τι θα ζητούσατε απο το τέλειο Pet shop


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
το delivery θα σας βοηθούσε?σας εξυπηρετούνε τα τοπικά σας καταστήματα ή απλά αγοράζετε από eshop?
Ναι πάρα πολύ. Το θεωρώ απαραίτητο για ένα πετ σοπ..υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι που ψωνίζουν για τα ζώα τους, δεν θα πλησιάσουν ποτέ e shop και χρειάζονται αυτή την υπηρεσία.
Και γενικά άλλο να ψωνιζεις από πραγματικό κατάστημα και άλλο απο ιντερνετικό.
 


11 Ιουνίου 2016
5
5
32
λαρισα
www.maxpetshop.gr
ζούμε σε μια εποχή που το συμφέρον του καταστηματάρχη έχει ταυτιστεί με το συμφέρον του καταναλωτή,όποια επιχείρηση δεν το καταννοήσει απλά δεν θα επιβιώσει(εξαιρούνται τα μονοπώλια).ο λόγος ειναι απλός,μέσω του ιντερνετ όλη η αγορά ειναι μια γειτονιά και αυτό κανει πολύ ευκολο να μάθεις αν κάποιος σου λέει ψέματα ή σου δίνει μη ποιοτικό προιόν.
(πχ πώς θα νοιώσεις όταν αγοράζεις μια τροφή και μετά κοιτάξεις στο ιντερνετ και δεις μεγάλη διαφορά τιμής ή οτι είναι μη ποιοτική,σιγουρα νοίωθεις προδομένος).

Παρακαλώ μην προτρέχετε με αρνητική προδιάθεση διότι.
  • Σταματησαμε την αρχική συμφωνία του καταστήματος που ήταν franchise για τον κύριο λόγο να μπορούμε να φέρουμε όποιες τροφές θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να πιέσουμε/πείσουμε κάποιον πως η τάδε τροφή ειναι η καλύτερη.
  • ήδη στο φυσικό κατάστημα έχουμε τιμές χαμηλότερες απο τον φθηνότερο στο skroutz.(παρόλου που κάνει το κατάστημα μη βιώσιμο,ειδικά στην αρχή που είναι μικρή η κίνηση).
  • όπως μιλάμε σε αυτό το φόρουμ έτσι μιλάμε και με ανθρώπους έξω(στον πραγματικο κόσμο!) για να μας πουν την γνώμη τους για ποια τροφή προτιμούν.(για να φέρουμε αυτη που προτιμούν...όχι να τους πείσουμε για κάτι άλλο).
  • μιλάμε με προμηθευτές εσωτερικού από πολύ γνωστή μαρκα (rc),ενώ έχουμε αρκετά χρήματα για μεγαλες παραγγελίες δεν μας δίνει καθόλου καλές τιμές(δίνει όμως σημαίες και αφίσες!).και κατευθείαν αναζητούμε κοντινά από το εργοστάσιο της γαλλίας να φέρουμε με εισαγωγή από κατάστημα pet εκεί.(φυσικά ο έλληνας πάλι πληρωνει ακριβότερα...).

το συμφέρων μας ταυτίζεται με του ανθρώπου που θα επιλέξει να αγοράσει από εμάς.
θέλουμε να μην έχουμε ζωντανά σε κλουβιά γιατί δεν αισθανόμαστε όμορφα,όπως και πολλοί απο εσάς.(χάνουμε κέρδος όμως,pet shop...χωρίς Pet!σαν ανέκδοτο ακούγεται!)
θέλουμε να είμαστε οι φθηνότεροι για να ξαναέρθεις!
θέλουμε να έχουμε πολλές τροφές/αξεσουάρ για να ξαναέρθεις και μάλιστα να μας προτείνεις και σε άλλους...χωρίς να φοβάσαι πως θα εκτεθείς!

φιλικά
Μαρία Κρίκκη
 
  • Like
Reactions: Elrandir and Orilis


bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Συμφωνώ μαζι σου.το θεμα ειναι οτι δεν πραγματοποιούνται ποτε τα θελω των πελατών.τωρα όλο αυτο ειναι για να σε τραβήξει.....ωωωωωωωω τι ωραία ένα μαγαζί που με ρωτάει τι θελω.....και οταν πας εκει ξανά τα ιδια...παρε αυτη την τροφή ειναι απο της καλύτερες........κλπ κλπ κλπ.......
Δεν συμφωνώ...στο πετ σοπ της γειτονιάς μου πολλές φορές οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί όταν ρωτάω για ένα προιόν μου λένε 'α αυτό το φέραμε γιατί μας το πρότειναν κάτι πελάτες'. Τις προάλλες μάλιστα που πήγα, συζητούσαν με μία κυρία για barf. Τους έδειχνε αυτή την συσκευασία που είχε πάρει από ένα άλλο πετ σοπ και η κοπέλα που δούλευε εκείνη την στιγμή ενδιαφέρθηκε να μάθει τι και πως. Είναι θετικό στοιχείο, να ξέρει ο πωλητής τι ψάχνει ο πελάτης. Εξάλλου, μόνο κέρδος θα επιφέρει να ικανοποιείς τις ανάγκες των πελατών σου. Εννοείται ότι θα σου προωθήσουν τα προιόντα τους με κάθε τρόπο, δουλειά τους είναι, αλλά στην κρίση μας είναι να αποφασίσουμε τι θα αγοράσουμε. Αν δεν με ικανοποιούν αυτά που μου πλασάρουν ή ο τρόπος τους απλά δεν ξαναπάω.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Μία πρόταση, αν θέλετε την ακούτε. Όχι μόνο να μην έχετε ζώα σε κλουβιά αλλά ούτε και με παραγγελία να δίνετε ..Ο ευαισθητοποιημένος αγοραστής αν δει ότι συνεργάζεστε με puppy mills δεν θα σας προτιμήσει. Και αν δεν γνωρίζετε τι είναι τα puppy mills ενημερωθείτε. Ως άνθρωπος του χώρου πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα.
Και δεν είναι ανέκδοτο. Όλο και περισσότεροι δεν ψωνίζουν από πετ σοπ που έχουν κλουβιά. Ανέκδοτο και μάλιστα μαύρο είναι αυτοί που το κάνουν.
 


theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
α)να μην πουλιούνται ζωα
β)να υπαρχει η στοιχειωδης γνωση καποιων σκυλιων ανα ρατσα
γ)να υπαρχει ποικιλια και όχι απλα τροφη,κολαρο,παιχνιδια
υπαρχουν και πραγματα για τη ζεστη , για το κρυο , διαφορετικα ειδη για στηθολουρα και λουρια κτλ..πραγματα που υπαρχουν σε ξενα eshop και στην ελλαδα δεν τα ξερουν καν.
δ)να υπαρχει eshop
ε)να ξερω ότι αν ερθω στο μαγαζι θα βρω αυτό που θελω και ότι δεν θα με ζαλισει ο πωλητης πχ για να παρω κατι άλλο προσπαθώντας να με πεισει ότι θα μου κανει τη δουλεια καλυτερα από αυτό που θελω.
2 πραγματα που εχω αντιμετωπισει σε πετ σοπ και δεν μου αρεσαν
α) να τους λεω θελω σιτρονελα και να μη ξερει καν τι είναι.να μου λεει κατσε να παρω τον προμηθευτη να τον ρωτησω
β)να θελω στηθολουρο που πιανει στα ποδια (αναλυση στα γρηγορα είναι αυτή) και να προσπαθει να μου πουλησει σαμαρι κανονικο προσπαθώντας να με πεισει ότι αν το τραβάω με το σαμαρι το σκυλι σταματάει κατευθείαν.
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
1)Ενα καλο κ ευχρηστο eshop (θα μπορουσα να δωσω παραδειγματα) ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που επισκεφτηκα φυσικο καταστημα,το σημαντικοτερο ολων θεωρω ειναι το eshop
2)ποικιλια,στα παντα,να μπορω να βρισκω ανα πασα στιγμη αυτο που ψαχνω,γιατι αμα αναγκαστω να συνδυασω καταστηματα στο επομενο που θα κοιταξω δε θα κοιταξω μονο αυτο που ψαχνω την συγκεκριμενη στιγμη,θα ψαξω τα παντα να εχω μια ιδεα τι παιζει κ αμα με συμφερει καλυτερα εννοειτε θα προτιμησω τον επομενο
3)ποιοτικα προιοντα,απο τροφες μεχρι κολλαρα κ απο κομπους μεχρι βρακια
4)α)να κανετε παραδοσεις σε ολη την χωρα (εγω ας πουμε μετακινουμε πολυ) β) να μπορω να σας πληρωσω ποικιλοτροπως,κ αντικαταβολη κ καρτα κ paypal κ τα παντα (πχ οταν βλεπω πληρωμη ΜΟΝΟ με τραπεζικη καταθεση σταματαω επιτοπου,πολυ απλα γιατι εμενα μπορει να μου ρθει να παραγγειλω στις 3 το πρωι,πρεπει να μπορω να το κανω,δεν ειναι δυνατον να τρεχω στην τραπεζα) κ γ)εαν οχι δωρεαν μεταφορικα τοτε νορμαλ ποσα,ειναι γελοιο να φερνω απο Κρητη ή Θεσσαλονικη ακομη κ απο εξωτερικο με δωρεαν μεταφορικα κ καποια πετσοπς να με χρεωνουν 12 ευρω μεταφορικα
5)φυσικα κ να μπορω να προμηθευτω φαρμακα κ αντιπαρασιτικα,κ παλι θα αποφυγω να συνδυασω καταστηματα
6)καταρτισμενο εξυπηρετικο κ ευγενικο προσωπικο.
 


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
Καλησπέρα Μαρία και καλές δουλειές εύχομαι!

Φαντάζομαι πως για τον πελάτη το τέλειο κατάστημα είναι αυτό που έχει ότι ο πελάτης επιθυμεί και μπορεί να το έχει όποτε θέλει, ακόμα και στην πόρτα του, το συντομότερο δυνατόν και στην μικρότερη δυνατή τιμή.

Το τέλειο κατάστημα για τον πελάτη σίγουρα δεν είναι το τέλειο κατάστημα για τον καταστηματάρχη και το αντίθετο. Όπου, κάποιος από τους δύο νομίζει το αντίθετο είναι από άγνοια και... τώρα μπορεί να μην το καταλαβαίνει, θα το καταλάβει όμως "μετά" (κατά πάσα πιθανότητα).

Το σημαντικό είναι να βρεις εσύ που μπορείς να είσαι καλύτερη και ανταγωνιστικότερη από αυτούς (και δεν είναι μόνο τα 5-6 καταστήματα που βρίσκεις στο skroutz):

http://www.petsite.gr/

http://www.petmania.gr/

http://www.pets-friends.gr/

http://www.zoomall.gr/

http://www.aboutpets.gr/

http://www.petpanic.gr/

http://www.e-dog.gr/

http://www.zooarea.gr/

http://www.drpet.gr/

http://www.savidis-pet.gr/

http://www.ydatinos-kosmos.gr/

http://petstory.eu/

http://agrotikistegi.gr/

https://www.gatoskilo.gr/

http://www.stratouspetshop.gr/

http://www.shopet.gr/

http://www.petheartshop.gr/

http://www.birdmarket.gr/

http://onlinepet.gr/

http://www.palaskas-katoikidio.gr/

https://www.webpetshop.gr/

http://www.petshopsnoopy.gr/

http://www.karderines.gr/shop/index.php?route=common/home

http://www.aristocats.gr/

https://petoclock.gr/

http://www.petlovershop.gr/

http://kivotos-petshop.blogspot.gr/

http://kitt-n-pupp.gr/

http://www.fish-petplanet.com/

http://www.zoopolis.gr/products6.php?lang=1&wh=3&trig=2

http://www.deliverypetshop.gr/

http://www.catsanddogs.gr/

http://www.petito.gr/

http://www.petstop.gr/

http://petopolis.gr/

http://www.petshug.gr/

http://www.feeders.gr/

http://www.quiko.gr/

http://www.amazonios.gr/

http://www.epet.gr/

http://petlifestyle.gr/

http://www.pet-amigos.gr/

http://www.pet-shopping.gr/

http://petstreasure.gr/

http://www.mypetfriend.gr/

http://www.papakyrigiakispetshop.4tyshop.gr/

http://www.abbyspaws.gr/

http://www.petinterest.gr/

http://petmanos.gr/

http://petlove.gr/

https://www.ifoliatoutsino.gr/

http://www.petlinda.gr/

http://www.petcorner.com.gr/

http://www.epets.gr/index.php?lang=el

http://www.petzone.gr/

www.petfish.gr

https://partyanimals.gr/

http://www.chaniapetworld.gr/

http://www.crazycatlady.com.gr/

http://petbull-sport.gr/

http://www.pet-center.gr/index.html

http://petneeds.gr/

http://www.petland-store.com/

http://www.petsamolis.gr/

http://www.petin.gr/

http://www.mypet-stores.gr/

http://www.petshop4u.gr/

http://www.petclick.gr/

http://www.pet-tails.gr/

http://eshopkatoikidio.gr/

http://www.pet4u.gr

...και πάρα πολλούς ακόμα, συν τα "ξένα" pet shops που εξυπηρετούν Ελλάδα, όπως:

http://www.zooplus.gr/

http://www.zoofast.gr/

...και άλλα, μα και το amazon ή το ebay ακόμα.

Αν προσθέσουμε στην "εξίσωση" τους εισαγωγείς που δραστηριοποιούνται και στην λιανική, ακόμα και με e-shops (τροφών και άλλων ειδών), των καταστημάτων BARF (που πλέον δεν είναι και λίγα και διαθέτουν ένα βασικό προϊόν... την τροφή), των κτηνιάτρων που έχουν τροφές και είδη pet (και online) και των "παντοδύναμων" super markets που κατέχουν ποσοστό άνω του 50% στις πωλήσεις τροφών σκύλου και γάτας (και πλέον μπαίνουν δυναμικά και στο e-commerce)... Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι "ρόδινα".

Προσωπικά, είμαι της άποψης πως δεν θα πρέπει να αναλωθείς στο να βρεις που μπορείς να υπερτερήσεις όλων αυτών. Είναι από ανέφικτο ως εξαιρετικά δύσκολο... Θα πρέπει να βρεις πως μπορείς να "αρπάξεις" ένα κομμάτι αυτής της "πίτας" ικανό να σε διατηρεί στο "παιχνίδι" και να σου προσφέρει και κάποιο εισόδημα/κέρδος.

...και πάλι, Καλή Επιτυχία!
 






d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Να Barfάρει.. Το είπαμε; Να έχει τους καταψύκτες του και να συνεργάζεται με δύο τουλάχιστον εταιρείες BARF, ώστε να μπορεί κανείς να πετάγεται για την τροφή της εβδομάδας, γλιτώνοντας την αγορά καταψύκτη..
 
  • Like
Reactions: maria krikki MAXPET


Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
35
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά θέλω να έχει σωστές συνεργασίες με τις μεταφορικές εταιρείες.
Έχω σταματήσει να παραγγέλνω από αρκετά καταστήματα, λόγω κακών συνεργασιών με μεταφορικές, αφού τα πράγματά μου καθυστερούσαν υπερβολικά πολύ.
 
  • Like
Reactions: maria krikki MAXPET


11 Ιουνίου 2016
5
5
32
λαρισα
www.maxpetshop.gr
Έχουμε Μεγάλη δυσκολία με τις μεταφορικές μας.Δεν Άναφερομαι σε κούριερ, αλλά δέματα μεγάλα.έχουμε βρεθεί με πολύ αγενείς Οδηγούς, με ανθρώπους που δεν μιλάνε καλά την γλώσσα μας ,με αδιαφορία(αφήνουν δέματα στο πεζοδρόμιο κάτω, χωρίς να κάνουν 3 βήματα να μπούνε στον ισόγειο χώρο του πελάτη).Και γενικά αν είχατε πολύ καλή εμπειρία από κάποιες εταιρίες μεταφορών θα θέλαμε να μας το πείτε.είτε εδώ είτε σε pm.
Επίσης επειδή το eshop μας είναι στην κατάσταση της κατασκευής αν θεωρείται κάποιο site πολύ καλό ή αντίστοιχα κακό , θα εκτιμούσαμε πολύ την βοήθεια σας για να μην κάνουμε τα λάθη που υπάρχουν ήδη και μας δυσκολεύουν στις Αγορές μας.
Σας ευχαριστούμε ήδη Πάρα πολύ γιατί μας βοηθάτε στην πιο δύσκολη φάση που είναι η αρχή του εγχειρήματος.
 


myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κοίτα, όλα τα e-shop που έχω δει σε γενικές γραμμές την ίδια δομή έχουν, λίγες οι διαφορές. Αυτό όμως που δε μου άρεσε σε πολλά είναι ότι δεν αναφέρουν ποια πράγματα είναι σε έλλειψη ή ανοίγεις πχ εκεί που λέει παιχνίδια και δεν έχει τίποτα.
 


Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
35
Κοίτα, όλα τα e-shop που έχω δει σε γενικές γραμμές την ίδια δομή έχουν, λίγες οι διαφορές. Αυτό όμως που δε μου άρεσε σε πολλά είναι ότι δεν αναφέρουν ποια πράγματα είναι σε έλλειψη ή ανοίγεις πχ εκεί που λέει παιχνίδια και δεν έχει τίποτα.
Ή, να συμπληρώσω, ξεχνούν να αναφέρουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως, για παράδειγμα, ότι το παιχνίδι που φαίνεται στην εικόνα βγαίνει και σε άλλα χρώματα, για τα οποία, όμως, δεν υπάρχει επιλογή. Έχω παραγγείλει παιχνίδι που απεικονιζόταν σε μπλε χρώμα, νομίζοντας ότι μόνο σε αυτό βγαίνει, το οποίο εν τέλει μου ήρθε σε ροζ.
 


johnklik

New Member
28 Μαρτίου 2022
1
0
35
Φιλική εξυπηρέτηση και κατανόηση και ποιότητα. Αγόρασα για παράδειγμα τροφή για το σκύλο μου από το dealbay.gr, έμεινα πολύ ευχαριστημένος