Χριστουγεννιάτικα Bazaar!!


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Προτείνω σε αυτό το θέμα να ανεβάζουμε όλα τα μπαζάρ που πρόκειται να γίνουν τώρα τα Χριστούγεννα από διάφορα σωματεία κλπ κλπ!!!
Ξεκινάω...




Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αγάπης της Αδέσποτης Ζωής (Stray-Life.gr)


Στις 10 & 11 Δεκεμβρίου (10.00 μέχρι 20.00), η Αδέσποτη Ζωή (Stray-Life.gr), θα βρίσκεται στο Βρυσάκι για την ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Σε έναν κουκλίστικο μοναδικό χώρο, το σωματείο μας, κλέβει και αυτή τη χρονιά την καρδιά σας και τη δίνει σε όσους περισσότερους αδέσποτους φίλους μπορεί.

Αν η δυστυχία των ζώων δεν σας αφήνει ασυγκίνητους και θέλετε κι εσείς να συμβάλλετε στην προσπάθεια μας, μπορείτε να κάνετε μια δωρεά σε είδος ή υπηρεσία, για το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας. Κάθε προσφορά έχει τεράστια σημασία και συμβολίζει μία κίνηση αγάπης για τα ζώα που υποφέρουν και μας έχουν ανάγκη.

Ελάτε στο bazaar με την παρέα σας, για να πάρετε πανέμορφα δώρα για τα Χριστούγεννα, να γνωριστούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας.

Κάθε συμμετοχή και υποστήριξη είναι εθελοντική και αφιλοκερδής, με μοναδικό σκοπό τη λειτουργία του σωματείου και τη συντήρηση των ζώων του.

Τις ημέρες αυτές, οι εθελοντές της Αδέσποτης Ζωής, ευχαριστούν όλους όσους έχουν υιοθετήσει ζωάκια από το σωματείο, φέρνοντας τον Άγιο Βασίλη λίγο νωρίτερα κοντά μας, για να τους δώσει από ένα δώρο! Ελάτε με το συμβόλαιο υιοθεσίας και αμέσως θα σας παραδώσουμε το δωράκι σας. :)

Στην εκδήλωση μας θα παρευρεθούν και οι Nine Lives Greece (Εφτάψυχες) Nine Lives Greece - cat welfare society και το υπέροχο ημερολόγιο τους για το 2012.
Mην ξεχνάτε την λαχειοφόρο αγορά της Αδέσποτης Ζωής, με πολλά πλούσια δώρα! Η λίστα μας καθημερινά ανανεώνεται με υπηρεσίες και προϊόντα που δωρίζουν εταιρίες και καταστήματα, για να βοηθήσουν στον σκοπό μας. Αν θέλετε να την εμπλουτίσετε και να συνεισφέρετε, επικοινωνήστε με την Αδέσποτη Ζωή.

Με εκτίμηση,
Αδέσποτη Ζωή / Stray-Life.gr
http://www.stray-life.gr/
[email protected], [email protected]
τηλ. 6932 201 552
................

* Δείτε εδώ το event και θα βρείτε πολλές πληροφορίες!
http://www.facebook.com/event.php?eid=157726484326080
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι


★ 19 και 20 Νοεμβρίου, η Αθήνα υποδέχεται για μία ακόμη φορά την Κιβωτό-Μυτιλήνης!!!

★ Η "Φωλιά του Τσίνο" θα ανοίξει για μία ακόμη χρονιά την αγκαλιά της και θα φιλοξενήσει το μπαζάρ για τα αδεσποτάκια της Κιβωτού! Το Σάββατο και την Κυριακή 19 & 20 Νοεμβρίου, οι πόρτες της Φωλιάς θα ανοίξουν απο τις 10 πμ. μέχρι τις 10 μμ. και θα υποδεχτούν όλους τους φίλους της Κιβωτού διαθέτοντας απίθανα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, χειροποίητα δωράκια και κοσμήματα, γούρια για τη νέα χρονιά, τσάντες και αξεσουάρ σε καταπληκτικές προσφορές, λιχουδιές- παιχνίδια και τροφούλες για τους μικρούς μας φίλους και πολλά άλλα αντικείμενα. Τους φίλους που θα επισκεφθούν το παζάρι περιμένουν και άλλες πολλές-πολλές εκπλήξεις και δώρα!

(Πληροφορίες: 210-9359592- Βρυούλων 6- Ν.Σμύρνη)
★ ★ Χάρτης: ΒAZAAR Κιβωτού-Μυτιλήνης στην Αθήνα | Facebook

★ Βοηθήστε μας να περιθάλψουμε τα 65 ζωάκια που έχουμε στο χώρο μας, καθώς επίσης να συνεχίσουμε το έργο μας με τις στειρώσεις, υιοθεσίες, περίθαλψη και φροντίδα όσων περισσότερων αδέσποτων πέφτουν στην αντίληψή μας, ενισχύοντας και προωθώντας την προσπάθεια αυτή!

* Μέσα στο 2011 κάναμε: 225 στειρώσεις, αναλάβαμε αποτελεσματικά γύρω στα 190 εξωτερικά περιστατικά και υιοθετήθηκαν τα 125 ζωάκια απο αυτά! Όλα αυτά χάρη στη ΔΙΚΗ ΣΑΣ βοήθεια και συμπαράσταση!!

★ Εδώ, σε αυτό το άλμπουμ, θα βλέπετε τα προϊόντα που είναι προς πώληση, τις προσφορές καθώς και τα όμορφα δώρα που θα κληρωθούν σε λαχειοφόρο αγορά:
ΒAZAAR Κιβωτού-Μυτιλήνης στην Αθήνα
ΒAZAAR Κιβωτού-Μυτιλήνης στην Αθήνα | Facebook

★ Εδώ θα δείτε φωτογραφίες απο το περσινό μας μπαζάρ στην Αθήνα:
Το παράλληλο bazaar της Κιβωτού Μυτιλήνης στη Ν.Σμύρνη!
113 photos
Το παράλληλο bazaar της Κιβωτού Μυτιλήνης στη Ν.Σμύρνη! | Facebook
.................
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι


Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της SAPT Hellas είναι πραγματικότητα!!!!
11 December at 11:00
Καρνεάδου 12, Κολωνάκι

Log In | Facebook
......................


Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, στο "The Fitting Room", Καρνεάδου 12, Κολωνάκι.


Ελάτε να γνωρίσετε την ομάδα μας και να αγοράσετε χειροποίητα κεραμικά, γούρια, αξεσουάρ και χειροποίητες λιχουδιές για σκύλους φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές μας ειδικά για εσάς! Αλλά και βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά, τσάντες και μπιζού, και άλλα πολλά μικροαντικείμενα σε πολύ χαμηλές τιμές.


Έτσι θα βοηθήσετε τα τρία εθελοντικά προγράμματα της SAPT Hellas - "Εκστρατεία Ενημέρωσης" σε σχολεία, "Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής" προς άτομα με αναπηρίες αλλά και τις «Ειδικές Υιοθεσίες» μας, που βοηθούν σκύλους ή ανθρώπους με αναπηρίες να βρουν το ταίρι τους!


Και μην ξεχνάτε, δωρεάν face painting για όλους τους μικρούς μας φίλους!


Θέλουμε τη βοήθειά σας: κάτι άχρηστο για εσάς μπορεί να είναι θησαυρός για κάποιον άλλον! Δεχόμαστε λοιπόν δωρεές μεταχειρισμένων ή καινούργιων μικροαντικειμένων από ιδιώτες ή καταστήματα για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας. Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Φρόσω, στο 6974-481351 ή με την Πέννυ στο [email protected]

* Δείτε εδώ το event και θα βρείτε πολλές πληροφορίες!
Log In | Facebook
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι


Καλημέρα!

Παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τα ζωάκια που είναι στο δρόμο και μας χρειάζονται. Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για να τα βοηθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Επιλέξτε να ψωνίσετε τα φετινά Χριστουγεννιάτικά σας δώρα από ένα παζάρι σωματείου και προωθείστε τις προσκλήσεις και την αφίσα στους γνωστούς και φίλους σας.

Αν έχετε διαθέσιμα βιβλία ή μικροαντικείμενα που δεν θέλετε πιά, μπορείτε να μας τα παραδώσετε, επικοινωνώνοτας με το [email protected]

Ευχαριστούμε πολύ!


Το Αδεσποτολόγιο σας προσκαλεί στο χειμερινό του book sale και μίνι μπαζάρ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας αλλά και για τους δικούς σας από ένα καλό βιβλίο!
Για τον σκοπό αυτό, η ομάδα μας διοργανώνει διήμερο book sale το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 12:00 – 20:00 στο καφέ PureBliss, Ρόμβης 24Α, που μας προσφέρει ευγενικά το χώρο. Θα διατίθενται βιβλία σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικά χαμηλές τιμές αλλά και τετράδια, T-shirts, κοσμήματα και διάφορα μικροαντικείμενα, καθώς και το νέο μας ημερολόγιο.

Επίσης θα υπάρχει σταντ ενημέρωσης με φυλλάδια αλλά και έμπειροι εθελοντές για να απαντήσουν σε θέματα φροντίδας των κατοικίδιων.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις συνεχείς δράσεις της ομάδας μας ως προς την φροντίδα των αδεσπότων της πόλης μας (στειρώσεις, θεραπείες, υιοθεσίες) αλλά και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδεσπότων στην χώρα μας.

Για οποιαδήποτε προσφορά σε βιβλία ή άλλα μικροαντικείμενα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Σας περιμένουμε!



--
ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ
Εθελοντές για τα αδέσποτα.
www.adespotologio.gr
adespotologio
Adespotologio’s Weblog
[email protected]
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι


25ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του ΣΠΑΖ !
Σας περιμένουμε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στην Πνευματική Εστία της Βούλας (Αγ.Ιωάννου & Ναυσικάς) να γιορτάσουμε με αισιοδοξία την αρχή της Εορταστικής περιόδου και τα 25 χρόνια προσφοράς του ΣΠΑΖ στα αδέσποτα ζώα!
Ελάτε να αγοράσετε τα Χριστουγεννιάτικά σας δώρα σε πολύ καλές τιμές, να απολαύσετε τα υπέροχα φαγητά και γλυκά του μπουφέ μας, τα γνωστά πια «καλύτερα hot dogs της πόλης», να πιείτε ένα καφέ ή ένα ποτήρι σανγκρία.
Θα βρείτε υπέροχα χειροτεχνήματα από τους συμμετέχοντες και ειδικά φέτος που γιορτάζουμε τα 25 μας χρόνια, πολλές-πολλές εκπλήξεις!!!
Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε και λαχνούς για τη Λοτταρία μας με πολλά πλούσια δώρα.
Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα θα είμαστε εκεί να περάσουμε καλά και συγχρόνως να βοηθήσουμε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα και τα επόμενα 25 χρόνια !!!

ΥΓ. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε με τους παρακάτω τρόπους
- Εθελοντική εργασία για την μεταφορά των πραγμάτων στον χώρο διεξαγωγής του και από τον χώρο (μετά τη λήξη του παζαριού)
- Προσφορά πραγμάτων με Χριστουγεννιάτικο θέμα ή μη

ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece)
 


mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

Το ΠΑΖΑΡΙ της κρίσης
Αυτά τα Χριστούγεννα το Βazaar της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας το ονομάζουμε «Crisis Bazaar». Δημιουργούμε ένα «Μοναστηράκι» αλά παλιά, εκεί όπου έβρισκαν οι άνθρωποι ωραία και φτηνά είδη, μια αγορά εκπλήξεων όπου το ακριβότερο είναι το χαμόγελο των ανθρώπων.
Βιβλία, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, καλλυντικά, λευκά είδη, δώρα, παλιά και καινούργια αντικείμενα, δίσκοι, cds, χριστουγεννιάτικα, διακοσμητικά, κοσμήματα και χειροποίητα είδη θα αποτελούν ένα Παζάρι Κρίσης με αέρα των παλιών καλών ημερών.
Αγορές με νόημα, αφού τα έσοδα από αυτό το Παζάρι θα διατεθούν για άστεγα, πεινασμένα και βασανισμένα αδέσποτα, ενώ τα απούλητα είδη η Φιλοζωική Εταιρεία τα προσφέρει σε Οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας.
Ελάτε στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, Πειραιώς 100, το Σάββατο 17 (10:00-22:00) και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (10:00-18:00). Σας περιμένουμε για να νιώσουμε αυτό που κάθε Έλληνας ξέρει καλά: Να «ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ» ως ιδιαίτερα έξυπνο «ζωάκι» τις μικρές αγορές του και να μην «ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ» η κατάντια του από τσακάλια των μεγάλων γενικώς Αγορών.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν με προσφορές το Bazaar αυτό, μπορούν να τις φέρουν και στην «Τεχνόπολις» τις ημέρες που θα έρθουν για τις αγορές τους.
Πληροφορίες, τηλ.: 210 6020202











 
Last edited by a moderator:


jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1


Πάμε πάρτυ?????

Αφισα by Clairy Kyriakidou ♥
Τι κάνετε το Σάββατο στις 17/12??
Από τις 3 μ.μ. και μετά σας προσκαλούμε σε πάρτυ!! Πάρτυ TO KNOW US BETTER!!
Για να γνωριστούμε από κοντά και να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά για τη στήριξή σας στα αδεσποτάκια μας!!
Κερνάμε κρασάκι και .... συμπάθεια!!!!
Σε ένα υπέροχο χώρο στο "Σύλλογο Ιιμβρίων" εύκολα προσβάσιμος αφού ειναι κοντά στη στάση "Αγία Παρασκευή" με το τραμ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΜΒΡΙΩΝ

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 80
(κοντά στη στάση Αγία Παρασκευή με το τραμ)

2ος όροφος

από τις 3 μ.μ και οσο αντέξουμε!!

Στο ισόγειο έχει καφενεδάκι για όσους θέλουν να έρθουν με τους τετράποδους φίλους τους.

Στο παρτάκι θα έχουμε και ολα τα προιοντα του ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω παλια και νέα για όσους έρθουν και θέλουν να μας στηρίξουν!

Τι περιμένετε????? Μετά τις 3 μ.μ. σας περιμένουμε!!!

RSVP (κρατησεις): Log In | Facebook (μην ξεμεινουμε απο κρασι....:D)

Πρόμο βίντεο: Πάμε πάρτυ???? | Facebook

PARTY " TO KNOW US BETTER" - YouTube
 










cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι


Σας προσκαλουμε στο Χριστουγεννιατικο Παζαρι μας που θα πραγματοποιηθει
στις 17 & 18 Δεκεμβριου στο Κτίριο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. στην γωνια Δεκελειας 152
κ Ατταλειας στη Νεα Φιλαδελφεια απο τις 10πμ έως τις 9μμ.

Θα σας περιμενουν πολλα εορταστικα δωρακια, βιβλια, κοσμηματα, παιχνιδια,
διακοσμητικα κ χειροποιητα γλυκισματα.

Κ τις δυο ημερες θα εχουμε Λοταρια με υπεροχους λαχνους κ την Κυριακη το
πρωι θα εχουμε face Painting και παιχνιδια για παιδακια.

Εντος του χωρου του Π.Π.Ι.Ε.Δ. δεν επιτρεπονται ζωακια.

Ο χωρος του Καταφυγιου θα ειναι ανοιχτος για επισκεψη μονο το απογευμα
απο τις 4μμ-5μμ.

Σας περιμενουμε Ολους εκει!



ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: 17&18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Οποιος μπορει να προσφερει αντικειμενα, Χριστουγεννιατικα στολιδια, ειδη για σκυλακια, χειροποιητα διακοσμητικα, βιβλια, αξεσουαρ, χειροποιητα γλυκισματα ή ο,τιδηποτε αλλο για το Χριστουγεννιατικο Παζαρι μας παρακαλω πολυ να επικοινωνησει μαζι μας οσο το δυνατον πιο συντομα.
E-mail: [email protected] / 694 4949741 (Κική)
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808


Χριστουγεννιάτικο bazaar Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.
Σάββατο 10/12 & Κυριακή 11/12, 10:00 - 21:00
2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Πουσουλίδου & Χαλκοκονδύλη.

ΣΤΟ ΒΑΖΑΑR ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

Χριστουγεννιάτικα είδη - Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα - Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι - Κοσμήματα και ρούχα για εσάς - Πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας - Ζεστό καφέ, υπέροχα γλυκά και φαγητά - Βιβλία και CD καθώς και τα καινούρια μπλουζάκια του σωματείου μας!

Φέτος έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε εκπαιδεύτρια σκύλων που θα δίνει δωρεάν συμβουλές εκπαίδευσης/συμπεριφοράς.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ μας θα βρείτε: Σπιτικά γλυκά, φαγητά και καφέ από τα χεράκια μας

Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για τη δράση του Σωματείου και για τα ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία. Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων που για τα ζώα σας δεν είναι πια χρήσιμα αλλά για τα αδέσποτα ζώα είναι σημαντικά, όπως λουράκια, κουβέρτες, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια/κλουβιά μεταφοράς, καθώς και τροφές.

Στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar μας, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε εικονικός γονιός σε κάποιο από τα ζωάκια μας που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας. Με το ποσό που θα επιλέξετε, βοηθάτε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά.

ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ BAZAAR ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:
ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Χάρτης bazaar
https://www.facebook.com/photo.php?...0403292151.225929.353427217151&type=1&theater

Από το σταθμό Δάφνης του Μετρό, παίρνετε την γραμμή 237 ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΤ.ΔΑΦΝΗΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ), κατεβαίνετε στην στάση ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ που βρίσκεται επί της ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ και 2 στενά πιο κάτω θα βρείτε το σχολείο.