Παραλία Γλυφάδας




Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@amangos Για Γλυφαδα δεν ξερω...πολυ πανε κατα μηκος της παραλιας για περιπατο παντως!
Αν θες χωρο για να κοινωνικοποιησεις το σκυλο σου και να μιλισεις ακι με αλλους ιδιοκτητες υπαρχει το παρκο για σκυλους στο Π.Φαληρο (κανε μαι αναζητηση στο γκουγκλ,και θα το δεις) οπου ειναι ενας μεγαλος καλα περιφραγμενος χωρος...με δεντρακια,παγκακια....κατω εχει χαλικι και σε καποια σημεια χωμα....και μαζευει αρκετους ιδιοκτητες με διαφορες ρατσες σκυλακια!
Επισεις υπαρχει και το μερος οπου ειναι τα ολυμπιακα ακινητα στις εγκαταστασεις του Αγ.κοσμα... κι εκει μαζευονται καποιοι ιδιοκτητες...στους πρασινους χωρους των εγκαταστασεων!
Τελος υπαρχει και το παρκο στο Λοφο-Πανι στον Αλιμο και το παρκο στην μαρινα Φλοισβου! Τελος και η αλανα στην παραλια βαρκιζας (στην free πλαζ) μαζευει κοσμο κατα καιρους!
Νομιζω οτι απο τα Ν.Προαστια...σου δωσα αρκετες επιλογες...καλο βολταρισμα λοιπον!
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Kαι μεις θα θελαμε να πηγαινουμε σε αυτα τα μερη (οχι στο σκυλοπαρκο αλλα στους λοφους και τις παραλιες)... ειναι κοντα στο σπιτι μας.. να παιξουμε και με καμια σκυλιτσα ή κουταβι αλλα... φοβαμαι οτι ειναι γεματο απο σκυλάκια ελευθερα που οταν τα φωναζουν οι ιδιοκτητες τους αυτα το παιζουν κουφα :cool:
 




Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Γιατι οχι στο σκυλοπαρκο.....? εγω ανυπομονω να μου δωθει ευκαιρεια να το επισκευτω απο κοντα να δω πως ειναι...!
Οσο για τους λοφους και τις παραλιες....η αληθεια ειναι οτι η πλειοψηφεια των ιδιοκτητων εκει....περι το 70% εχει τα σκυλακια του ελευθερα ωστε να παιξουν με τα αλλα..να πανε να μυρισουν λιγο παραπερα κτλπ κτλπ... αλλα τα περισσοτερα οταν τα φωναζουν...γυρνανε..εκτος απο τα κουταβια βεβαια...που ειναι στο δικο τους happy hour εκεινη την ωρα!
 


underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Γιάννη στο Ελληνικό έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα.
Κάποιος μπορεί να μπεί αλλά δε γίνεται να μπει σε κανένα γήπεδο πλέον.
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Σοβαρα....? κριμα και οι εγκαταστασεις εκει στο πρωην αεροδρομιο Ελληνικου(σταεγκαταλελειμενα γηπεδα ragby kai baseball) ηταν τελειες για βολτα...!
Παραυτα εχει ομως και τα ακινητα στον Αγ.Κοσμα.....ξες εκει που χαμε παει μια φορα και ο Ρομεος εμεινε να κοιταζει εκεινες τις κοτες στο κοτετσι.....
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Στο σκυλοπάρκο στο Π Φάληρο πήγα εχθές το μεσημέρι, για να δω πως είναι. Μια χαρά είναι ο χώρος, έχει και νερό για τα σκυλιά. 1-2 σκόρπιες σκατούλες, οι ανεγκέφαλοι ευτυχώς είναι ελάχιστοι.

Έμαθα πως τα απογεύματα γίνεται πατείς με πατώ σε. Κι έτσι να είναι, καλά είναι για κοινωνικοποίηση και παιχνίδι.

Στο πανί πάω συνήθως. Μια χαρά είναι κι εκεί. Έχουμε σπάνια και που κάποιες γκρίνιες από γονείς παιδιών που πάνε στην παιδική χαρά. Κυρίως πυροδοτούνται οι γκρίνιες, επειδή όντως κάποιοι ιδιοκτήτες δεν ελέγχουν τα σκυλιά τους, και καταλήγουν να παίζουν στην παιδική χαρά. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε σκυλοκαυγάδες και προβλήματα.

Αλλά για λόγους άθλησης του παιδιού, θα περνάω τα απογεύματα μου στην παραλία της Γλυφάδας. Μια χαρά για βόλτα αλλά... δεν έχω βρει άλλους, κάπου να αμολάμε τα σκυλιά να παίξουν. Δεν μπορεί, κάπου θα πηγαίνουν τα σκυλιά τους εκείνοι που ζούνε στην περιοχή. Αυτό ψάχνω...
 


Makis77

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2009
146
0
46
www.speedtest.me
Για Γλυφάδα να πηγαίνεις στη 2η παραλία που συναντάς όπως έρχεσαι απο Πειραιά.
Όσο χειμωνιάζει βέβαια τόσο αυξάνονται κ οι επιλογές σου.

Θυληκό ή αρσενικό είναι το σκυλάκι σου?
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Θηλυκό ροτβάηλερ έχω, πολύ φιλικό και κοινωνικό. Δεν τσακώνεται ποτέ και με κανέναν. Συνήθως δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα άλλα σκυλιά, αλλά με το μπαλάκι της. Αλλά... εάν δεν έρχεται καθόλου σε επαφή με άλλα σκυλιά, δεν είναι καλό.

Εχθές περπάτησα από το κολυμβητήριο (παλιό δημαρχείο) μέχρι το κέντρο ιστιοπλοΐας του Αγίου Κοσμά. Συναντήσαμε μόνο 2 αδεσποτάκια. Δεν ασχολήθηκαν καν μαζί μας. Από τις 6 και μισή μέχρι τις 7 και μισή. Σε κάποια άπλα, παίξαμε και με το μπαλάκι, αλλά... είχε ζέστη και δεν το ζόρισα το σκυλί, είχε σκάσει ήδη από την ζέστη...

Δεν μου αρέσει να μην συναντιέται με σκυλιά. Καθημερινά εγώ θα τριγυρνάω εκεί, εάν βρω κάπου να μαζεύονται σκύλοι, θα είναι πολύ καλά. Σε λίγο θα σκοτεινιάζει νωρίτερα, και θα είναι μια χαρά από θερμοκρασία για τους σκύλους.
 






Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@BlackSatin... εμεις απουσιασαμε λιγο καιρο....αλλα σε λιγες μερες επιστρεφουμε στα παλια καλα λιμερια μας...καθε απογευμα... 7.30 με 9.00 το απογευματοβραδακι!
Θα σε πετυχουμε σιγουρα..καποια στιγμη.....ειναι ελαχιστα τα Γ.Π. που φερνουν στο λοφο πανι....
κυριως μικροσωμες ρατσες φερνουν και καποια ροτβαιλερ..και φυσικα τα αγαπημενα μας ηλιαιμα φιλαρακια!