Πρόβλημα τα Σαββατοκύριακα




sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Το πρωί δεν τα ταίζετε;
Αν ναι, τα πρωινά που σηκώνεστε πιο αργά, τα ταίζετε πιο αργά;
Ακριβώς. Έτσι κι αλλιώς εμείς τα ταΐζουμε μετά την πρωινή βόλτα, οπότε αν δεν κάνουν πιπί δεν έχει μάσα, το ξέρουν αυτό! ;)
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ο δικός μου είναι μυστήριο τρένο, αλλά με έχει κάνει να πιστέψω ότι μπορούν να σκυλιά να συνηθίσουν μια ρουτίνα Σαββατοκύριακου.
Δηλαδή: Το πρωί (πολύ πρωί) που θα ξυπνήσουμε τις καθημερινές θα πάμε τη βόλτα μας και όλα οκ.
Το Σάββατο θα ξυπνήσω αργούτσικα, θα πίνω καφέ μια ώρα και κάαααποια στιγμή θα βγούμε.
Εδώ και χρόνια δεν με ενοχλεί ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο. Ξέρει πολύ καλά το πρόγραμμα.
 


dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
εμενα αν και κουταβι εαν δεν αντιληφθει καποια κινητικότητα στο σπιτι

καθεται φρόνιμα μεσα στο καλάθι του στο παρκο του .όταν ομως ακουσει

το συρσιμο της παντόφλας στο πάτωμα :D γίνεται το έλα να δεις -

αυτό ισχύει και τις καθημερινες που το εγερτήριο είναι 05:45 :( και τα σκ

που ξυπνάω κατα τις 07:00
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Κακομαθημένα είναι κάποια εδώ μέσα. :D
Τα δικά μας είναι αναγκασμένα να ζουν σύμφωνα με τα δικά μας τρελά ωράρια. Και βέβαια μπορεί να φάνε "πρωϊνό" στις 9, μπορεί και στις 13, εξαρτάται από το πότε θα σηκωθούμε. Το βραδυνό σχεδόν πάντα είναι αργάμιση. Είναι φυσιολογικότατο να βγαίνουμε βόλτα στις 3 το πρωί και να κοιμόμαστε στις 5. Πιστεύω πως τα σκυλιά είναι πολύ προσαρμόσιμα ζώα και ακολουθούν το "πρόγραμμα" της αγέλης τους. Εντάξει, ο Λέων τυχαίνει να γρατζουνίσει λίγο την πόρτα να μας ξυπνήσει άμα παραπεινάσει. :p
Άμα σου επιβάλει ο σκύλος να σηκωθείς κι εσύ σηκώνεσαι, μάλλον σε έχει εκπαιδεύσει καλά. ;)
 






nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
H κακομοιρα η Χιονα ποτε δεν με ενοχλει για τις αναγκες της.Ουτε με ξυπναει,ουτε γκρινιαζει.:p
Περιμενει να ξυπνησω.
2 φορες κλαψουρισε κατα τη διαρκεια της νυχτας και τη μια το πληρωσα ακριβα.
Ηταν τσιρλιο το οποιο ακουστηκε και με τη τσιμπλα στο ματι το μαζεψα απτο χαλι!
Την επομενη φορα ηξερα.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δε με πιστεύεις? :D
Έχω μάρτυρες ένα σωρό!!!
(Βέβαια, όχι να το παινευτώ, αλλά είναι αετός, genius, Αϊνστάιν και τέτοια)
Αν και ειμαι μαρτυρας οτι το παιδι ειναι αινσταιν...:):)

Τον δικο μου τον ζητησε η NASA...οχι για του χρονου.., ΦΕΤΟΣ..!!!:p:p:D:)
 


marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Ο δικός μου πάλι δεν σηκώνεται από τα μαξιλάρι μου αν δεν σηκωθώ πρώτη εγώ, ακόμα και αν έχει ξυπνήσει η μπέμπα (που πάντα ξυπνάει νωρίτερα και αρχίζει τη γκρίνια). Αλλά όση έχετε πρόβλημα με το σκυλιά το πρωί γιατί δεν σηκώνεστε να τα βγάλετε για λίγο στο μπαλκόνι και να τους δώσετε κανένα kong για να ξελυσσάξουν;
Το ξεγέλεσμα με την ώρα δεν το πιστεύω και πολύ εκτός και αν τα αφήσετε στο απόλυτο σκοτάδι. Το έκανε μία γνωστή με τα παιδιά της και τα κοίμιζε από τις 6 το απόγευμα. Πάντως δούλευε, στα παιδιά, στα σκυλιά, δεν ξέρω.
 




keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Τελικά είναι μύθος πως τα σκυλιά έχουν ρολόι και θα σε ξυπνάνε κάθε πρωί την ίδια ώρα για να βγάλεις έξω.Πριν αποκτήσουμε σκύλο έλεγα "τι μας περιμένει...θα σηκωνόμαστε από τις 6 τις Κυριακές" αλλά τελικά εγώ την τραβάω το πρωί για να ξυπνήσει την γουρούνα.
Επειδή ξέρει πως το πρωί την περιμένει περπάτημα κάνει πως είναι "κάπως" και κουλουριάζεται ακόμα πιο πολύ στον καναπέ σαν να μου λέει:"Μαμά σήμερα δεν είμαι καλά,δεν θα πάω σχολείο":D
Αν όμως δει τον άντρα μου να την ξυπνάει επειδή ξέρει πως θα κατέβουν στο μαγαζί με το μηχανάκι αμέσως σηκώνεται και στήνεται στην πόρτα:mad:..

Το κόλπο νομίζω είναι αυτό που λέει η ROTTIE,η έλλειψη προγράμματος.Και την δικιά μας ποτέ δεν την εντάξαμε σε ένα σταθερό πρόγραμμα.Το πρωί μπορεί να φάει στις 8 μπορεί να φάει και το μεσημέρι.Έχει τύχει να φάει βραδινό στις 3 το πρωί.Βέβαια αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό για το σκυλί ή απλά βολεύει εμάς:rolleyes:
 


Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Ο δικος μου απλα δεν ξυπναει. ισως επειδη απο μικρος κοιμοταν πολυ και επειδη δεν ειχαμε σταθερο προγραμμα μεχρι τωρα. Εγω δουλευω 9-6 και ο αντρας μου 8το βραδυ με 4 ξημερωματα.οταν σηκωνομαι το πρωι να παω για δουλεια απλα με κοιταει και αλλαζει πλευρο ισωσ και σπανια μου χτυπαει να βγει στο μπαλκονι για τις αναγκες του.Κανονικα σηκωνεται κατα τις 12-13 με τον αντρα μου να παιξουνε και να πανε βολτα.Περνανε ολη την μερα μαζι και περιμενουν να γυρισω.Μολις γυρισω απο την δουλεια συνηθως ειναι πτωμα γιατι δεν κοιμαμαι το βραδυ μεχρι να γυρισει ο αντρας μου ουτε ο Μαο κοιμαται φυσικα.Ετσι ξαπλωνω για λιγο το απογευμα και ο Μαο κοιμαται κανονικα μαζι μου μεχρι τις 8-9. Μετα παμε βολτα και μετα σπιτι. Επισης δεν τρωει ποτε μαζι μου αλλα μονο με τον αντρα μου το μεσημερι λιγο και κανονικα τρωει την τροφη του στισ 4 το πρωι....Παραξενο το ξερω αλλα δεν αλλαζει :p
 


roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
και τα δικα μου καποιες φορες που τα αφηνω μεσ αν ακοιμηθουν, οταν ειναι αγριος ο καιροή οταν τα παρει ο υπνος και τα λυπαμαι να τα ξυπνησωκοιμουνται του καλου καιρου.. ξυπνανε μολις ξημερωσει και ερχονται εξω απο το δωματιο μου.. αν τυχον σηκωθω για τουαλετα ερχονται κανουν χαρες και ξανακοιμουνται μεχρι να σηκωθω για τα καλα...παντως νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να δοκιμασεις το σκοταδι στο δωματιο ωστε να μη βλεπουν το φως .. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν κανουν υπομονη μεχρι να σηκωθεις.. η ροζα μου δε λερωνε οτι ωρα και να την εβγαζα. καμια φορα μονο οταν δε μπορουσε να κρατηθει για καποιο λογο, καθοταν και μυξικλαιγε στηνεισοδο γι ανα ακουσω και να κατεβω να ανοιξω..
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Το κόλπο νομίζω είναι αυτό που λέει η ROTTIE,η έλλειψη προγράμματος.Και την δικιά μας ποτέ δεν την εντάξαμε σε ένα σταθερό πρόγραμμα.Το πρωί μπορεί να φάει στις 8 μπορεί να φάει και το μεσημέρι.Έχει τύχει να φάει βραδινό στις 3 το πρωί.Βέβαια αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό για το σκυλί ή απλά βολεύει εμάς:rolleyes:
Αυτό πιστεύω κ εγώ. Χωρίς πρόγραμμα δεν έχεις πρόβλημα και γιατί να τα βλάπτει. Στη φύση τρώνε ανάλογα με το κυνήγι και όχι σε συγκεκριμένες ώρες.
Δεν έχουμε καθόλου πρόγραμμα αλλά σέβομαι τις ανάγκες τους
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδιά μου έχει τύχει και εμενα πολλές φορες να μην έχει πρόγραμμα..

Αλλα αν τύχει να τον βγάλουμε π.χ. στις 10 το βραδυ και δεν έχουμε το πρωί δουλειά και κοιμηθούμε παρα πάνω από τις 10 στον δικό μου το 12 ωρο είναι καμπανάκι.., πρέπει να βγει βόλτα!!!
Δεν θα τα κάνει μέσα.., αλλα θα θέλει να βγει..
Που εδώ που τα λέμε πέρα από το ότι θα θέλει.., θα πρέπει κι όλας.., γιατί δεν κάνει να μένουν και τόσες ώρες και να τα κρατάνε..
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Εμείς δεν κοιμόμαστε ποτέ τόσο νωρίς. Και πριν πάνε για ύπνο βγαίνουν στο κήπο για wc
Η Toya κλείνει τον επόμενο μήνα τα 2 και μέχρι στιγμής μόνο 2 φορές μ έχει ξυπνήσει την νύχτα, την πρώτη φορά πρέπει να ήταν 3 μηνών και την δεύτερη 14-15. Και τις 2 φορές είχε ευκοιλιότητα.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οχι ουτε εμεις κοιμομαστε..
Απλα μπορει να πονταρουμε οτι θα βγουμε νωρις το πρωι και να βγουμε απο της 10..και τελικα να ξυπνησουμε 11..

εεε εχει γινει παρτυ..
το 12 το εχει στο αιμα του..
σε ολο το 24ωρο..:shock:

Αν το ξεπερασεις.., ποιος ειδε τον Μπλανκο και δεν τον φοβηθηκε...
Σπατουλα γλωσσα και μουρμουρα μεχρι να πεις ε αισιχτηρ σηκω..!!!:maria::maria: