με λένε Βαρούφ


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Αααα
Δε ξηγιεσαι ωραια Βαρουφ
Θα πρεπει να μαθεις να βαζεις τον πισινο σου χαμω στο τουτου κ κατα προτιμηση να κοιμάσαι...
Αλλιως σε βλεπω σε καμια μπαγκαζιερα μέσα...

 




barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
χαχα θα το ντύσω όλο!!!
βελτιώνεται με τον καιρό, αλλά άμα δει άλλο σκυλί!!! Μην και δεν ενημερώσει για την παρουσία του!!!
να κοιμάται ούτε λόγος. Γενικά δεν κοιμάται εκτός σπιτιού. Πολύ δύσκολα και μόνο άμα σιγουρευτεί οτι εκεί που πήγαμε πήγαμε για να μείνουμε...

και γιατί να κοιμάμαι? αφού πάμε σε ωραία μέρη, βλέπω γίδια και πρόβατα και θυμάμαι τον αρχικό μου προορισμό. Συναντώ πρώην συνάδελφους!! Χαμός γίνεται!!!
 
Last edited:






barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Φίλοι μου αγαπημένοι, καιρό έχω να σας ενημερώσω για τις περιπέτειες μου!!! Σήμερα μπαίνω για να σας διηγηθώ τι με βρήκε εχθές! Μεγάλη τρομάρα πήρα!
Ξεκίνησα να πάω τη βόλτα μου με τον τυπά. Είχαμε κάπως απομακρυνθεί από το σπίτι, σε μια γειτονιά που δεν πάμε συχνά. Κάποια στιγμή εμφανίζεται μια κυρία, κάπως μεγάλη σε ηλικία, με ένα θηλυκό πιτμπουλοειδές. Με το που με βλέπει αυτό του γυρίζουν τα μυαλά ανάποδα! Δίνει μιά, τραβάει δυνατά και φεύγει από τον έλεγχο της κυρίας. Έρχεται πάνω μου και με σβερκώνει! Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα!!! Ο τυπάς προσπάθησε να με προστατεύσει, του έχωσε και μια ψιλοκλωτσια να φύγει, τίποτα αυτό. Αναγκάστηκε να αφήσει εμένα και να πιάσει αυτό, γιατί όσο ήμουνα εγώ δεμένος και αυτό λυτό, προκοπή δεν θα βλέπαμε. Αμολιέμαι και εγώ και πάω και χώνομαι κάτω από ένα αυτοκίνητο (το κεφάλι μόνο, σαν τη στουρθοκάμηλο, ολόκληρος δε χωράω). Εντωμεταξύ φτάνει η κυρία, που παίζει να είχε φοβηθεί περισσότερο από εμένα, βουτάει το λουρί και αρχίζει κάτι να ψελλίζει. Καλά της λέει ο τυπάς, δίνουν σε εσένα αυτό το σκυλί να το βγάλεις βόλτα??? (εδώ ο τυπάς που δεν τον λες και μικροκαμωμένο και ζορίστηκε να το φέρει βόλτα έτσι που έκανε). Κάτι είπε αυτή, δεν το έχει ξανακάνει κτλ...
Με μάζεψε και φύγαμε....
Αναρωτιέμαι γιατί δεν την άρχισε στο μπινελίκι, αλλά μου είπε μετά πως ντράπηκε ολόκληρος μαντραχαλος να βάλει τις φωνές στη γριούλα (και τον καταλαβαίνω... ανάθεμα την ανατροφή μας!)
Αφού ηρέμησα, με πήρε και φύγαμε. Στην επόμενη γωνία, και ενώ είχα κάνει ήδη μια φορά την ανάγκη μου, στήθηκα και ξαναέκανα. Μάλλον έπαθα αυτό που λέμε "χέστηκα από το φόβο μου"!!!
Σήμερα, όλα μια χαρά στη βόλτα μου. Δεν έδειξα σημάδια αλλαγής μετά το χθεσινό... Θα δούμε..

Αυτά, πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί και εγώ δεύτερο χέρι τα άκουσα....
Και αν είχε συμβεί κάτι στο Βαρουφι, είτε γιατί ο άλλη τον δάγκωνε, είτε γιατί αναγκάστηκε να τον αφήσει για να πιάσει την άλλη?? τι θα γινότανε μου λέτε?
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι τον άλλον τον έπιασε η ψυχοπόνια προς την κυρία (η ευγένεια μας μάρανε...), τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση? Μήνυσή? Σε ποιον? Κρατάς την άλλη επιτόπου και καλείς αστυνομία? Γιατί άμα φύγει, άντε βρες τη μετά.... Και πως την κρατάς με τα σκυλιά να τσακώνονται και το δικό σου να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί???
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.885
Ηρθε κι η δική σας ώρα, να σας συμβεί αυτό ε; o_O
Πολλά και ατελείωτα τα σχετικά θέματα στο φόρουμ!
Αν ρωτάς εμένα...καλείς αστυνομία και κάνεις μύνηση. Γιατί μόνο έτσι, θα εμπεδώσουν την σοβαρότητα της κατάστασης, όλοι όσοι...δεν τους έχει ξανασυμβεί. Οποιας ηλικίας, όποιου φύλου, όποιας κατάστασης. Πρέπει κάποτε να καταλάβουν τις υποχρεώσεις τους.

Περαστικά στον μπέμπη :love:
 
  • Like
Reactions: Akardos and vek


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ολα καλα αφου δεν παθατε τιποτα σοβαρο.
Παρα τα νευρα, εγω θα εκανα πανω κατω οτι και ο μαντραχαλος. Απλως θα ελεγα στην κυρια να μη βγαζει το σκυλο του γιου της βολτα γιατι, αν μη τι αλλο, θα τη μαζευουν με κανενα σπασμενο γοφο.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.885
Εμένα θα με ενδιέφερε περισσότερο, ο δαγκωμένος/τρομαγμένος σκύλος μου, παρά ο σπασμένος γοφός της κυρίας.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
το σκυλο του γιου της
Τι στερεότυπο ήταν αυτό μαρή!

Περαστικά στον κούκλο ρε παιδί.

Εγώ δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Νομίζω ανάλογα με τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη. Αν πίστευα ότι είχε πραγματικά σοκαριστεί μόνο με το περιστατικό, νομίζω θα μου ήταν αρκετό. Αν έβλεπα αδιαφορία, μαλακία στον εγκέφαλο, παίζει να μην κρατιόμουνα καν μέχρι να ρθει αστυνομία για να κάνω μήνυση.

(Το rage μου με τη μαλακία του κόσμου το δουλεύω αλλά όχι με τρομερή επιτυχία... Αφήνω περιθώριο αμφιβολίας, έχω μια σχετική αίσθηση αυτοσυντήρησης, αλλά...)
 


barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Τι στερεότυπο ήταν αυτό μαρή!
από το στόμα μου το πήρες!!! χαχα

Άμα ήμουνα εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα! Σίγουρα μεγαλύτερο σαματά, γιατί εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πιάσω τον άλλο σκύλο. Εδώ η αφήγηση λέει οτι ήταν μεγαλύτερος από το Βαρούφ! Οπότε η ιστορία θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά....
Το γοφί της κυρίας καλά να είναι εκεί που είναι, αλλά ούτε εμένα με απασχολεί...
Γιατί τα σενάρια είναι άπειρα. Η ιστορία θα μπορούσε να εξελιχθεί ποικιλοτρόπως ανάλογα την αντίδραση του καθενός στην συγκεκριμένη περίπτωση....
Τεσπά... καλά είναι ο μικρός.
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Τι στερεότυπο ήταν αυτό μαρή!

Περαστικά στον κούκλο ρε παιδί.
Ουφ και σεις. Και της νυφης της! (Καλυτερα; :LOL:)

Δεν ηθελα να ακουστω αδιαφορη προς τον Βαρουφ :oops: αλλα ειπες οτι δεν επαθε κατι γι αυτο το πηγα ενα κλικ πιο κατω. Και επηρεασμενη απο την αλλη κουβεντα, θεωρω οτι η κυρια ανηκει στην ομαδα που δεν γνωριζουν. Δεν ξερω κατα ποσο την ανηκει ολη η ευθυνη.

Θυμαστε μια ιστορια που εχω πει με μια τρελη με ενα θηλυκο ροτ και ενα τσοου τσοου λυτα στο κεντρο του Ηρακλειου; το ροτ μουνταρε το σαντσο και αφου τον εβαλα πισω μου, συνεχισε να μου γαυγιζει. Και καποια στιγμη του φωναξα και η αλλη που κυνηγουσε εν τω μεταξυ το τσοου τσοου μου λεει με υφακι, μην του φωναζεις γιατι θ αρπαξει κι εσενα...


Εκει μας ακουσαν απο τη φιλαδελφεια μεχρι το χαλανδρι.
 
  • Like
Reactions: mareco


alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα
Νομίζω ότι ξέρω ακριβώς ποια κυρία ήταν αυτή, με ποιο σκυλί. Στη δική μας γειτονιά έγινε αυτό; Αν ναι, είναι όντως ο σκύλος του γιου της, την βγάζει αυτή η κύρια συνέχεια βόλτα, και δείχνει συνέχεια δείγματα προς άλλα σκυλιά ανεξαρτήτου φύλου. Πλέον με το που τη βλέπω κάνω μεταβολή. Α! Την κυκλοφορεί και ΛΥΤΗ πολλές φορές, νωρίς το πρωί κυρίως.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU