Σκύλο-παιχνίδια


psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Ποιά είναι τα αγαπημένα του σκύλου σας ..
Εμένα ο δικός μου τρελαινόταν για το λαστιχένιο δαχτυλίδι , μην έβλεπε κάποιον να κάθετε σε καρεκλά ,αμέσως έτρεχε και ερχόταν μπροστά του με το δαχτυλίδι στο στόμα και τον έκανε βόλτα !!!


 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τώρα το είδα αυτό το θέμα! :shock:

Εμένα του δικού μου το αγαπημένο παιχνίδι είναι η διελκυστίνδα!
Ότι έκανε ο δικός σου με το δακτυλίδι, το κάνει ο δικός μου με το σκοινάκι του! Έρχεται, το ακουμπάει στα πόδια μου και μου κουνάει την ουρά, για να σηκωθώ και να παίξουμε! :lol:
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ναι και η Μάγια αυτό κάνει με το σχοινί και όταν πας να το πιάσεις για να παίξετε το τραβάει και τρέχει :roll: Σαν να σου λέει "κορόιδο στην έσκασα".Άρα το αγαπημένο παιχνίδι της είναι το κυνηγητό,με τίποτα άλλο δεν ενθουσιάζεται τόσο πολύ.Α,και να κυλιέται και να "παλεύει" με τον Γιάννη στο χαλί,σταματάει μόνο όταν της βγει η γλώσσα έξω από την κούραση.

και το αυτοκινητάκι στην φωτό,το κυνηγάει αλλά φοβάται να το πιάσει και έτσι έχει γλιτώσει

και τα λούτρινα ζωάκια τα λατρεύει αλλά κρατάνε μόνο καμιά ώρα :(
 




Cocker-Lover

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
42
0
Πειραιας
www.piczo.com
Το αγαπημενο παιχνιδι του μεγαλου ειναι μια μεγαλη λουτρινη μπαλα που την εχει 6 χρονια τουλαχιστον και δεν εχει παθει τιποτα ακομα!!!Του αρεσουν πολυ τα κοκαλα που τρωγονται(αλλα μονο τα ασπρα τα ακριβα,τα αλλα ουτε να τα δει δεν θελει)!!Ο μικρος εχει για αγαπημενο του παιχνιδι ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ :twisted: !Εκτος απο τα διαφορα παιχνιδια(μια μεγαλη λουτρινη μπαλα κ αυτος αλλα σε σχημα κολοκυθας δωρο απο τις θειες Frenchie και cocker-fan για τον μεγαλο που τελικα δεν του αρεσε,σχοινακια,πιου πιου,λουτρινα αρκουδακια) του αρεσει να μασαει επεισης χαλια,παντοφλες,γυαλια μυωπιας!! 8) ,χαρτια και αλλα πολλα..Τα κλασσικα δηλαδη των κουταβιων...Το λαστιχενιο δαχτυλιδι το εχουμε και εμεις αλλα κανενας απο τους δυο δεν το θελει :(
[/img]
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η καιμενουλα η Εσμεραλντα, σχεδον καθολου παιχνιδια δεν εχει!
Και ετσι δεν ξερει τι να κανει ολη μερα και κοιμαται!!

Αυτα ηταν τα λιιιιγα πραγματακια τις το 2004!
Στο μεταξι, επειδη ηταν τοσο λιγα- τις αγορασαμε και μερικα ακομα!!


Παντος ειναι περιεργο:
Η Εσμεραλτνα εχει μερικα λουτρινα. Ειδικα κατι μικρα ζωακια που ηταν παλια στα Happy Meal του Mc Donalds, που της τα εδωσαν τα παιδια μου απο την πρωτη μερα που ηρθε σπιτι μας και τις αρεσαν πολυ.
Και τα εχει ακομα και σημερα, τα προσεχει τα βγαζει μερικες φορες απο την κουτα της, τα πασπατευει και τα κουβαλει εδω και εκει- αλλα δεν τα χαλαει. Εχουν περασει και αλλα απο δω μεσα, που δεν κρατισαν ουτε 3 λεπτα και τα ειχε ξεκοιλασει!!
Με πιο κριτηριο τα διαλεγει δεν ξερω.
Ξερω ομως οτι της αρεσουν πιο πολυ τα λουτρινα με φωνη- και σε εντονα κιτρινα χρωματα.
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
καλα απίστευτη φωτο :lol: FrenchieFan Η φτωχούλα εσμεράλντα :( και το βουνό από παιχνίδια.....


Μου αρέσει που έχει ποζάρει για την φωτο,καλά τόσο εύκολη είναι,της λες να κάτσει κάπου και κάθεται? :shock: Να σου φέρω για λίγες μέρες την Μάγια να την εκπαιδεύσεις? :roll:
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η Εσμεραλντα πεθαινει για φωτογραφιες και της αρεσει να ποζαρει.

Και εκτος απο αυτο ειχε μαθει απο μικρη να μενει ακριβος ετσι οπος την βαζω εγω- επρεπε να το κανει για τις εκθεσεις.
Μπορω να της τοποθετω ενα ενα τα ποδια- το σωμα- το κεφαλι ακριβος οπως θελω εγω και εκεινη μενει ετσι, ακινητη, μεχρι να αναιρεσω εγω την εντολη της ακινησιας, ακομα και οταν απομακρυνομαι μερικα μετρα.
(παλια ηταν απαραιτητο για να δω και απο μακρια και απ ολες τις πλευρες πως ειναι στημμενη).

Αμε, φερτην!
Ποζαριο θα την παρετε πισω!!! :p
 


Amelie

Guest
12 Δεκεμβρίου 2007
69
0
Thessaloniki
Ο δικός μου τρελαίνεται για τον Batman. Eίναι ένα μικρό λούτρινο σαν νυχτερίδα με φτερα, από το ικεα. Και έπειτα με τις κάλτσες..δεν μας έχει μείνει ζευγαρι.. τις κρύβει στο κρεβάτι του και όταν θέλει να παίξει τις πετάει μόνος του απο εδω και απο εκεί και τρεχει μετα να τις πιασει..και αντε παλι τα ίδια. Του πήραμε και ένα σκυλάκι από την Αριστοτέλους απο αυτά με την μπαταρία που γαυβγίζουν και καλά αλλα μαλλόν δεν το γούσταρε και πολύ..το διελυσε.ότι κανει θόρυβο δεν το γουσταρει
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Amelie said:
Και έπειτα με τις κάλτσες..δεν μας έχει μείνει ζευγαρι
και εμενα εχει ενα προβλημα με τις καλτσες (παπουτσι δεν πειραζει) αλλα καλτσα δεν αφηνει με τπτ. επισης τα μπαλακια του τενις (μονο αυτα που τα εχω παιξει στην παραλια ομως τα αλλα δεν τον συγκινουν) . οτι αλλο εχω δοκιμασει τον αφηνουν παγερα αδιαφορο!!
 


Litsaki

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
32
0
Χανιά - Κρήτη
:DΓεια χαρά και απο μένα !!!! Ο Φοίβος*agapoylas* μου που είναι ενα λαμπραντοράκι 4 περίπου μηνών τρελένεται να παίζει με μπαλάκια και ειδικά με το ΚΟΝΓΚ του όταν έχει μέσα λιχουδιές!!! Ααααα έχει και ένα κοκαλάκι απο σχοινί και το ταλάιπωρει που και που!!!!:picaron:
Αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το λαστιχένιο δαχτυλίδι?????:confused::confused::confused:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU