Συνεισφορά σε φιλοζωικά σωματεία


emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
παιδια συγχαρητηρια για τη σελιδα σας που.. με ολο το θαρρος αρχισα να τη νιωθω και γω δικη μου οντας μελος της:)τοσο εγω οσο και οι φιλοι στους οποιους εχω συστησει τη σελιδα ειμαστε ενθουσιασμενοι απο τις σοβαρες και εγκυρες απαντησεις που παιρνουμε στις αποριες μας, απο την κατανοηση που βρισκουμε εδω στα προβληματα που αφορουν στα σκυλια μας, αλλα και με το επιπεδο που επικρατει στα φορουμ.μπραβο ρε παιδια!!!η σελιδα ειναι εκπληκτικη!!!
εχω και μια απορια και απολογουμαι αν δεν ειναι εδω το καταλληλο φορουμ για να την υποβαλω...δεν ηξερα που να την υποβαλω..Πού μπορω να κανω μια σοβαρη εισφορα για συντηρηση ή ιατρικη περιθαλψη σκυλιων??
 


emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
ουπς...συγγνωμη...εστειλα δυο φορες το μνμ μου...ειχα αποσυνδεθει προσωρινα και νομισα πως ειχα χασει το πρωτο...συγχωρεστε με:(
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

Αν εννοείς να βοηθήσεις με τη συνεισφορά σου κάποιο φιλοζωικο σωματείο, μπορείς να επικοινωνήσεις με το γραφείο περιβάλλοντος του Δήμου σου και να ζητήσεις πληροφορίες σχετικά με τα φιλοζωικα σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σου.
:)
 


emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
rottie, μενω εκτος ελλαδος.εδω που βρισκομαι βοηθαω οσο μπορω.δεν ξερω ομως πού να απευθυνθω για το θεμα αυτο στην ελλαδα.θα ηθελα να βοηθησω και στην ελλαδα. σ ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου.
 






emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
ευχαριστω παιδια:)οσο αστειο κι αν σας φανει αυτο που θα πω, καθε φορα που μπορω να βοηθησω στη συντηρηση των μικρων μας φιλων, νιωθω καλυτερα με τη συνειδηση μου...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU