καλησπέρα σε όλους!


sofoulita

Member
6 Δεκεμβρίου 2010
5
0
41
ARTA
Γειά σας παιδιά!Είμαι η Σοφία και είμαι από την Άρτα.Σας διαβάζω εδω και 2 μήνες σίγουρα!Χθές συγκεκριμένα (χωρίς υπερβολή) μπορεί να διάβαζα και 6 ώρες το θέμα που αναφέρεται στην εκπαίδευση σκύλων και βρήκα πολύ χρήσιμες συμβουλές:):):) Έχω ένα σκυλάκι μαλτεζ, την Σάντυ, η οποία είναι 2 μηνών και 2 ημερών!Βέβαια εγώ την πήρα όταν ήταν 33 ημερών(μεγάλη μακακία το ξέρω γιατί ήμουν και ενημερωμένη πόσο μηνών πρέπει να είναι το σκυλί για να το πάρει ο νέος ιδιοκτήτης), αλλά η μάνα της είχε γεννήσει 10 (τα δυο πέθαναν) και μου είπανε ότι η σκύλα δε μπορούσε να τα βγάλει πέρα με 8. Τι να πω?δε ξέρω...Το σκυλάκι το πήρα από έναν φίλο μου.
Θα τα λέμε σίγουρα από δω και πέρα:D
154536_165931127927&.jpg

76053_1673492313794&.jpg
 
Last edited:


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς 'Ηρθες στην παρέα μας!

Διάβασε και αυτά εδώ να ενημερωθείς για τον σωστό τρόπο απόκτησης καθαρόαιμου σκύλου.
ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ
Και γιατί δεν παίρνουμε από ανθρώπους που ζευγαρωσαν τα σκυλιά τους (ΒΥΒ)
Pet Shops/BYB
Διάβασε και τους λόγους που δεν ζευγαρώνουμε αυθαίρετα τα σκυλάκια μας
γιατί ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας
Ρίξε και μια ματιά εδώ
Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά

Για να γνωρίζεις από δω και πέρα και να ενημερώνεις και εσύ αν θέλεις τους φίλους σου.

Εύχομαι πολλά πολλά και όμορφα χρόνια με το σκυλάκι σου :)
 


sofoulita

Member
6 Δεκεμβρίου 2010
5
0
41
ARTA
Ευχαριστώ πολύ sofouli!Εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε να πάρω καθαρόαιμο σκυλί. Το δικό μου αν δεν κάνω λάθος είναι μαλτεζοειδές ετσι? Επίσης είμαι μέλος της ΖΩ.Ο.Π.Ι (ζωοφιλική ομάδα πανεπιστημίου Ιωαννίνων) και γνωρίζω αρκετά πράγματα σχετικά με τα links που ανέφερες παραπάνω (καθώς και τα έχω ήδη διαβασμένα από χθές!σε πρόλαβα χιχι). Την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκε bazaar στον χώρο του πανεπιστημίου με βιβλία, dvd και χειροποίητα κοσμήματα, τα έσοδα των οποίων θα τα διαθέσουμε για τις στειρώσεις των αδέσποτων σκυλιών που ζούνε στον χωρο του πανεπιστημίου.Αύριο πραγματοποιείται ημερίδα με τίτλο ''ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ''. Εγώ αντιμετωπίζω τα κλασικό πρόβλημα του δαγκώματος και προσπαθώ μέσα από εδώ να βρώ λύσεις και να δοκιμάσω άλλες τακτικές ή ακόμη να καταλάβω που ακριβώς κάνω λάθος σχετικά με το σκυλί.
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μπράβο συνονόματη!!
Όντως για μελταζοιδές μοιάζει,αλλά είναι και μικράκι ακόμα :)
Μπράβο για την δουλεία σας Σοφάκι είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνετε!

Εύχομαι να λύσεις τα θεματάκια με το δάγκωμα (βγάζει δοντάκια μάλλον ε?) και να κάνουμε πολλές και επικοδομητικές συζητήσεις
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Σοφία καλώς ήρθες στο φόρουμ μαζί με την μικρή σου.
Καιρός ήταν μετά από καταιγισμό "περίεργων" για αρκετό καιρό, να έχουμε επιτέλους και νέα μέλη που χαίρεσαι να τα καλωσορίζεις.
Μπράβο σου λοιπόν για όσα κάνεις για τα αδέσποτα, πείσε όμως και τον φίλο σου να ενημερωθεί κι εκείνος και να μην ζευγαρώνει το σκυλί του.
 


sofoulita

Member
6 Δεκεμβρίου 2010
5
0
41
ARTA
Μακάρι sofouli το εύχομαι και εγώ γιατί μας έχει καταφάει! Βασικά εγώ φταίω επειδή το πήρα 33 ημερών, εάν είχε μείνει με την μάνα του και τα αδέρφια του ίσως να μην ήταν τόσο έντονο το φαινόμενο. Όσον αφορά την ΖΩ.Ο.Π.Ι έπρεπε να δημιουργηθεί οπωσδήποτε γιατί πέρυσι έιχαν φολιαστεί πολλά σκυλιά ακόμη και κουταβάκια!!!!!Και το χειρότερο από όλα (αν αληθεύει) είναι ότι ακούστηκε ότι φόλες βάζανε και φοιτητές! Τέλος ήθελα να αναφέρω ότι τα βιβλία τα χάρισαν φιλόζωοι της πόλης των Ιωαννίνων σε συνεργασία με βιβλιοπωλεία!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα βιβλία τα πουλούσαμε 2 ευρώ.Άμα υπάρχει θέληση και οργάνωση όλα γίνονται.

Καλώς σας βρήκα mareco! O φίλος μου αυτός το ζευγάρωσε γιατί ο γιατρός του είπε τα κλασικά, θα πάθει καρκίνο κτλ ήταν η πρώτη φορά που το έκανε και ελπίζω να μην το ξανακάνει! Εγώ όταν τυχαία τον βρήκα και έμαθα ότι γέννησε η σκύλα ήταν πλέον αργά για να τον ενημερώσω. Κατόπιν εορτής βέβαια του είπα κάποια πράγματα. Βασικά δε γνωρίζω καν εάν στην Άρτα κάνουνε στειρώσεις, πάντως στα Γιάννενα υπάρχουν 2 γιατροί οι οποίοι είναι πάρα πολυ καλοί. Και εάν σας μπέρδεψα είμαι από Άρτα, αλλά σπουδάζω στα Γιάννενα.
 
Last edited:


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Καλώς Ήρθες!

Επίσης να ενημερώσεις τον φίλο σου να μην ξαναπάει σε αυτόν τον γιατρό όπως και οποιοδήποτε άλλο!
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλως ηρθες Σοφια :)
Υπαρχει πολλη σοφια σε αυτο το φορουμ που θα σε βοηθησει πολυ, και αρκετες Σοφιες :)
 


Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Γλυκα, γλύκα, γλύκα! Σα λούτρινο είναι! Καλως ήρθες Σοφία και γλυκό μαλτεζάκι! :)
 




fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες Σοφία....με το γλυκο σου μαλτεζακι....και μπραβο σε εσενα και σε ολους γι αυτα που κανετε για τα αδεσποτα!!!!!:)Αν σε ζηλευω...γιατι μενεις σε μια απο τις πιο ωραιες πολεις(ενταξει ειναι ασχετο):p