκωση για την αφαίρεση του.
Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω αν έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο, πόσο σας κόστισε γενικά και την άποψη σας για την ολική νάρκωση σε μια τέτοια διαδικασία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και περιμένω να ακούσω τα δικά σας σχόλια
 

Attachments



Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22