Υπάρχει τιμωρία για τους bybs;


zoudaki

Member
4 Φεβρουαρίου 2012
10
0
Athens-Greece
Παιδια καλημερα!
Ψαχνοντας τα παντα για μια αγορα μου μπηκα κι εδω!
Εγω παραλιγο να πεσω στο στομα του λυκου και να αγορασω εναν σκυλο απο καποιον που τλκ μονο το καλο του ζωου δεν ηθελε!!!
Ευτχως εδω μεσα βρηκα ανθρωπους που μου ανοιξαν τα ματια και με επεισαν με τεκμηρια πως δε πρεπει να κανω την αγορα μου απο εκει...
Ομως φανταζομαι πως δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που θα ηθελε να κανει μια αγορα ενος καθαροαιμου σε καλυτερη τιμη....
Δε μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο?????
Δυστυχως ομως δεν εχω αποδειξεις για τις συνθηκες διαβιωσης των σκυλων....το μονο που μπορω να ξερω με βεβαιωτητα ειναι πως το καθε κουταβιο που πωλειται δεν εχει κανενα χαρτι και δεν ειναι δηλωμενα στον ΚΟΕ.
Σε αυτη τη περιπτωση μπορουμε να κανουμε κατι??
 


Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Παιδια σε περιπτωση που γνωριζεις ανθρωπο με αρσενικο σκυλο[απο puppy mill] που προσπαθει να ζευγαρωσει τον σκυλο του μπορεις να κανεις κατι οταν τα λογια δεν πιανουν; Υποψη οτι ειναι δυσκολο εως αδυνατο να τον πιασεις να το κανει γιατι δεν μπορεις να παιζεις και τον ντετεκτιβ.:unsure:
 




Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Δεν ξερω ποιοι θα παρουν κουταβια απο αυτη τη γεννα ουτε ξερω ποιος ειναι ο ιδιοκτητης της μελλοντικης "μανουλας", αρα ειναι λιγο δυσκολο να τους ενημερωσω για την επιλογη του καταφυγιου... Απο αυτα που καταλαβα δεν θα πουλησουν τα κουταβια αλλα θα τα δωσουν.:sick:

Αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω να κανω καποια καταγγελια οταν καποιος ζευγαρωνει εναν αρσενικο σκυλο απο puppy mills και κατα ποσο αυτη θα πιασει τοπο...
 


Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Χωρις να ειμαι σιγουρος,μονο αυτος που εχει την θηλυκια πρεπει να μεριμνησει και ειναι υποχρεωμενος απο τον νομο να εχει αδεια εκτροφειου,για τα αρσενικα δεν εχω ακουσει ποτε τιποτα.Ειναι βλακεια παντως να μην εχουν ποτε ευθυνη οι ιδιοκτητες αρσενικων σκυλων.Μενει απο κατω μου μια η οποια υποτιθεται δουλευε στο κυνοκομειο και """υποτιθεται""" εχει υιοθετησει 2 αρσενικα αδεσποτα.Τα σκυλια ειναι ολη μερα στον δρομο και αστειρωτα.Κατα τα αλλα βοηθουσε τα αδεσποτα αυτη παλια,ενω τωρα δημιουργει καινουρια,οτι ναναι.
 
  • Like
Reactions: ioanna a and Aslan


Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Γινεται να βγαλει αδεια εκτροφειου καποιος με ημιαιμη σκυλα;;
Ειναι βλακεια παντως να μην εχουν ποτε ευθυνη οι ιδιοκτητες αρσενικων σκυλων.
Συμφωνω απολυτα!
Δεν καταλαβαινω γιατι μονο αυτοι που εχουν τον θηλυκο σκυλο πρεπει να την πληρωνουν, αφου και οι δυο συμμετεχουν σε παρανομη πραξη.

Τετοιους φιλοζωους η Ελλαδα εχει πολλους...
 


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
γιατί δε γινεται να αναπαραγονται και να αυξανονται ανεξελεγκτα τα σκυλια ειτε ημιαιμα ειτε καθαροαιμα.
απόσο ξερω πρεπει καθε εγκυμοσυνη και καθε γεννα να δηλώνεται.
ακομα και για να χαρισεις σκυλο δεν ειναι τοσο απλη υπόθεση.
σε αυτα πρεπει να μας ενημερώσουν οι γνωστες του φορουμ ομως για να μη γραψω καμια πατατιά
 
Last edited:


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU