Τα Φιλα και εγω Part 2


Status
Κλειδωμένο θέμα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τραβηξαν τον δικο τους δρομο και δικαιωθηκαν(εγιναν και εκει αποκαλυψεις για διασταυρωσεις με αλλες ρατσες,μεσω του συλλογου του FCI),εδω μερικοι κανουν τον ΚΟΕ θεο,ε δεν ειναι,το να παω το σκυλι μου στην Αθηνα για να βγει καποιος που εχει δει τα Φιλα μονο σε βιβλια,και κρινει αλλες 10-15 ρατσες δεν μου λεει τιποτα,ειναι απλα και μονο για το ονομα,ε δεν το θελω το ρημαδι το ονομα,οποιος θελει μαθαινει πως γινετε η αγορα ενος σκυλου και αποφασιζει οπως νομιζει.
Η μηπως η πιο ομορφη γυναικα του κοσμου ειναι η Μις υφηλιος?
Αρα απο τα συμφραζομενα σου.. εγω που δεν γνωριζω.. καταλαβαινω πως οι εκθεσεις μορφολογιας ειναι μονο ενα "ονομα" ή κατι σαν τα καλλιστεια ομορφιας.., οι κριτες μορφολογιας ανθρωποι που χαζευαν καποτε πολλα βιβλια και περιοδικα και μια ωραια μερα τους εβαλαν εκει..και με λιγα λογια τιποτα δεν ειναι τιποτα.., αρκει να υπαρχει ορεξη για ζευγαρωμα..

Εγω λοιπον αγαπητε Ηλια που δεν σε ξερω και δεν ξερω πολλα πραγματα.. μονο απο αυτα τα συμφραζομενα σου.. δεν μου δημιουργεις καμια ασφαλεια για εναν ανθρωπο που γνωριζει τι κανει και διασφαλιζει το καλο της φυλης..
Με τιτλους ή με περικαιφαλαιες, με γνωσεις ή χωρις,.. byb ή ξε byb.., εκτροφαιας μια φορα δεν εισαι..
 


Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
50
TIRNAVOS (LARISSA)
Επίσης, από ότι έχω καταλάβει πολύ διάσημος κτηνίατρος στις ακτινογραφίες έρχεται συχνά Θεσσαλονίκη.

Δεν έρχεται συχνά, φέτος ήρθε μία φορα.
Τι κάνει κάποιον κτηνίατρο ¨διάσημο", ακυρώνοντας παράλληλα τους άλλους 2 Έλληνες κτηνιάτρους, που είναι πιστοποιημένοι να βγάζουν ακτινογραφίες και να τις στέλνει ο ΚΟΕ στη Γερμανία σε γιατρό του VDH για αξιολόγηση, είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω

Εκεί γιατί δεν πας να τσεκάρεις σε τι φάση είναι τα σκυλιά σου;
Είναι μικρά ακόμη σε ηλικία για να αξιολογηθούν.
.... τα ειπαμε δεν κατεβαζω ενα κοπαδι σκυλια στην Αθηνα γιατι ο ΚΟΕ συνεργαζεται με εναν μονο κτηνιατρο (ενω εξω το κανει ο καθενας).

Πολύ αμφιβάλω

Δύο είναι οι κτηνίατροι (έχει ξαναγραφτεί γιατί δεν δέχτηκαν άλλοι κτηνίατροι να πιστοποιηθούν)

Και αν περιμενα τα αποτελεσματα των εξετασεων,οπως περιμενω ακομη τα χαρτια απο γεννα που εγινε τον Απριλιο και δηλωθηκε τον Μαιο,θα γινοταν η γεννα οταν τα σκυλια ηταν γερικα.

Ο χρόνος αναμονής για τα pedigree δεν επηρρεάζει την ποιότητα του σκύλου.

Αν όμως μία σκύλλα ΄που έχει κάνει ήδη γέννα, αποδειχτεί ότι έχει δυσπλασία D τότε τί πρέπει να γίνει φίλε Ηλία ?

τις εκθεσεις του ΚΟΕ εδω στην Ελλαδα και τον ΚΟΕ τον ιδιο τους εχω γραμμενους στα παλαιοτερα των υποδηματων μου

Στείλε λοιπόν μία επιστολή στον ΚΟΕ, εξέφρασε τη γνώμη σου γι' αυτόν, πάρε πίσω τα χρήματα που του έχεις δώσει, κατέβασε την "ταμπέλλα" του εκτροφείου που σου έδωσε αυτό το μαγαζί και κάνε εγγραφή του εκτροφείου σε όμιλο του εξωτερικού που καλύπτει τις προδιαγραφές σου.


οσο για την καθαροτητα των εξετασεων εχω δημοσιευσει οτι παραποιοταν και παραποιουνται με φιλτρα,πραγμα που παραδεχθηκε και ο συλλογος Ροτβαιλερ Γερμανιας,και Γερμανικων ποιμενικων.

Μπορείς να μου θυμίσεις (αναφέρεις) πότε και πώς παραδέχθηκαν ο ADRK και ο VDH τα παραπάνω ?
Τα πετιγκρι των κουταβιων πρεπει να γραφουν επωνυμια εκτροφειου,η μηπως ξερεις και αλλον τροπο,πετιγκρι δηλαδη απο αγνωστο εκτροφεα?που τα βρισκεις κατι τετοια?και δεν ντρεπεσαι?
΄
Και εδώ είσαι λάθος. Εγώ σαν ιδιώτης που έχω σκύλλα γραμμένη στον ΚΟΕ, ζευγαρώνω νόμιμα με το σκύλο του γείτονα που έχει και αυτός αρσενικό γραμμένο στον ΚΟΕ, δηλώνω τη γέννα και παίρνω PEDIGREE.
ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, δεν έχει αρσενικό κανένας στη γειτονιά και δεν σκοπεύω να κάνω γέννα.
:)
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
KOE:...ένα πολύ μεγάλο θέμα...το οποίο όταν ανοιχτεί σε συζητηση ανάμεσα σε ανθρώπους που γνωρίζουν...προκαλεί τις ίδιες εντάσεις όπως και η στείρωση!!!
Ο ΚΟΕ έχει κάνει τα μύρια στραβά...από ιστορίες άλλο τίποτα...οι παλιότεροι γνώστες εδω μέσα θα θυμούνται διάφορα...τα δικαστήρια, οι μηνύσεις...λεφτα΄που οι μισοί έλεγαν ότι φαγωθηκαν...η φωτιά που κάποιοι είπαν ότι μπήκε επίτηδες...σκυλιά που γράφτηκαν με "μουφες" pedigree από το εξωτερικό...κουφά Δαλματίας που κέρδιζαν σε εκθέσεις...ουουουου..αν αρχισει κανείς δεν έχει σταματημό..
Πολλες κατηγορίες αποδείχθηκαν...πολλές όχι...αλλά το θέμα είναι ένα..
Ο ΚΟΕ είναι τό μονο επίσημο όργανο που υπάρχει στην Ελλάδα...
Επίσης, έχει να κάνει και με τους ανθρώπους που κατα καιρούς έχουν "δράσει" εκεί μέσα...
Υπάρχουν πολλοί εκτροφείς που "διαφωνούν" κάθετα με τον ΚΟΕ..αλλά αναγκάζονται να κατεβαίνουν σε εκθέσεις του γιατί χρειάζονται τους τίτλους για να πουλάνε τα κουταβια τους...εκτροφείς που προτιμούν να πανε σε κεθέσεις στο εξωτερικο και δεν έχουν κατέβει ποτέ σε Ελληνική έκθεση...εκτροφείς που δεν έχουν κατέβει σχεδόν ποτε σε έκθεση αλλά εξακολουθουν να έχουν καλά σκυλιά...απόλα έχει ο μπαξές...
Υπα΄ρχουν οι καλοί, οι κακοί, οι απατεώνες, οι αφελείς, οι ονειροπαρμένοι.....κλπ, όπως υπάρχουν παντού σε μία κοινωνία...
Όντως ο ΚΟΕ, υποτίθεται ότι πρέπει να στέλνει ελεγκτη για τις γέννες..δεν το κανει...
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι γένες είναι "λάθος"...η μπορέι και να είναι...ποιός μπορέι να πει με σιγουριά???
Οι Δημόσιες Σχέσεις παίζουν έναν ΠΟΛΥ σημαντικό ρόλο στο ποιός σκύλος θα βγει πρώτος .
Το έχω ξαναπεί...ο γνωστός εκτροφέας η ο γνωστός handler... θα προτιμηθει σίγουρα από έναν άγνωστο ιδιώτη που μπορέι να έχει κατεβάσει τον σούπερ ντούπερ σκύλο...
Ιδίως στην Ελλάδα...πολλές φορες μου έχει τύχει να παώ σε έκθεση και μεταξύ αστείου και σοβαρου...όλοι να ξέρουμε από τη πρωτη μέρα ποιός σκύλος θα κερδίσει το ΒΙS...και να πε΄φτουμε μέσα...(και όχι επειδή ο σκύλος όντως ήταν ο καλύτερος)
Για τους κριτές...άλλο τεράστιο κεφάλαιο...
Διαβάζω ότι ο omarock...ενδιαφέρεται μόνο για το pedigree...αν έιναι από αυτούς που θεωρούν τον ΚΟΕ...σκάρτο...αλλά από την άλλη χρειάζεται το
pedigree για να πουλήσει τα σκυλιά του στο εξωτερικό και στην Ελλάδα...αναγκαστηκά θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσει...δεν είναι ο μόνος...
Αν έχει τόσο καλές επαφες με το εξωτερικό...γιατί αμέως σκεφτόμαστε ότι λέει ψέματα? Και η δική μου εκτροφέας μιλάει και έχει σχέσεις με πάρα πολλούς εκτροφείς του εξωτερικού , πολύ περισσότερο από ότι στην Ελλάδα...και η Αλεξία όταν κάνει γένες...έχει request από πολλές χώρες..που είναι το περίεργο...?
Το ίδιο και άλλοι εκτροφείς εδω...
Δεν γνωρίζω πολλά για τα Φίλα..δεν ξέρω το καθεστώς που επικρατεί σε αυτη τη φυλη...στην FCI, στο ΚΟΕ.. κλπ.
Δεν είναι μία φυλή "ευρείας "κατανάλωσης...όπως πχ τα Golden...απευθύνεται σε πιό έμπειρους ιδιοκτήτες...άντρες στη πλειοψηφία...όπως και άλλες αντίστοιχες φυλές...άρα δεν μπορω να κατηγορησω κάποιον που ασχολέιται ΜΟΝΟ με αυτά..ότι ψέυδεται..όταν δεν ασχολούμαι και εγω..και δεν έχω επιχειρήματα για να τον αντικρούσω..
 


Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Και εδώ είσαι λάθος. Εγώ σαν ιδιώτης που έχω σκύλλα γραμμένη στον ΚΟΕ, ζευγαρώνω νόμιμα με το σκύλο του γείτονα που έχει και αυτός αρσενικό γραμμένο στον ΚΟΕ, δηλώνω τη γέννα και παίρνω PEDIGREE.
ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, δεν έχει αρσενικό κανένας στη γειτονιά και δεν σκοπεύω να κάνω γέννα.

...αλλά από την άλλη χρειάζεται το
pedigree για να πουλήσει τα σκυλιά του στο εξωτερικό και στην Ελλάδα...αναγκαστηκά θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσει...δεν είναι ο μόνος...
Τελικα , τι απο τα δυο ισχυει ? :)

Και η δική μου εκτροφέας μιλάει και έχει σχέσεις με πάρα πολλούς εκτροφείς του εξωτερικού , πολύ περισσότερο από ότι στην Ελλάδα...και η Αλεξία όταν κάνει γένες...έχει request από πολλές χώρες..που είναι το περίεργο...?
Και η Αλεξία κραταει τελικα 6 απο τα 7 κουταβια της γεννας παροτι εχει καλες σχεσεις με εξωτερικο ?

Ο ΚΟΕ έχει κάνει τα μύρια στραβά...από ιστορίες άλλο τίποτα...οι παλιότεροι γνώστες εδω μέσα θα θυμούνται διάφορα...
Κατερινα μου , αν διαβασεις προσεκτικα τις θεσεις του omarock , δεν αμφισβητει μονο τον ΚΟΕ αλλα και την FCI (πακετο) ...αν ο ΚΟΕ , οι νορμες του και οι εκθεσεις του δεν του κανουν , τοτε να παει Σερβια , Βουλγαρια (απο Δραμα , βολευει) κλπ . Ξαναρωτω , αν γενικα οι εκθεσεις τον αφηνουν αδιαφορο , γιατι αναφερει τις διακρισεις των σκυλων και των γονιων τους ? Σαν προικα (που δεν σκοπευει να την ''μεγαλωσει''?) :D . Αυτοι που του εδωσαν σκυλια δηλαδη ηταν κοροιδα που κατεβαιναν σε εκθεσεις ?
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τελικα , τι απο τα δυο ισχυει ? :)

Αν θέλω να πάρω ένα κουτάβι από έναν εκτροφέα δεν θα ζητήσω το pedigree? Αν θέλω να φέρω κουτάβι από εξωτερικό δεν θα ζητήσω export pedigree? Αυτά ποιος τα εκδίδει? Ο ΚΟΕ η ο αντίστοιχος ΚΟΕ της άλλης χώρας. :):)


Και η Αλεξία κραταει τελικα 6 απο τα 7 κουταβια της γεννας παροτι εχει καλες σχεσεις με εξωτερικο ?

Εγω δεν σχολιάσα ότι κράτησε τα κουτάβια...σχολιάσα το γεγονός ότι έχει επαφές με εξωτερικό.:)

Κατερινα μου , αν διαβασεις προσεκτικα τις θεσεις του omarock , δεν αμφισβητει μονο τον ΚΟΕ αλλα και την FCI (πακετο) ...αν ο ΚΟΕ , οι νορμες του και οι εκθεσεις του δεν του κανουν , τοτε να παει Σερβια , Βουλγαρια (απο Δραμα , βολευει) κλπ

Πολλοί το κάνουν αυτό. Αλλά δεν ξέρεις αν ο άλλος έχει τα λεφτά και τον χρόνο να το κάνει. :):)

. Ξαναρωτω , αν γενικα οι εκθεσεις τον αφηνουν αδιαφορο , γιατι αναφερει τις διακρισεις των σκυλων και των γονιων τους ? Σαν προικα (που δεν σκοπευει να την ''μεγαλωσει''?) :D .

Απάντησε σε μία κατηγορία της galazio που είπε ότι δεν έχει κατέβει ΠΟΤΕ σε έκθεση.

Αυτοι που του εδωσαν σκυλια δηλαδη ηταν κοροιδα που κατεβαιναν σε εκθεσεις ?
ΌΧΙ, δεν ήταν κορόιδα...αλλά όπως ειπα και πιό πάνω...δεν σημάινει ότι αν δεν κατεβάινεις σε εκθέσεις ΔΕΝ έχεις καλά σκυλιά...και το αντίθετο βεβαίως.:D:D
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κατερινα, δεν ειναι κατηγορια, ειναι απλα η αληθεια.
ερωτηση.
θεωρειται ηθικος εκτροφεας, αυτος που λεει ψεμματα στις αγγελιες του και παραπλανει?
"Πωλουνται κουταβια Φιλα Μπραζιλειρο,απο πρωταθλητες γονεις με Γερμανικα χαρτια "
(απο αγγελια του για πωληση των κουταβιων)
να ξαναθυμισω οτι η θηλυκια δεν εχει παει ποτε, σε καμια εκθεση.
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, δεν θεωρείται ηθικός..σε καμία περίπτωση. (ο οποιοσδήποτε εκτροφέας το κάνει αυτό).
Αλλά δεν μπορω να κατηγορήσω προσωπικά κάποιον όταν δεν έχω δει την αγγελια..δεν ξέρω τα σκυλιά του... δεν ξέρω αν υπάρχουν η δεν υπάρχουν τα Γερμανικά χαρτιά και τι ισχύ έχουν κλπ,κλπ.
Αν μιλαγαμε για Golden..θα είχα πιό εμπεριστατωμένη άποψη...
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
@Dinosd
Δεν ξέρω αν είναι διάσημος ή όχι, καλός ή όχι, αυτή η φήμη δημιουργείται γύρω από αυτόν σε κάποιον που διαβάζει για αυτόν...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήγε Θεσσαλονίκη κάποιος που είναι πιστοποιημένος, άρα το επιχείρημα δεν μπορώ να τρέχω Αθήνα δεν ισχύει!

Εκτός απο τα κουτάβια της γέννας που συζητήθηκε, απο φωτογραφίες θυμάμαι κι αλλα σκυλιά, την θηλυκιά που γέννησε, κάποια 20 μήνων...για αυτό έγραψα σκυλιά κι όχι κουτάβια!;)

Το ζήτημα είναι ότι μπορεί κάποιοι να κάνουν, και ίσως κάνουν, ότι παγαποντιά θέλουν με ακτινογραφίες, με τα σκυλιά τους, με ότι νά ναι!
Αν θέλει κάποιος το καλύτερο για την εκτροφή του, ούτε τους ακολουθει, ούτε απορρύπτει τα πάντα συλλήβδην!
Εύκολες λύσεις είναι και τα δύο!
 
Last edited:


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
Στα κριτήρια του σωστού εκτροφέα δε νομίζω να είδε κανένας:

Αυτός που γράφει σε φόρουμ!
Ή αντίθετα στο τι είναι B.Y.B.:

Αυτός που δεν γράφει σε φόρουμ!
Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια και με βάση αυτά θα πρέπει να κρίνονται όλοι.

Δεν είναι απαραίτητα "κακός" άνθρωπος ο B.Y.B., δεν είναι απαραίτητα αντιπαθής ή η προσωποποίηση του Εωσφόρου.

Οι ιδιοκτήτες pet shop, οι B.Y.B., οι "κακοί" εκπαιδευτές και οι "κακοί" κτηνίατροι είναι και αυτοί άνθρωποι, μπορεί με χιούμορ, με οικογένεια και συμπαθείς, που για πολλούς και διάφορους λόγους ανήκουν και στις παραπάνω κατηγορίες.

Ανοιχτά αυτιά και μάτια λοιπόν (και κυρίως μυαλό) και δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις το πως και το γιατί.

Διάλογο μπορείς να κάνεις (και πρέπει, κατά την γνώμη μου) με όλους...τώρα αν θα πάρεις και σκύλο είναι αλλο θέμα.
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Οι ιδιοκτήτες pet shop, οι B.Y.B., οι "κακοί" εκπαιδευτές και οι "κακοί" κτηνίατροι είναι και αυτοί άνθρωποι, μπορεί με χιούμορ, με οικογένεια και συμπαθείς, που για πολλούς και διάφορους λόγους ανήκουν και στις παραπάνω κατηγορίες.
Προσωπική άποψη :

Ο ιδιοκτήτης pet shop που δέχεται να φέρει σκυλιά από puppy mills...είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ άνθρωπος.
Ο κτηνίατρος που ήθελε να γίνει γιατρός αλλά δεν τα κατ'αφερε και κατέληξε να γίνει κτηνίατρος ο οποιος στέλνει στα θυμαράκια σκυλιά..είναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ο εκπαιδευτής που δεν ξέρει τη τύφλα του...ο οποιος διάβασε 5 βιβλία..έβγαλε μία κάρτα που λεει ότι είναι εκπαιδευτής και προτείνει ευθανασίες για να καλύψει την άμάθεια του..είναι ΚΑΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ο BYB...ο οποίος διαλέγει μία μικρόσωμη εύκολη και δημοφιλή ράτσα και ζευγαρώνει του κουτουρού...και μετά χρεώνει και μία περιούσία..με σκοπό ΜΟΝΟ το κέρδος.. έιναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

Απλώς καμιά φορά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
Πάντα προσωπική άποψη...:):):)
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Προσωπική άποψη :

Ο ιδιοκτήτης pet shop που δέχεται να φέρει σκυλιά από puppy mills...είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ άνθρωπος.
Ο κτηνίατρος που ήθελε να γίνει γιατρός αλλά δεν τα κατ'αφερε και κατέληξε να γίνει κτηνίατρος ο οποιος στέλνει στα θυμαράκια σκυλιά..είναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ο εκπαιδευτής που δεν ξέρει τη τύφλα του...ο οποιος διάβασε 5 βιβλία..έβγαλε μία κάρτα που λεει ότι είναι εκπαιδευτής και προτείνει ευθανασίες για να καλύψει την άμάθεια του..είναι ΚΑΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ο BYB...ο οποίος διαλέγει μία μικρόσωμη εύκολη και δημοφιλή ράτσα και ζευγαρώνει του κουτουρού...και μετά χρεώνει και μία περιούσία..με σκοπό ΜΟΝΟ το κέρδος.. έιναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

Απλώς καμιά φορά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
Πάντα προσωπική άποψη...:):):)
Αυτο το υπογραφω και εγω!
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Λοιπον να τα παρουμε ενα ενα.
1ον στο πετιγκρι της Ροξυς υπαρχουν πρωταθλητες ευρωπης(χωρις αυτο να σημαινει οτι η ιδια ειναι πρωταθλητρια)
Οταν κανεις εκτροφη μεταξυ 2 τσαμπιον δεν σημαινει τιποτα,ουτε σημαινει οτι θα βγαλεις καλα κουταβια,αντιθετως υπαρχουν σκυλια με προτερηματα η μικρα λαθη τα οποια διορθωνονται μεσω της εκτροφης,ενω οι γονεις σε εκθεση ισως δεν θα ειχαν παει καλα.
Και προς θεου η εκθεση δεν βγαζει καταληλους γεννητορες,το ματι του εκτροφεα βγαζει γεννητορες,οποιος λεει κατι αντιθετο δεν εχει ιδεα.
Τα χαρτια του ΚΟΕ η του VDH και του FCI,δεν πρεπει να τα εμπιστευεσαι τυφλα.
Καποιος εγραψε σε αλλο θεμα για Γερμανια και ελενχους,ναι γινονται απο τους ομιλους,αλλα ποιος ξερει χωρις DNA ποιος ειναι ο πατερας,και το αλλο?κανει καποιος 2-3 γεννες και εχει 2-3-10 κουταβια,βαζει τα πολλα στο επωνυμο ζευγαρι,και τα λιγα στο ανωνυμο(μπορειτε να το φανταστητε?)αλλαζει δηλαδη τα κουταβια,εκει ουτε ο ομιλος χωρις DNA δεν μπορει να κανει κατι.
Στην ερωτηση γιατι πηρα σκυλια απο ανθρωπους που πηγαν σε εκθεσεις?θα σας πω οτι απο 3 εκτροφεια εχω παρει σκυλια,μονο το ενα υπαρχει,οι αλλοι 2 τα παρατησαν,ο ενας ειχε την μανα του Δαιμωνα την Cosma shiva dos cashoros seroz,πρωταθλητρια ευρωπης 2002,και παγκοσμια 2004 ,πεταξαν την πετσετα.
Εξετασεις στην Γερμανια,τις κανεις οπου θελεις,και της στελνεις στο VDH.
Ο εκτροφεας απο Γερμανια που δεν πηγε τελικα το κουταβι,ειναι φιλος ειναι το εκτροφειο Drachenschwanz,και θα κατεβει ενα κουταβι του στην Αθηνα μεσω εμου τον Μαρτιο,το γιατι δεν εφυγε το κουταβι απο εμενα ειναι αλλη ιστορια.
Τωρα ποιος ειπε οτι πουλουσα 1500 ευρω?
εχω πει και σε αλλα θεματα,οτι αν δεν μου κανει καποιος βαραω την τιμη ψηλα,αν θελω να δωσω την κατεβαζω,στην Γερμανια εκει που ηθελα τα ειπα 800 μαζι με την μεταφορα.
Οταν γραφτηκε η αγγελια οι γονεις ειχαν χαρτια εξωτερικου(και ειναι σκυλοι που ηρθαν απο το εξωτερικο,οπως και τα εκτροφεια τους)και οχι Ελληνικα,τα οποια ακομη περιμενω.
Οπως ξαναεγραψα για τις εξετασεις,εγινε σε εναν πλυθησμο απο 100 μποξερ,με HD 0,ενα τεστ,τα ζευγαρωσαν,διασταυρωτα,και ετσι και αλλιως(δεν εγινε μονο μια σειρα απο γεννες δηλαδη,πηρε χρονια πολλα χρονια ολο αυτο)και εδωσαν στο τελος 15% HD D!!!!! και δεν ξερω γιατι δεν ειπαν ποσο σε Α η σε Β?
Εμενα δεν μου λενε τιποτα,πιστευω οτι το περιβαλον και ο τροπος ζωης των σκυλων μου ειναι τετοιος που δεν προκειτε να εχουμε τετοιο προβλημα(θεωρια θα μου πειτε?και η εξετασεις θεωρια ειναι,εφοσον δεν ξερει κανεις ουτε πιο γονιδιο ειναι,γιατι ειναι παραπανω απο ενα,και δεν εχουν ακομη μεθοδο για να το βρουν.)
Οσο για τον συλλογο Ροτβαιλερ που παραδεχτηκε τις πλαστογραφιες,δεν θυμαμαι που εβαλα το λινκ,παντως το εχω βαλει σε παλαιοτερο θεμα εδω στο φορουμ,δεν θυμαμαι που.
Και τελος εγω εδω προσπαθω με τον δικο μου τροπο,ο χρονος και τα κουταβια μου θα με κρινουν,οποιος νομιζει οτι γνωριζει την ρατσα επισης,επισης ξερω τι αποτελεσματα θα παρω αν παω τα σκυλια αυτα σε εκθεσης μεγαλες(στην χειροτερη,3η θεση,σε μεγαλη εκθεση,χωρις αυτο να λεει κατι,για την ποιοτητα ενος σκυλου).
Η ποιοτητα ενος σκυλου σε εκθεση ειναι οτι φαινετε,αυτα ομως που δεν φαινονται κρινουν εναν γεννητορα,οπως ο
χαρακτηρας,η ποιος κριτης θα κρινει?και ρωτηστε οποιον θελετε,ποια θυληκια κανει για γεννα,θεε και κυριε,οποιος λεει οτι μια θυληκια πρεπει να παει σε εκθεση ειναι τρελλος,1ον μια θυληκια πρεπει εχει μητρικα ενστικτα,γερα κοκκαλα,χαρακτηρα,και μετα μορφολογια,αλλα οχι απαραιτητα για εκθεσεις.
Να συμορφωθουνε ορισμενοι,εχουν την θεωρια με της εξετασεις,εγω εχω την δικη μου,αλλα στο θεμα καταλληλοι γεννητορες,δεν υπαρχουν θεωριες,ειναι θεμα εκτροφεα και του τι σκυλια θελει αυτος,και ρωτηστε εναν κριτη αν μπορει να κρινει κατι τετοιο.
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εδω θα συμφωνήσω και εγω...υπαρχουν σκύλες και σκύλοι που δίνουν Πρωταθλητες κουτάβια..χωρίς οι ίδιοι να σαρώνουν στις εκθέσεις...και οι εκτροφέις τα χρησιμοποιούν για εκτροφή και μόνο.
Αυτό το έχω δει αρκετές φορές.
Ένας κριτής σίγουρα δεν μπορεί να κρίνει αν ο σκύλος που είναι μέσα στο στοίβο μπορέι να δώσει καλά κουτάβια...θα κρίνει τον σκύλο μορφολογικά...θα εντοπίσει και θα καταγράψει τα καλά του στοιχεία και αντίστοιχα τα μειονεκτήματα.
Τώρα αν ο εκτροφέας δεν ξέρει τη τύφλα του...και αποφασίσει να ζευγαρώσει τον/την σκύλα χωρίς να λάβει υπόψη του που μειονεκτεί ο/ή σκύλος ώστε να βρει τον/την κατάλληλη για το ζευγάρωμα..χωρις να έχει ψάξει περισσότερο...και με μονο κριτήριο τις εκθέσεις..τότε είναι λάθος εκτροφέας...
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Προσωπική άποψη :

Ο ιδιοκτήτης pet shop που δέχεται να φέρει σκυλιά από puppy mills...είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ άνθρωπος.
Ο κτηνίατρος που ήθελε να γίνει γιατρός αλλά δεν τα κατ'αφερε και κατέληξε να γίνει κτηνίατρος ο οποιος στέλνει στα θυμαράκια σκυλιά..είναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ο εκπαιδευτής που δεν ξέρει τη τύφλα του...ο οποιος διάβασε 5 βιβλία..έβγαλε μία κάρτα που λεει ότι είναι εκπαιδευτής και προτείνει ευθανασίες για να καλύψει την άμάθεια του..είναι ΚΑΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ο BYB...ο οποίος διαλέγει μία μικρόσωμη εύκολη και δημοφιλή ράτσα και ζευγαρώνει του κουτουρού...και μετά χρεώνει και μία περιούσία..με σκοπό ΜΟΝΟ το κέρδος.. έιναι ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

Απλώς καμιά φορά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
Πάντα προσωπική άποψη...:):):)
Συμφωνω απολυτα!!!!!!
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
"Πωλουνται κουταβια Φιλα Μπραζιλειρο,απο πρωταθλητες γονεις με Γερμανικα χαρτια "
(απο αγγελια του για πωληση των κουταβιων)
να ξαναθυμισω οτι η θηλυκια δεν εχει παει ποτε, σε καμια εκθεση.
ηλια, σε ξαναρωταω.
η αγγελια σου, ειναι ναι η οχι παραπλανητικη και ψευδης?
ειναι η ροξυ πρωταθλητρια?
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Εξετασεις δυσπλασιας στην Θεσσαλονικη δεν γινονται,η μαλλον μπορουν να γινουν αλλα δεν αναγνωριζονται.
.
αυτο απαντησε σε μενα φοιβο, οταν ρωτησα για ποιο λογο δεν πηγε θεσσαλονικη να τις κανει, οταν ηρθε ο κτηνιατρος.
βγαλε συμπερασμα...
ολα του τα ποστ, ακατασχετη φλυαρια, ασυναρτησιες, ανακριβειες,λασπουρια και βαβουρα, με σκοπο την παραπλανηση .
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το ονομα μου να το γραφεις με κεφαλαια,Ηλιας.
Ειπα η Ροξυ δεν ειναι πρωταθλητρια,δεν το διαβασες?
Αλλα οι γονεις της και σχεδον ολο της το σοι ειναι.
Τι θελεις δηλαδη να πεις οτι εξαπαταω τον κοσμο?αν το ηθελα θα το εκανα με αλλον τροπο.
Οσοι ξερουν απο Φιλα βλεπουν τι σκυλι ειναι η Ροξυ.
Και στα πετιγκρι γραφει ακριβως ποιος ειναι πρωταθλητης και ποιος οχι.
Και στην αλλη γεννα των σουπερ Φιλα απο την Δραμα και το εκτροφειο Νεστος Ριβερ,θα γραφει ακριβως τα ιδια,εχεις προβλημα?λυστο μονη σου.
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο ΚΟΕ εχει μονο εναν γιατρο στην Αθηνα,τωρα αν ερχεται γιατρος αλλα σε μυστικη αποστολη,θα επρεπε να το γνωριζω?και αν ναι απο ποιον?
 




galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
"Πωλουνται κουταβια Φιλα Μπραζιλειρο,απο πρωταθλητες γονεις με Γερμανικα χαρτια "

ξαναρωταω...
ειναι παραπλανητικη και ψευδης η συγκεκριμενη αγγελια, ναι η οχι?
 


Status
Κλειδωμένο θέμα