Ψάχνο λύκο - υβρίδιο λύκου


Status
Κλειδωμένο θέμα

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
52
:eek:Τι ; δεν ήταν αληθινά όλα αυτά ;
:(Κρίμα , τώρα το μόνο που δεν θέλω είναι να μου πουν πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.8-[
 


tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Δεν ξαναμπήκε...

Δεν έπρεπε να τους παίρνει στο κρεβάτι...:(
Και δεν εγραψε που ειναι ρε γα$%το και ψαχνω για τροχοσπιτο....φτουουουο...
 


ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Ε ρε τι βλεπει κανεις στον υπνο του!!! και μετα ξυπνησε και ειδε οτι η τοξοβολια ειναι στο wii, τα κουνελια ειναι τα λουτρινα που εχει το βραδυ στο κρεβατι του και οι λυκοι ειναι ενα ντοκυμαντερ που ειδε προσφατα στη ΝΟVA. Το τροχοσπιτο ειναι αποτελεσμα του αγχους για την οικονομικη κριση στην ευρωζωνη.
 


Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Το ξανά διαβάζω κ πεθάνω στο γέλιο!!!! Μήπως έπρεπε να ειδοποιησετε ψυχολογική υποστήριξη; Γαιδουρια είστε ρε.... Για τους λύκους εννοώ υποστήριξη.
 




Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΛΥΚΟΥ Η ΥΒΡΙΔΙΟ ΛΥΚΟΥ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩ
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ,(10-20 ΗΜΕΡΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΑΛΦΑ ΤΟΥ, ΔΙΩΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΥΚΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ 'ΤΡΟΠΟ' ΖΩΗΣ. ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.
ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΙΣ ΦΥΣΗΣ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ (LABRATOR) KAI ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ(ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟ) ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΙΔΙΕΤΑΙΡΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ 2 ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑ 5 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 8, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΑΙΔΕΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΛΥΚΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ(ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ, ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΥΣ(ΜΕ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΧΩΜΕΝΑ ΤΟ ΣΙΚΩΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΛΟΓΟ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΥΚΟ Η ΥΒΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ Η ΚΟΥΤΑΒΙΝΑ ΜΟΥ(Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ)
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, LINK Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΥΘΥΝΘΩ ΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ.
Αρχηγε μου μονο ο Chuck Norris κοιμαται με λυκους και ξυπναει την επομενη μερα! :p Τι λεει ρε το ατομο!!! LMFAO
 






Status
Κλειδωμένο θέμα