Σε λίγους μήνες ξεκινάνε τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο (τμήμα περιβάλλοντος Αιγαίου) οι βάσεις δεν έχουν βγει ακόμα αλλά κατά 99,9% περνάω στην σχολή της επιλογής μου. Συνεπώς θα πρέπει να μετακομίσω στην Μυτιλήνη και αυτό σημαίνει ότι έρχεται μαζί και η Ήρα να την αφήσω πίσω δεν αποτελεί επιλογή είναι κοντά 9 χρονον και φοβάμαι ότι αν γίνει αυτό θα είναι η τελευταία φορά που θα την δω και επίσης δεν εμπιστεύομαι τους γονείς μου να την προσέχουν. Τέλος θέλω να έχω και λίγο παρέα, μόνη μου θα με. Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι οι εξής: Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία ή συμβουλή που θα μπορούσε να με βοηθήσει; Άκουσα ότι βγήκε κάποιος νόμος που πλέον ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να έχεις κατοικίδιο ισχύει; Θα δυσκολευτώ να βρω διαμερίσματα αν έχω μαζί και σκύλο;
Να πω ότι δεν κάνει ζημιές γαβγίζει ελάχιστα έως καθόλου και δεν λερώνει. Επίσης είναι rottweiler
Να πω ότι δεν κάνει ζημιές γαβγίζει ελάχιστα έως καθόλου και δεν λερώνει. Επίσης είναι rottweiler