Τι να κάνω;;;;;


alexdimitro

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2011
55
0
Πάτρα
Καλημέρα σε όλους,
πρωί πρωί σας γράφω αλλά έχω ένα σημαντικό θέμα να λύσω.
Χθες βράδυ έβγαλα βόλτα την Κόκι μου(τσιουάουα) στην παραλία και όπως προχωρούσαμε είδαμε και άλλο ένα τσιουάουα(έτσι έμοιαζε τουλάχιστον)το οποίο προσπαθούσε να μπει κάτω από ένα άλλο σκυλί και αυτό γιατί κρύωνε πολύ.Αυτό που κατάλαβα αμέσως ήταν οτι δεν ήταν και πολύ καλά.Το αφεντικό του είχε φροντίσει να του βγάλει το κολάρο πρόσφατα μάλλον αφού είχε το σημάδι γύρω από το λαιμό.Και μάλλον φρόντισε να το πετάξει και στην θάλασσα αφού ήξερε οτι τα ποδαράκια του έχουν πρόβλημα και δεν μπορούσε να κινηθεί με ευκολία.Τα κατάφερε όμως και εγώ τον βρήκα σε άθλια κατάσταση,μούσκεμα,έτρεμε από το κρύο,το πόδι του το ένα ήταν χτυπημένο.Το σκυλί είναι αρσενικό και δεν υπερβαίνει τα 3,5-4 κιλα.Λοιπόν με τα πολλά τον σκέπασα με μια πετσέτα και τον πήρα σπίτι μου.Φαίνεται ήρεμος,αλλά με κάθε κίνηση ή χάδι δείχνει φοβισμένος.Το απόγευμα θα τον πάω στον γιατρό,μου φαίνεται πως είναι γεράκος και αρκετά ταλαιπωρημένος..δεν ξέρω πως να του ΄΄φερθώ΄΄ ,δεν ξέρω τι θέλει. ισα ισα στέκεται στα πόδια του, δεν τα πατάει καλά.Θέλω την βοήθεια σας δεν ξέρω τι να ρωτήσω τον γιατρό το απόγευμα!!!!δεν ξέρω αν είναι παράλογο αλλά έστω και γεράκος εγώ θέλω να ξέρω πως να του φερθώ...είχα βρει άλλα 2 σκυλάκια αλλά εκείνα τα είχα βρει μωρά...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.660
19.891
Καταρχάς...α) ε όχι και πρωί-πρωί οκτώ και τέταρτο :p, β) μπράβο σου που δεν γύρισες το κεφάλι αλλού και να φύγεις !!!

Μην κάνεις υποθέσεις για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Αστον προς το παρόν να κουρνιάσει σε καμμιά ήσυχη γωνιά, με νεράκι και λίγο φαγάκι και μην πολυασχολείσαι μαζί του. Οταν θα πας στον γιατρό, μην ξεχάσεις να τσεκάρετε και για τσιπάκι. Δεν ξέρεις ποτέ. Από κει και πέρα, αναλόγως της κλινικής του εικόνας [θα του κάνεις εξετάσεις; τουλάχιστον για ερλίχεια-καλαζάρ, αν σε παίρνει οικονομικά, κάντου], ξανασυζητάμε πως θα πρέπει να του φερθείς. Να σου επιβεβαιώσει και ο γιατρός την ηλικία του. Πάντως, για να κρύωνε χθες το βράδυ, λιγάκι δύσκολο. Να φοβόταν, μου ακούγεται πιο πιθανό. Πες μας τα νέα του το απόγευμα και βλέπουμε. Προς το παρόν άστον να ηρεμήσει :)
 


alexdimitro

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2011
55
0
Πάτρα
Σιγουρα κρύωνε γιατί χθες εδώ είχε δροσιά,αφού μόλις του έφερε την πετσέτα και τον σκέπασα χώθηκε ολόκληρος μέσα.Δεν ξέρω αν μπορώ να του κάνω τις εξετάσεις που χρειάζεται.Αλλά θα δούμε γιατί ο γιατρός είναι γνωστός και ίσως κάπως μπορεί να βοηθήσει.Θα δούμε θα σας ενημερώσω το απόγευμα.:)
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν αποκλείεται να κρύωνε..αν είναι γέρος και τον πέταξαν και στη θάλασσα για να "φύγει"...!!
Το άμοιρο...
Εκτός αν τον έχασαν η τους έφυγε!!
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.512
750
Ξεσσαλονικη!!!
στην θαλασσα μπορει να επεσε επειδη τρομαξε απο αλλο σκυλι.μην ριξουμε κ εξτρα σφαμα σε καποιον,ασχετα με την καφριλα που μπορει να εκανε κ να το αφησε.πανε στον γιατρο,πες του τι εγινε κ θα οσυ πει τι να κανετε.εξετασεις καταρχην για να δει την γενικη εικονα κ να βρειτε απο τι πασχει,αν πασχει δλδ απο κατι.εσυ εχεις σκοπο να το κρατησεις?
 


alexdimitro

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2011
55
0
Πάτρα
Σκέφτομαι να τον κρατήσω γιατί εδώ που μένω δεν υπάρχει κάτι που να δέχεται αδέσποτα ζώα.οπότε από την στιγμή που τον πήρα ήξερα οτι δεν υπάρχει άλλη λύση.Επίσης ούτε να τον δώσω μπορώ καπού αλλού γιατί αν πάσχει από κάτι κανείς δεν θα τον θέλει.
 


agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Χίλια μπράβο γι'αυτή σου την κίνηση...και για ότι κάνεις να βοηθήσεις το σκυλάκι...