Σε αναζήτηση έμπιστου κτηνίατρου


empire21

Member
13 Αυγούστου 2013
13
10
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Θέλω την βοήθειά σας καθώς είμαι σε αναζήτηση καλού κτηνίατρου.Αυτό που εννοώ με το «καλός» είναι να μην στέκεται στην επαγγελματική προσέγγιση αλλά να ασχοληθεί με το σκυλάκι μου σε πράγματα που εγώ δεν γνωρίζω ούτε καν για να τα επισημάνω μιας και δεν είχα ποτέ ξανά σκυλάκι.

Την μικρούλα μας την βρήκαμε αδέσποτη και ο κτηνίατρος που την πήγαμε την πρώτη φορά (και την δεύτερη για το επόμενο εμβόλιο) δεν έδωσε μεγάλη σημασία στο κουτάβι ή τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα εγώ.Μόνο θερμοκρασία της πήρε, την ζύγισε και την κοίταξε 2 λεπτά εξωτερικά.Εγώ ειδικά για την πρώτη φορά για ένα κουταβάκι που βρέθηκε παρατημένο φανταζόμουν θα έχει μια σειρά εξετάσεων και όχι απλά να βάλουμε σε σειρά τα εμβόλια της.

Και τώρα που σας είπα τον καημό μου επιστρέφω στο βασικό ερώτημα.Περιμένω προτάσεις για να βρω καλό μόνιμο κτηνίατρο(δεν μου αρέσουν τα πειράματα σε θέματα υγείας).Η περιοχή που με εξυπηρετεί κυρίως είναι Ν.Φιλαδέφεια αλλά δεν έχω πρόβλημα να πάω και πιο μακρυά για την κούκλα μου.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.884
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και μπράβο σου για την υιοθεσία της μικρούλας.
Κάνε μας και μια παρουσίασή της, να την χαζέψουμε κι εμείς :)

Η ανεύρεση έμπιστου γιατρού, είναι μεγάλη συζήτηση, με πολλές παραμέτρους. Δεν υπάρχει γιατρός, για τον οποίο να μην ακούσεις και καλά και άσχημα. Είναι σχεδόν κανόνας. Κτηνίατρος, που του αρέσει να πιάνει κουβέντα και να ενημερώνει [μονόπλευρα σχεδόν και με μία ανάσα, τόσο που ο ιδιοκτήτης δεν προλαβαίνει να αρθρώσει κουβέντα], είναι ο Κέστης στο Χαλάνδρι. Μπορείς να ξεκινήσεις μαζί του, να τον δοκιμάσεις και στην πορεία, θα ακούσεις και άλλα ονόματα.

Προς το παρόν:

Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"
 
  • Like
Reactions: empire21 and vek


empire21

Member
13 Αυγούστου 2013
13
10
Σε ευχαριστώ πολύ mareco.Σε λίγο θα κάνω και μια παρουσίαση της μικρής στην αντίστοιχη ενότητα.:)
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Άση Δημητρέλου στη Μεταμόρφωση - οι μισοί Φιλαδελφιώτες πάνε εκεί και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια. Επίσης είναι πολύ σχολαστική και εξηγεί πολύ καλά στον ιδιοκτήτη.
Ο τέλειος κτηνίατρος δεν υπάρχει - στα δύσκολα θα χρειαστεί να διασταυρώσεις απόψεις και γενικά θα πρέπει να ενημερώνεσαι και μόνη σου γιατί πολλές φορές ακόμη και οι απόψεις μεταξύ κτηνιάτρων σε θέματα διίστανται.
 
  • Like
Reactions: empire21




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Ναι έχουμε ακούσει για την 'Αση στην περιοχή.

Κατά τα άλλα μόνος μου όχι μόνη μου.:p
Μπερδεύτηκα από το χρώμα του σκύλου και σε πέρασα για θηλυκο. Oι άντρες να παίρνετε μαύρους σκύλους να σας ξεχωρίζουμε. :p

Επίσης έχω ακούσει για κτηνιατρείο στη Νέα Φιλαδέλφεια που διανυκτερεύει-εφημερεύει για τα έκτακτα νυχτερινά, αχρείαστα να 'ναι, αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Γκούγκλαρα και βρήκα έναν ΑΓΓΕΛΟ Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ, αν ισχύει πες μου και μένα να το 'χω υπόψη για νυχτερινή εναλλακτική.
 


empire21

Member
13 Αυγούστου 2013
13
10
Αν μάθω κάτι παραπάνω για τον Αντωνόπουλο θα ενημερώσω εδώ.Πάντως ακούγεται καλή περίπτωση αν διανυκτερεύει(αχρείαστος να είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις).
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.816
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf