περασαν κιολας τρια χρονια


Status
Κλειδωμένο θέμα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά ένα ένα ξεχωριστά..
Κατά κάποιο τρόπο ανήκω και εγώ σε όλα αυτά τα γεγονότα και τις στιγμές που περιέγραψε ο Λεωνίδας.
Καλώς η κακώς είμαστε άνθρωποι..και δενόμαστε.
Ναι δέθηκα με αυτά τα παιδιά παρότι δεν κάναμε παρέα..
Μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ το forum χωρίς την Κατερίνα, τον Denis, την Κορίνα, τον Λεωνίδα..,
μεγάλη απώλεια υπήρχε επίσης όταν έφυγε ο Μάκης και ο Αντώνης.
Δεν θέλω να φύγουνε και θα τους παρακαλούσα να μείνουνε.
Τους έχουμε όλοι ανάγκη.
Τι να πρωτοθυμηθώ για το τι με μάθανε..

Θα ήθελα να τους παρακαλέσω να το σκεφτούνε.
Άτομα με ήθος, αγάπη για τον σκύλο με αμείωτο ενδιαφέρον για το forum επί τόσα χρόνια.., τους οφείλουμε όλοι πολλά..!!!

Σας ευχαριστώ έναν για έναν προσωπικά για ότι με μάθατε!!!
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βρε παιδιά τι δεν έχω καταλάβει; Ο Denis θα επιστρέψει και θα συνεχίσει να γράφει. Ετσι δεν είναι; Γιατί μας ψυχοπλακώνετε έτσι; Απλώς θα ξεκουραστεί λίγο... :)
Εμενα μου φανηκε σαν αποχαιρετιστήριο το μηνυμα του denis.

The King is dead. Long live the King!
 


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να κρατήσω ένα low profile και να "βοηθήσω" με τις όποιες γνώσεις μου τον νέο ιδιοκτήτη σκύλου αυτό μεταφράζετε σε 711 μηνύματα. Αυτό έδωσα! Αυτό που πήρα από εσάς τα απλά μέλη δεν μετριέται, είναι ανεκτίμητο.

Φεύγω πικραμένη άλλα δεν μπορώ παρά να ευχηθώ σε αυτό που τόσα χρόνια αγάπησα, καλή συνέχεια.

Κορίνα Στεφάνου
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Ε τότε κριμα :( Ελπίζω να το ξανασκεφτεί γιατί έχουμε μαζευτεί πολλά στραβάδια και τον χρειαζόμαστε. Και τον Denis και όλους τους παλιούς που ξέρουν τι τους γίνεται. Αν πάλι είναι αμετάπιστος, ας τον αφήσουμε στην ησυχία του με ένα ευχαριστώ για όσα μας έμαθε :)
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλησπέρα και από μένα.

Τρία χρόνια υπηρέτησα την διεύθυνση αυτού του φόρουμ όσο καλύτερα μπορούσα. Τρια χρόνια θυσιάζοντας μεγάλο μέρος του ελευθέρου χρόνου μου ακόμα και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους φίλους και την οικογένεια μου για να είμαι εδώ όσο περισσότερο μπορούσα, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο βάζω και εγώ ένα λιθαράκι στην προώθηση της κυνοφιλιας.

Αισθανόμουν τυχερή που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε μια διαχείριση ενός φόρουμ που πραγματικά αγάπησα και ηλιθιωδως, όπως αποδειχτηκε στην πορεία, το ένιωσα δικό μου.

Μετά από 3 χρόνια λοιπόν και αφού η διαχείριση αυτού του φόρουμ, που τόσο πονέσαμε και στηρίξαμε, πήρε από εμένα, τον denis, την Lone Wolf, την Chloe και τον Sir-Erlic όσα χρειάζονταν, θεώρησε οτι πλεον ήμασταν επιζήμιοι για τα συμφέροντα της και μας ξεπούλησε εν μια νυκτι, φέρνοντας μας προ τετελεσμένων γεγονότων και αφού πρώτα είχε φροντίσει να «κλείσει» το στόμα του Denis για 2 μήνες.

Θλίβομαι από την υποκρισία των εγκωμίων για την δήθεν προσφορά μας. Το πόσο εκτιμήθηκε η προσφορά μας φάνηκε. Η διαχείριση δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Ελπίζω κανένας από όσους έχουν κληθεί να κάνουν τη δική μας δουλειά, στηρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους, να μην νιώσει ποτέ τόσο ΘΥΜΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ και ΑΔΕΙΟΣ όσο αισθανόμαστε εμείς τώρα.

Το μόνο παρήγορο αυτής της θλιβερής ιστορίας είναι ότι είχα την τύχη μέσα από αυτήν μου την ενασχόληση να γνωρίσω ανθρώπους που πραγματικά εκτίμησα όπως και επίσης να κάνω καλούς φίλους που θα συνεχίσουν να είναι στη ζωή μου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ.

Ελπίζω οι 7.845 που μου απέμειναν, αφού έπρεπε να διαγραφούν όλες οι δημοσιεύσεις μου από το sub της διαχείρισης για να μην υπάρχει κανένα στοιχειο που να αμαυρώνει την εικόνα των ιδιοκτητών του φόρουμ, να φανούν χρήσιμες. Είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου που με πόνο, πικρία και απίστευτη απογοήτευση αφήνω πίσω μου.

Καλή συνέχεια σε όλους σας.


Κατερίνα Σκαρβελάκη
 
Last edited:


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Εγώ, εκ μέρους της διαχείρισης του www.dogforum.gr, θα ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ROTTIE.

Εξίσου μεγάλο όπως και σε άλλα μέλη, που γράφουν ή όχι πια στο φόρουμ.Δε θα μπορούσα να "ζυγίσω" τα "ευχαριστώ" μου και να τα μοιράσω βάση post count ή ωρών on line, όπως έγραψα και πιο πάνω.

H συμμετοχή στο φόρουμ ποτέ δεν ήταν, ούτε και θα γίνει υποχρεωτική και είναι δωρεάν, όπως και η προσφορά ενός moderator.

Όπως είπαμε και στους νέους moderators, η θέση δεν αποτελεί "παράσημο", ούτε και "μόνιμη θέση εργασίας" και δεν θα πρέπει να την αντιληφθούν ως τέτοια.

Κανένας δε θα πρέπει να βάζει σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε θα έπρεπε να είναι σε πρώτη και ποτέ δε ζητήσαμε, ούτε και θα ζητήσουμε κάτι τέτοιο.

Τα φόρουμ, όπως και το παρόν, είναι ένας ζωντανός οργανισμός με την δική του νομοτέλεια.

Τα πρόσωπα αλλάζουν, οι δομές αλλάζουν, τα θέματα αλλάζουν.Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι στόχοι μας στα 4 χρόνια παραμένουν ίδιοι και είναι η ενημέρωση και τίποτε άλλο.

Ακόμα και στα τελευταία 3 χρόνια που είχαμε (και πιστεύω πως μπορεί και να συνεχίσουμε να έχουμε) κοντά μας και την ROTTIE ή κάποιον άλλο.

Πραγματικά, μακάρι να βρεθούν και κάι άλλοι με παρόμοια όρεξη να γράψουν, απαντώντας στα ερωτήματα ή γράφωντας τις απόψεις τους, χωρίς να θεωρήσουν ποτέ κάτι τέτοιο ως απαραίτητη προϋπόθεση ή επιτακτική ανάγκη, όπως η ROTTIE.

O λογαριασμός της, όπως και κάθε λογαριασμός στο www.dogforum.gr, θα είναι ενεργός και στην διάθεση της να τον χρησιμοποιήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί, ακριβώς όπως πριν.

Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά!
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το ένα χτυπημα μετά το άλλο.

Κορινα, δεν ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε και να συζητησουμε όπως με τον denis, αλλά μου εμαθες μεσα από τις δημοσιεύσεις σου καποια πραγματα πολυτιμα, τα οποια ακομα τα τηρω και τα σεβομαι.


Κατερινα, αν προσπαθησω να μιλησω για σενα και για οσα μου εμαθες, θα γραψω πολλες σελιδες.
Σε ευχαριστω για όλα, σε ευχαριστω που με εβαλες στη θεση μου τοσες φορες, που με συνέφερες όταν εβλεπες ότι ξεφευγω.

Θελω να ξερεις ότι με την Ηρα τα παμε πολύ καλα και αυτό είναι σε μεγαλο βαθμο δικο σου επιτευγμα.

Να σαι καλα ρε φιλενάδα! Θα μου λειψεις.
 




admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Μόνο μια παράκληση, οι γνώμες και οι απόψεις για την διαχείριση ας στέλνονται με π.μ. ή e-mail για να μην κλειδωθεί ένα θέμα που δεν πρέπει να έχει τέτοια εξέλιξη.

Όλες οι απόψεις σεβαστές, αρνητικές ή θετικές, με σφαιρική ή μονόπλευρη άποψη και πληροφόρηση.

Ευχαριστούμε πολύ!
 


Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Διάβασα με μεγάλη προσοχή τα παραπάνω!

...τα ξαναδιάβασα.... και τα ξαναδιάβασα!

Δεν κατάλαβα και ούτε μπόρώ να καταλάβω... μου δημιουργείται ένα τεράστιο ερωτηματικό!

Κι αυτό έχει να κάνει με την λέξη "πίκρα"!

Γιατί?

Για ποιον λόγο?

Τι δεν κατάλαβα που καταλάβατε όλοι οι υπόλοιποι προγράφοντες!

Παρακαλώ και ειλικρινά βοηθήστε με να καταλάβω!

Και θα παρακαλέσω μέχρι να καταλάβω να μην κλειδωθεί το νήμα γιατί είναι κρίμα το φόρουμ να χωριστεί στα δύο και να υπάρχουν δυο-τρεις καθυστερημένοι σαν κι εμένα που θα μείνουν να κοιτάνε όπως κοιτάει μια αγελάδα έναν αλεξιπτωτιστή... έχοντας μείνει με την απορία.
 




harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αγαπητοι μου φιλοι Σωτηρη και Γιαννη, αυτό νομιζω ότι μπορω να σας το εξηγησω εγω.

Μπορει να μην γνωριζω σχεδον τιποτα από σκυλια, γνωριζω όμως από διοικηση και στελεχωση μιας επιχειρησης.

Καποια στιγμη ερχεται η ωρα που η διοικηση κρίνει και αποφασιζει ότι ορισμενα παλια στελεχη εχουν κλεισει τον κυκλο τους και πρεπει να αντικατασταθούν με νεα που εχουν νεες ιδεες και οραματα.

Τα παλιά αυτά στελεχη εχουν δωσει επί χρονια την ψυχη τους για την επιχειρηση, την φτασανε εκει που είναι σημερα και με το δικιο τους αισθανονται αδικημενα, πουλημενα και πικραμενα.


ΥΓ. Το παραπανω ηταν απλά ένα παραδειγμα. Το φορουμ δεν είναι επιχειρηση.
 




Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Απλά αυτό που είπα μέσα στη διαχείριση σήμερα το πρωί.
Όταν κάποιος έχει δώσει την ψυχή του σε κάτι, δεν μπορεί παρά να πικραθεί όταν τον αντικαθιστούν μέσα σε μια νύχτα χωρίς πολλά-πολλά.
Είναι ανθρώπινο.
Δεν πειράχτηκα όσο ο Ντένις, η Κατερίνα και η Κορίνα γιατί απλώς δεν έχω δώσει τίποτα σε σχέση μ' αυτούς. Μόνο κόψε-ράψε στο φόρουμ ως moderator, και πάλι όχι όσο η Rottie κι ο Ντένις. Στη θέση τους πιθανότατα θα ένιωθα το ίδιο.
Τώρα νιώθω απέραντη στενοχώρια γιατί χωρίς αυτά τα μέλη το φόρουμ δε μου φαίνεται απλά φτωχότερο. Μου φαίνεται φτωχό.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα μέλη. Το φορουμ έχει πολλά διαμάντια.
Όπως είπε κι η αγαπημένη μου Κάτια, άνθρωποι είμαστε και δενόμαστε... τι να κάνουμε.
 


solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Ξερεις τι γινεται ομως εδω Αρη? Νομιζω (χωρις να θελω να τους κατηγορησω γι αυτο εννοειται) οτι τα μελη αυτα δεθηκαν παρα πολυ με αυτο που εκαναν σε σημειο να αισθανονται το φορουμ σπιτι τους, δικο τους, ιδιοκτησια τους (με την καλη εννοια). Ισως καπου στην πορεια και αφου αρκετο δεσιμο ειχε επελθει μεταξυ των μελων-moderators αλλα και γενικοτερα αυτων και του φορουμ ως ιδεα-τροπου ζωης, να εφυγε απο το μυαλο τους οτι ολο αυτο ηταν μια εθελοντικη προσφορα στο απροσωπο φορουμ, για την οποια δεν θα μπορουσαν να περιμενουν ποτε μια ανταμοιβη ή ενα ευχαριστω εμπρακτως, ειδικα απο μια απροσωπη διαχειριση.

Νομιζω οτι ολο αυτο προκληθηκε απο το πολυ μεγαλο δεσιμο που αφησαν τα μελη να επελθει μεταξυ αυτων και αυτου που υπηρετουσαν. Ισως το υπεραγαπησαν ολο αυτο και δεν το ελεγξαν με αποτελεσμα ξαφνικα ο αποχωρισμος να δημιουργησει μεγαλη πικρα και να αφησει την αισθηση προδοσιας
 


Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Εγώ κανένα από τα παιδιά δεν ξέρω (παρά μόνο φυσιογνωμικά την Κατερίνα που έχουμε πει 2 γεια και τον denis που έχουμε πει μισό).
Με κανέναν δεν έχω δεθεί.
Τίποτα δε μου στοιχίζει.
Τίποτα δε με πικραίνει.

ΑΛΛΑ
ΕΓΩ δεν κάθομαι σε ένα φόρουμ του οποίου ο ιδιοκτήτης θεωρεί τα δεξιά του χέρια (αυτούς που διέθεσαν, αν μη τί άλλο, ό,τι πιο πολύτιμο έχει κανείς στις μέρες μας ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ) τόσο αναλώσιμους.

Αν λοιπόν φέρεται έτσι στους διαχειριστές του που κάνουν 3 χρόνια τώρα όλη τη μαυρίλα, πείτε μου εσείς που απορείτε πώς μπορεί να περιμένω να φερθεί σε μένα που μια μέρα μπορεί να με διαγράψει επειδή έτσι του κάπνισε, ενώ "εγώ" στο μεταξύ μπορεί να έχω βάλει ένα μεγάλο κομμάτι στο να είναι αυτός ο χώρος αυτό που είναι σήμερα, μια πηγή πολύτιμων πληροφοριών.

Φασιστικές συμπεριφορές δεν ανέχομαι από κανέναν.

Μπορεί από σκυλιά να μην ξέρω πολλά, μπορεί να μην ξέρω πολλά ούτε και από διοίκηση και στελέχωση, αλλά στο χωριό μου εδώ πάνω έχουμε κάτι που το λένε ΜΠΕΣΑ!
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το ότι δεν έχει διαγραφεί κανείς 4 χρόνια τώρα δεν αποτελεί παράδειγμα και δείγμα γραφής;

Δεν διεγράφει κανένας και δεν θα διαγραφεί!

Οι όποιες απαγορεύσεις (ban) έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και λήγουν, κατόπιν το μέλος μπορεί να συμμετάσχει όπως πριν.

Αν υποπέσει σε παραβίαση κανονισμών απλά θα ξαναέχει ποινή.

Για τους ROTTIE, sir-elric, lone wolf δεν υπήρξε και μάλλον δε θα υπάρξει ποτέ απαγόρευση (ban), παρά μόνο αποφασίστηκε (από την διαχείριση) να μην είναι πλέον moderators.

Ο denis είναι σε απαγόρευση λόγο παραβίασης κανονισμών με το θέμα του Rottweiler subforum και μόλις λήξει η περίοδος απαγόρευσης θα μπορεί να συμμετέχει (όχι σαν moderator).

Όλα αυτά όχι επειδή κάτι έκαναν λάθος ή για κάποιο άλλο "σκοτεινό" λόγο, απλά γιατί εμείς νομίζουμε πως θα είναι καλύτερο για το φόρουμ και για τους ίδιους (αν και οι ίδιοι διαφώνησαν ξεκάθαρα και για τα 2 σημεία).
 


solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Φασιστικη η συμπεριφορα δεν ειναι καποιου που αποφασιζει για κατι που του ανηκει, εχει τη διαχειριση του και πανω απο ολα εσυ εχεις συμφωνησει γι αυτο, οταν εγινες μελος αυτης της κοινοτητας αποδεχομενη τους ορους συμμετοχης σε αυτην.
Μπορουμε ολοι να καταλαβουμε τα συναισθηματα που προκαλει αυτη η αποφαση αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να απαιτουμε καποια πραγματα οταν δεν μας εχει δωθει το δικαιωμα
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Να συμπληρώσω μόνο πως στην Chloe (που δεν ανέφερα παραπάνω) έγινε πρόταση να παραμείνει moderator, την οποία ευγενικά δεν αποδέχθηκε.

Όπως είπαμε και στην ίδια, κατανοούμε και το ίδιο θα κάναμε αν βρισκόμασταν στη θέση της.

Αυτά, για να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα (όσο το δυνατόν).
 


kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Ο λογος αποχωρησης σιγουρα ειναι πιο βαθυς και πιο σημαντικος. Δεν το γνωριζω αφου μεσα στο φορουμ δεν ξερω σχεδον κανενα προσωπικα εκτος του teobullmastiff(θοδωρη) και solco(γιαννη). Σιγουρα ο λογος δεν πρεπει να ειναι μονο οτι δεν ειναι πια moderators(που πολυ απλα σημαινει συντονιστης συζητησης). Το βεβαιο ειναι οτι τα μελη που αποχωρησανε εχουν βοηθησει πολυ αλλα θα βοηθουσανε ακομα περισσοτερο αν εμεναν. Aληθεια γιατι δεν πρεπει να γνωριζουμε ποιος ειναι ο admin;Σε ξενα φορουμ ειναι παντου ορατος.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.115
Μηνύματα
895.843
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981