Παρατηρηση για κακα του σκύλου


Nikoulakis2

New Member
29 Ιουνίου 2023
1
0
21
Καλησπέρα,
Σήμερα εβγαζα την συνηθισμένη βόλτα τον σκυλο μου και κάνει τα κακά του μπροστά από το μαγαζί του. Πάντα παζευω ότι αφήνει ο σκυλος μου ακόμα και αν είναι σε χώμα αλλά δεν μου κανε παρατηρηση γι'αυτό. Μου κανε παρατηρηση γιατί τα μυρίζουν άλλα σκυλια και κάνουν την δουλειά τους στο μέρος εκει. Το θέμα είναι ότι με ξεχεσε λέγοντας ότι μου το ξανά λέει ενώ δεν με χει πιασει να μου πει τίποτα. Θέλω να ακουσω την γνώμη σας για την κατάσταση και το τι θα κάνατε εσείς στο μέλλον αν ήσασταν στην θέση μου.
 


bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
376
252
dog-place.blogspot.com
ασε, τους κομπλεξικους δεν τους πιανεις απο πουθενα...επειδη και μενα μου ετυχε ενας χτες, εγινα εξω φρενων, ειχα και νευρα και μολις ανοιξε το στομα του πρεπει να με ακουσε ολη η γειτονια...εγω ειχα την αριελ και η αδερφη μου τον ροκι. πεταγεται ενας τυπας αναμεσα απο κατι ατυοκινητα και λεει να μην κατουραει ο σκυλος την πολυτιμη πορτα του. η αριελ δεν ειχε κατουρησει καμια πορτα, ο ροκι δεν ξερω τι εκανε, η αδερφη μου τον κρατουσε και ειπε δεν θυμαμαι...τ ακουσε κι αυτη κι ο τυπας...παντως εγω 6-7 φορες σιγουρα μου χει τυχει με αντρες, μια φορα μονο γυναικα. δεν ξερω τι ζορι τραβανε, την βρισκουν να την λενε σε γυναικες, αισθανονται πιο αντρες...τι να πω...ποσο μικρη την εχουν πια...σορρυ για την παρεμβαση αλλα πηγα να σκασω χτες και αυτο που με αγχωνει πολυ ειναι οτι συντομα θα πρεπει να μετακομισω σε διαμερισμα κι αν ειναι κανενας τετοιος στην πολυκατοικια, θα μου κανει την ζωη μαρτυριο, θα κλαιω καθε μερα...πισω στο αρχικο θεμα, κι εγω το χω ακουσει αυτο, πες οτι εσυ δεν εισαι υπευθυνη για το τι κανουν οι αλλοι. προσπαθησε οσο μπορεις να πηγαινει σε παρτερια στο πεζοδρομιο και σε καμια πλατειουλα η σε διαχωριστικη νησιδα κλπ. αφου δεν υπαρχουν καθολου παρκα στην χωρα μας, ειμαστε ερμαια στον καθε μ@....
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Θα αναγνώριζα ως ένα σημείο το δίκιο του!
Μπορεί να μην είσαι παράνομος, αλλά καλό είναι να αποφεύγεις να τα κάνει ακριβώς έξω από σπίτια/καταστήματα κλπ, ακόμη κι όταν εννοείται τα μαζεύεις. Πάντα, κάτι μένει. Φαντάζομαι κι εσύ στην θέση του, θα αντιδρούσες. Ατυχήματα μπορεί να συμβούν. Αρκεί να μην γίνεται συστηματικά. Βρες έναν τρόπο, να ξεκινάς την βόλτα σου, από κάποιο παρκάκι, παρτέρι, χωματάκι, γρασιδάκι που να μπορεί να τα κάνει ανενόχλητα. Εχε μαζί σου ένα μπουκαλάκι με ξυδόνερο πχ, ή μωρομάντηλα, να καθαρίζεις καλύτερα κάποια "δύσκολα" σημεία. Τώρα αν επιμένει να στα χώνει "άδικα", είναι δικό σου θέμα πως θα του απαντήσεις.
 
