ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ


Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
δεν θελει να το ακουσει ρε γαμωτο!!λεει οτι τα συγχενεται και καλα εχω μεσα μου μια μικρη κιρη υποψια οτι μπορει και να τα φοβαται!!!!!βλεπει χτες 1 βιβλιαρακι που πειρα για τα γαλλακια να διαβασω και μου λεει αυτο θα φερεις εδω μεσα ας κοποιασει!!!!!τι να κανωωωωωωωω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να μην το πάρεις ακόμα... :-|
Δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κάποιον να συγκατοικήσει με σκύλο, ενώ δεν θέλει. Όταν θα είσαι σε δικό σου σπίτι θα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Σκέψου π.χ ότι εσύ φοβάσαι ή σιχαίνεσαι τις ταραντούλες και σου φέρνει ο αδελφός σου μία για κατοικίδιο. Τι πιθανότητες έχει να περάσει καλά η... ταραντούλα?
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
τι να κανωωωωωωωω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Να περιμένεις να πας σε δικό σου σπίτι για να είσαι κύριος του εαυτού σου και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανένα.
Όσο είσαι φιλοξενούμενος στο σπίτι άλλων και εξαρτάσαι από αυτούς (γονείς, αδέλφια κτλ) οφείλεις να σεβαστείς την φιλοξενία τους και να συμβαδίσεις με τα θέλω τους.
Αν δεν επιθυμούν σκύλο δεν πρέπει να τους φορτώσεις σκύλο.
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Συμφωνώ απόλυτα. Θα μπλέξεις ΠΟΛΥ άσκημα, θα ταλαιπωρηθείς αφάνταστα και το άμηρο το σκυλάκι θα την πληρώσει τη νύφη. Επίσης συμφωνώ πως δεν έχεις ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επιβάλλεις σε κανέναν να ζει με σκύλο.

Κι αυτό δεν είναι ΚΑΝ σκύλος, είναι κουτάβι που θες! Ο "σκύλος" είναι ΑΛΛΟ πράγμα...

Ξέρεις γιατί ο Θεός τα έκανε τόσο γλυκά (τα κουταβάκια) ; Γιατί αλλιώς θα τα πνίγαμε!!

Λερώνουν συνεχώς, θέλουν προσοχή μην σου διαλύσουν το σπίτι ή μη φάνε κάτι που θα τους κάνει κακό. Γκρινιάζουν, είναι ανώριμα και δεν "ξέρουν" τίποτα και θέλουν ΠΟΛΥ αγάπη, χάδια, εκπαίδευση και ΥΠΟΜΟΝΗ σε ένα ΗΣΥΧΟ περιβάλλον (δίχως καβγάδες) γεμάτο ΜΟΝΟ απο ανθρώπους που ΠΡΟΣΜΟΝΟΥΝ την άφηξή του.

Που έχουν ΟΡΕΞΗ να μαζεύουν κακάκια όλη την ώρα:p, που έχουν χούμορ και υπομονή και πολύ τρυφερότητα να του προσφέρουν με κάθε ευκαιρία.

Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ τέτοια σπίτια. Δεν είναι λίγο εγωιστικό εκ μέρους σου να εμποδίσεις το κουτάβι από το να πάει σε ένα από αυτά;

Μπορείς κι ΕΣΥ να τα προσφέρεις ΟΛΑ αυτά, κάποια μέρα αργότερα (που θα έχεις δικό σου σπίτι).
 
Last edited:


Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
καλα ειναι ολα αυτα αλλα ο Dr.Zhivago με σκλαβωσε με το μνμα του!!!!ενταξει λοιπον θα κανω αυτο που ειναι πρεπον δηλ υπομονη.που θα παει θα ερθει ο Αυγουστος και θα παρει μεταθεση ο αδερφος μου οποτε θα μεινω και μονος μου,αλλα αντε παλι να περιμενω γεννα(και ελεγα οτι η ανοιξη ειναι τελεια εποχη για να αποκτησω σκυλο καλος καιρος ζεστος χωρις βροχες και ατελειωτες βολτες)!!!!!!!!!!!!!!τουλαχιστον αν ειναι θα παω σε κανενα συλλογο να βγαζω κανενα αδεσποτο βολτα η να τα ταιζω να αρχιζω σιγα σιγα να προσαρμοζομαι!!!!!!καλα δεν μπορειτε να φανταστειτε πως λαχταρω το σκυλο που απο μικρος ονειρευμαι και καθε μερα που περναει μου φενεται αιωνας!!!!!!!!!!τι να πω υπομονη.........:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::D:D
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ πως νιώθεις!!! Πολλοί από εμας εδώ έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις.... εγώ μετακόμιζα από μωρό (από χώρα σε χώρα) και δεν με άφηναν οι γονείς μου να πάρω σκύλο για πολλά χρόνια. Τους ευχαριστώ παρ' όλ' αυτά θερμά, γιατί μου αγόραζαν ΣΥΝΕΧΩΣ βιβλία για σκύλους και ανεχόντουσαν όλα τα αδέσποτα που βοηθούσα (φιλοξενόντας τα μέχρι να βρουν σπίτι) και όλα τα σκυλιά των φίλων και γνωστών που κρατούσα εγώ όταν πήγαιναν διακοπές....

Χρησημοποίησε τον χρόνο αυτό να διαβάζεις για τους σκύλους και να μαθαίνεις (και μέσα από το φόρουμ και το νετ γενικότερα και ανθρόπους που ξέρουν πολλά για τη φυλή που έχεις επιλέξει). Έχει και αυτό μεγάλη χαρά (το να μαθαίνεις για κάτι που αγαπάς τόσο πολύ).

Και μην στεναχωριέσαι... τα Γ.Μ. δεν είναι είδος υπο εξαφάνηση. Θα βρεις πανεύκολα όταν είναι η σωστή ώρα.
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
exoume tria kataplhktika mwrakia ...
Iliana, τόσο πολύ υποτιμάς εσύ η ίδια τα σκυλιά σου που δεν μπαίνεις καν στον κόπο να διαβάσεις τι γράφει ο άνθρωπος στον οποίο θέλεις να τα δώσεις? :rolleyes:

Αν έμπαινες λοιπόν στον κόπο να διαβάσεις, θα έβλεπες (μεταξύ άλλων + χρήσιμων) ότι ο Φάνης έχει βρει σκύλο.

Επίσης αν διάβαζες τους κανόνες του forum πριν γράψεις το post σου, θα καταλάβαινες γιατί δεν έπρεπε να το γράψεις και γιατί θα διαγραφεί/διορθωθεί.
 


puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Κι απο πλευρας μου συμφωνω με τους προλαλισαντες...
Και η επιλογη σου για μενα ειναι μονο ο κυριος Γιαννης...εχει καταπληκτικα σκυλια και πραγματικα η ζωη του ειναι τα Γαλλακια..αν πας στο σπιτι θα καταλαβεις αφου θα αντικρισεις καμια 20αρια γαλλακια..
Και ειναι ο μονος παρολου που εχει και μια αλφα ηλικια που τρεχει στις εκθεσεις κτλ..
Αξιζει η αναμονη..
Αν και πιστευω οτι αν εβαζες το μικρουλι σπιτι θα ξετρελενοντουσαν ολοι..χεχεχε..αλλα οπως ειπαν τα παιδια...περιμενα πολλα χρονια να μεινω μονος για να αποκτησω το σκυλακι που παντα ηθελα..!!!
 




puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Α χιλια συγγνωμη Denis...εχεις δικιο...
Απλα επειδη ειναι ο μονος που κανει σοβαρη εκτροφη στην Ελλαδα το ειπα..
It won't happen again..
Χρονια πολλα σε ολους!!!!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22