Ψάχνω κόλεϋ


savanina

Member
25 Μαϊου 2011
7
0
γεια σας παιδια. ψαχνω για κουταβακι κολευ να χαριζετε διοτι δεν εχω τα χρηματα να αγορασω ενα για τα μικρουλια μου!ειχαμε ενα αλλα πεθανε απο γεραματα.οποιος γνωριζει κατι και μπορει να με βοηθησει να βρω ας μου απαντησει! ευχαριστω πολυ!!!:)
 




savanina

Member
25 Μαϊου 2011
7
0
ναι τα ξερω ολα αυτα! δεν ειπα πως δεν θα το προσεχω!το σκυλι ειναι σαν αλλο ενα παιδακι στην οικογενεια! και εχω και 2 παιδια οποτε σκυλι χωρις γιατρους δεν γινετε για να εχουμε ολοι την υγεια μας!και αυτο κι εμεις!
 




aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Όταν η γεννα κοστίζει τόσο όσο σου παρεθεσα στο παραπανω μηνυμα,
για να σου δώσει καποιος δωρεαν κουτάβι,
θα πρεπει να είναι
είτε πλουσιος,
είτε τρελλός,
είτε η γεννα να του έχει κοστίσει ελαχιστα χρήματα,
που σημαίνει ότι δεν είναι ευσυνέιδητος.

Αν βρεις τον ευσυνείδητο πλουσιο και τον τρελλο,
πες το μας κι εμας.
:)
 






Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Εγω σε 100 χρονια θα κανω μια γεννα απο το εκθεσιακο μου σουπερ ντουπερ σκυλο,

εχω μονο δυο ενδιαφερομενους,εναν που μου δινει 1500,00 (δλδ την κανονικη τιμη του κουταβιου) ο ποιος θα το αγαπαει θα το πηγαινει στο γιατρο
και ο αλλος που μου δινει 100,00-200,00 euro (για τα ματια του κοσμου) ο οποιος θα το αγαπαει θα το πηγαινει στο γιατρο,αλλα μενει στην Αντιπαρο σε μια καλυβα πανω στη θαλασσα και το σκυλι θα ειναι ολη τη μερα ελευθερο να κανει τα μπανια του και οτι γουσταρει.

Ε μαλλον θα προτιμησω τον δευτερο με καποιο συμβολαιο το οποιο θα λεει ''Δινετε στον κ.Αντιπαριο ο σουπερ-ντουπερ κουταβος υπο την προυποθεση οτι θα μου παρεχει 1 φορα το χρονο 5 τετραγωνικα να απλωνω τη σκηνουλα μου διπλα απο την καλυβα του.


Ειμαι τρελη δλδ?