Πορεία του dogforum


Status
Κλειδωμένο θέμα

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Μηνύματα μεταφέρθηκαν από το θέμα Γεννάμεεε!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

Παντως ο τιτλος "Γεναμεεεε" μου φανηκε σαν να περιμενει απαντησεις τυπου "αχχχ τι ομορφα να πανε ολα καλα να σου ζησουν" και τα λοιπα... μαλλον δεν εκατσε να διαβασει τιποτα στο φορουμ...
ενω τελευταια το υφος του φορουμ διαφερει πολυ απο αυτο ...
 


Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
39
Πεντελη,Αθηνα
ενω τελευταια το υφος του φορουμ διαφερει πολυ απο αυτο ...
τελικα δεν ειμαι ο μονος...και νομιζα οτι ειχα τρελαθει...:rolleyes::)

@Αdmin,γιατι δεν κανεις κατι απλο...

με την εμπειρια σου,οταν βλεπεις τετοια "πρωτοτυπα" θεματα,να τα κλειδωνεις αμεσα.Εδω δεν ειναι reality να τα αφηνεις για να εχει το φορουμ "υψηλη τηλεθεαση";)...το αντιθετο γινεται.

και μια παρατηρηση προς ολους...

πολλα απο τα νεα μελη,απλως μας δουλευουν ψιλο γαζι...

...μαλλον νομιζουν οτι μας δουλευουν.
 




Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Λυπάμαι πολύ γιατι με την επίθεση χάνεται "τηλεθεατές"...και πιθανόν μελλοντικους ενημερωμένους ιδιοκτήτες.
Εγω έχω ρίξει τρικούβερτους καυγάδες εδω μέσα αλλά τελικά μπήκαν και ψίλοι στ αυτιά μου μήπως ισχύει κάτι άλλο απο αυτό που πιστεύω...
Το θέμα δεν ήταν να μάθουμε τι θα κάνει τα κουτάβια και τι θα γίνει με τη γέννα, αυτο φαίνεται απο τα πρώτα 4-5 ποστ. Θα τα πουλήσει 350-450 ευρω στην πιάτσα χωρις χαρτιά κι απο δω παν κι άλλοι. Εγω δηλαδη, γιατι έμεινα;Γιατι μου φερθηκατε με το γάντι; Μια ανιδεη ιδιοκτήτης δε θα ενημερωθει σωστά ποτέ και θα συνεχίσει να εγκληματει...και απο την άλλη δε σας αρέσουν και οι νόμοι!
 


Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
39
Πεντελη,Αθηνα
το φορουμ εως ενα σημειο πρεπει να "δειχνει" τον δρομο σε μελη που εχουν ορεξη να μαθουν και απλα ποτε κανεις δεν τους εδειξε το σωστο...

απο αυτο εως το να μπαινει ο καθενας και ειτε επειδη θελει να "Σπασει πλακα"...ειτε επειδη ειναι ανιδεος,ξεροκεφαλος και αδιορθωτος να καθονται 5-10 μελη να εξηγουν και να ξανα-εξηγουν και στο τελος να ερχεται και ενας ωραιοτατος τσακωμος και κανενα banaki με αποτελεσμα -στην ουσια- μηδεν...αυτο το βρισκω -πλεον- τουλαχιστον βαρετο...για να μην πω τιποτε αλλο...

για τα ατομα που "ηρθαν" στον σωστο δρομο,αξιζε ολη η προσπαθεια...και η κουραση κλπ κλπ...ομως φαινοταν απο την αρχη,ποια ατομα ειχαν αυτη την διαθεση...οπως φαινεται και απο την αρχη,ποια δεν αξιζει να ασχοληθεις καν...

υπηρξαν μελη που μπηκαν διαβασαν και εγραψαν μετα...αυτα τα μελη αξιζουν πολλα.

ο καθε ενας ομως που μπαινει εδω μεσα βλακας και παραμενει βλακας ειναι...ανικητος!

πλεον και μονο απο τους τιτλους καταλαβαινω περι τινος προκειται...και οχι επειδη ειμαι παντογνωστης ή σοφος...απλα η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης...και εχω "δει" πολλες επαναληψεις εδω μεσα...πολλα επεισοδια...ελαχιστα απο αυτα ειχαν ενα ωραιο και απροσμενο τελος.
 


Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Εγω δε βλέπω πουθενα στο φόρουμ όμως να λέει με μεγάλα γράμματα "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ"??? Για να μη μπαίνει και κανεις στο κόπο δηλαδη..
 


Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
39
Πεντελη,Αθηνα
το φορουμ εχει κατι "πινακιδες" στην κεντρικη του σελιδα ΝΑ (μετα συγχωρησεως) με τα βασικοτερα θεματα για να ξεκινησει καποιος...

πως γινεται καποια μελη να τις "Ειδαν" (τις "πινακιδες") και αλλα οχι??...επισης οταν μπαινει καποιος σε ενα φορουμ,το λογικο ειναι να ψαξει και να "γυρισει" λιγακι και υστερα να γραψει...οχι να ανοιξει ενα θεμα (να το διπλο-τριπλο ανοιξει κιολας) με τις κλασσικες ερωτησεις οι οποιες εχουν απαντηθει ολες -μα ολες!- ηδη...

*αλλο ενα θεμα που το βλεπω να κλειδωνει...δυστυχως.
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Βάλτε "πλαφόν" στα μηνύματα και πλαφόν στο αν δεν ξεπεράσει ένα αριθμό μηνυμάτων το μέλος να μην μπορεί να κάνει καμία ενέργεια,πλην του τομέα της υγείας!Η για να γράψει ένα καινούργιο μέλος θα πρέπει να περάσει έστω από αυτα τα κρίσιμα 5-6 σημαντικα θέματα περί πετ σοπ,εκτροφή κτλ κτλ!Σφίξτε λίγο τον τρόπο εγγραφής και τον τρόπο ανοίγματος ενός θέματος!

Πιστεύω ότι θα καθαρίσει λίγο τον τόπο!Θα χαθούν πολλά καινούργια μέλη όταν θα προσπαθούν να μπαίνουν και δεν θα μπορούν αλλά αξίζει τον κόπο γιατί έχει καταντήσει λίγο κουραστικό και αυτό που συμβαίνει τώρα!
 


tsioukizoi

Member
23 Οκτωβρίου 2010
13
0
παιδια χαιρομαι που σας ακουω να μηλατε ετσι βαρεθηκα να βλεπω ανευθυνους να νομιζουν οτι τα ζωα ειναι επιπλα<ακομα και αυτα χρειαζονται συντηρηση>εγω αποφασισα αν χασω τη ΣΙΝΤΥ να μαζεψω ενα αδεσποτο να το περιποιηθω μακαρι να μπορουσα να παρω περισσοτερα ακου γενναμε χωρις να ξερει τι της γινεται ,τι θα γινουν αραγε τα κουταβια τα καημενα¨?
 








mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Εγώ πάλι πιστεύω ότι όλα αυτά που λέτε, ακόμη και αν είναι τεχνικά εφικτά, δεν θα πρέπει να εφαρμοστούν.
Το φόρουμ είναι ένας δημόσιος χώρος στον οποίο θα πρέπει να μπορεί ο καθένας να μπει. Το λογικό είναι, όταν ανακαλύπτεις ένα ωραίο πρωί, ένα τέτοιο site που σου φαίνεται ενδιαφέρον, καταρχάς να το ξεκοκκαλίσεις. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα, πολύ πριν αποφασίσω να ανοίξω το στόμα μου. Είχα διαβάσει όλα τα τρέχοντα θέματα και πολλά παλαιά. Το έπιασα το νόημα των puppy mills/bybs κλπ χαριτωμένων πολύ πριν εμπλακώ ενεργά. Μπορεί ο συγκεκριμένος τίτλος να ήταν κραυγαλέος, οι περισσότεροι όμως δεν υποδεικνύουν το τι επικρατεί στο μυαλό των δημιουργών τους. Υπεύθυνος γι' αυτό δεν είναι κανένας άλλος, παρά μόνο τα ίδια τα νέα μέλη, για τον οποιοδήποτε λόγο κι αν θέλησαν να συμμετάσχουν. Δεν νομίζω ότι είμαστε σε θέση, να κρίνουμε από έναν τίτλο ή από ένα-δύο posts, τις διαθέσεις του καθενός.
Εμένα με ενοχλεί ίσως και περισσότερο να ακούω πολύ συχνά από μέλη, να λένε ότι βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια και κουράστηκαν.
Δεν μας υποχρεώνει κανένας να ασχολούμαστε. Οσο "κακό" κάνουν οι ανεγκέφαλοι που μπαίνουν για χαβαλέ -που στην τελική μόνο στον χρόνο μας κάνουν κακό-, άλλο τόσο πιστεύω ότι κάνει και η συνεχής μουρμούρα. Είναι κρίμα, και για όσους νέους έχουν μπει με κέφι και διάθεση και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να συνεχίσουν αν θέλετε τις γραμμές του φόρουμ. Για μένα, αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από τον οποιοδήποτε γκάου που δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στην ζωή του. Ο καθένας μας μπορεί μια χαρά αν επιλέξει αν, που και πόσο θα ασχοληθεί χωρίς όμως να αποκαρδιώνει τους υπόλοιπους που το παλεύουν ακόμη το πράγμα. Γιατί χωρίς αυτούς που έχουν την όρεξη να συμμετέχουν, δεν θα ήταν φόρουμ, αλλά ηλεκτρονική εφημερίδα.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Έχει δίκιο η mareco. Ας θυμηθούμε το παράδειγμα με το Menio, όπου - αν θυμάμαι καλά - η υπομονή και η επιμονή της Sofouli, και βεβαίως και τα "ανοιχτά μυαλά" του Menios έκαναν το θαύμα τους.
 








st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Μαρία εσυ στοχεύεις στην φιλοσοφία με τα λεγόμενα σου!Τα παιδιά και εγώ λέμε για το πρακτικό κομμάτι,την πληθώρα ανούσιων επαναλαμβανόμενων τοπικς!Την όρεξη για ενημέρωση και την συνέχιση αυτής δόξα τώ θεό την έχουμε σε μεγαλό βαθμό!

Καλώς η κακώς,μπαίνοντας στο φόρουμ ένα νεο μέλος άσχετα αν εμείς γνωρίζουμε από ενημέρωση έχει πάρα πολλά θέματα που πρέπει να δει και να διαβάσει!Έχει τέτοια κάψα να πει το δικό του πρόβλημα πάρα να ψάξει να βρει μήπως υπάρχει κάποια τέτοια πληροφορία!Ήδη έχει πληκτρολόγησει την λέξη στο γκουγκλ και αυτό τον έχει παραπέμψει εδώ στο φόρουμ,και πολλοί θέλουν απάντηση εδώ και τώρα!Προσωπική πρόταση μου ήταν πιο πριν να στενέψει λίγο η ελευθερία κινήσεων και ενεργειών όταν εγγράφεσαι εδώ!
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Στέλιο εγώ καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά θεωρώ πως με μια τέτοια ενέργεια θα χαθεί η πιθανότητα να ενημερωθεί κάποιος και να αλλάξει γνώμη.
Κακά τα ψέματα τα λινκ που βάζουμε που είναι πάνω από 10 σελίδες συνήθως, ελάχιστοι διαβάζουν πέραν του δεύτερου ποστ.
Εγώ προσωπικά, προτίθεμαι, ή καλύτερα με χαρά μου θα λέω καιι θα ξαναλέω τα ίδια σε κάθε νέο μέλος, γιατί κάποιες φορές βγαίνει σε καλό.
Στατιστικά αν το δεις, οι περισσότεροι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μένουν και καταλαβαίνουν το πρόβλημα, και αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή του φόρουμ.
 


Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Υπαρχει και πιο απλή λύση : να σβήνονται τα πολύ μη ουσίας, επαναλαμβανόμενα και οφ τόπικ ποστς, αλλά ίσως η κάθε περίπτωση να είναι και ξεχωριστή όπως αυτη η συγκεκριμένη χιλιοειπομένη που οδηγεί τελικά στη συζήτηση που έχουμε τώρα.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα