Τεράστιο πρόβλημα συμπεριφοράς του σκύλου μου προς εμένα


kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
τι κριμα να μην εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις. Ευχομαι να βρεις γρηγορα.
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν διαβάσει τους κανόνες-(είναι σαν οδηγίες χρήσης,κάθε ακαδημαϊκού επιπέδου άτομο θα το είχε κάνει ήδη),θα μας πλακώσει στα μπινελίκια μέχρι να γίνει το μπάν

σε ποιά βιβλιογραφία η ταράτσα προβλέπεται για φύλαξη αγελαίου ζώου?
σε ποιά χώρα είναι ακόμα νόμιμο να έχεις σκύλο στην ταράτσα έστω κι αν πρόκειται για "πράσινη ταράτσα" 'ωστε τουλάχιστον να μην ζεματάει το τσιμέντο απο τον ήλιο και το ζώο να πατάει χώμα?

και κλείνοντας
σε ποιά βιβλιογραφία λέει ότι κακώς ΟΛΟΙ εμείς έχουμε ή και εκτρέφουμε τα σκυλιά μας στον ίδιο χώρο που μένουμε κι εμείς?
αμα είναι να ενημερωθούν οι απανταχού εκτροφείς να φτιάξουν κένελ στην αυλή να τα έχουν σε κλούβες να καλοπερνάνε τα ζώα
 




kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
καλα αυτο φωναζε απο μακρια! δεν ηθελε και το χαρισμα! χαχαχαχα :D:D:D
 


George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
"Γιατρέ" πρόσεχε τι γράφεις σε δημόσιο φόρουμ γιατί υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη και δικηγόροι
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τόσα σάιτ με πορνό γιατί υπάρχουν?
για φοιτητές που έχουν χρόνο για χαβά...
στα μούτρα μας βρήκες ρε φίλε...
άντε σε συγχωρεσα ήδη
wipe out
geia hara
 


kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
πολυ ευκολα συγχωρεις εσυ. ο φιλαρακος ειδε οτι τα πραγματα δεν πανε οπως ισως να ηθελε, και αναγκαστηκε να αποκαλυφθει μονος του, για να μην γινει αργοτερα εις βαρος του. και καλα χαβαλε κανω και ειμαι φεικ. για να αποφυγει να παει το μυαλο κανενος στα χειροτερα.
 


nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Mην σκατε. Στην Ζωικη ειμαι καθε μερα.
Μια ερωτηση στην γραμματεια δεν βλαπτει.
:)
 


ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
κρίμα που έφυγε ο ειδικός της ζωοψυχολογίας, θα ήθελα να δει ένα περιστέρι που έχουμε στη γειτονιά και όλο κρεμιέται ανάποδα, μήπως έχει καμιά ιδέα τι του συμβαίνει :confused::confused::confused: :D:D:D

Ελπίζω τα πράγματα να μην είναι τόσο σοβαρά όσο προέβλεψε η Dr Zhivago και το σκυλάκι να γίνει από ταρατσόσκυλο πραγματικό φιλαράκι.


Ελπίζω να μας ενημερώνει η Δέσποινα για το πως τα πάει :)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Κοίτα ρε η διαφορά της ώρας τι σου κάνει! Πήγα για ύπνο και μόλις ξυπνάω βρίσκω τα διπλάσια μηνύματα και σχολιάζω.

Γράφει η Στέλλα:

Στις πολιτισμένες χώρες ακόμη κι οι κυνηγοί, και οι εκτροφείς σκύλων, επιτρέπουν τους σκύλους μέσα στο σπίτι (έστω και με βάρδιες). Όσοι είναι γνώστες του πως να εκμεταλλευτούν τον σκύλο στο έπακρο (ο ευτυχής σκύλος δουλεύει πολύ καλύτερα, προσφέρει πιο πολλά).

Ακόμη κι οι σκύλοι της Αστυνομίας στην Αμερική πάνε ΣΠΙΤΙ το βράδυ. Τα λίγα λεπτά που θα χαϊδευτούν (ΧΩΡΙΣ να πρέπει να κάνουν κάτι) μέσα στη φωλιά του χειρηστή τους ξεκουράζει κι ενδυναμώνει. Δένονται περισσότερο με τον άνθρωπο έτσι και υπακούν πολύ καλύτερα συν του ότι δουλεύουν πιο σκληρά και για περισσότερες ώρες.
Πολύ σωστά. Το ζήτημα μάλιστα της βάρδιας συζητήθηκε πρόσφατα και στο δικαστήριο στο Μίσιγκαν όταν δικάσανε την εκτροφέα που έγινε παπυμιλλού (και που πιθανολογείται να είναι και η εκτροφέας του Μουφ) με τους Αυστραλέζους Ποιμενικούς. Οι ένορκοι και ο δικαστής αποφασίζανε ότι έχασε τον μπούσουλα λόγω ηλικίας και υπερβολικών ζευγαρωμάτων, οπότε της πήρανε τους 62 Αυστραλέζους και τους δώσανε για υιοθεσία και της αφήσανε πέντε με τον όρο να ζουν στο σπίτι και ΟΧΙ στο κτήμα. Η αστυνομία και ο σερίφης της κομητείας πήρανε τουλάχιστον δυο Αυστραλέζους, τον έναν για αστυνομική εκπαίδευση και τον άλλον για να φυλάει τα πρόβατα της κομητείας που κουρεύουν (τρώγοντας) τσάμπα το γρασίδι και έχουν ήδη δημοσιεύσει ρεπορτάζ ότι τα σκυλιά ζούνε με τον αστυνομικό-χειριστή τους στο σπίτι του και τον θεωρούνε αφεντικό τους.

Γράφει ο Δόκτωρ:

Είστε άξιοι της μοίρας σας!!και τα σκυλιά σας επίσης!!
Όπερ μεθερμηνευόμενο ότι καλά να πάθει το Μουφ που από υποψήφιο πτώμα ευθανασίας κατέληξε το άθλιο να υιοθετηθεί από μένα που το κανακεύω και το προσκυνάω όλη μέρα και το τρέχω στους εκπαιδευτές και που έχει αποκτήσει πτυχία μέχρι το ταβάνι και θα αποκτήσει κι άλλα που θα ξεπεράσουν σε αριθμό ακόμα και τα πτυχία το δόκτωρα!!:p Χώρια που κοιμάται και στο κρεβάτι με το ανατομικό στρώμα!:eek: Άξια της μοίρας μου κι εγώ και να καταλήξω στο πυρ Κολάσεως να ψήνω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και σάλτσα ντομάτα να ταΐζω το Μουφ εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν!!:D:D

(Σοβαρά τώρα, τα μπιφτέκια τελείωσαν προ πολλού για το Μουφ! Σήμερα το πρωί έφαγε σκυλοκονσέρβα Purina Pro Plan entrée με κοτόπουλο και λαχανικά.)

Γράφει ο Darkpaladin:

Μιας και το διάβασα καλύτερα τώρα. Πρώτη φορά βλέπω Dr. να ομειλεί με τέτοιο τρόπο. Ξέρετε εσείς κανέναν ενήλικα και 40+ άντρα Dr. να ομιλεί λέγοντας "ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ......"?. Δεν ξέρω αλλά μου φένετε ποιο πολύ για φάρσα παρα για πραγματικό Dr.
Έλα μωρέ τώρα, κι εγώ διδακτορικό έχω (όχι στην κτηνιατρική όμως και δε με κάνει ειδική επί των σκύλων) και είμαι και σαραντάρα (και) και χρησιμοποιώ την έκφραση "παιδιά". Προσωπικά πιστεύω ότι ο τύπος διδάκτωρ μεν είναι, κτηνίατρος όμως δεν είναι. Στην Ευρώπη μόνο τελευταία προσπαθούν να εισαγάγουν το αμερικανικό σύστημα των πολλαπλών και διαφορετικών majors/minors, όπου σπουδάζεις ένα πράγμα και κάνεις διδακτορικό σε άλλο και στην Ελλάδα ακόμα κλωτσάνε.

Δέσποινα, είμαι σίγουρη θα πράξεις τα δέοντα για τη σκυλίτσα σου. Και ναι, άκου τους εκπαιδευτές αν είναι καλοί. Και η δικιά μου κτηνίατρος στους εκπαιδευτές με έστελνε πάντα για εκπαίδευση. Ακόμα κι όταν εισήγαγα την καραμούζα, το έκανα διότι έτσι μου είπε να κάνω ακολουθώντας τη συμβουλή της εκπαιδεύτριας του δικού της σκύλου. Ο κτηνίατρος είναι επί των ιατρικών και ο εκπαιδευτής επί της συμπεριφοράς. Ακόμα και ο αμερικανικός κτηνιατρικός σύλλογος ανέθεσε τη σύνταξη του στάνταρ τεστ για την αξιολόγηση της συμπεριφοράς των σκύλων στην εκπαιδεύτρια Nancy Reyes και όχι σε κτηνιάτρους.

Το κακό στην Ελλάδα δυστυχώς είναι ότι έχουμε ακόμα την κάκιστη ιδέα ότι οι σπουδές και οι σχολές σου δίνουν στάτους και σε κάνουν ανώτερο από τους υπόλοιπους κατώτερους. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ότι κάθε επαγγελματίας είναι ειδικός σε ένα πράμα και το πρεστίζ ενός άλλου επαγγέλματος δεν έχει να κάνει με το αντικείμενο. Βλέπε π.χ. το πώς αντιμετωπίζεται η ιατρική και η φυσιοθεραπεία. Στην Ελλάδα, πολύ ηλιθίως, ο φυσιοθεραπευτής θεωρείται από πολλούς ως ο αποτυχημένος που δεν μπήκε ιατρική και επομένως παίρνει διαταγές από το γιατρό που είναι ο λεβέντης και καραμπουζουκλής.

Αντίθετα στην Αμερική ο φυσιοθεραπευτής θεωρείται φοβερά εξειδικευμένος και αυτόνομος επαγγελματίας που ξέρει το αντικείμενό του καλύτερα από το γιατρό. Το να πάρει δε κανείς δεύτερη ειδικότητα (fellowship) στη φυσιοθεραπεία, ιδιαίτερα δε στην ορθοπεδική φυσιοθεραπεία, είναι το πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό κατόρθωμα που ξεπερνάει τις δυσκολίες του να πάρει κανείς fellowship στην ιατρική. Εδώ έχω φάει τους ορθοπεδικούς με το κουτάλι λόγω δυο σοβαρών τραυματισμών τα τελευταία χρόνια και σε στέλνουν στο φυσιοθεραπευτή που κάνει αξιολόγηση μόνος του και λειτουργεί αυτόνομα και ο γιατρός τον σέβεται και τον αντιμετωπίζει ως ίσο. Φανταστείτε δε ότι οι νοσοκόμες-αναισθησιολόγοι είναι οι πιο καλοπληρωμένες στη χώρα και βγάζουν περισσότερα λεφτά κι από πολλές ιατρικές ειδικότητες.

Συμπέρασμα: τα διδακτορικά λένε ότι είναι κανείς εξειδικευμένος πολύ σε ΕΝΑ πράγμα. Δε σε καθιστούν πάνσοφο επί πολλών.
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο Δοκτωρ της Ομιχλης,αυτο που δηλωσε στο προφιλ του"Dog Behaviourist"ειναι στα Γερμανικα λαθος το σωστο ειναι"Behaviorist"ειναι μια θεωρια μονο και οχι ειδικοτητα μελετης αναμεσα στον ανθρωποκαι τον σκυλο,κατα της οποιας ασκειτε οξεια κριτικη απο ολα τα πανεπιστημια,ακομα και του Dortmund δεν ειναι ειδικοτητα απλα διδασκεται η θεωρια,σαν να λεει καποιος μαθηματικος οτι σπουδασε πυθαγοριακος.
Ειχαμε στο Ντορτμουντ τετοια φρουτα και δεν το ηξερα?αν ηταν παντως εκει εμενα με γνωριζει 100%.
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μπορεί ρε σεις ο τύπος να έχει διδακτορικό! Δεν ξέρουμε βέβαια σε ΤΙ το έχει διότι, όπως είπα, έχω κι εγώ ένα από δαύτα. Το δικό μου πάντως λέει ότι μασάω τα περί ελληνιστικής ιστορίας, δε λέει ότι ξέρω τα πάντα περί σκύλων!! Τώρα το behaviourist μπορεί ο τύπος να το γράφει βρεττανικά και όχι αμερικάνικα διότι απαντούν και τα δυο, αναλόγως της ορθογραφίας. Τι γίνεται στο Dortmund δεν έχω ιδέα διότι δεν έχω ζήσει εκεί.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδιά μην το συζητάμε ακόμα ..ένας άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα ήταν.

Η ιστορία τελείωσε. :)
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν ηρθε απλά για να σκοτωσει την ωρα του και να κανει πλακα. Ηρθε να προκαλεσει αναστατωση και να κανει ζημια.

Δεν ειναι κανενας βλακας, γνωριζει απο σχολες, εχει μορφωση, γραφει ωραια οταν θελει και εχει καποιες γνωσεις απο σκυλια.

Υποπτο ατομο. Πιθανοτατα καποιος δυσαρεστημενος πρωην μπανιαρισμενος ή ατομο απο αλλο φορουμ.

Ή ειναι υπαρκτο ατομο και ειπε οτι ειναι ψευτικος για να μην τον κυνηγησουμε, οπως ειπε και καποια φιλη.
 


Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Δεν ειναι κανενας βλακας, γνωριζει απο σχολες, εχει μορφωση, γραφει ωραια οταν θελει και εχει καποιες γνωσεις απο σκυλια.
Αν γνώριζε από σχολές, τότε θα ήξερε πως το Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν έχει έδρα Κτηνιατρικής.
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μπορει να ελπιζε ότι δεν το γνωριζαμε εμεις ή ηταν επιτηδες η μαυρη τρυπα στην ιστορια του για να μην προσβαλλει κατι υπαρκτο. Το ατομο είναι ξυπνιο.

Οπως και να εχει, τουλαχιστον γνωριζει οτι γενικα υπαρχουν κτηνιατρικες σχολες και κλινικες.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν γνώριζε από σχολές, τότε θα ήξερε πως το Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν έχει έδρα Κτηνιατρικής.
Aκριβώς.


Πάντως τα κατάφερε..ακόμα για αυτόν μιλάμε..:p
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μπορει να ελπιζε ότι δεν το γνωριζαμε εμεις ή ηταν επιτηδες η μαυρη τρυπα στην ιστορια του για να μην προσβαλλει κατι υπαρκτο. Το ατομο είναι ξυπνιο.

Οπως και να εχει, τουλαχιστον γνωριζει οτι γενικα υπαρχουν κτηνιατρικες σχολες και κλινικες.
βλέπεις CSI???
κι εγώ -με παίρνει ο ύπνος με αυτό......!!!!!!!!

δεν είμαι μόντ
αλλά κάνω μιά πρόταση

Ας κλειδώσουμε απο μόνοι μας αυτό το θέμα !

αρκετά κουβεντιάσαμε αυτήν την μάάάυρη τρύπα στους επικοδομητικούς διαλόγους μας :)
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Κι εγώ θα συμφωνήσω....ας το αφήσουμε κι αυτό στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του forum, όπως κι αρκετά άλλα θέματα.....

Περιμένουμε τα νέα της φίλης μας όταν επικοινωνήσει με τους εκπαιδευτές!
 


despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
παιδιά πραγματικά αυτό περίμενα τόσες ώρες....να σταματήσει αυτό το θέμα με αυτόν τον ανθρωπο...ευχομαι όντως να τελειωσει εδω, δεν αξιζει να ασχολουμαστε αλλο...ο,τι εγινε, εγινε...

βλέπω κ εγω νεα μηνυματα στο τοπικ, παω με χαρα να τα δω γτ υποθετω πως θαναι καποια καινουρια πληροφορια για το προβλημα μου, κ τελικα βλεπω ότι ολοι ασχολείστε με τον Dr. :( :( :( :( :(
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.932
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95