Σκυλος στο σπιτι




LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Θυμόμουν ότι υπήρχε συζήτηση στην οποία συμμετέχει και ο Johnk όπου αναφέρεται ότι με μία πόρτα είναι, ή δίνει (και) στον σκύλο την αίσθηση, της μεγαλύτερης σταθερότητας.
Και είναι αυτή:
http://www.dogforum.gr/community/threads/Προσοχή-σε-αγορά-crate.20537/#post-512945
Πολύ εύχρηστη η νέα αναζήτηση όπου στα κριτήρια μπορείς να συμπεριλάβεις το όνομα μέλους! ;)

Επί της ουσίας δεν έχω προσωπική άποψη για το κατά πόσο ισχύει.
 




KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Εγω εχω crate με 2πορτες, και με βόλεψε πολύ όταν άλλαξα διαρρύθμιση στο σαλόνι και έβαλα το crate κάθετα (ενώ πριν το είχα παράλληλα) στον τοίχο. Και στις 2 περιπτώσεις μπορούσα να το βάλω έτσι ώστε να ανοιγοκλείνει άνετα η πόρτα. Για σταθερότητα δεν ξέρω, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό το θέμα.
 


LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Ναι, Beyond το ovation εννοείς.
Προσωπικά αυτό επέλεξα ακριβώς γιατί η πόρτα ήταν συρόμενη και όχι ανοιγόμενη.
Είναι πολύ πρακτικό γιατί σε κάποια φάση θα χρησιμοποιείς το crate σαν φωλιά και όχι σαν εκπαιδευτικό εργαλείο οπότε θα θέλεις να είναι μονίμως ανοιχτή και θα είναι σαν να μην υπάρχει.

Από την άλλη οι δύο πόρτες έχουν άλλα πλεονεκτήματα, όπως αυτό που ανέφερε η KaterinaSp.

Η midwest έχει και με δύο πόρτες μία αναδιπλούμενη και μία κλασσική αλλά δεν το είχα βρει σε ελληνικό κατάστημα.
 


Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Αν μπορεις LaCat να μου πεις ποιο ειναι αυτο με την 1+1,ισως πλεον υπαρχει στην Ελλαδα(λεμε τωρα :p ) Κατα τα αλλα,ακομα δεν ξερω ποιο να παρω :mad:
 




LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Ovation trainer
http://www.midwesthomes4pets.com/products/ovation-trainer-double-door-dog-crate-1

Για το ποιο να πάρεις μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε συμβουλεύσω. Και εγώ που έριξα μελέτη για τα συν και τα πλην λίγο καιρό μετά την απόκτηση του το crate είχε πάρει τη μόνιμη θέση του... στην αποθήκη (χωρίς το σκύλο)! :p
 


deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
Πριν απο λιγο καιρο εδωσα 2 κουταβακια ,που φιλοξενησα, σε ατομα που δεν ειχαν καμια σχεση με την νοοτροπια της συμβιωσης με σκυλο που εχουν τα περισσοτερα ( μαλλον ) μελη εδω μεσα και τα αλλα 4 κουταβακια τα ξαναφησα στο δρομο.
Μακαρι να βρισκοταν ενα ατομο σαν τον θεματοθετη και να επαιρνε ενα απο τα 4.
Και ας εμενε σε μπαλκονι.
Και ας εμενε σε ταρατσα.
Πριν απο λιγο καιρο εδωσα 2 κουταβακια ,που φιλοξενησα, σε ατομα που δεν ειχαν καμια σχεση με την νοοτροπια της συμβιωσης με σκυλο που εχουν τα περισσοτερα ( μαλλον ) μελη εδω μεσα και τα αλλα 4 κουταβακια τα ξαναφησα στο δρομο.
Μακαρι να βρισκοταν ενα ατομο σαν τον θεματοθετη και να επαιρνε ενα απο τα 4.
Και ας εμενε σε μπαλκονι.
Και ας εμενε σε ταρατσα.
Μακαρι να βρισκοταν ενα ατομο σαν τον θεματοθετη και να επαιρνε ενα απο τα 4.
Και ας εμενε σε μπαλκονι.
Και ας εμενε σε ταρατσα.

καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη...................................

για εμενα σαν μαργαριτα, το σωστο ειναι εσυ που μας λες
Μακαρι να βρισκοταν ενα ατομο σαν τον θεματοθετη και να επαιρνε ενα απο τα 4.
Και ας εμενε σε μπαλκονι.
Και ας εμενε σε ταρατσα.
σαν ανθρωπος που εισαι να μεινεις εσυ στο μπαλκονι,η στη ταρατσα οχι για μια ζωη που αφηνουν τα ζωα τους αλλα για ενα μηνα και μετα ελα να μας πεις μακαρι και οχι καλοκαιρακι χαλαρα κλπ,χειμωνα με ενα ξυλινο σπιτι να μπαζει απο παντου,χωρις κανεναν γυρω σου,και καμια κουβερτα ,χωρις να χεις να συναναστραφεις,παρα μονο θα δεις βλεπεις καποιον οταν ειναι η ωρα να φας και καμια βολτιτσα χαλαρη,εκει θα τρως,εκει θα τα κανεις,εκει θα κοιμασαι και φυσικα σε οτι κανεις σε αυτο το μπαλκονι που θα εισαι κλεισμενος 24 ωρες θα το κανεις μονος............................

μακαρι οι πτωχοι τω πνευματι λεω εγω....




οσο για το οτι παρατησες 4 κουταβια στο δρομο νταξει,ακομα και αν τα πηρες, τι το λες και το ξαναλες.......

ημουν πιτσιρικα θυμαμαι και βρηκα τοτε ενα γατακι(το πρωτο ζωο που βοηθησα εγω αποκλειστικα)
μεσα στα αιματα,οχι λεφτα δεν ειχα δεν ηξερα τη τυφλα μου τοτε απο ζωα κτλπ,
ειχαμε ζωα αλλα δεν ηταν δικη μου ευθυνη η φροντιδα τους λογω και ηλικιας φανταζομαι δεν ηξερα πως πρεπει να φροντισεις ενα ζωο σωστα,
πηρα κι εγω τοτε φιλοζωικες και κανεις δεν το δεχοταν,πολλοι μου εκλεισαν και το τηλ. μιλαμε και σε μια εποχη που δεν ξερω αν ειχαμε ιντερνετ εκτος των ιντερνετ καφε
,ξερεις τι εκανα,
πηγα σε μια κτηνιατρο στη γειτονια μου,την παρακαλεσα με κλαματα,
ηταν η τριτη στη σειρα που επισκεφθηκα,
κανεις αλλος δεν αναλαμβανε το ζωο αν δεν πληρωνοταν και ηταν η μονη που συμφωνησε να με βοηθησει να το κανουμε καλα,με βοηθησε η γυναικα τοτε να ναι καλα και της εδινα λιγα λιγα λεφτα.

το ειχα 4 μηνες διπλα απο το σπιτι μου σε ενα εγκατελειμενο σπιτι οπου πηγαινα το φροντιζα την ημερα και κρυφα,το βραδυ να του δωσω αντιβιωση γιατι η γιαγια μου δεν ηθελε να βγαινω εξω τα βραδια,εγω ομως πηδουσα το παραθυρο και πηγαινα και 4 η ωρα το πρωι το ταιζα,το ποτιζα,του εδινα αντιβιωση,το εβγαζα να ξεποιαστει κτλπ...μετα απο τους μηνες αυτους το πηγα σπιτι ενω δεν το ηθελε η γιαγια μου(γιατι πλεον δεν κρατιοταν στο κουτι ειχε γινει καλα το ζωντανο) μολις το ακουσε να νιαουριζει μου λεει τι το φερες εδω το γατι και ενταξει το φροντισες αστο τωρα να παει στη μανα του(κατι βλακειες που λενε οι μεγαλοι στα παιδια λες και τρωμε κουτοχορτο :p)και και και και της λεω οτι το γατι θα μεινει αλλιως θα φυγω και εγω μαζι του,και ναι ημουν αποφασισμενη να το κανω,θα εμενα εξω,θα εμενα σε κανα συγγενη δε ξερω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι εγω αυτο το ζωο που πηρα την αποφαση να το μαζεψω δεν θα ξαναεβγαινε στο δρομο,δεν το παρατησα επειδη δεν μπορουσα να ανταπεξελθω,η επειδη μου εκλεισαν ολοι τις πορτες,ουτε γιατι καποιος μπορει να μου γκρινιαζε και δεν μετανοιωσα ποτε που ολα μου τα λεφτα(οτι χαρτζιλικι μου εδιναν δλδ)για πααααααρα πολυ καιρο πηγαιναν στην κτηνιατρο...το ιδιο θα ξαναεκανα.
η αναλαμβανεις μια ευθυνη φιλε μου η αστο στη μοιρα του αν εσυ δεν μπορεις να προσφερεις καλυτερη......

ποτε ποτε ποτεεεεεε ακομα και οταν ειχα μονο δεκα ευρω στη τσεπη μου δεν αφησα ζωο που ανελαβα,,ειτε δικο μου ειτε αδεσποτο ειτε χτυπημενο,ειτε καποιο που ειπα θα βοηθησω.............ειμαι απο τους ανθρωπους που δε θα αφησουν τις καταστασεις να τους βαλουν κατω οσο δυσκολες και αν ειναι....η μεγαλυτερη ευθυνη και υποχρεωση ειναι αυτη που εχουμε απεναντι στον εαυτο μας και εγω εχω μαθει οταν ξυπναω να κοιταζομαι στο καθρεπτη και να μη ντρεπομαι γι αυτο που βλεπω...


και να ξερεις οτι η δραση δεν πηγαζει από τη σκεψη, αλλα απο την ετοιμοτητα για αναληψη ευθυνης.......

δεν σχολιαζω τα περαιτερω σχολια που διαβασα γιατι παλι θα φαω ban και δε θα θελα....
 


afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Αυτο που περιγραφεις στην αρχη ειναι κακοποιηση ζωου. Το οτι το σκυλι του θεματοθετη μενει στο μπαλκονι δεν σημαινει οτι κοιμαται πανω στις ακαθαρσιες του. Δεν σημαινει οτι τον χειμωνα με 0 βαθμους το αφηνει αβοηθητο να ξεπαγιαζει.
Βασικα μπορει να ασχολειται με το σκυλι του ακομα περισσοτερο απο οτι εσυ με το δικο σου , απλα εκει που το δικο σου κοιμαται μεσα , εκεινο κοιμαται εξω.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συγχεεις την διαμονη του σκυλου σε μπαλκονι ή ταρατσα με την βαναυση κακοποιηση που περιγραφεις.
Δεν λεω οτι αυτα δεν γινονται αλλα δεν ειναι ικανη και αναγκαια συνθηκη.


Αυτο που εκανες με το γατι μπραβο σου.
Αλλα μιλαμε για ενα γατακι , που τελικα δεν μας ειπες αν το κρατησες ή οχι και εσυ ησουν ενα κοριτσακι που νομιζες οτι η μοναδικη ευθυνη και υποχρεωση που ειχες ηταν να του δωσεις φαρμακα και φαγητο.
Εγω σου μιλαω για 6 κουταβια.
Τα οποια μηνα με τον μηνα θα γινοτουσαν 6 σκυλια. Μεγαλοσωμα κιολας. Μηνα με τον μηνα δεν θα τα επαιρνε κανεις και μηνα με τον μηνα θα μεγαλωναν. Αλλο να αναλαβεις 1 και αλλο 6.
Αλλη βαρυτητα εχει να στερησαι το χαρτζηλικι σου και αλλη βαρυτητα εχουν οι ευθυνες που βαραινουν εμενα αγαπητη μου και του καθενος , που δεν μπορεις καν να ξερεις ποιες ειναι αυτες. Και παρολαυτα αποφασισα να ξοδεψω χρηματα και ελευθερο χρονο για να τα βοηθησω. Εστω για 10 μερες.
Τα κρατησα 10 μερες και ξοδεψα 35 ευρω. Ειναι 100 ευρω τον μηνα.
Και πες οτι τα κραταω. Προσθεσε και τα εμβολια. Προσθεσε αντιπαρασιτικα. Προσθεσε αμοιβη κτηνιατρου. Προσθεσε επιπλεον τροφη γιατι δεν θα μεινουν για παντα κουταβια.
Τερμα οι εξοδοι , τερμα οι διακοπες , τερμα το πασχα, τερμα τα χριστουγεννα, τερμα ο ελευθερος χρονος, πραγματα που ηδη μειωθηκαν με τον ενα σκυλο που εχω. Τωρα προσθεσε αλλους 6.
Τερμα η προσφορα μου στα ατομα της οικογενειας γιατι δεν θα περισσευει ουτε ευρω.
Κομμενοι οι λογαριασμοι ή κομμενο και το δανειο γιατι με -200 ευρω ( σιγουρα εγιναν τοσα ) συμφωνα με την λογικη σου ( και αλλων) πρεπει να το παω ως το τελος. Να τα κρατησω για παντα.


Απο ποτε μια εθελοντικη , ανιδιοτελης πραξη διεπεται απο κανονες ?
Απο ποτε αν αποφασισεις να βοηθησεις καποιον πρεπει να το κανεις ολοκληρωτικα ? Να φτασεις μεχρι το τελος ?
Απο ποτε δεν μπορεις να βοηθησεις λιγο , οσο μπορεις , οσο εχεις , οσο αντεχεις ?

Με την λογικη σου , αν πας μια σακουλα τροφιμα σε μια φτωχη οικογενεια δεν αρκει.
Δεν μπορεις να τους ''γλυκανεις'' μια φορα με την βοηθεια σου και μετα να εξαφανιστεις.
Πρεπει να τους τα δωσεις ολα. Οτι εχεις και δεν εχεις. Να τους φροντιζεις εσαει.

Με την λογικη σου κατακρινεις και τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ που θα εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα με εμενα , αφου μου το ειπε και στο τηλεφωνο.
Αφου ανελαβε σαν σωματειο την περιθαλψη αδεσποτων , να επερνε και αλλα 6.
Χωρις εσενα να σε νοιαζει αν εχει αλλο χωρο και πορους.
Μου ειπε οτι μαζευουν αδεσποτα τοσο μικρα που δεν εχουν δοντια και μολις βγαλουν δοντια τα αφηνουν. Ανευθυνοι ε ?
Αυτοι ε⏇ουν την δυνατοτητα να φροντιζουν τακτικα 100 σκυλια στο καταφυγιο τους και ολα τα υπολοιπα τα βοηθανε οποτε και αν μπορουν.
Εγω εχω την δυνατοτητα να φροντιζω τακτικα 1 σκυλι αλλα αν βοηθησω και αλλα οποτε και αν μπορεσω ειμαι κατακριτεος. Γιατι ?


Τωρα αν θες να τα βγαλεις απο μεσα σου και φοβασαι μη φας ban , καντο. Μπορεις να μου στειλεις σε π.μ οτι θελεις.
 
  • Like
Reactions: Scalpel and Gaara


Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
@afg

Όπως βλέπεις έχω ήδη συμφωνήσει επί της αρχής σε μεγάλο βαθμό με τα γραφόμενά σου.

Θα ήθελα όμως να πω, καλοπροαίρετα πάντοτε, το εξής:

Μην "το παίρνεις τόσο" προσωπικά και μην παραφουριάζεσαι. Ένα forum είναι, πολλές και διάφορες οι απόψεις/αντιλήψεις, και το μόνο βέβαιο είναι ότι αποκλείεται να συμφωνήσουμε όλοι.

Ακόμη και τα "έντονα" σχόλια είναι (θέλω να πιστεύω) καλοπροαίρετα. Αν πάλι εσύ διακρίνεις κακόβουλη διάθεση ή αν προσβάλλεσαι, φρονώ ότι θα έπρεπε απλά να τα αγνοήσεις.
Όσο πιο απόλυτη-κάθετη-δογματική είναι η τοποθέτηση κάποιου τόσο πιθανότερο είναι ο εκφραστής της να φλερτάρει με την ψυχολογία του ζηλωτή. Εκεί δεν έχεις καμία ελπίδα συνεννόησης - και πρόσεξε ότι δεν μπαίνω καν στον κόπο να μιλήσω για "δίκαιο", "κοινή λογική" κλπ.

Προσωπικά ακούω όλους, φιλτράρω και επεξεργάζομαι όσο περισσότερα μπορώ και στο τέλος της ημέρας κοιτάζω προς τα μέσα - την ψυχή μου. Αν αυτή μου χαμογελάει - ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Μπράβο σου για το καλό που μπόρεσες και έκανες.
Κρίμα αν δεν ήταν αρκετό, πάντως καλό ήταν (κατά τη γνώμη μου).
Πολλή κουβέντα έγινε, ερεθίσματα και τροφή για σκέψη σου δόθηκαν. Επεξεργάσου τα και αν η ψυχή σου χαμογελάει τότε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
 


deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
τον γατο τον κρατησα φυσικα...οπως υπηρξε μια εποχη που ειχα μαζεψει καπου στα 100 ζωα,τα μισα μου ζωα τα εχω αποκτησει οντας εκ παραδρομης γιατι οι συνθηκες που κρατουνταν ηταν αθλιες και αν δεν τα ειχα αναλλαβει τωρα τουχιστον τα 3 εξ αυτων θα μας ειχαν αφησει...
δεν μιλησα για κακοποιηση οπως το λες,μιλησα για το σχετικα χειροτερο σεναριο που συμβαινει πολυ συχνα γυρω μας....

και σου ειπα αν θελεις μπες εσυ στη θεση αυτου του ζωου στο μπαλκονι η στη ταρατσα και μετα να μας πεις αν ειναι καλυτερα..επισης μιλησα για ευθυνη και πανω απο ολα μιλησα για το τι κανω ΕΓΩ και οχι τι επρεπε η δεν επρεπε να κανεις εσυ....
το οτι θεωρω απαραδεκτο οτι τα ξαναφησες στο δρομο,ναι το θεωρω απαραδεκτο,αλλα αυτο ειναι η δικη μου γνωμη δεν με νοιαζει τι πως που ποτε,

ουτε μιλαμε για μια οικογενεια ανθρωπων που ειναι σε αναγκη και που εν παση περιπτωση ξερουν τουλαχιστον πως να αμυνθουν,πως να προφυλαχθουν και ου τω καθεξης...
μιλησαμε για σκυλους,για κουταβια συγκεκριμενα...
και πως εχω μαθει εγω στη ζωη μου.............

εγω ναι φιλε μου αν αποφασισω να βοηθησω ενα ζωο θα το κανω ολοκληρωτικα η θα το φροντισω και θα του βρω οικογενεια η θα το παντρευτω με οτι αυτο συνεπαγεται σιγουρα δε θα το παρατησω παλι εξω στο δρομο....
μη μου λες για εξοδα και τετοια γιατι μεχρι προσφατα ειχα σκυλο που μου κοστιζε 500 ευρω το μηνα λογω ασθενειας...και οχι για ενα μηνα αλλα τα τελευταια 3 χρονια συν αλλα δυο σκυλια+2 παπαγαλους+4 κουναβια+1 ινδικο χοιριδιο+3 σκατζοχοιρους+τα εξοδα ενος σπιτιου και μιας οικογενειας οποτε ας αφησουμε καλυτερα το αν ξερω η οχι απο εξοδα και το αν ξερω τι πρεπει να γινει και τι να κοπει για να παρεχεις σωστη φροντιδα σε αυτα τα ζωα...

μη μου συγκρινεις σωματεια με εναν ιδιωτη.ενα σωματειο η ενα καταφυγιο που εχει ενα εκκατομυριο ζωα να φροντισει.

Με την λογικη σου κατακρινεις και τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ που θα εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα με εμενα , αφου μου το ειπε και στο τηλεφωνο.
Αφου ανελαβε σαν σωματειο την περιθαλψη αδεσποτων , να επερνε και αλλα 6.
Χωρις εσενα να σε νοιαζει αν εχει αλλο χωρο και πορους.
Μου ειπε οτι μαζευουν αδεσποτα τοσο μικρα που δεν εχουν δοντια και μολις βγαλουν δοντια τα αφηνουν. Ανευθυνοι ε ?
Αυτοι ε⏇ουν την δυνατοτητα να φροντιζουν τακτικα 100 σκυλια στο καταφυγιο τους και ολα τα υπολοιπα τα βοηθανε οποτε και αν μπορουν.


σιγα το σοβαρο σωματειο που μου λες να μην τον κατακρινω κιολας και βαση αυτου που μου ειπες,παρε αυτα παρακατω και δες για το φανταστικο αυτο σωματειο...

και μιας που μου μιλησες και για τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ και δε θελω να ανοιξω το στοματακι μου με προσωπικα μηνυματα καιΓΕΓΟΝΟΤΑ για το συγκεκριμενο σωματειο (ξερω δε το κλεινω γενικα μιλαω και πολυ η ατιμη)
και επειδη εχω εμπλακει προσωπικα
παρε και ενα ωραιο δημοσιευμενο αρθρο να διαβασεις....η μαλλον δυο...
η και τρια?? εχω να σου στειλω πολλα αν θελεις...και διαφορα...
και σε παρακαλω να δωσεις ιδιαιτερη βαση στα 600.000 ευρω εσοδα της...αν με 600.000 ευρω εσοδα δεν εχουν να φροντισουν και 100 ζωα τι να πω καλυτερα να πα να πνιγουνε....

http://www.adespoto.gr/index.php?op...-ton-syppazath&catid=35:generalnews&Itemid=67


Μας καλεσε σημερα το ΣΥΠΠΑΖΑΘ και συγκεκριμενα ο Κ.Ζαμπετογλου για να μας ενημερωσει οτι μας δινει 3 μερες περιθωριο να σπασουμε τις αγελες..ετσι τα αποκαλεσε τα σκυλια αλλιως Πεμπτη ερχονται να τα μαζεψουν, γιατι δεχονται καθημερινα καταγγελιες απο δημοτες αλλα και απο τον δημο.Ολοι ξερουμε τη σημαινει αυτο....θα τα παρατησουν καπου μακρυα χωρις καν να τους νοιαζει αν τα ζωα θα μπορεσουν να επιβιωσουν εκει που θα τα αφησουν,σιγουρα καπου μακρυα για να μην μπορουν να γυρισουν.δεν ζηταμε κατι δυσκολο απλα ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ η fax στο ΣΥΠΠΑΖΑΘ η ακομη και στον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟY.Δηλωστε οτι τα ζωα δεν ειναι επιθετικα και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να απομακρυνθουν γιατι αυτοματα τα καταδικαζουμε.ενα τηλεφωνο τιποτα αλλο.υπενθυμιζουμε οτι το συππαζαθ ειναι συλλογος προστασιας και περιθαλψης αδεσποτων ζωων σε συνεργασια με πολλους δημους στην Α.Θεσσαλονικη.ειναι η δουλεια τους αυτη και παιρνουν ενα καρο λεφτα απο το δημο μας.να πετανε τα ζωα μακρυα δεν ειναι η λυση.ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ ενα τηλεφωνο διαμαρτυριας ο καθενας μας
τηλ συππαζθ 2310 -438496
fax-438941


http://www.adespoto.gr/index.php?op...06-12-19-42-34&catid=35:generalnews&Itemid=67

παλι καλα που δε σου πε φερτα εδω να τους κανουμε μια ευθανασια να τελειωνεις...θελω να πιστευω δλδ οτι παλι καλα....


εφοσον αυτο που εκανες το να τα αφησεις παλι στο δρομο το μοιραστηκες δημοσια ναι για καποιους εισαι και κατακριτεος και δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση ολοι να συμφωνουν με την πραξη αυτη,εκανες ενα καλο για εσενα και ενα κακο για εμενα και καποιους αλλους...

για οοοοολα,για οοοολα ομως υπαρχει λυση,ακομα και για τα 6 κουταβια που εγω νοιωθω οτι συμφωνα με τα λεγομενα σου καταδικασες εξ αρχης,ηξερες οτι δεν μπορεις να τα φροντισεις αλλα επειδη εκεινη την στιγμη προφανως ενοιωσες καπως ειπες ας τα παρω ας τα ξετσιμπουριασω και μετα η ευκολη λυση εκει ειναι δεν φευγει...
ολα γινοντε αρκει να το θελουμε...
εγω αυτο ξερω απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι νομιζει...

δεν εχω να στειλω καποιο μηνυμα πριβε σε εσενα γιατι πρωτον δεν μιλησα σε σενα επι προσωπικου,
ειπα:δεν σχολιαζω τα περαιτερω σχολια που διαβασα γιατι παλι θα φαω ban και δε θα θελα....δεν βλεπω να σε αναφερω καπου...
και δευτερον δεν τσακωνομαι με κανεναν,λεω τι θα εκανα εγω,αν εσυ αρπαζεσαι η νοιωθεις οτι πρεπει να αμυνθιεις δεν ειναι δικο μου προβλημα,δεν εχει να κανει με εμενα και ουτε θα κατσω να απανταω σε καθε μηνυμα που θα στειλεις προσπαθωντας να με πεισεις οτι ολο αυτο ηταν βοηθεια,εσυ θεωρεις οτι βοηθησες εγω οχι...thats it.
 


Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
@deliaki

Καλημέρα

Εγώ, χάριν οικονομίας της συζήτησης δεν θα προσπαθήσω να σε αντικρούσω (χωρίς απαραίτητα να συμφωνώ με τις θέσεις σου).
Θα ήθελα όμως, αν επιθυμείς, να μου εξηγήσεις πολύ απλά και χωρίς λίβελλους, με ποιον ακριβώς τρόπο, με ποια κριτήρια και γιατί τα συγκεκριμένα κουτάβια βρέθηκαν σε χειρότερη θέση μετά το πέρας της όποιας ανάμιξης (σωστής, λάθος, δεν υπεισέρχομαι) είχε ο afg.
Πολύ απλά αυτή η λάθος κατ' εσέ ενέργειά του με ποιον τρόπο τα έφερε σε μια κατάσταση χειρότερη από αυτήν που ήταν?
Δεν επιθυμώ να συζητήσω περί ορθού ή λάθους, περί ολοκληρωτικής προσφοράς, περί ανιδιοτέλειας ή πιθανής θωπείας του εγώ του. Δεν ενδιαφέρομαι να "αξιολογήσω" τον afg.
Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική που λέει ότι μετά τις 10 αυτές ημέρες τα κουτάβια βρέθηκαν σε αντικειμενικά δυσμενέστερη θέση από αυτήν που βρλισκονταν πρωτύτερα.

Αν θέλεις και αν το θεωρείς πρέπον απαντάς.

Παρακαλώ όμως (για μια ακόμη φορά) όχι λίβελλους - η αποστροφή μου προς οιανδήποτε έκφανση ζηλωτισμού δεν επιτρέπει στα γέρικα ώτα μου να είναι ευήκοα στις περιπτώσεις αυτές

Καλημέρα και πάλι :)
 
  • Like
Reactions: Piou


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.115
Μηνύματα
895.843
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981