Φιλοξενία Πινσερ για λιγες μέρες


joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Καλησπερα. Εχω ενα πινσερ μινι , 4 μηνων , εκπαιδευμενο στα βασικά και λόγο μιας επίγουσας δουλειας που με αναγκαζει να φυγω για 5-6 μερες στην επαρχία θα ηθελα να ρωτήσω αν καποιος θα μπορούσε να τον φιλοξενησει για αυτες τις μερες. Απευθήνομαι σε σας γιατι οι δικοί μου γνωστοί δεν εχουν ουτε τις γνώσεις αλλά ουτε και την αναλογη αγάπη στα σκυλάκια. Οποιος μου κανει την χάρη του εγκυώμαι μια εβδομάδα με αφθωνο παιχνίδι...:)
Φευγω Δευτέρα πρωί (15/09) και γυρνάω Παρασκευή βράδυ 19/05 οπότε μιλαμε από Κυριακή εως Σαββατο πρωί. Ευχαριστώ
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Δεν λες κατα που θα κανεις, μηπως συνδιασεις το τερπνον μετα του ωφελιμου. Δηλαδη να υπαρχει καποιος εκει που θα πας, ετσι ωστε και το σκυλι σου να ειναι κοντα σου, και το αγχος του να μην εχεις. Δεν ειναι το ιδιο να το αφηνεις 6 ημερες, με το να το αφηνεις καποιες ωρες. Μια σκεψη κανω.:)
 








joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Τελικά θα δοκιμάσω σε πανσιόν....:( Ξερει να μου προτείνει καποιος μια καλή ; Μενω Ν.Ιωνία Αθήνα . Πμ Ευχαριστω πολύ.
 


Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
.......... αν σου πω ότι στο κρατάω εγώ, θα μου το έδινες?.... δεν φοβασαι να μην το ξαναδεις?.... με ξερεις?.....αν στο κακοποιησω?.....φιλική μου συμβουλη,ΟΧΙ!!!!! να μην εμπιστευεσαι σε ''ξενους''...μην σου πω,ουτε και τους ''γνωστους''
 


joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Nαι , εχεις ενα δικιο αν και πιστευω οτι ειμαι καλός κριτης χαρακτηρων και φυσικά θα ελενχα που θα το εδινα...
Τελος παντων , βρηκα πανσιων και οσο το εψαχνα , και συζητουσα τοσο δυαληθηκαν οι αμφιβολιες μου. Φυσικά αυριο το πρωι θα τα δω και από κοντα και θα εχω καλυτερη αποψη επι του θέματος . Παντως σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι οπως τα φανταζόμουν. Μαλιστα αν πανε ολα καλα σκεφτομαι να τον αφήνω και κανα δυο μερες το μηνα χωρις λογο τωρα που ειναι μικρος , ετσι για να απαγκιστροθει από πανω μου και να μην κλαιει οταν μενει μονος του...(αυτό το τελευταίο σαν ιδεα στο μυαλό μου ειναι , δεν εχω σκεφτει καλα αν θα ηταν τελικά χρησιμο σε κατι :confused: )
Ευχαριστω ολους :)
 


joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Τελικά τον αφησα σε μια καλή πανσιον που βρηκα. Μια χαρα μου φανηκε.... Μονο που μου λειπει πολύ.Δεν περιμενα οτι δεν θα αντεχα δυο μερες μακρια του. Μολις γυρισα Αθήνα και τρεχω για επισκεπτηριο μιας και το πρωι ξαναφευγω για αλλες δυο μερες..:(
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
τον ειδες? πως ειναι? ελπιζω να μην ειναι στρεσαρισμενος και να εχει προσαρμοστει. Οσο για το οτι δεν αντεχεις, ετσι ειναι τα σκασμενα.. ρωτα και μενα που την εχω τον πιο πολυ καιρο μακρια μου. Μου λειπειειεει ο φιογκος μου πολυυυ (και η ποντικομουριτσα η γατα μου αλλα θα βγω οχι οφ τοπικ οφ φορουμ αν μιληω και για αυτη). Οι κοριτσαρες μου:(. Οποτε σκεψου αυτο και μετα πες τι ειναι δυο μερουλες. Του αφησες κνα μπλουζακι σου να χει τη μυρωδια?
 


joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Μια χαρα ειναι . Επαιζε με δυο πατσαβουρακια οταν πηγα. Οταν με ειδε περιττό να σου πω τι εγινε... Δυστηχως ο αποχωρισμος ηταν δυσκολος... Ξεχασα να του δωσω και μπλουζακι , αν και στο φυλλαδιο της πανσιον ελεγε να μη του αφησω τιποτα. Εχουν πολλα παιχνιδια εκει ( μεχρι και στοιβο-παιδική χαρα :) )