Χαίρετε!


tsosmi

New Member
17 Μαρτίου 2008
1
0
Γεια σας παιδιά και από μένα. Πολύ καλό το φόρουμ εδω (το έριξα μια πρόχειρη ματιά γιατί να τα διαβάσω και όλα δε γίνετε :D). Το όνομα μου είναι Δημήτρης και είμαι φοιτητής στην επαρχία και είμαι 25.
Εδώ και καιρό λοιπόν ήθελα να πάρω ένα σκυλάκι απλά περίμενα την έγκριση των γονιών μου γιατί το σπίτι τους έχει και αυλή και είναι σε χωριό, έτσι πριν λίγες μέρες πήρα και την έγκριση τους.
Από σκυλιά δε γνωρίζω καθόλου εκτός από τα λίγα που γνωρίζαμε όλοι μας από σκύλους φίλων μας ή και άλλων πριν αποκτήσουμε δικό μας.
Άρχισα λοιπόν να αναρωτιέμαι τις διάφορες απορίες μου (πολλές από αυτές χαζές) στο διαδίκτυο και πριν 4 μερες που το συζητούσα με φίλους ο ένας μου πρότεινε να πάμε να δούμε και για κουταβάκια στη φιλοζωική της πόλης. Το είδα πολύ καλή ιδέα και έτσι την ίδια κιόλας μέρα πήγαμε, πρώτη φορά στη ζωή μου έβλεπα τόσα σκυλιά, στην αρχή φοβόμουνα να μπω αλλά τελικά πήρα την απόφαση. Είδαμε κάπου 8 κουταβάκια και έτσι πήραμε το πιο όμορφο κατα την γνώμη μου. Είναι 3 μηνών περίπου και τον λένε Έκτορα :D
Ράτσα και τέτοια δε ξέρω να σας πω, θα τον πάω αυτές τις ημέρες κτηνίατρο αλλα μπορεί να είναι και κόπρος (με την καλή έννοια πάντα). Το σίγουρο είναι ότι δεν το έχω μετανοιώσει, απλά μου βγαίνει και πολύ άγχος για το αν θα τα πάμε καλά.
 




Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
TSOSMI καλωσήρθες.

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την απόφασή σου να δώσεις σπίτι σε ένα αδέσποτο σκυλάκι που το χρειάζεται τόσο.

Αν υπάρχει καλή θέληση για μάθηση και αγάπη για το σκυλί σου, να μην αγχώνεσαι καθόλου, θα τα πας τέλεια.
 




Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς τον! Η συμβουλή μου είναι μία: Ρίξε διάβασμα, πολύ διάβασμα! Εδώ μέσα κάνεις μια καλή αρχή. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα έχω μάθει απ' αυτό το site μέσα σε λίγο καιρό :)
Και βάλε φωτογραφίες του Εκτοράκου να τον δούμε. Μας αρέσουν τα κουτάβια :)
 




aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!! Πήρες την καλύτερη απόφαση, να σου ζήσει το μωρό!!!! :D
 




lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Καλως ήρθες και μπράβο για την επιλογή σου, βάλε μας μια φωτογραφία μόλις τον πάρεις να δούμε τι ράτσες "παίζουν"... :lol: