Ψώρα σε αφτί της γάτας μου-sos


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.643
7.753
Ρε παιδιά ταλαιπωρείται το γατάκι μου εδώ και χρόνια. Ο γιατρός της κάνει ενέσεις όποτε πάμε όπου ηρεμεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά επανέρχεται το πρόβλημα.
Επίσης ο γιατρός μας επειδή είναι λιτός στα λόγια να το πω..θα το πω..τέλως πάντων δεν μου δίνει οδηγίες εκτός της ένεσης που κάνει.
Μετά από έρευνα δικιά μου στο διαδίκτυο είδα ότι υπάρχουν και αμπούλες για την ψώρα, οι advocate, αλλά και ειδικά καθαριστικά στο αφτί. Epiotic κάνει ;
Bέβαια ο άντρας μου που της καθαρίζει το αφτί καταλήγει ριγέ μετά αλλά το παλεύουμε. Έχετε καμία άλλη λύση ή κάποιον κτηνίατρο να μου συστήσετε που αντιμετώπισε το θέμα με επιτυχία ;
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
advocate θα μπορουσες να δοκιμασεις, στα αδεσποτακια βαζουμε συστηματικα οταν εοχυν ή ακομα και σε υποψια ψωρας. Δουλευει σε απλες περιτπωσεις, Τωρα αν ειναι καποια μορφη πολυ βαρια σιγουρα απο μονη της δεν αρκει.

Ο δικος μου εχει συμεχως θεμα με αυτια, ουτε και ξερουμε τι, συνηθως απλα τα καθαρiζει ο μπατμαν , που και που αν εχει μεγαλο θεμα, βγαζει πχ πολλα υγρα , βαζω surolan. Αλλα ειναι δυνατο δεν ειναι για χρονια καθημερινη χρηση.
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.118
Μηνύματα
895.870
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki