Aγορά sarpei από PET SHOP


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΣΚΙΛΑΚΙ ΤΟ ΠΕΤ ΣΟΠ ΘΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΚΛΥΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
Όλα τα περί pet shops, puppy mills κτλ καλά, αλλά τι σχέση έχουν με το θάνατο του κουταβιού σου?

Το κουτάβι σου ήταν υγιέστατο όταν το πήγες στον γιατρό για τον επαναληπτικό εμβολιασμό. Ο κτηνίατρος κάνει το εμβόλιο στο κουτάβι και το ζώο καταλήγει μέσα σε λίγα λεπτά.

Γιατί ευθύνεται το pet shop για το θάνατο του κουταβιού σου για να απαιτήσεις αποζημίωση/αντικατάσταση και όχι ο κτηνίατρος που δεν αντέδρασε άμεσα όταν είδε ότι το κουτάβι ελάχιστη ώρα μετά το εμβολιασμό κατέρρευσε?
 
Last edited:




skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
TON ΠΗΡΑ 500 ΕΥΡΩ.........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΜΟΘ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ........ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΖΗΝ??
 




skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .....ΣΕ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΦΙΓΜΟΥΣ...ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΠΤ......ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟ..ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ.........ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΒΙΟΨΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η νεκροψία θα δείξει....
αλλά μην ξαναπάρεις σκυλάκι απο πέτσοπ
και πές το και σε άλλους

ακόμα κι αν τελικά δεν έφταιγε η προέλευση του σκύλου για το τραγικό γεγονός του θανάτου του
 


MIKY

Active Member
13 Ιανουαρίου 2011
43
0
edessa
Μπορει να παρουσιασει αλλεργια κ σε επαναληπτικο εμβολιο.
Το ξερω γιατι μου συναιβει πριν 1 μηνα. Ενω το εμβολιο το ιδιο το καναμε κ περυσι, αυτη τη φορα μετα περιπου δυο ωρες απο το εμβολιο αρχισε να πρηζεται η μουσουδα μονο απο τη μια πλευρα, μετα κ απο την αλλη κ σε λιγη ωρα ειχε πρηστει ολο το κεφαλι του.
παντως κ μενα παραξενο μου φανηκε αλλα ο κτηνιατρος μου ειπε οτι συμβαινει.
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου, αλλά δεν έχει καμία σχέση η αγορά του από το pet shop με την (πιθανολογώ) αλλεργική αντίδραση/ πνευμονικό οίδημα που προκλήθηκε μετά τον εμβολιασμό και οδήγησε στο θάνατο του.
Προφανως ή εστω πιθανοτατα.
Γι αυτο και το θεμα πρεπει να βγει απο το περιφημο τοπικ "εμπειριες απο πετ σοπς".

Το ιδιο ισως και τα ποστ με δυσπλασια απο πετ σοπ, μια και καταληξαμε οτι ειναι πολυγονιδιακο και πολυπαραγοντικο θεμα.

Το ιδιο και (αν υπαρχουν) προβληματα χαρακτηρα σε κουταβια απο πετ σοπ. Πώς μπορει να διαγνωσει με ασφαλεια καποιος ενα προβλημα χαρακτηρα σε κουταβι?