Φοβισμένος αδέσποτος σκυλάκος






NefRen

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2012
39
0
39
Estranged, παντως ο σκυλακος υπαρχει οντως :)

NefRen εισαι σιγουρη οτι αν δεις οτι εφαγε το ηρεμηστικο θα μπορεσεις να τον ακολουθησεις? Γιατι σχεδον τρεχει οταν προχωραει. Παντως αν χρειαστειτε βοηθεια ειμαστε κι εμεις εδω!
Όχι, αυτός χτυπάει κατοστάρι.για αυτό θέλω βοήθεια και από άλλους....Στείλε μου αν θες σε πμ το προφιλ σου από το facebook να συνεννοηθούμε.
 


NefRen

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2012
39
0
39
Παντως NefRen οταν υιοθετησα την 50+ κιλων ενηλικη δευτερη σκυλα μου ειχα ειδη την πρωτη 7κιλη γεροντοκορη σπιτι. Φανταζομαι δεν χρειαζεται να σου πω ποια δεν δημιουργησε προβληματα, δεν εκανε τον μαγκα και γενικα συμμορφωνοταν και συμμορφωνεται αμεσοτατα σε ολα. Η γεροντοκορη παλι....παραμενει γεροντοκορη.

Γενικα το μεγεθος δεν ειναι παντα σημαντικος παραγοντας οσο η ιδιοσυγκρασια και ο χαρακτηρας του συγκεκριμενου σκυλου. Και γενικα βλεπω οτι τα μεγαλοσωμα σκυλια ειναι γενικα λιγοτερο κινητικα μεσα στο σπιτι απο οτι τα μικροσωμα που το βλεπουν λιγο σαν την προσωπικη τους παιδικη χαρα.

Ο πιο ανασταλτικος παραγοντας ειναι η δικη σου ελλειψη εμπειριας, και η ανασφαλεια σου. Πραγμα που ομως μπορει να δημιουργησει πολλα προβληματα στην συμβιωση με 2 σκυλους ανεξαρτητως μεγεθους.
Όντως ισχύει ειδικά, τα δύο τελευταία.Θα μιλήσω και με εκπαιδεύτρια όταν με το καλό πάρω και την άλλη μικρή.Το σκεφτόμουν και για μεγάλο αλλά όπως είπες δεν είμαι σίγουρη αν θα τα καταφέρω, οπότε δεν το ρισκάρω.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95