"Χαμένοι", αλλά όχι ξεχασμένοι...








kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
νομίζω ότι υπερβάλλετε όλοι σας από λίγο και όλοι μαζί πολύ.........

έτσι είναι τα φόρουμ.έτσι ήταν και έτσι θα είναι

μέλη έρχονται και φεύγουν
ανώνυμοι προσβάλλουν επώνυμους
κάποιοι μπαίνουν μόνο για όλους τους λάθος λόγους
κάποιοι μπαίνουν για όλους τους σωστούς
κάποιοι "δεν πάνε καλά" με την καλή την έννοια
και κάποιοι με την κακή

και το φόρουμ προσφέρει πολλά από την πλευρά του στο χώρο
και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης
το καθένα με τον τρόπο του

είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα και "πακέτα" στην ζωή όλων μας για να σκάμε και για τα πεντακόσια λιγότερα μέλη που είναι ενεργά.....ειδικά όταν όπως υποψιάζομαι το 95% των πεντακοσίων ήταν "όχι-και-τόσο-αφοσιωμένοι-κυνόφιλοι"
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βαγγελη, εχεις δικιο φυσικα, και ετσι ειναι ολα τα φορουμ, εκτος απο αυτα που εχουν εντελως δικτατορικη διοικηση ή αυτα που γραφουν οι λόγιοι, αλλά εμεις μιλαμε τωρα για το δικο μας, γιατι τυχαινει να το πονεσαμε επειδη μας εχει προσφερει πολλα. Οταν το βλεπεις να καταρρεει, εστω και λιγο, εστω και σταδιακα, δεν χαιρεσαι και προβληματιζεσαι.
Παντως το 95% που λες ειναι λιγο αυστηρο. Πόσους θελεις να σου πω επωνυμα (με το ονομα χρηστη εννοω), που φυγανε ή μετεχουν ελαχιστα αλλά ηταν αφοσιωμενοι κυνοφιλοι πολυ ανω του μεσου ορου?
 




stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ξανά-μανά οι ίδιες συζητήσεις...τι ήταν το φόρουμ...τι είναι τώρα...ποιοί γράφανε παλιά ...ποιοί γράφουν τώρα..ποιοί τσακώνονταν παλιά ...ποιοί τώρα.
Πάντα κάποιοι τασακώνονταν..πάντα κάποιοι "πούλαγαν" μούρη...πάντα κάποιοι ήταν περισσότερο ή λιγότερο σχετικοί. Πάντα κάποιοι ήταν αγενείς ...και τώρα είναι. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω και τόοοοοσες διαφορές πια εκτός από το γεγονός ότι κάποιοι σταμάτησαν να γράφουν ή γράφουν σπανιότερα που άξιζε να ρίξεις κάποια ματιά παραπάνω στο πόστ τους ή που επί τοις ουσίας σου έδιναν μια γνώμη για το πρόβλημά σου. Και ναι κάποιοι εκπαιδευτές και εκτροφείς σταμάτησαν να γράφουν ίσως γιατί δεν έχουν ανάγκη να γράψουν πια..ή δεν τους ενδιαφέρει ..ή έχουν βρει άλλους τρόπους επικοινωνίας. Πάντως το σύρμα πέφτει αμέσως μόλις κάποιος πει κάτι για αυτούς. :rolleyes:
Προσωπικά μπαίνω λιγότερο συχνά...δεν διαβάζω πια θέματα γιατί ο σκύλος μου έκανε διάρροια ή εμετό (πήγαινε στον γιατρό σου...)..δεν διαβάζω πια παρουσιάσεις νέων μελών (δυστυχώς..)...διαβάζω κάποια θέματα που σχετίζονται με την υγεία και κάποια θέματα εκπαίδευσης ή κάποιο θέμα που μπορεί να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Το φόρουμ μου πρόσφερε πολλά ακόμα μερικές φορές αναζητώ κάποια θέματα που μπορεί να με απασχολούν και το βασικότερο από όλα απέκτησα πολύ καλούς φίλους από εδώ!:)
Και ξαναλέω ότι όποιοι δεν θέλουμε να χαθούμε δεν χανόμαστε!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Και γω θα ξανασυμφωνήσω ακόμη μια φορά μαζί σου.
Για την ακρίβεια...συμφωνώ και επαυξάνω.
Σε κάθε είδους παρέα, μένει όποιος θέλει. Οποιος δεν θέλει, δεν είναι δα και υποχρεωτικό.
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σταματία, θα διαφωνησω απαντωντας με ένα παραδειγμα.
Κρινοντας από τον εαυτο μου και την όποια συνολικη αποψη εχω τωρα, και με δεδομενο ότι δεν υπαρχει (ακομα) στην περιοχη μου επαιδευτης ικανος να «κανει καλα» σκυλο σαν την δικια μου σκυλα, αν την αποκτουσα και γραφομουν στο φορουμ το 2012 αντι το 2009, δεν πιστευω ότι θα μπορουσα να την κρατησω.

Μαρια, δεν συμφωνω με το να δειχνουμε εμμεσα και ευγενικα την πορτα. Ενα (αρχαριο κυριως) μελος που φευγει ειναι πιθανον ενας "χαμενος" σκυλος.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Αρη, αυτή είναι μια δική σου ερμηνεία των λόγων μου.

Θα θυμάσαι τουλάχιστον, ότι δεν φημίζομαι για έμμεσους και "ευγενικούς" τρόπους.
Οταν θέλω να πω κάτι, το λέω ακριβώς όπως θέλω να το πω. Οχι υπεκφεύγοντας.
Οπότε...δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουμε την τρίχα...τριχιά, για πολλοστή φορά. Αυτό και τίποτα παραπάνω.
Και πραγματικά...θεωρώ το φόρουμ, έναν παρείστικο χώρο. Οπως μια παρέα που θα έβγαινα για καφέ ή φαγητό. Αν μου αρέσει η παρέα, μένω και το διασκεδάζω, συμφωνόντας, διαφωνόντας, κάνοντας πλάκα και καυγάδες. Αν δεν μου αρέσει, αλλάζω παρέα. Τόσο απλά.

Μην προσπαθείς σε παρακαλώ, να δώσεις άλλες διαστάσεις σε όσα λέω.
Δεν με αντιπροσωπεύουν. Εγώ τουλάχιστον, είμαι σταθερά εδώ και...δείχνω :)
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μαρια, δεν προσπαθω να διαστρεβλωσω τιποτα. Αλλά διατηρω το δικαιωμα της γνωμης και της αποψης. Το σχολιασα όπως το εξελαβα. Το αντεκρουσες. Δεκτον. Η υποθεση εκλεισε. Το υπονοουμενο κατεγραφη.
 


agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Το φόρουμ έχει προσφέρει και μπορεί να προσφέρει.
Εξάλλου υπάρχουν ένα σωρό παλιές συζητήσεις που μπορεί κάποιος να ανατρέξει και να βρει λύσεις στα θέματα που τον απασχολούν, από μέλη που, απ'όσα έχω ακούσει, ήταν γνώστες (πραγματικοί, όχι να'χαμε να λέγαμε). Αλλά κι αυτό τι να λέει?
(Αυτό συνέβη και στην δική μου περίπτωση. Μπήκα το 2011, αλλά το πρόβλημα μου το έλυσα από κουβέντες του 2008.)
Έχω πετύχει συζητήσεις παλιές που γινόταν το έλα να δεις. Επειδή ο άλλος δηλαδή είναι εκτροφέας ή ντόκτορ ή εκπαιδευτής δεν έχει...."νεύρα"; Γιέα ράιτ....Ίσα ίσα..., όταν μιλούν οι "γνώστες"..., η "σφαγή" είναι χειρότερη.

Αυτό που μου τη δίνει είναι η υπεροψία και η ευθιξία ορισμένων.
Του τύπου..."ντάξει...έλυσα τα θέματα μου, τι να πω και σε σας τώρα..., γατάκια..." ή "γράφεις κάτι που δε μου αρέσει, την κάνω..., αλλά διαβάζω όμως, έτσι? Το "νου" σας..."

(το mareco τι να πει δηλαδή, που έχει γράψει ένα φανταστικομύριο φορές τα ίδια και τα ίδια....Α, ρε αστέρι!!!!)

Ξεκολλάτε!
(ναι, και προφανώς, δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή....Σα-φέ-στα-τα! Αλλά όποιος δε θέλει, δεν μπαίνει...Έχει νόημα να κάνεις δηλώσεις?)

Και για να τελειώσω, ναι..., δεν ήταν αυτός ο σκοπός, αλλά έκανα φίλους από εδώ μέσα! Κι όσο κι αν η απόσταση μας χωρίζει (κλαψ-λυγμ), οι σχέσεις μου μαζί τους ΔΕΝ είναι επιφανειακές, γιατί δε θέλω να είναι!
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Να και άλλο μελος που μεταφραζει κατά το δοκούν. Τελικα δεν ειμαι μονο εγω.
Ενα προβλημα οταν γραφεις είναι ότι μετα πρεπει να μπαινεις στον κοπο και να απαντησεις.

Επειδη αναφερεις δικες μου εκφρασεις, θεωρω ότι σε καποια από αυτά που λες δειχνεις εμενα. Εκτος κι αν απλά σε εμπνεουν οι εκφρασεις μου. Αλλά επειδη δεν ειμαι σιγουρος ποιο μελος ή μελη εννοεις, εφοσον δεν το ονοματιζεις ή δεν παραθετεις, θα απαντησω στον πρωτο πληθυντικο.

Κατ’ αρχην, δεν κανουμε δηλωσεις. Καποιο αξιοσεβαστο και δυνατο μελος, που τυχαινει να είναι και μοντ, ανοιξε αυτό το θεμα. Απλά λεμε την αποψη μας, ο καθενας με τον δικο του τροπο. Αν το θεμα θεωρειται ασκοπο, θα μπορουσε να κλειδωθει.

Η επιφανειακοτητα των διαδικτυακων σχεσεων, εφοσον δεν υπαρχει κατ’ιδίαν συναντηση/επαφη, σχολιαζεται σε ειδικοτερες τοποθεσιες από ο,τι ένα σκυλοφορουμ. Το ότι ατομα που γνωριστηκαν μεσω φορουμ και fb μπορει να κατεληξαν ακομα και σε γαμο, είναι άλλο θεμα και προηγηθηκαν συναντησεις πριν από αυτό. Το διαδικτυο ηταν απλά το μεσον και όχι αυτό που τους ενωσε. Οι φιλοι γινονται αγνωστοι ή και εχθροι σε δευτερολεπτα, εκτος αν εχει δημιουργηθει με τον χρονο καποιος αμοιβαιος σεβασμος, οπότε και χρειαζεται περισσοτερος χρονος.

Στα σοβαρα προβληματα δεν αρκει παντα να ψαχνεις παλια αναλογα θεματα. Καποια δυσκολα προβληματα είναι σχεδον μοναδικα, γιατι ο κάθε σκυλος, ο κάθε ιδιοκτητης, το κάθε «τοπίο» είναι διαφορετικο. Καποιες φορες πρεπει ο δασκαλος να ασχοληθει με καποια περιπτωση ειδικα, συχνα με προσωπικη επικοινωνια, οπου θα ειπωθουν πραγματα που μπορει να μην γινουν αποδεκτα από την κοινοτητα ή μπορει να παρερμηνευτουν ή μπορει να δοκιμαστουν απο καποιους και να γινουν επικινδυνα.

Δεν είναι υπεροψια να λες ότι ελυσες τα προβληματα που σε απασχολουσαν, τη στιγμη που εχεις μερικες χιλιαδες ποστ με τα οποία προσπαθεις, με οσες λιγες γνωσεις εχεις, να βοηθησεις τους αρχαριους. Ομως καποια στιγμη «βαραινεις», και εξηγεις και τους λογους. Αυτοι οι λογοι αφορουν πληρως στο θεμα που ανοιξε ο Γιαννης.

Τελος, η αντικειμενικοτητα είναι αρετη στα φορουμ. Δουλεψε το λιγο. Υποσχομαι να το δουλεψω κι εγω.
 


agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Με λένε Αγάθη Στάικου και στο επάγγελμα είμαι μεταφράστρια (ω, τι σύμπτωσις!).
Συνήθως μεταφράζω από και προς ελληνικά/αγγλικά/γαλλικά/ισπανικά.

Η αλήθεια είναι ότι με ενέπνευσες harryf3 (η υπογραφή σου μάλλον...:rolleyes:), εσύ κι άλλοι πολλοί, αλλά δεν χρειαζόταν να το πάρεις προσωπικά. Αν ήταν, θα έκανα παράθεση τις κουβέντες σου, να σε γλιτώσω κι απ'τον κόπο να μιλήσεις σε α' πληθυντικό.

Η αλήθεια επίσης είναι ότι δεν πρόσεξα τον αριθμό των ποστ σου, πριν σκεφτώ να σου απαντήσω. Μπορεί τα περισσότερα από τα χιλιάδες σου ποστ να είναι πολύ σημαντικά και όντως να έχεις βοηθήσει κι εσύ στο παρελθόν πολλά μέλη. Υπόσχομαι να τα διαβάσω όμως. :)

Αυτό με το δάσκαλο δεν έπιασα ακριβώς...
Ότι τι? Υπάρχει κάποιος δάσκαλος εδώ μέσα και τον ρωτάμε και μας λέει τι να κάνουμε?
Προσωπικά, αυτό που είπα είναι ότι αντιμετώπισα κάποια θέματα με τον τσοπάνη μου, μπήκα, διάβασα, φιλτράρησα τις πληροφορίες, συζήτησα και βοηθήθηκα...


----
Απλά λεμε την αποψη μας, ο καθενας με τον δικο του τροπο.
Καλέ ναι..., αλίμονο...:)
-------

Τέλος η αντικειμενικότητα δεν είναι μόνο αρετή στο φόρουμ, είναι αρετή στη ζωή. (καλά, δεν ξέρω κι αν θεωρείται αρετή ή κάτι σπουδαιότερο, αλλά τέλος πάντων)
Και πίστεψε με, το δουλεύω...
 


panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Για να λενε οι παλιοι οτι χαθηκε καπως η ποιοτητα σιγουρα θα εχουν δικιο.
Απο εκει και περα πιστευω οτι γενικοτερα τα πραγματα στη ζωη κανουν κυκλο. Δεν νομιζω δηλαδη πως ειναι απαραιτητα κακο ολα να ανανεονονται και να ξαναρχιζουν πολλες φορες και απο το μηδεν
αν χρειαστει. Αυτο κατα την αποψη μου ειναι υγεια και σε βοηθα να πας παρακατω.
Καπως ετσι πιστευω και εδω μεσα τα πραγματα εχουν τα πανω και τα κατω τους.
Τα ατομα ερχονται, φευγουν το dogforum παραμενει!

Thats life
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Καποιο αξιοσεβαστο και δυνατο μελος, που τυχαινει να είναι και μοντ, ανοιξε αυτό το θεμα.
γι αυτο και υπαρχει ακομη...εαν το ανοιγε αλλο αγαπητο και της παρεουλας μελος,θα κρατουσε για δυο σελιδες,εαν το ανοιγα εγω θα κλειδωνοταν στα πρωτα λεπτα,αφου πρωτα μου κοτσαραν και μερικα λινκς να εχω να πορευομαι:p
οσκαρακο,που εισαι μωρο μου?
 


ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μηπως ο τιτλος θα επρεπε να ειναι "Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις"? :Ρ

Αυτη η παθολογικη εξαρτηση με το παρελθον ειναι προβλημα της υπαρξης του παροντος και οχι προβλημα της ελλειψης του παρελθοντος. Αλλωστε οπως λεγεται-γραφεται και εννοειται απο την συντριπτικη πλειοψηφια των ιδιοκτητων-διαχειριστων forum: "Το forum, ειναι τα(εκαστοτε) μελη του". Μεγαλη αληθεια...

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο τιτλος του θεματος ειναι ετσι κι αλλιως νοσταλγικος, οπότε αναγκαστικα μας παρασερνει.
Δεν ειμαστε προσκολλημενοι στο παρελθον ουτε προκειται για καποιου ειδους προσωπολατρεια. Τα πραγματα ειναι απλά. Πριν λιγα λογια υπηρχαν μελη που μπορουσαν να λυσουν απο μακρια πολυ δυσκολα και σοβαρα προβληματα εκπαιδευσης, που μπορουσαν να εμβαθυνουν στην εκτροφη. Σημερα μονο απλά προβληματα μπορουν να λυθουν με επιτυχια.

Αν ανοιξω, σαν τεστ, ενα δυσκολο θεμα, πχ σχετικο με την επιθετικοτητα καποιας μορφης και ειδους, αντιγραφοντας τον εαυτο μου και παλια μου θεματα και αγωνιωδη ερωτηματα (για να μην κουραζομαι κιόλας να σκεφτομαι καινουρια υποθετικα ερωτηματα), νομιζεις Γιαννη οτι θα παρω εστω και μία πραγματικα αποτελεσματικη λυση? Καταρχην, ελαχιστοι θα ξερουν πώς να μου εκμαιεύσουν τις απαραιτητες πληροφοριες ωστε να σχηματισουν μια κατα το δυνατον πληρη εικονα.
Το "πηγαινε σε εκπαιδευτη" δεν το θεωρω κάν απαντηση. Αυτο μπορω να το σκεφτω κι απο μονος μου.
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σαν επικήδειος μου κάνει το όλο θέμα...
Δεν θα μπω στη διαδικασία του γιατί έφυγαν κάποιοι ..μπορώ να κάνω από αθώες έως και πονηρές σκέψεις. Όποιοι έφυγαν ..έφυγαν..όποιοι έμειναν και κάνουν κέφι να βοηθούν όσο μπορούν έμειναν.
Δεν υπάρχουν γκουρού στις μέρες μας ....η γνώση είναι παντού!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Το "πηγαινε σε εκπαιδευτη" δεν το θεωρω κάν απαντηση. Αυτο μπορω να το σκεφτω κι απο μονος μου.
Κι όμως, αυτή είναι η μοναδική σωστή απάντηση που θα έπρεπε να δοθεί.
Οπως και το...πήγαινε σε εκτροφέα, πήγαινε σε γιατρό, όταν βλέπεις να ανοίγει θέμα "soooooooooooooooos ο σκύλος μου πεθαίνει, παρακαλώ βοηθήστε με, τι να κάνω;" ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΒΛΆΚΑ. ΧΘΕΣ. Τι κάθεσαι και με ρωτάς;;;;;;;;;;;;;;;;

Ολα τ'άλλα που λέει ο κάθε mareco, που κανένας δεν γνωρίζει προσωπικά τι καπνό φουμάρει και τι πίνει γενικώς, δεν μπορούν να θεωρούνται έγκυρες απαντήσεις. Παρά μόνο ίσως, σε βάθος χρόνου. Οταν θα έχεις ανταλλάξει 5 κουβέντες, 10 πμ και 50 τηλεφώνηματα. Και ίσως, αν βοηθάει η απόσταση και πολλές συναντήσεις. Αλλιώς, δεν έχεις κανέναν λόγο να εμπιστευθείς, την μέθοδο που εγώ θα σου προτείνω. Που δεν σε έχω δει από κοντά, ούτε εσένα, ούτε και τον σκύλο σου και που αυτό που εγώ θα προτείνω για σένα, χωρίς στην ουσία να σε ξέρω, μπορεί τελικά να αποδειχθεί επικίνδυνο και καταστροφικό, με αποτελέσματα μη επανορθώσιμα.

Κάθε φορά, που "μιλάς" έτσι Αρη, εγώ προσωπικά έχω στο μυαλό μου, πόθεν ορμώμενος, που έλεγε κι ο παππούς μου, εκφράζεις την στενοχώρεια σου. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι, ότι ίσως αποτελείς εξαίρεση ανθρώπου που βοηθήθηκε τόσο πολύ σημαντικά και κυρίως προς την σωστή για σένα κατεύθυνση. Οι συμβουλές που μάλλον πήρες, ξέρεις ότι δεν θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν σε έναν δημόσιο διάλογο. Το ξέρεις έτσι; Για 1002 λόγους. Από κει και πέρα, σε καθημερινή βάση και στο...το 28 ημερών κουτάβι μου, είναι επιθετικό, μας έχει ξεσκίσει, κατουροχέζει παντού και δεν τρώει το φαγητό του και ουρλιάζει όλη μέρα κάθε μέρα...τι να κάνω...πριν το πνίξω, μια χαρά σωστές απαντήσεις δίνονται, σχεδόν από το σύνολο ακόμη και των πιο νέων μελών. Οι μέθοδοι αυτές δεν αλλάζουν στο βάθος των χρόνων. Μια φορά να τα διαβάσεις, να τα καταλάβεις και να τα δεχθείς, είσαι άνετα σε θέση να τα συμβουλεύσεις περαιτέρω. Πες μου αν θέλεις, ένα θέμα που να το θεωρείς πραγματικά ιδιαίτερο και που να έχει ανοιχθεί και να μην έχει δοθεί έστω μια κάποια κατεύθυνση. Πες μου μία μέθοδο των "παλιών" που έχει προταθεί κάποτε δημόσια και δεν έχει αμφισβητηθεί μέχρι τελικής πτώσης, από...άλλους "παλιούς". Και που είναι το κακό άλλωστε; Ετσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Να αμφισβητώ εγώ εσένα και εσύ εμένα, μπας και πετύχουμε κάτι εποικοδομητικό σ'αυτό που προσπαθούμε να προσφέρουμε από το πληκτρολόγιό μας. Γιατί ναι...μόνο αυτή η δυνατότητα μας δίνεται. Από τον καναπέ μας, μπροστά στην οθόνη μας.

Και σε διαβεβαιώ, ότι αν ασχολιόσουν περισσότερο με το θέμα "σκύλος", από λιγάκι πιο εκ των έσω και σε πιο θεωρητικό επίπεδο, όπως ομολογώ ότι προσπαθώ εγώ γιατί το γουστάρω, και γιατί με αυτό μου αρέσει να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου, σου ορκίζομαι θα διαπίστωνες πάρα πολύ γρήγορα, πως όσοι τουλάχιστον έχουν πρώτα περάσει από κάποιον εκπαιδευτή [ας μείνουμε σ'αυτή την κατηγορία] και έρχονται μετά "καμμένοι" να εκφράσουν τον πόνο και την δυσαρέσκειά τους, επί του αποτελέσματος, είναι 90% υπεύθυνοι. Αυτοί...ως ιδιοκτήτες. Οχι ο κάθε εκπαιδευτής. Και επειδή ως γνωστόν έχω και κληρονομικό χάρισμα [εκτός που φτιάχνω και θαυμάσιο μουσακά], τους μυρίζομαι αμέσως και ειλικρινά και χαρακτήρισέ με όπως θέλεις, δεν έχω καμμία απολύτως διάθεση, να ασχοληθώ για να μεταφέρω έστω και αυτές τις ελάχιστες γνώσεις μου. Αλλά...γι'αυτό είσαι κι εσύ εδώ φαντάζομαι, γι'αυτό είναι και τα δεκάδες άλλα ενεργά σε καθημερινή βάση μέλη. Για να βάζουν το χεράκι τους, όπου κάποιοι δεν μπορούν, ή δεν θέλουν.

Την καλημέρα μου :)