καθε ποσες ωρες πρεπει να κατουραει ο σκυλος???


trex

New Member
20 Νοεμβρίου 2015
1
0
33
καλησπερα! το σκυλι μου (15 μηνων) κατουραει μονο εξω στην βολτα παροτι προσπαθησα να το ενθαρυνω να κατουραει στο μπαλκονι τελικα δεν το κανει. ολοι μου λενε οτι το να κατουραει 2 φορες την μερα ειναι αρκετο για αυτο και εγω την εβγαζα μια πρωι μια βραδυ με διαφορα 12 ωρων και δεν ειδα καποιο προβλημα στο σκυλι. Σημερα ομως αρχισε να τρεμει και δεν ανεπνεε καλα, αρχισα να ψαχνω κτηνιατρους μεσα στο αγχος. Ξαφνικα παει κατουραει στην γωνια και εγινε κομπλε! μηπως τελικα δεν ειναι αρκετες 2 φορες την μερα? μπορω τωρα που ειναι ενηλικη να την μαθω να κατουραει στο μπαλκονι για να ανακουφιζεται οποτε θελει?
 
Last edited:


ntggl19

Member
20 Νοεμβρίου 2015
5
34
36
Θεσσαλονίκη
αφού τόσο καιρό δεν είχε πρόβλημα, μήπως έφαγε κάτι και το πείραξε και επειδή δεν έχει μάθει να κατουράει στο μπαλκόνι τα κρατούσε και έτρεμε....
 


Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εξαρταται απο το νερο που πινει και απο την τροφη που τρωει.Εγω πιστευω πως αν δεν ηθελε να ουρει στο μπαλκονι,θα ζητουσε με τον τροπο της(γαυγισμα συνηθως) να την βγαλεις εξω για να κανει την αναγκη της.Ειχες παρατηρησει κατι τετοιο ; Καλο θα ηταν να εχεις ενα προγραμμα βεβαια,μην πισωγυριζεις στα ουρα στο μπαλκονι ενω ηδη εχει μαθει να τα κανει εξω.
 
  • Like
Reactions: GRDANE


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.815
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf