Συμβίωση


Neema

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2010
50
0
Κομοτηνή
Καλησπερα παιδια! Ειχα κανει και παλιοτερα καποιο ποστ σχετικα με ενα λαμπραντορ που με ενδιεφερε αλλα τελικα δεν εκατσε λογω οικονομικων. Στο θεμα μου... Εχω μια σκυλιτσα 7 χρονων περιπου, μη στειρωμενη, γυρω στα 5.5 κιλα. Θα ηθελα να υιοθετησω ακομα ενα σκυλακι. Εχω βρει 2-3 περιπτωσεις αλλα ολα ειναι θυληκα και μεσαιο προς μεγαλο μεγεθος. Πιστευετε οτι θα μπορεσουν να συμβιωσουν στο διαμερισμα? Η δικια μου συμπαθει κατα τυχη...δλδ αλλα σκυλακια τα συμπαθει με μιας ενω σε αλλα γαβγιζει και γρυλιζει! Θα υπαρχει λετε προβλημα με το μεγεθος? Θα εκτιμουσα τις γνωμες σας.
 


Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Kαλημέρα,αν το σκυλί έχει την απαραίτητη εκτόνωση δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Έγω έχω 2 μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους (17 και 24 κιλά) σε διαμέρισμα και περνάνε απλά ... ζάχαρη! :D
 


Neema

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2010
50
0
Κομοτηνή
Καλημερα!! Μαλλον δεν το εθεσα σωστα..εννοω να εχουν προβλημα τα σκυλια μεταξυ τους λογω μεγεθους. Εγω δεν εχω προβλημα με το μεγαλοσωμο σκυλι στο διαμερισμα. Μηπως η μικρη μου θα το φοβαται καπως λογω μεγεθους? Θελω να ειναι ανετα και τα δυο. Επισης 2 θηλυκα?? Τι λετε?
 


matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εχεις βρει τα σκυλακια που θελεις να υιοθετησεις? Αν ναι μπορεις να γνωρισεις την σκυλιτσα σου με καθενα απο αυτα πριν κανεις την υιοθεσια. Ετσι μπορεις να δεις τι διαθεσεις υπαρχουν και απο τις 2 πλευρες και να πραξεις αναλογα.
 


Neema

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2010
50
0
Κομοτηνή
μονο με το ενα απο τα 3 μπορει να ρθει σε επαφη καθοτι τα αλλα 2 ειναι απο Θεσ/νικη. Κομοτηνη μενω εγω. Βασικα ρωταω μονο για το μεγεθος. Υπαρχουν προβληματα οταν το ενα σκυλακι ειναι πιο μικρο σε μεγεθος απο το αλλο. Μιλαμε για 5 κιλα η μικρη μου και τα αλλα θα ειναι μινιμουμ 15.
 




Neema

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2010
50
0
Κομοτηνή
Οι περιπτωσεις που βρηκα ειναι ολα θηλυκα.Βασικα τα μκροσωμα φοβουνται τα μεγαλυτερα? Και στο παιχνιδι θα υπαρχει ισως καποιο θεμα τραυματισμου? Δεν γνωριζω καθολου guys.. :(
 


matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Καποια μικροσωμα φοβουνται καποια μεγαλοσωμα.

Καποια μεγαλοσωμα ειναι ατσουμπαλα.

Καποια μεγαλοσωμα ειναι πολυ προσεκτικα και αδιαφορα.

Καποια αλλα δεν θα χαρισουν τσαμπουκαδες και υπερβολες ακομα και σε ενα σκυλι μικροτερου μεγεθους.

Πολλες φορες το μεγεθος δεν παιζει καν σημασια και σκυλια ιδιου μεγεθους μπορει να μην τα πανε καλα ή να θελουν καιρο και σωστους χειρισμους για να συνυπαρξουν.

Ειναι κατι λοιπον που δεν μπορουμε να το απαντησουμε εμεις παρα μονο τα ιδια τα σκυλια που θα διαλεξεις καθως και αυτο που ηδη εχεις.
 


deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
η αδερφη μου ειχε ενα κοκερακι...μετα απο καιρο της εδωσα ενα ημιαιμο πιτμπουλακι το οποιο υιοθετησε,αρσενικα και τα δυο...δεν πηγαν καλα με αυτο το σκυλακι τα πραγματα και εν καιρο βρηκαμε ενα αλλο σκυλακι αδεσποτουλι το οποιο εν συνεχεια υιοθετησε και αυτο αρσενικο το οποιο τωρα εχει γινει ενα γαιδουρακι,μπροστα του το κοκερακι ειναι σπουργιτι και ομως ο κοντος ειναι ο αρχηγος....οπως εχω και ενα αλλο παραδειγμα ,μια φιλη ειχε ενα πιτμπουλ ημιαιμο με ντογκο το οποιο δε τα πηγαινε καλα με κανενα σκυλο και βρηκε στο δρομο ενα τσιουαουα κουτσικο το οποιο αν το πατουσε το ελοιωνε ο αλλος,το πηρε η κοπελα το υιοθετησε...ε λοιπον η συμβιωση ηταν ονειρο.. οπως εγω με τον τζακ,ολοι ξερουμε πια πως ο τζακ δεν εκανε με τα αντερα του,λοιπον μολις ειδε την κιρκη ηθελε να την φαει,οντας κουταβι τοτε και πιο μικρη σε μεγεθος απλα δεν επιτρεψαμε να συμβει κατι,του την επιβαλλαμε με τσαμπουκα βεβαια στο συγκεκριμενο σκυλο γιατι αλλιως δε χαμπαριαζε αλλα γινανε φιλαρακια τελικως χωρις αψημαχιες. αμα θελεις γινεται,με προσοχη παντα και αναλογως το σκυλο που εχει ο καθενας,ολα τα καμαρια μας εχουν τα κουμπια τους......
 


miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
size doesn't matter :)
Τουλάχιστον όχι σε αυτό το θέμα πιστεύω!
Είναι καθαρά θέμα "χημείας" και το πως θα δέσουν τα σκυλιά!
Προσωπικά θα κοιτούσα να φέρω σε επαφή το σκυλί μου με το αδέσποτο για να δω αντιδράσεις.
Συμφωνώ 100% με ότι σου είπε η matilda!
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο μέγεθος..
Ο μικρός μου είναι 6,5 κιλά και έχει παίξει και με αγίου Βερνάρδου!!!!!!!!
 


Neema

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2010
50
0
Κομοτηνή
Παιδια σας ευχαριστω ολους. Τελικα κανονισα να το φερω σε επαφη τουλαχιστον με το ενα και απο κει και επειτα βλεπουμε. Απ οτι καταλαβα ειναι θεμα τυχης αλλα και δικης μας συμπεριφορας για το κατα ποσο θα τα πανε καλα. Αντε να δουμε που η δικια μου ειναι ολιγον τι στριγγλιτσα... Θα επανελθω με νεοτερα!