Φόλες σε όλη την Ελλάδα


Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Υπάρχουν καποια φίμωτρα που τα χρησιμοποιουμε στο κυνηγι τα οποια είναι άνετα ( μπορεί ο σκύλος και γαυγίζει και αναπνεει ανετα)

Από Πάτρα μου τα ειχαν φέρει ... Πιστεύω ότι είναι η λύση ΙΜΟ
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Αν ειναι δυνατον και εκει??
Ναι. Ετσι μάθαμε.
Είχαμε κι ένα περιστατικό λογομαχίας με έναν βλάκα, στην τελευταία βόλτα, που απείλησε κάπως έτσι...
Οπότε...προσοχή.
 


Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Σκόρπισαν πάλι φόλες στην Φθιώτιδα...

Δεν έχουν τελειωμό τα κρούσματα θανάτωσης σκυλιών στις περιοχές της Φθιώτιδας, από απάνθρωπους δράστες που σκορπίζουν δηλητηριασμένα «μεζεδάκια» ακόμη και μέσα στις αυλές των σπιτιών! Τουλάχιστον τέσσερα σκυλιά βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τις….

φόλες μέσα σε μια νύχτα. Τα νέα κρούσματα μαζικής εξόντωσης σκυλιών καταγράφηκαν στην παραλία Ραχών, όπου συνεχώς ανακαλύπτονται νέα θύματα της δράσης του ασυνείδητου δολοφόνου. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης σκόρπισε τις φόλες στους δρόμους και τις αυλές των σπιτιών, προκαλώντας τον θάνατο ακόμη και οικόσιτων ζώων. Ανάλογα περιστατικά καταγράφηκαν και στο Αχλάδι Φθιώτιδας.Όμως, οι κάτοικοι έχουν στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη και προσπαθούν να τον παγιδεύσουν για να τον οδηγήσουν στην δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, πρόκειται για τον ίδιο που είχε δολοφονήσει μαζικά τα αδέσποτα της παραλίας πριν από λίγο καιρό. (Αναρτήθηκε στο Τρομακτικό)
 




Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
φυσικά οι κυνηγοι τις βαζουν τις φολες για να μην μπορουν να βγαλουν εκπαιδευτικά τα σκυλιά τους τον Ιουνιο και τον Ιουλιο και βεβαια να μην κυνηγησουν τον Αυγουστο .... Οτι νανε λεει ο καθένας τι να πω
Εχουμε χασει σκυλιά που τα ειχαμε σαν παιδια μας και πληρωμενα 5000-6000 ευρω το ενα απο φολες .....
 




Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Φολες και στους Θρακομακεδονες

ειδοποιηθηκα προχθες, εχουν φυγει δυστυχως καποια σκυλια, δεν τα προλαβαν. :(Προσοχη
παντα στο λουρι διοτι το προβημα φοβαμαι οτι θα επεκταθει.
 


raoul19621

Member
9 Αυγούστου 2010
6
0
ATHENS
Φόλες σε σκυλιά και γάτες στη Χαλκίδα(Καράμπαμπας)

Καποιος "ευσυνειδητος" γειτονας στην περιοχη τ καραμπαμπα κοντα στην ιχθυοσκαλα βαζει φολες για τα αδεσποτα προσωπικα εχασα τη γατουλα μου στις 28-1-11 και απο χτες αγνουνται και αλλες δυο γατες (παιδια της μαλιμπου μου) απο χτες. Εχετε ολοι το νου σας... αν υποπεσει κατι στην αντιληψη οποιουδηποτε ασ μην διστασει να επικοινωνησει με τις αρχες και μαζι μου θα χαρω πολυ να γνωρισω απο κοντα τον "ευηποληπτο" σκατοψυχο που τα κανει αυτα και να τον κερασω τον ιδιο μεζε που κερασε τη μικρη μου....και για οσους πουν οτι υπερβαλω μαλλον δεν εχουν νιωσει ετσι γιατι και εγω δεν καταλαβαινα μεχρι που πια ακομα περιμενω στο μπαλκονι να την ακουσω να ρχεται και να γουργουριζει.
 




matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Παρκο Τριτση

Στην Κυριακατικη βολτα μας ενας κυριος μας ειπε να προσεχουμε γιατι εχουν σπειρει φολες σε ολο το παρκο.
 










ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
170
40
Ρόδος
Άν είναι δυνατόν - Φόλες στην Ρόδο

Μία αχαρακτήριστη ''κυρία'' έχει ρίξει υγρό μπλε ποντικοφάρμακο στην οδό Μητροπόλεως 118 στη Ρόδο, όπως καταγγέλει η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου, κ Σταματίου... στο adespoto.gr.

Ο λόγος; Οπως ισχυρίζεται, για να διώξει τα σκυλιά και τις γάτες που ουρούν στον τοίχο, στον δρόμο απέναντι από το νεκροταφείο! Οι κάτοικοι που ενημέρωσαν την κ Σταματίου φοβούνται να δώσουν το όνομα της κυρίας στην αστυνομία καθώς δεν υπάρχουν...αποδείξεις!

Ακριβώς απέναντι υπάρχει δημοτικό σχολείο με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για ένα παιδί που μπορεί να πέσει κάτω, στο σημείο αυτό με το ποντικοφάρμακο, πέραν της παράνομης πράξης της δηλητηρίασης ζώων.

Οι κάτοικοι έχουν ρίξει νερό για να απομακρύνουν το φάρμακο αλλά φυσικά δεν είναι απόλυτη λύση.

Προσοχή, όσοι έχετε παιδιά που ΄πάνε στο σχολείο εκεί και ζωάκια που τα βγάζετε βόλτα εκεί!

Adespoto.gr
 




BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σήμερα ενημερώθηκα ότι υπάρχει πλεον συγκεκριμένος εισαγγελέας που θα μπορούμε να απευθυνόμαστε για τα κυνοφιλικά θέματα.
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ θα πήγαινα να κολλήσω μια αφισούλα που θα είχε ενα τόξο προς τα κάτω να δείχνει τον δρόμο και θα έγραφα με μεγάλα γράμματα....προσοχή έχουν ρίξει υγρό ποντικοφάρμακο για τα γατιά και τα σκυλιά.
 




vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Εγώ θα πήγαινα να κολλήσω μια αφισούλα που θα είχε ενα τόξο προς τα κάτω να δείχνει τον δρόμο και θα έγραφα με μεγάλα γράμματα....προσοχή έχουν ρίξει υγρό ποντικοφάρμακο για τα γατιά και τα σκυλιά.
και τα αδέσποτα;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.926
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95