Τρώει ξύλο ο σκύλος σας;


ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Kαι ο δικος μου τρωει ξυλα, αλλα και πλαστικα(το σπιτι του πχ)...Το κανει τις πιο πολλες φορες κρυφα απο μενα...:p:D
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Διαβάζω τι κάνουν τα δικά σας και απορώ... βλαμμένο είναι η δικιά μου???? δε μασουλάει τίποτα! :confused: ούτε ξύλο, ούτε κουκούναρι (και από αυτά άλλο τίποτα! γεματός ο τόπος από τα έλατα και τα πουρνάρια...) ούτε πέτρες κυνηγάει.. το μόνο κόλλημα της είναι να κυνηγάει τις γάτες (να παίξει αλλά αυτές δε διασκεδάζουν ιδιαίτερα....) :p
Η δική σου η κουκλάρα έχει έτσι κι αλλιώς πολλούς άλλους και χρήσιμους τρόπους να καλύψει την ενέργεια, την περιέργεια και την προσοχή της... Τι να της κάνει ένα ξυλαράκι?? Μόνο βλαμμένο δεν είναι το κουκλί, μην ανησυχείς!

Εντιτ: ICE, αν αρχίσει να τρώει και σίδερα, άλλαξέ του όνομα! :p
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ναι,περαν της οποιας πλακας ετσι για να ευθυμουμε κιολας,γιαυτο και σηκωσα ενα τετοιο θεμα.Προσπαθω να εξαφανιζω οτι μπορει να φαει ξυλινο αλλά δυστυχως δεν μπορω να το ελεγξω 100% διοτι και με τις μικρες σπιτι,ο Φοιβος εχει ενα παραδεισο απο "επιλογες".
Γιαυτο ηθελα να ξερω τι συμπτωματα ισως θα πρεπει να εχουμε υποψη αν τρωει ξυλα;
Το να μασουλαει κουκουναρια δεν πειραζει αλλα με τα ξυλα υπαρχει θεματακι.Οσο για συμπτωματα σκυλος γνωστου αφοδευε κοπρανα με αιμα, δεν ειχε διαθεση για φαϊ και απο τις εξετασεις που του εκανε δεν επερνε χειρουργειο και απλα περιμενε μηπως και το βγαλει. Δυστυχως το σκυλι πεθανε.
 


Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Tο τραπεζάκι του σαλονιου αν δεν την μαλωναμε θα μας το ειχε κανει οβαλ επισης τρελη καψουρα εχει με σφουγαρενιο υλικο που τυλιγει τη σωληνα του aircondition. Αν δειτε το τι οδοφραγματα εχω στησει γυρω απ το a/c θα κλαιτε απ τα γέλια.
 


Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Κάποιες στιγμές αμφιβάλαμε..........μήπως και δεν είναι σκύλος, καθότι έτρωγε οτι είναι παράγωγο ξύλου ή φυσικό ξύλο.

Όταν είδαμε και την αντίδρασή της στο νερό ........μας έφυγαν όλες οι αμφιβολίες !!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΤΩΡΑΣ !!!!!!!!!!:D:D

Αγαπημένα μας τα κουκουνάρια και οι φλούδες πλατάνου !!!!
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Καλά ρε παιδιά, δεν τα ταίζετε τα σκυλιά σας; :confused::p



* Συμπλήρωσα καλού-κακού εκ των υστέρων, άλλη μια φατσούλα, γιατί αρχίζω και διακρίνω μια έλλειψη χιούμορ στη ομήγυρη...:rolleyes::D
Και έπραξες ορθώς. :) Διότι το Μουφ τρελλαίνεται για μακρυά και κάπως λεπτά ξύλα όπως π.χ. ξύλινες κουτάλες! Η καλύτερή του! Κάθεται κάτω και τα μασουλάει επιμελώς και καθώς τα ξεσκίζει και τα μασάει με αγαλλίαση, τα φτύνει τριγύρω του σαν πασατέμπο!! Μου έχει φάει έτσι τουλάχιστον 10 κουτάλες...
 


Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
εμένα η δικιά μου τίποτα δεν μασουλάει !! ουτε καν τα παιχνίδια της !! καμια φορα οταν την αφήνω μόνη της μασουλήσει καμια κάλτσα αλλα μέχρι εκεί !
εδω της βάζω το μπισκότο στο στόμα και κάθετε και με κοιτάει 10 λεπτά πριν το φαει !
 


mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
... σκυλος γνωστου αφοδευε κοπρανα με αιμα, δεν ειχε διαθεση για φαϊ και απο τις εξετασεις που του εκανε δεν επερνε χειρουργειο και απλα περιμενε μηπως και το βγαλει. Δυστυχως το σκυλι πεθανε.
Αισιοδοξο ποστ...αμα το διαβασεις και εχεις ιδια περιπτωση,σε πιανει απογνωση,να παρεις ναρκωτικα,να αυτοκτονησεις να φοροδιαφυγεις 1 ευρω και να φας ισοβεια να να να...:paja1::p
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αισιοδοξο ποστ...αμα το διαβασεις και εχεις ιδια περιπτωση,σε πιανει απογνωση,να παρεις ναρκωτικα,να αυτοκτονησεις να φοροδιαφυγεις 1 ευρω και να φας ισοβεια να να να...:paja1::p
Ειναι αστα να πανε ιστορια και πιστευω σχετικα σπανιο να τυχει αλλα εγω τις δικες μου εκτος απο κουκουναρια δεν τις αφηνω να μασουλανε ξυλα. Καλυτερα να μεινουν με το παραπονο παρα να εχουμε ιστοριες.
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Και ο Ερμής όταν του πετάς ξύλο στην αρχή παίζει και μετά αρχίζει να το κόβει μικρά-μικρά κομματάκια και να το φτύνει.
 


grgkopanas

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
46
22
Εμένα μέχρι και καλάμια!
Νομίζω φρούτα πεσμένα στο δρόμο!
Μύγες!
Ξερόκλαδα!
Αρχαία κόκαλα που ξεθάβει στην παραλία.
Σύγχρονα κόκαλα που τον φιλέβω!
 


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Χμ τι εχει φαει απο ξυλα..

Μασουλησε το ενα ποδι μιας καρεκλας αλλα ευτυχως τη προλαβαμε πριν το φαει ολο

Επισης εφαγε ενα κομματι απο πορτα. Το καταχαρηκε νομιζω! Βεβαια εγω ειχα τρελο αγχος κ ημουν διαρκως σε επικοινωνια με τον γιατρο μη της κατσει καμια ακιδα.. Ευτυχως γλιτωσαμε με λιγους εμμετους.
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Εμένα παίρνει τα κοντάρια(ξύλα) που στηρίζουν τα δεντρύλλια και τα σουλατσάρει πέρα δώθε...του αρέσει να κάνει balance στο στόμα του έχοντας το και να προχωράει/περπατάει...μετά μόλις φτάσουμε στο γκαζόν/πάρκο κάθεται κάτω και το κρατσανάει...το μασάει και τα φτύνει...μετά του λέω αίντε ρε χαιβάνι τέλος και έρχεται για να παίξουμε...στο γυρισμό παίρνω το ξύλο και το ξανατοποθετώ δίπλα στο δεντρύλλιο που στήριζε!Αυτό κάνουμε κάθε μέρα!
Το μεγάλο μας φόρτε είναι που παίρνει τι κουκουνάρες, τις έχει στο στόμα, τις πετάει στο αέρα, ενίοτε σκαλώνει και στο δόντι καμία στις σχισμές που έχουν οι κουκουνάρες και προσπαθεί να τις βγάλει και προχωράει προχωράει προχωράει προσπαθώντας...κάθεται πάλι κάτω και τις κρατσανάει, αυτές τις τρώει πολλές φορές, μετά τον φωνάζω να σταματήσει, με κοιτάει και με γαβγίζει...μετά κοιτάω το ρολόι και του κατεβάζω καντήλια γιατί δεν αρχίζουμε την καθημερινή υπακοούλα...μετά παραμιλάω και διαπιστώνω ότι έχω έναν σκύλο βλαμμένο...γελάω λίγο...του πιάνω και τα μαγούλια τον στριφογυρνώ, τον τσιμπάω, με δαγκΑνει κιόλας ο ... και του πετάω την κουκουνάρα!

Ξέφυγα λίγο, μην βαράτε:paja1::D...Κώστα ναι τρώει πολλές φορές ξύλα αλλά τα περισσότερα ρε συ τα φτύνει...μέχρι στιγμής πρόβλημα δεν του δημιούργησε τίποτα!
 




kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αχ ωραια! νομιζα ο δικος μου μονο εχει αυτη την ηλιθια εμμονη! μιλαμε για εμμονη!! που μου σπαει τα νευρα!! .. χαζευει, δεν το αφηνει απο το στομα! που αν δεν το φαει στην βολτα θελει να το φερει και σπιτι μετα...
και επειδη νευριαζω! γιατι δεν το φτυνει ολο .. και εγω τον κυνηγαω συνεχεια αστο και αστο! και οταν καταφερω να κρυψω τα περισσοτερα που μας φερνει..
αρχιζει να ροκανιζει δεντρυλια, κλαδια απο θαμνους.. αμε! θα κοψει δικο του αν δεν υπαρχει κατι γυρω του..


..και μου σπαει τα νευρα!
 






msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
37
Π.Φάληρο
Οχι κ το σπιτι ειπαμε μονο στις βολτες αυτα, Για βαλε μια τάξη !!

Βάζω βάζω μην ανησυχείς.....

Τι να κάνω όμως όταν λείπω και η μάνα μου πέρα βρέχει; οεο;
 


Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Tα παντα ολα! Το μονο που προσεχω ειναι οι προκες...
Τις εχουμε για πρωινό... Ειδικά αυτες που ειναι για κορνίζες... χααχχα

Επίσης,..., ξύλα -συλλεκτικα απο την φύση-θάλασσα,..., παλιά ξύλινα μπαούλα..., τραπέζια... Και το θέμα είναι ότι το μάτι μας "πεφτει" πάνω στην δική του "πινελιά" τέχνης...

Αυτο ειναι το χειρότερο, ότι έχει καλλιτεχνική άποψη δυστυχώς...
 


DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Μέχρι και πριν λίγα χρόνια έδειχνα μια επιείκια-ανοχή στο να μασουλάει ξύλα ο σκύλος,ως που μια φορά σκάλωσε ένα μεταξύ φάρυγγα και οισοφάγου και για να του το βγάλω έσκισα το χέρι μου σε δέκα σημεία απο τα πίσω και ιδιαίτερα κοφτερά δόντια του. Αν δεν ήμουν παρών ο σκύλος θα είχε πρόβλημα.Γιυτό προσοχή!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981