  • Like
Reactions: Orjo and Castro48


bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
376
252
dog-place.blogspot.com
ας μην γινομαστε υπερβολικοι πια με το κατουρησε ο σκυλος το πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι μου/μαγαζι κλπ. περνανε διαφορα απ εξω και κανουν διαφορα, γατες, ποντικια, σκυλια, ανθρωποι (ναι, το χω δει πολλακις). οταν ο σκυλος θα κανει τσισα, δεν κανει και ποταμι. εξαλλου το πεζοδρομιο ειναι δημοσιος χωρος, ασχετα αν ο καθενας νομιζει οτι του ανηκει...λενε ολοι για το πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι τους, αλλα τα σκουπιδια τους τα πετανε οπου να ναι. βουνο τα μπαζα και το κομμενα κλαδια στο διπλανο οικοπεδο/πεζοδρομιο. υποκρισια...οκ να μην γινουν τα πεζοδρομια τουαλετα, αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου οταν ο αλλος τα μαζευει...
 
  • Like
Reactions: mariapak


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
836
696
ας μην γινομαστε υπερβολικοι πια με το κατουρησε ο σκυλος το πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι μου/μαγαζι κλπ. περνανε διαφορα απ εξω και κανουν διαφορα, γατες, ποντικια, σκυλια, ανθρωποι (ναι, το χω δει πολλακις). οταν ο σκυλος θα κανει τσισα, δεν κανει και ποταμι. εξαλλου το πεζοδρομιο ειναι δημοσιος χωρος, ασχετα αν ο καθενας νομιζει οτι του ανηκει...λενε ολοι για το πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι τους, αλλα τα σκουπιδια τους τα πετανε οπου να ναι. βουνο τα μπαζα και το κομμενα κλαδια στο διπλανο οικοπεδο/πεζοδρομιο. υποκρισια...οκ να μην γινουν τα πεζοδρομια τουαλετα, αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου οταν ο αλλος τα μαζευει...
Αυτο ακριβως. Παντου σε ολο το δρομο ειναι μπροστα απο το σπιτι η το μαγαζι καποιου. Εγω δεν το ανεχομαι καθολου οσο ευγενικα και να το πουν ειναι λαθος απο μονο του. Λες και πανε και τρωνε απο το πατωμα δεν ξερω τι παραξενια ειναι αυτη. Και δεν πρεπει να τους κανεις χατιρια παιρνουν και θαρρος. Ποσες φορες μου εχουν πει να μην περναω κιολας απο δρομους σπιτια κτλ μια λερωνουν μια ξεσηκωνονται τα σκυλια τους δεν θα χαλαμε εμεις τις βολτες μας για να κανουμε τα θεληματα τπυ καθενος
 


bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
376
252
dog-place.blogspot.com
καθενας θελει την ησυχια του και την καθαριοτητα του, ναι οκ. αλλα δεν ζουμε ο καθενας μονος του στον πλανητη. οποτε κι ο ενας κι ο αλλος λιγο νερο στο κρασι του. προσωπικα αφηνω να πανε τουαλετα σε χωμα μονο, σε κανα παρετερι που φυτευουν τα δεντρα στη μεση του πεζοδρομιου κλπ. αλλα μερικες φορες τα κακα τους τους πιανει σε ακυρο χρονο οπου να ναι. τι να κανεις εκει? τα μαζευεις εννοειται, αλλα δεν εγινε κατι. by the way, οταν μυρισουν αλλουνου κακα, δεν κανουν τπτ, στα τσισα κανουν, τουλαχιστον τα δικα μου.
 
  • Like
Reactions: Estranged


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Θα τους λες για το νομο 4039/12 που σε υποχρεώνει να μαζεύεις τα περιττώματα κ ότι αυτό κ έπραξες ως νομοταγής κ συνειδητοποιημενος πολίτης. Ότι το πεζοδρόμιο ή ο δρόμος απέναντι από τα μαγαζιά ΔΕΝ ανήκει στο μαγαζατορα κ δεν έχει κανένα δικαίωμα ή αξίωση να πει το παραμικρό εάν η "δουλειά" γίνει σε δημόσιο χώρο. Εάν είναι από αυτούς που απλώνουν τραπεζάκι κ καρεκλιτσα στο πεζοδρόμιο για να αράζουν όταν κάνουν διάλειμμα (δεν εννοώ τα καταστήματα εστίασης) κ δε θέλουν να τα κάνει στο δέντρο δίπλα στις καρεκλιτσες τους να τους πεις ότι κάνουν παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου κ ότι επιφυλασσεσαι για κάθε νόμιμη σχετική παρέμβαση.

Να φροντίζεις να μην κάνει τη δουλειά του πάνω στον εξωτερικό χώρο καταστημάτων ή πολυκατοικιών ή ιδιοκτήτες γλάστρες κ εξοπλισμό καταστημάτων, αυτό δεν είναι κοινωνικά σωστό - αν κ όχι παράνομο. Σε δεντράκια, κολώνες κ δημοτικές ζαρντινιέρες δεν έχει αξίωση να σου πει τίποτα καμιά παστρικοθοδωρα που θεωρεί τα πάντα έξω από το μαγαζί τους τσιφλίκι τους. Εάν τα προαναφερθέντα δεντράκια κτλ βρίσκονται κολλητά με τραπέζια καταστημάτων εστίασης πάλι δεν είναι κοινωνικά σωστό να αφήνεις το σκυλί να τα κάνει (έστω κ τα τσισα) μες στα μούτρα των πελατών. Όταν η κατάληψη των τραπεζοκαθισματων βέβαια είναι ακραία, όπως συχνά γίνεται, ένα έμφυτο σάλτα και.. σου βγαίνει βέβαια.

Στο σημείο που μένω θέλω 3 μεγάλα τετράγωνα, πολυσύχναστων εμπορικών δρόμων, ΤΙΓΚΑ στα καταστήματα, από οποιο συνδυασμό διαδρομών κ αν ακολουθήσω, για να φτάσω στο πρώτο παρτερακι-παρκακι κ έχω συνέχεια τέτοια προβλήματα, κυρίως με το κατούρημα γιατί το σκυλί μου σπάνια κάνει το χοντρό του εκτός πάρκου.

Έχω φτύσει αίμα από όταν ήταν μικρός για να τον εκπαιδεύσω να κατουράει μόνο στα δέντρα στις κολώνες κ στις δημόσιες ζαρντινιέρες από την αντίθετη των καταστημάτων - πλην ημερών βροχής που δεν τον πειθω να βγει εκτός σκεπαστρων κ τον παρακαλάω να κατουρήσει γενικά (έριξα μεγάλο καυγά μια φορά σε φάση κατακλυσμού γι'αυτό...) κ μαζεύω τα πάντα, δε δέχομαι κανέναν τσιφλικά να μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι με τη μαλακία του κ να χαρτογραφώ από πού θα περάσω για να μη συγχιστω.

Ένας τυχάρπαστος μια φορά ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ του να κουνήσει τον κώλο το σκυλιού μου που κατουρουσε το ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ενός κομμένου παλιού δέντρου απέναντι κ διαγώνια (όχι πολύ κοντά δλδ) απ'το μαγαζί του (αλλά σχετικά κοντά στο τραπεζάκι που είχε βάλει για να αράζει) για να του κόψει το κατούρημα. Το σκυλί μου είχε κ ουρολοίμωξη τότε κ το να του κόψει το κατούρημα στη μέση ήταν ότι χειρότερο. Κρατήθηκα παρά πολύ να μην του χώσω κουτουλια κ όταν φυσικά προχώρησε σε διένεξη με "έλεγχε" ρωτοντας με "εδώ θα τον άφηνες να κατουρήσει; Εκεί;" κ μια κλωσσα από το δίπλα κατάστημα που άραζε στο παράνομο τραπεζάκι μου φώναζε "γιατί αντιδρατε έτσι κυρία μου;". Γιατί η αντίδραση που περίμενε ήταν μάλλον να τους πω ωωωω συγνώμη που καταπάτησα την αυλή σας, μισό λεπτό να βάλω ένα σφουγγάρισμα κ να σας γλείψω κ τα πόδια αφεντηδες.

Προσωπικά, ήθελα πάντα να δημιουργήσω σελίδα στο φμπ με περιστατικά τέτοιων τσιφλικάδων της περιοχής μου, όπου να μπορούν όλοι οι κάτοικοι να αναφέρουν περιστατικά καταπάτησης δημοσίου χώρου, και άσχετα με σκυλιά, όπως πχ με την τραγική κ καταφανώς υπερπαρανομη κατάσταση (εδώ που μένω τουλάχιστον) με τα τραπεζοκαθισματα. Κ κακώς δεν το έχω κάνει ως τώρα. Το μέρος που ζω είναι έρμαιο τσιφλικάδων που θεωρούν το δημόσιο χώρο μπροστά από τα σπίτια τους κ τα καταστήματα τους δικό τους κ εννοούν να είναι η περιοχή "ΤΟΥΣ" όπως ΑΥΤΟΙ θέλουν* - κ στα @@ τους για τους άλλους που ζουν/κινούνται εκεί. Με τις ευλογίες κ την σύμπραξη (σε σημείο παράνομων ενεργειών) του τρέχοντος δήμου.

*Αγαπημένο παράδειγμα η απομάκρυνση αστέγου που διέμενε σε παρκάκι το οποίο καθάριζε (εγλειφε) καθημερινά κ απομακρύνθηκε από το δήμο μετά από καταγγελίες κατοίκου παρακείμενης πολυκατοικίας (όχι τρομερά κοντινής) που του χαλούσε το τσι όταν τον έβλεπε απ'τη μπαλκοναρα του, για ΡΥΠΑΝΣΗ χώρου. Καμία αυτοψία δε διενεργήθηκε από το δήμο, κατευθείαν απομάκρυνση. Το παρκάκι μέχρι κ σήμερα, μετά την απομάκρυνση του αστέγου, βουλιάζει στο σκουπίδι καθώς βρίσκεται πίσω από πολυσύχναστη στάση κ γενικά πολυσύχναστο σημείο. Μπράβο κ πάλι μπράβο κ στον "πολίτη" κ στο δήμο.

Τι να πω, τα περιστατικά καταπάτησης, εξαπάτησης κ bullying στη δημόσια ζωή είναι άπειρα. Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία ανοχή πια κ καμία κατανόηση πέραν του λογικού, στα πλαίσια της αρμονικής κοινωνικής συνύπαρξης, που ήδη φρόντιζα κ που ακριβώς αυτό μου προσβάλλουν όλα αυτά τα δείγματα.
 


bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
376
252
dog-place.blogspot.com
τι θυμηθηκα τωρα...αν τυχον ο σκυλος κατουρησει σε παρκο, ολο και καποιος θα βρεθει να σου την πει, επειδη το παιδι του παιζει στο παρκο. βεβαια οταν τα παιδια κατεβαζουν τα παντελονια τους και κατουρανε ειναι οκ, γιατι τα τσισα τους διαφερουν απο τα σκυλισια, ειναι αγιασμενα...εχω δει παιδακι στην παιδκη χαρα, ουτε καν παρκο, να ποτιζει το δεντρακι...αυτο ειναι οκ...για να μην ανοιξω το στομα μου για τις παραλιες...
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
τι θυμηθηκα τωρα...αν τυχον ο σκυλος κατουρησει σε παρκο, ολο και καποιος θα βρεθει να σου την πει, επειδη το παιδι του παιζει στο παρκο. βεβαια οταν τα παιδια κατεβαζουν τα παντελονια τους και κατουρανε ειναι οκ, γιατι τα τσισα τους διαφερουν απο τα σκυλισια, ειναι αγιασμενα...εχω δει παιδακι στην παιδκη χαρα, ουτε καν παρκο, να ποτιζει το δεντρακι...αυτο ειναι οκ...για να μην ανοιξω το στομα μου για τις παραλιες...
Ρε προχθές στο πάρκο ένας μπάρμπας γυρνάει κ λέει σε μια σκυλοιδιοκτητρια "εδώ το έφερες να κατουρήσει;;" - κατουρησε στο πάρκο, πιο πίσω του. Στα γρασίδια. Απλά πιο μπροστά είχε παγκάκια που καθότανε αυτός. Γυρνάει αυτή κ του λέει γιατί εσύ που κατουρουσες πριν στο θάμνο εδώ βρήκες να ρθεις να κατουρήσεις;; (δεν τον είδα σε εκείνη τη φάση). Κ στα καπάκια με το που απομακρύνεται αυτή, γυρνάει ο μπάρμπας κ κατουράει στη βάση του κάδου ανάμεσα από το παγκάκι κ το πάρκο, στο πεζοδρόμιο δλδ :ROFLMAO:

Αλλά εντάξει, αυτός μάλλον είχε σοβαρά ψυχολογικά, δεν ήταν να το ξεσυνεριζεσαι κ πολύ.
 


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
836
696
Ρε προχθές στο πάρκο ένας μπάρμπας γυρνάει κ λέει σε μια σκυλοιδιοκτητρια "εδώ το έφερες να κατουρήσει;;" - κατουρησε στο πάρκο, πιο πίσω του. Στα γρασίδια. Απλά πιο μπροστά είχε παγκάκια που καθότανε αυτός. Γυρνάει αυτή κ του λέει γιατί εσύ που κατουρουσες πριν στο θάμνο εδώ βρήκες να ρθεις να κατουρήσεις;; (δεν τον είδα σε εκείνη τη φάση). Κ στα καπάκια με το που απομακρύνεται αυτή, γυρνάει ο μπάρμπας κ κατουράει στη βάση του κάδου ανάμεσα από το παγκάκι κ το πάρκο, στο πεζοδρόμιο δλδ :ROFLMAO:

Αλλά εντάξει, αυτός μάλλον είχε σοβαρά ψυχολογικά, δεν ήταν να το ξεσυνεριζεσαι κ πολύ.
Μαλλον θυμωσε γιατι ηθελε να κατουραει μονο αυτος εκει. Μαρκαρε την περιοχη του.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Μαλλον θυμωσε γιατι ηθελε να κατουραει μονο αυτος εκει. Μαρκαρε την περιοχη του.
Άμα σου πω το ίδιο σκέφτηκα :ROFLMAO: Κ πλάκα πλάκα, όπως ήταν αυτός ο τύπος, μπορεί κ να έχει μια βάση αλήθειας. Γιατί φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε κ πολύ ίσια. Λυπηρό. Απλά ήταν κ επιθετικός προς την άλλη κυρία οπότε την προκάλεσε να του απαντήσει.
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
Ρε προχθές στο πάρκο ένας μπάρμπας γυρνάει κ λέει σε μια σκυλοιδιοκτητρια "εδώ το έφερες να κατουρήσει;;" - κατουρησε στο πάρκο, πιο πίσω του. Στα γρασίδια. Απλά πιο μπροστά είχε παγκάκια που καθότανε αυτός. Γυρνάει αυτή κ του λέει γιατί εσύ που κατουρουσες πριν στο θάμνο εδώ βρήκες να ρθεις να κατουρήσεις;; (δεν τον είδα σε εκείνη τη φάση). Κ στα καπάκια με το που απομακρύνεται αυτή, γυρνάει ο μπάρμπας κ κατουράει στη βάση του κάδου ανάμεσα από το παγκάκι κ το πάρκο, στο πεζοδρόμιο δλδ :ROFLMAO:

Αλλά εντάξει, αυτός μάλλον είχε σοβαρά ψυχολογικά, δεν ήταν να το ξεσυνεριζεσαι κ πολύ.
Στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ πλατεία εδω, 30 μέτρα απο το δημαρχείο, με καφε εστιατόρια κτλ τρυγύρω, κοσμο πολυ μονιμως.....συχνάζουν αρκετα παππούδια και μαναδες με παιδια.
Επειδη δεν φτανει η συνταξη για καφεδάκια, θα παίζει και καμια συχνουρία κτλ αντι να πηγαίνουν στα καφε για κατουρημα κτλ εχουν κανει ενα ολοκληρο παρτέρι τουαλέτα, χρονια πολλα. Και για το Α και για το Β. Δε τολμας να περάσεις απο εκει, αηδιαστικη κατάσταση. Πολυ πιο "ευωδιαστό" απο παρτέρι που κατουράνε ζωα.

Κατουράνε λοιπον κανονικα μετα πηγαίνουν απέναντι στα παγκάκια να μη τους μυρίζεει και οταν περνας απο πίσω τους ακους να λένε για τα βρωμοσκυλα που κατουράνε. Η το πιο αστειο κανουν παρατηρήσεις οι μανάδες οτι εδω παίζουν παιδιά, που καθημερινά βλέπω ενα με τα σορτακια κατω να κατουράει στη μέση του γκαζον , ουτε καν στο παρτέρι τουαλέτα των παππουδων , γτ εκει δε μπορείς να σταθείς.
 


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
836
696
Στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ πλατεία εδω, 30 μέτρα απο το δημαρχείο, με καφε εστιατόρια κτλ τρυγύρω, κοσμο πολυ μονιμως.....συχνάζουν αρκετα παππούδια και μαναδες με παιδια.
Επειδη δεν φτανει η συνταξη για καφεδάκια, θα παίζει και καμια συχνουρία κτλ αντι να πηγαίνουν στα καφε για κατουρημα κτλ εχουν κανει ενα ολοκληρο παρτέρι τουαλέτα, χρονια πολλα. Και για το Α και για το Β. Δε τολμας να περάσεις απο εκει, αηδιαστικη κατάσταση. Πολυ πιο "ευωδιαστό" απο παρτέρι που κατουράνε ζωα.

Κατουράνε λοιπον κανονικα μετα πηγαίνουν απέναντι στα παγκάκια να μη τους μυρίζεει και οταν περνας απο πίσω τους ακους να λένε για τα βρωμοσκυλα που κατουράνε. Η το πιο αστειο κανουν παρατηρήσεις οι μανάδες οτι εδω παίζουν παιδιά, που καθημερινά βλέπω ενα με τα σορτακια κατω να κατουράει στη μέση του γκαζον , ουτε καν στο παρτέρι τουαλέτα των παππουδων , γτ εκει δε μπορείς να σταθείς.
Ωραια περνατε αθηνα χαχαχαχα
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ πλατεία εδω, 30 μέτρα απο το δημαρχείο, με καφε εστιατόρια κτλ τρυγύρω, κοσμο πολυ μονιμως.....συχνάζουν αρκετα παππούδια και μαναδες με παιδια.
Επειδη δεν φτανει η συνταξη για καφεδάκια, θα παίζει και καμια συχνουρία κτλ αντι να πηγαίνουν στα καφε για κατουρημα κτλ εχουν κανει ενα ολοκληρο παρτέρι τουαλέτα, χρονια πολλα. Και για το Α και για το Β. Δε τολμας να περάσεις απο εκει, αηδιαστικη κατάσταση. Πολυ πιο "ευωδιαστό" απο παρτέρι που κατουράνε ζωα.

Κατουράνε λοιπον κανονικα μετα πηγαίνουν απέναντι στα παγκάκια να μη τους μυρίζεει και οταν περνας απο πίσω τους ακους να λένε για τα βρωμοσκυλα που κατουράνε. Η το πιο αστειο κανουν παρατηρήσεις οι μανάδες οτι εδω παίζουν παιδιά, που καθημερινά βλέπω ενα με τα σορτακια κατω να κατουράει στη μέση του γκαζον , ουτε καν στο παρτέρι τουαλέτα των παππουδων , γτ εκει δε μπορείς να σταθείς.
Εκεί συφιλιαζομαι με τους δήμους ρε φίλε κ απορώ, δε μπορεί κανείς να τους κάνει κάτι, αγωγή, κάτι; Δεν είναι δυνατόν για κάτι τόσο τραβηγμένο, που αποτελεί πραγματικά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, ειδικά λόγω του Β, να μη μπορείς να καταγγείλεις το δήμο.
 


bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
376
252
dog-place.blogspot.com
οταν ο γιωργακης ο παπανδρεου ηταν πρωθυπουργος, ειχαν μονιμη κλουβα με αστυνομικους λιγο πιο κατω απο το σπιτι του στο καστρι. η μποχα απο τα τσισα των μπατσων σου δακριζε τα ματια...
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
Εκεί συφιλιαζομαι με τους δήμους ρε φίλε κ απορώ, δε μπορεί κανείς να τους κάνει κάτι, αγωγή, κάτι; Δεν είναι δυνατόν για κάτι τόσο τραβηγμένο, που αποτελεί πραγματικά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, ειδικά λόγω του Β, να μη μπορείς να καταγγείλεις το δήμο.
Στη πόρτα του δήμου είναι το παρτέρι :LOL: Λογικά απο τα παράθυρα τους έβλεπαν να κανουν το Β.

Τωρα κανουν αναδιαμόρφωση της πλατείας, για να φερουν τον ξένο κόσμο και τον μπολιτισμό με εξτρα τραπεζοκαθίσματα, έρχονται και δημοτικές:p οπότε καταργήθηκε επιτέλους το παρτέρι τουαλέτα.
 
  • Like
Reactions: Mava and Estranged


Sasha

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2022
540
290
25
instagram.com
Παιδιά το πεζοδρόμιο δεν ανήκει σε κανέναν,είναι δημόσιος χώρος.
Ως υπεύθυνοι και ζωοφιλοι πολίτες οφείλουμε να μαζέψουμε τα κακά τους,αν έχουν διάρροια να μαζέψουμε ότι μαζεύεται και αν μπορούμε να ξεπλύνουμε λίγο το πεζοδρόμιο με ένα μπουκάλι νερό(αυτό το έχω ακούσει,και μερικοί το κάνουν,νιώθω ότι πιο πολύ τα εξαπλωνω με αυτό το τρόπο αλλά οκ).
Τα τσισα είναι τσισα. Όλη η Αθήνα είναι χιλιοκατουρημενη πρώτα από τον άνθρωπο και μετά από τον σκύλο. Έχω βαρεθεί να βλέπω τα παππουτσια με τη μαλαπερδα έξω να κατουράνε.
Οι κομπλεξικοι είναι παντού. Όταν ο Σκούμπι τα κάνει έξω από μαγαζί πάντα ζητάω ένα τυπικό στοιχειώδες συγνώμη όσο τα μαζεύω. Μια φορά έτυχε να τσακωθω εκεί που πήγαινα να ζητήσω συγνώμη,άρχισε να μου φωνάζει,Ε την πήρε ο διάολος. Μέχρι που βγήκε ο εργοδότης της και της την είπε άσχημα.
Μην πολυλογο. Θεωρώ απλά να είμαστε σωστοί απέναντι στους συνανθρώπους μας και τους κομπλεξικους να τους αφήσουμε να ζουν στον κομπεξικο και τοξικο τους κόσμο.
 
  • Like
Reactions: marytherion


Άννα34

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2021
92
195
47
Έχει τύχει να μου κάνουν κι εμένα παρατήρηση ο ένας γιατί μόλις είχε πλύνει το αυτοκίνητό του κι ο άλλος γιατί ήταν καλοκαίρι και θα μύριζε η περιοχή έξω από το σπίτι του. Εκνευρίστηκα κάθε φορά, όμως τελικά αναγνωρίζω πως κι ο άλλος ένα δίκιο το έχει. Όπως δεν μας αρέσει ο κάθε ένας, μικρός- μεγάλος, που τα κάνει όπου βολεύεται, νομίζω πως το ίδιο δεν είναι ωραιο και ένα δεσποζομενο σκυλί να το αφηνουμε να τα κάνει όπου βρει. Στην τελική αυτή είναι και η διαφορά τους από τα αδεσποτα που κάνουν το ίδιο, έχουν εμάς να φροντίζουμε γι' αυτά. Οπότε, όσο κι αν με εκνευρίζει ο τρόπος πολλών, στο τέλος καταλήγω πως έχουν δίκιο.
 


Orjo

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2020
486
1.094
20
Πάτρα
Εμένα η Άρυα, επειδή μαρκάρει σε κάθε δυο βήματα που κάνουμε, έχει τύχει μια φορά να σηκώσει πόδι στην άκρη των σκαλιών ενός σπιτιού που βρίσκονται πάνω σε πεζοδρόμιο και επειδή δεν πρόλαβα να την τραβήξω, είχαν ήδη φύγει λίγα. Εκείνη την στιγμή άνοιξε την πόρτα ο άνθρωπος, το είδε και του ζήτησα συγγνώμη κατευθείαν. Μίλησε άσχημα, αλλά ήξερα ότι έφταιγα. Πήγα σπίτι μου, πήρα ένα μπουκάλι νερό και μαντηλάκια και τα καθάρισα η ίδια. Έχουν δει πολλά οι άνθρωποι για να κάνουν έτσι.

Μου έχει τύχει όμως και να μου κάνει παρατήρηση μια κυρία όταν η Άρυα έκανε το χοντρό σε γρασίδι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από το σπίτι της, ούτε καν στον χώρο της. Είχα βγάλει ήδη σακούλα και συνέχιζε να σιχτιρίζει και να επιμένει να φύγω. Της είπα «Θα με αφήσετε να τα μαζέψω και να πάω στην ευχή του Θεού ή να τα αφήσω εδώ;» και σταμάτησε.
 
Last edited:


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
836
696
Σημερα πηρε ο διαλος μια γιαγια που οχι μονο για τα κακα αλλα και που περναμε απο εκει κανει παρατηρηση τα σκυλια σας και τα σκυλια σας. Παντα κατι λεω αλλα απο σημερα δεν νομιζω να μου ξαναμιλησει.