Εγώ προσωπικά, δεν κάνω καφρίλες, επειδή τις κάνουν όλοι οι άλλοι.
Σιχαίνομαι να βλέπω κατουροχεσίματα, σε αθλητικούς χώρους, όπου αυτοί που αθλούνται ή παίζουν (βλέπε παιδικές χαρές) είναι βέβαιo ότι θα κυλιστούν και θα κάτσουν κατάχαμα. Το θεωρώ σιχαμερά αδιανόητο. Αν θέλουν οι ίδιοι οι αθλούμενοι, ή τα παιδάκια που εννοείται τα ξεβρακώνουν με καμάρι οι μανούλες τους να κάνουν τις ανάγκες τους εκεί που παίζουν, και εννοείται ότι τους φταίνε τα σκυλάκια που περνάνε απόξω, δικό τους πρόβλημα. Με γειά τους με χαρά τους.
Το ίδιο σιχαίνομαι βέβαια και τα πράσινα παρκάκια που παίζουν τα παιδάκια αμέριμνα, κάνοντας κουτρουβαλίσματα και λοιπές σιχασιές που κάνουν τα παιδάκια, χωρίς να σκεφτούν πόσο κατουροχεσμένο είναι εκείνο ακριβώς το ίδιο σημείο που ξαπλώνουν για να κάνουν παιχνιδάκια
Εγώ δεν πατάω καν εκεί. Τις ανάγκες μας, τις κάνουμε έξω έξω. Να μην χρειαστεί να πατήσω παραμέσα, για να τα μαζέψω!
Στην χιλιοκαταραμένη από όλους που τους πνίγει το δίκιο Ελλαδίτσα μας, καλά κάνουν οι νόμοι και απαγορεύουν στα σκυλιά μας να κινούνται εντώς πολλών περιοχών, που σε άλλες χώρες, γνωρίζω πολύ καλά ότι επιτρέπεται πανηγυρικά. Γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι ο Ελληνάρας, δεν θα έχει κάνει από την μέρα μηδέν, του κουταβιού στο σπίτι, όποια υποχρεωτική εκπαίδευση είναι απολύτως απαραίτητη, για να μπορεί το κακόμοιρο το σκυλάκι, να γνωρίζει που επιτρέπεται να σηκώσει το ποδαράκι και που όχι. Και εκτός αυτού, δεν θα έχει φροντίσει να τα έχει κάνει το σκυλάκι του οπωσδήποτε,
πριν αποφασίσει να το πάρει μαζί του για ψώνια. Οπότε είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες, το σκυλάκι να θελήσει να ανακουφιστεί. Εκεί που θα βρίσκεται. Ανάμεσα στα ρούχα, στα φαγητά, στις βιτρίνες. Και αν μου πείτε, οτι ο Ελληνάρας θα πεθάνει από την ντροπή του και θα φροντίσει να απολυμάνει το σημείο εκείνο, ώστε να το αφήσει πολύ καλύτερο απ' ότι πριν το "ατύχημα" (που δεν είναι ατύχημα), μπορεί και να πεθάνω από τα γέλια.
Λες
@bella_gr ότι αν αφήσεις λυτό το τσοπανόσκυλο, δεν θα γυρίσει. Θα γυρίσει όμως ΑΜΕΣΩΣ μόλις πάρει εντολή, μέσα στην παιδική χαρά αν μπει ενα παιδάκι και αρχίσει να τρέχει καταπάνω του; Είτε ο σκύλος στο παιδάκι (όχι για να το φάει, να το γκρεμίσει όμως από την ατσουμπαλοσύνη του, να το φοβήσει...), είτε το παιδάκι στον σκύλο; Θα γυρίσει ΑΜΕΣΩΣ μόλις πάρει εντολή, στα χαζά αυτά σκυλοπάρκα που αποζητάτε με λαχτάρα για κάποιο λόγο, αν μπει άλλος λυτός σκύλος, που θα έχει κι αυτός το ίδιο δικαίωμα, και γίνουν κορδέλες; Μη μου απαντήσεις "ναι".
Βάλε έναν ιμάντα στην τσοπάνα και πήγαινέ την να ξεδώσει στο κοντινότερο δασάκι/βουνάκι whatever. Πήγαινε στο Συγγρού, αφού είσαι Κηφισιά. Γιατί δεν πάτε εκεί; Ωραιότατα είναι. Αλλο που δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά, από τα επίσης κάμποσα λυτά, που θα θέλουν κι αυτά δικαιωματικά, να εκτονωθούν. Εφόσον ο σκύλος σου δεν είναι επιθετικός, προσαρμόσου σ' αυτά που μπορείς να του προσφέρεις. Οχι σε αυτά, που θα σου άρεσαν, αλλά δεν τα έχεις. Λέω εγώ!