ο μικρουλης μας


a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
πριν λιγο καιρο ,περιπου ενα μηνα απεκτησα αυτο το ομορφο κουκλι τον ροκυ,απο καποιο ιδιωτη οχι εκτροφεα,θελω να ρωτησω ποτε θα αρχισει να σηκωνει τα αυτακια του ,εχει γεννηθει 19/11/2009.ευχαριστω.:p
 

Attachments



mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Καλώς ήρθες. Είναι όντως γλύκας. Τα αυτάκια του δεν ξέρω να σου πω αν και πότε θα τα σηκώσει αλλά αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ, μάλλον στα θέματα υγείας, με αυτές τις λέξεις κλειδιά, κάτι θα σου βγάλει μέχρι να απαντήσει κάποιος που ξέρει. Επίσης, κάνε τον κόπο και διάβασε στο φόρουμ περί byb, γιατί ποτέ δεν παίρνουμε σκυλάκι από pet shop ή από ιδιώτη με την έννοια της δικιάς σας περίπτωσης. Να τον χαίρεσαι, είναι πανέμορφος και αν τελικά δεν σηκώσει τα αυτάκια του, να μην παραξενευτείς. Ασε που δεν πειράζει και καθόλου.
 
Last edited:




Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κουκλί είναι το μικρό!

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την ημέρα που γράφει? (14/02/2010). Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολυ μικρούλι για να είναι 3 μηνών (εκτός και αν είναι πιο παλιά).

Για αυτά που σου γράφει η Mareco αν θες δες εδώ:

Εμπειρίες από pet shops / bybs

PET- SHOPS - PUPPY MILLS

γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

Όσο για τα αυτιά, ο δικός μου που είναι ημίαιμο "λυκοσκυλοειδές" τα σήκωσε γύρω στους 4 μήνες. Αν και σε εκείνη την ηλικία μπορείς να δεις τα αυτιά τους να είναι πότε πάνω, πότε κάτω γιατί επηρεάζονται από την αλλαγή δοντιών.

Αν ψάξεις σε topics για κουτάβια Γερμανικά Ποιμενικά θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά όπως σου είπε και η Mareco να ξέρεις ότι μπορεί να μην τα σηκώσει και ποτέ (χωρίς να θεωρώ ότι είναι και κανένα σοβαρό θέμα για να σε απασχολεί).

Να σου ζήσει ο μικρός, καλή συμβίωση! :)
(και καλό διάβασμα ;) )
 




st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθες!

Ο δικος μου τα ανεβασε σταθερα μολις μπηκε στον 4ο μηνα!

Μεχρι εκεινο το διαστημα τα ανεβοκατεβαζουν!Ποτε το ενα,ποτε το αλλο,ποτε και τα δυο μαζι!

Ειναι η περιοδος που βγαζουν δοντια και σχηματιζεται και το κεφαλι τους!

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα απο το περας των 6 μηνων αν δεν τα εχει ανεβασει εχει καποιο προβλημα!

Γενικα φαινεται και με το ματι αν θα σηκωθει!Το βλεπεις και στο κοψιμο και απο την βαση του αυτιου πως σχηματιζεται σιγα σιγα!Πως ξαναπεφτει κτλ κτλ!

Καποια προσφατη φωτογραφια δεν εχεις?
 




LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
δεν πειραζει,μπορει να μην τα σηκωσει κιολας...ή μπορει να σηκωσει μονο το δεξι ή μπορει να σηκωσει μονο το αριστερο...τι σημασια εχει?:confused:
 


baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
δεν πειραζει,μπορει να μην τα σηκωσει κιολας...ή μπορει να σηκωσει μονο το δεξι ή μπορει να σηκωσει μονο το αριστερο...τι σημασια εχει?:confused:
Ο φίλος πιστευει οτι εχει καθαροαιμο γερμανικο ποιμενικο και γιαυτο το λογο "ανησυχει" για το ποτε θα σηκωθουν τα αυτακια του..δεν ειναι κακο να θελει να ειναι ο σκύλος του οπως προβλεπει το προτυπο της φυλής. Θα μου πεις βεβαια οτι αν τον ενδιεφερε η μορφολογια του σκυλου θα το επαιρνε απο σοβαρο εκτροφεα...συμφωνω!! Μπορει να μην ηξερε ο ανθρωπος..
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
Ο φίλος πιστευει οτι εχει καθαροαιμο γερμανικο ποιμενικο και γιαυτο το λογο "ανησυχει" για το ποτε θα σηκωθουν τα αυτακια του..
το τι πιστευεις εσυ οτι πιστευει ο φιλος δεν με ενδιαφερει,ειπα την γνωμη μου οπως την ειπαν και αλλοι παραπανω.....εαν εισαι δικηγορος του να ξερω να παω πασο....

δεν ειναι κακο να θελει να ειναι ο σκύλος του οπως προβλεπει το προτυπο της φυλής.
το τι ειναι κακο και τι οχι για μενα μπορει να διαφερει απο το τι ειναι κακο και τι οχι για σενα ,αν μου επιτρεπεις λοιπον να σου ξανατονισω οτι εξεφρασα την αποψη μου απλως δεν με ενδιαφερει να μου δικαιολογησεις τον/την a.kostas.

Θα μου πεις βεβαια οτι αν τον ενδιεφερε η μορφολογια του σκυλου θα το επαιρνε απο σοβαρο εκτροφεα...συμφωνω!! Μπορει να μην ηξερε ο ανθρωπος..
εγω δεν ειπα τιποτα ,μονος σου τα ειπες και μονος σου απαντας ,μηπως διαβαζεις και την σκεψη?
 




a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ναι και mentalist και δικηγορος ειμαι...χαχαχαχα χαλαρωσε ρε LUNA07 :)
Kυριοι ευχαριστω για τις απαντησεις σας,οσο για τα αυτακια ρωτησα απο περιεργεια,φυσικα και δεν εχω απαιτησεις να ειναι προτυπο φυλης,το πληρωσα μονο 300 ευρω γιατι το ειδα και το γουσταρα,ο κτυνιατρος παντως που το ειδε ειπε τα καλυτερα λογια,παντως σας ευχαριστω ,καλοπροαιρετους και μη.
 

Attachments



TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
να σου ζήσει!(με ή χωρίς σηκωμένα αυτιά):D:D:D

και εμένα μου φαίνεται πολύ πιο μικρό απο 3 μηνών.
Έτσι απο περιέργεια ...ο κτηνίατρος τι σου είπε για το κουτάβι;
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
...ο κτυνιατρος παντως που το ειδε ειπε τα καλυτερα λογια,παντως σας ευχαριστω ,καλοπροαιρετους και μη.
Χάριν συζήτησης, ο κτηνίατρος που λες, τι εννοείς σου είπε τα καλύτερα λόγια; Φαντάζομαι για την υγεία του γιατί μόνο γι' αυτό είναι αρμόδιος, εκτός ίσως εξαιρέσεων. Ολοι στο ευχόμαστε να χαίρει άκρας υγείας. Κατά τ' άλλα, όλα τα σχόλια που έλαβες ήταν καλοπροαίρετα. Δεν είδα κανένα "και μη"...
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.844
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981