Φιλαρακος (για παντα) Ζορο ....χαριζεται


Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Οσοι δεν τον ξερετε, ειναι ο Φιλαρακος Ζορο, ακουει στο Φιλε, Φιλαρακο, και Ζορο, ειναι αλανης και ομορφος, πανεξυπμος και παλικαρι!! ειναι 10-12 μηνων.. η μικρη του ιστορια ειναι οτι ηρθε μια μερα μονος του στο μαγαζι αδυνατισμενος και σχεδον κοκαλιαρης αλλα κουνωντας την ουρα του και χαμογελαστος με σημαδι απο λουρι αλλα σιγουρα αισιοδοξος.. υιοθετηθηκε απο καποιον κατοικο της περιοχης και τον ξαναπαρατησε την επομενη μερα.. ομως ο φιλαρακος βρηκε το δρομο για το μαγαζι, ο μαγκας! προσωρινα μπορει να φιλοξενηθει στο μαγαζι, αλλα δυστηχως προσωρινα, εμβολιαζεται, εκπαιδευεται και περιμενει ενα καλο φιλο...

Εφαγε τα καλα του τα φαγητα και πηρε τα πανω του, ειναι παρα πολυ προθυμος μαθητης, πολυ τρυφερος και φιλικος με ολους... ειναι πραγματικα ενας πολυ καλος σκυλος αξιζει μονο σε οσους τον δουν σαν ενα καλο και πιστο φιλαρακο... και σιγουρα οχι σε οποιον τον δει σαν δεσμευση και υποχρεωση..

δωστε του μαι ευκαιρια... ακομα και μια φιλοξενεια , ενα test drive θα βοηθουσε πραγματικα πολυ, και ο εξοπλισμος και η τροφη ειναι δικη μας ευθυνη... 210 8837145
 

Attachments

Last edited by a moderator:






kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εβαλα στο happypuppy, facebook, χρυση ευκαιρια... και συνεχιζω... αν καποιος μπορεινα προωθησει η να μου στειλετε link για να βαλω θα βοηθουσατε παρα πολυ.
ευχαριστω!!
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Παρακολουθα για σήμερα το θέμα,θα απαντήσουν κάποια παιδιά που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν πολύ για τον μικρό!
 




Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μάλλον (και) για μένα βαράει η καμπάνα! :D
Δεν την έχω έτοιμη, αλλά ετοιμάζω λίστα με sites για αγγελίες. Όταν την ετοιμάσω (λογικά μέχρι αύριο), θα βάλω κι εδώ ένα link :)

Υ.Γ. Αφαιρέθηκε ένα μικρό κομμάτι της αγγελίας ώστε να μην παραβαίνει τον κανονισμό του forum:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
- Απαγορεύονται δημοσιεύσεις ή αγγελίες που αναφέρουν επικείμενη θανάτωση ζώου χωρίς να συντρέχουν λόγοι υγείας καθώς και οι αγγελίες υιοθεσίας "ψυχαναγκαστικού" χαρακτήρα.
 










Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU