περασαν κιολας τρια χρονια


Status
Κλειδωμένο θέμα


mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
και να συμπληρωσω,για να μην λεμε μονο τα ασχετα,οτι θεωρω μεγαλο κριμα την αποφαση των παιδιων και επισης αδυνατω να καταλαβω πληρως το γιατι..προσεφεραν πολλα στο φορουμ αναμφισβητητα ομως πιστευω ειχαν να προσφερουν πολλα ακομα σε πολλους!!οπως και να εχει εγω θελω να τους ευχαριστησω γιατι εξαιτιας τους (και πολλων αλλων φυσικα) εμαθα αρκετα πραγματα που με βοηθουν και θα με συνοδευουν στην καθημερινοτητα μου με το σκυλι μου!

θοδωρη ειναι και 4 το πρωι τι περιμενεις?????????
 
Last edited:


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Εμένα ξέχασες να ευχαριστήσεις εμένα! :D
(εντάξει δεν χρειάζεται να βρεις και λόγο! :maria:)
η χλοη? ποτε δεν την συμπαθησα, πολυ ζουζουνο κατασταση για τα μετρα μου. δεν πιστευα οτι ταιριαζε με την νοοτροπια. ποσο εξω επεσα ομως? πολυ, το καλητερο παιδι και εκοψε και τις πολλες ζουζουνιες.

πραγματικα το εχω διαβασει 5 φωρες και δεν μου φαινεται συγκινητικο. μια αποτιμηση 3 χρονων προσπαθειας μεσα απο τα ματια μου ειναι. Δεν περιμενα τετοια αντιδραση ποσο μαλλων να βραχει η γαλαζιο. τελικα αυτο το φορουμε συνεχιζει να με εκπλησει.

πολυ θα εχετε μπερδευτη με αυτα που επακολουθησαν του αρχικου μου ποστ! σε καποιους θα φαινονται χαζα-ανουσια =ενα φορουμ ειναι μωρε πως κανουν ετσι? καποιοι το βλεπουν ετσι ! καποιοι το ειδαν αλλιως ενα μεσο κυνολογικης ενημερωσης του απαίδευτου ελληνικου κοινου. εγω τους καταλαβαινω και τους συμμεριζομαι τωρα τους εκτιμω ακομα περισσοτερο.
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Πιστεύουμε πως αυτό είναι και το καταλληλότερο σημείο να κλείσει αυτό το νήμα, με τα λόγια του ανθρώπου που το άνοιξε.

Για ακόμα μία φορά να ξεκαθαρίσω πως για όλα τα μέλη που έγραψαν στο νήμα δεν υπάρχει κανένα παράπονο από μέρους μας, το αντίθετο, εκτίμηση για όσα προσέφεραν και για όσα θα συνεχίσουν να προσφέρουν με όποιο τρόπο εκείνοι επιλέξουν.

Το www.dogforum.gr θα βρίσκετε εδώ και οι λογαριασμοί όλων θα είναι ενεργοί για όποια χρήση εκείνοι επιθυμούν.

Πάντα κάποια μέλη θα γράφουν περισσότερο, κάποια λιγότερο, μερικοί θα μας τιμούν με την παρουσία τους καθημερινά, άλλοι σπανιότερα, μερικά μέλη θα είναι και moderators, οι υπόλοιποι όχι.

Όλοι είναι και θα είναι μέλη του www.dogforum.gr με ίσα δικαιώματα και οι moderators με κάπως περισσότερες υποχρεώσεις, που όταν δεν θα τους επιτρέπουν οι συνθήκες θα τις περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και την προσφορά τους!
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981