κλεφτης


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Επειδή είναι περίεργοι οι καιροί ΔΗΛΩΝΩ ότι κάνω χιούμορ....μην το διαβάσει κανένας και τα ακούμε στις ειδήσεις και λένε....το διάβασα στο dogforum!!!!!!:eek::D:maria::paja1:
Το disclaimer σε μαρανε τωρα κι εσενα! :D
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Το disclaimer σε μαρανε τωρα κι εσενα! :D
Τόσα τώρα τελευταία συζητιούνται στον Αυτιά και τον Παπαδάκη, από ότι ακούω....:p:D:p:maria::paja1:
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
:D:D:Dφαντάσου να το δείχνουν αυριο το πρωί ότι ταίζουμε τους κλέφτες στα σκυλιά μας:D:D:D
λόγω κρίσης κυρίες και κύριοι
ορίστε που φτάσαμε και τέτοια :D:D:D
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Μου ΄χει τύχει στο παρελθόν να εξελιχθούν μπροστά μου/κοντά μου/δίπλα μου, μικροκαταστάσεις που απαιτούσαν άμεση αντίδραση προς βοήθεια κάποιου συνανθρώπου. Η πρώτη μου σκέψη δεν ήταν φόβος και πάγωμα. Βασικά, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θα πείτε τώρα... σιγά τα ωά κυρά μου... δηλαδή και τι έκανες; Λοιπόν, είναι περίεργο σε ώρα ανάγκης πως μπορεί ο καθένας μας (φαντάζομαι) να βρει τον τρόπο, το θάρρος, την δύναμη να ανταπεξέλθει. Δεν ξέρω αν είχε κινδυνεύσει ποτέ η ζωή μου, τι θα έκανα. Μάλλον τα πάντα. Το ίδιο και για την ζωή του γείτονα, του φίλου, του συγγενή, του ξένου όπως στις περιπτώσεις που μου έτυχαν. Ειλικρινά, δεν μου καίγεται καρφί για την εκ των υστέρων, υπεράσπιση σε όλα τα επίπεδα του δράστη. Εχω σιχαθεί να φοβάμαι να κυκλοφορώ. Και αν είχα σκυλιά, που θα μπορούσαν με τον τρόπο τους να συμμετέχουν, εντός ή εκτός σπιτιού, δεν θα τα εμπόδιζα, παρά μόνο για να μην κινδυνεύσουν και αυτά.
 


Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Δεν ξέρω αν είχε κινδυνεύσει ποτέ η ζωή μου, τι θα έκανα. Μάλλον τα πάντα. Το ίδιο και για την ζωή του γείτονα, του φίλου, του συγγενή, του ξένου όπως στις περιπτώσεις που μου έτυχαν. Ειλικρινά, δεν μου καίγεται καρφί για την εκ των υστέρων, υπεράσπιση σε όλα τα επίπεδα του δράστη. Εχω σιχαθεί να φοβάμαι να κυκλοφορώ. Και αν είχα σκυλιά, που θα μπορούσαν με τον τρόπο τους να συμμετέχουν, εντός ή εκτός σπιτιού, δεν θα τα εμπόδιζα, παρά μόνο για να μην κινδυνεύσουν και αυτά.
Λογικο ειναι να κανεις τα παντα για να υπερασπιστεις τη ζωη σου (ή τη ζωη αλλων σε κινδυνο ) .Εκει δεν πρεπει να υπολογιζεις συνεπειες και μαλλον λειτουργεις ενστικτωδως . Η προστασια της περιουσιας ομως (και ειδικα των ξενων) απαιτει μια καποια σταθμιση ...μην υπερβουμε δηλαδη ακομα και το ''οφθαλμος αντι οφθαλμου'' ...
 


ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.809
58
ΑΘΗΝΑ
και γιατί να είναι το δικό σου σκυλί που δάγκωσε και όχι κάποιο αδέσποτο που έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα?
Σε πρόσφατη βόλτα με το σκύλο στην Πατησίων μπροστά στην ΑΣΟΕ αντιλαμβάνομαι την ύπαρξη πορτοφολάδων. Φέρνω τη Θέτιδα δεξιά μου, χαλαρώνω λίγο τον οδηγό και περνάω ανάμεσά τους χωρίς να τολμήσουν καν να με κοιτάξουν. Στη συμβολή Αλεξάνδρας και Μαυροματαίων συναντώ ένα τμήμα της ομάδας Δίας και τους αναφέρω το γεγονός.
Απάντηση βαθμοφόρου: Και γιατί δεν άφηνες το σκύλο να "καθαρίσει";
¨Γιατί μετά θα τρέχατε εμένα και το σκύλο μου" απαντώ εγώ.
"Δε θα βρίσκαμε ποτέ το αδέσποτο που δάγκωσε.Έτσι παιδιά;" λέει ο βαθμοφόρος και μου κλείνει το μάτι.
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
..."Δε θα βρίσκαμε ποτέ το αδέσποτο που δάγκωσε.Έτσι παιδιά;" λέει ο βαθμοφόρος και μου κλείνει το μάτι.
Σωστός...:cool:
Δυστυχώς, μπορεί να φτάσουμε κι εκεί...:(
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Σωστός...:cool:
Δυστυχώς, μπορεί να φτάσουμε κι εκεί...:(
Φαντάζεστε? Να φτάσουν οι αστυνομικοί να ζητάνε τη συνδρομή των "σκυλάδων"????
 


kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
εγω παλι δεν καταλαβενω ,γιατι αν δω να διαπραττεται εγκληματικη πραξη σε βαρος αλλου και ειμαι με το σκυλο μου ,να μην προβω σε καμια ενεργεια βοηθειας και να τον αφησω στο ελεος του Θεου,φοβουμενη τις συνεπειες ,οι περισσοτεροι με κανετε να νιωθω "μονη" χωρις αγελη μεσα σε τοσο κοσμο,με κανετε να νιωθω οτι στη δυσκολη αν χρειαστω βοηθεια δεν θα μου τη δωσετε,γιατι θα θελετε να μην ρισκαρετε το τομαρι σας ,αν ομως εσεις που λετε αυτα ,ερθετε οι ιδιοι σε ασχημη ή καποιο μελος της οικογενεια σας τοτε θα λετε απογοητευμενοι "μα κανεις ανθρωπος να βοηθησει ?"
ωραιοι ειμαστε ! για μια ακομα φορα η ανθρωπινη φυλη στην πλειοψηφια της με απογοητευσε !
αναφερετε τις επιπτωσεις ,δεν σκεφτηκε κανεις την αναγκη του θυματος ? δεν σκεφτεστε οτι ισως εσεις καποια μερα χρειαστειτε βοηθεια ?
Εγω ειμαι μαζι σου με χιλια σε οτι λες!Εχεις απολυτο δικιο σε ολα!Μια φορα μιλουσα με εναν της ασφαλειας κ τον ρωτησα αν μπει καποιος στο κτημα κ τα σκυλια αντιδρασουν κ του κανουν ζημια η ακομα τον σκοτωσουν τι θα γινει?Μου λεει θα πας φυλακη!Λεω ωραια ουτε στο σπιτι σου δεν βρισκεις το δικιο σου!Κ ετσι βρηκα την λυση!!!!Θα τον θαψω πισω!Δεν θα λειψει κ σε κανεναν!!!Παντως αν σας τυχει οτι της φιλης μας ετσι θα θελατε να τον ετρωγε το σκυλι σας αλλα μιλατε εκ του ασφαλους μαλλον!!!Μαζι σου krina με χιλια!
 
Last edited:


Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Εμενα μου ετυχε Χριστουγεννιατικα γι'αυτο και απο την αρχη είμαι με την krina !!!!!!!Ας τον φαει δεν με νοιαζει...ας μην εμπαινε!!!Τι δουλεια εχει στο σπιτι μου ?????