Χριστίνα-Ίρμα,Σίντι,Φρίντα και ένα ακόμα.Γειά σας


xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
:)Γειά σας παιδιά..Με λένε Χριστίνα και είμαι 13 ετών..Είμαι ΦΙΛΟΖΩΗ και για αυτό έχω 3 σκυλιά..Την Σίντι που είναι 3.5 χρονών..Την Ίρμα που είναι 1 έτους περίπου και την όμορφη μου την Φρίντα που είναι 8 μηνών..(ΈΧΩ ΚΙ ΆΛΛΑ ΖΏΑ).Η Σιντούλα μου είναι γκριφόν με κανίς, ενώ η Ίρμα ένα αδεσποτούλη που το πήρα από ένα καταφύγιο..Φέρνει στην μουρίτσα της ένα γλυκό λυκόσκυλο..Τέλος το Φριντάκι μου είναι μια όμορφη σκυλίτσα από μαμά setter και μπαμπά kokker.Σύντομα θα έρθει στην παρέα μας ένα καθαρόαιμο yiokrsair terrie κοριτσάκι με ηλικία 3.5-4 μηνών..Θέλω να γίνουμε ΟΛΟΙ φίλοι και να λέμε τα προβλήματα μας..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑ και θα ήθελα να με δεχτήτε στην παρέα σας..Περιμένω απαντήσεις.
 






Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Θα πρέπει να φτιάξεις έναν λογαριασμό στο http://photobucket.com ή κάπου παρόμοια. Ανεβάζεις εκεί τις φωτογραφίες που θέλεις. Μετά μπορείς να κάνεις copy-paste το link που σου δίνει μέσα στο κείμενο του μηνύματος
 


nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Καλώς ήρθες !
Κάνεις ένα λογαριασμό δωρεάν στο Photo and image hosting, free photo galleries, photo editing ή στο ImageShack . Ανεβάζεις εκεί τις φωτογραφίες σου και μόλις τελειώσεις κάνεις copy - paste [ αντιγραφή - επικόλληση ] τα link που θα σου βγάλει ή πιο απλά αντιγράφεις την διεύθυνση της φωτογραφίας και την ποστάρεις .
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95