Πόσο "φλώρος" είναι ο σκύλος


BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
O "Aramis" (SURF DI CASA COPPO) ειναι νεο αποκτημα, αλλα σχετικα σιτεμενος αφου ειναι 3ων ετων. Οι προηγουμενοι ιδιοκτητες παρολο που ειχαν εμπειρια δεν τον αντεξαν και αποφασισαν να τον δωσουν κι ετσι τον πηραμε-μην το παρετε ζωοφιλικα, εχει τοπ πεντιγκρι και εξαιρετο τυπο. Ο σκυλος ηλθε με τη φημη του "φονια" σκυλων και που "τρωει το αφεντικο του" κλπ.
Τελικα...ειναι νο1 ηθοποιος και φλωρος πρωτου μεγεθους: Κατουραει και σκαβει, γαυγιζει ολο μενος στα αλλα αρσενικα και...παιζει μαζι τους οταν πλησιασουν. Δεν εχει αγριεψει ουτε καν οταν του την εχουν πεσει. Κανει μαγκιες κοιταζοντας τον ιδιοκτητη στα ματια, σκαβει, γαυγιζει και κανει αληθοφανεις ψευτικες επιθεσεις χωρις τελικα να κλεινει το στομα γυρω απο το χερι, ποδι, οτι πιασει τεσπα...Αν δεν του περασει αυτο που θελει κλωτσαει αντικειμενα σαν κυρια που σπαει τα βαζα απο τα νευρα της... :lol: :lol:
 




BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Μαλλον να μας χαιρεται...Γιατι γλυτωσε "ξυστα" απο κατι "λεβεντες" αλλο πραμα. Θα παιξουν φοτο στο μελλον. Για την ωρα αρκεστητε στην "Τζινα" στο αβαταρ-αλλωστε αυτη ειναι η μεγαλη μας αγαπη...Κυρια, δεν κοιμαται αν δεν μπει αναμεσα σε μενα και την γυναικα μου.
 


chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
καθεται κατω παντου και οχι μονο σε χαλακι, προτιμα να κοιμαται στο κρεβατι της πολυ πιο συχνα απ οτι στο δικο μου, και δεν λυσσαει να ανεβει στους καναπεδες, με τη βροχη και τις λασπες δεν εχει κανενα προβλημα, αλλα ολη η ιδιοτροπια της βγαινει στο πιατο της του φαγητου. οταν της βαλω στο πιατο κατι που δεν της αρεσει καθολου, δεν αρκειται στο να μην το φαει, να κατσει μπροστα μου και να ζητησει κατι αλλο, η να γυρισει τη μουρη της και να φυγει. το σπρωχνει με το ποδι και τη μουσουδα της, το σπρωχνει το σπρωχνει και γκρινιαζει και διαμαρτυρεται και κλαιει και συνεχιζει να το σπρωχνει πιο περα και πιο περα μεχρι να το παρω απο κατω και να βγαλω αυτο που δεν της αρεσει απο μεσα. αλλιως δεν ησυχαζει... :!:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981