BARF - Τι ταϊζουμε και τι όχι


Status
Κλειδωμένο θέμα


Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
50
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
golden πιστεύω ότι αποτελέσματα σε σχέση με το μάδημα θα δεις από εδώ και πέρα... έχεις πέσει και σε εποχή με αυξημένο μάδημα έτσι και αλλιώς...

Εγώ η διαφορά που είδα νωρίτερα (περίπου στο 1 μήνα) επειδή τον έκανα μπάνιο για έκθεση είναι το γυάλισμα του τριχώματος! Στην κυριολεξία γυάλιζε!!
 




golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Μαλλον οχι οσο συχνα θα επρεπε,δεν βρισκω σαρδελιτσες εδω,ολο μεγαλα ψαρια εχει..του δινω ομως καψουλες με λαδι σολωμου.Θα ψαξω ομως μηπως βρω σε κονσερβα.
Μεγαλα ψαρια μπορουμε να δωσουμε? Τα φοβαμαι λιγο τα κοκκαλα απο τα μεγαλα ψαρια..
 


BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μα δεν νομίζω και να συμφέρει το μεγάλο ψάρι, οικονομικά εννοώ. Ψάξε μήπως βρεις γόπες που είναι φτηνά.
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Πιστεψε με,ειναι παμφθηνα...εχει φαγκρι με 2 ευρω το κιλο..Απλα τα φοβαμαι γιατι πορωνεται με το ψαρι και δεν πολυμασαει.Το μονο που με προβληματιζει ειναι τα κοκκαλα.
Manogr,εχεις δικιο για την ζεστη και ειναι πρωτη φορα που βρισκεται σε τετοιες ''extreme'' θερμοκρασιες και για τοσο καιρο.Το σκεφτηκα και εγω,αλλα αντι εστω να σταθεροποιηθει καπως το μαδημα,εχει ξεφυγει τελειως..Για την γυαλαδα δεν το συζηταμε,τον εκανα μπανιο σημερα και λαμποκοπαει.:D
 


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Αν φοβάσαι για το κόκκαλο, φιλετάρισε το ψάρι και δεν θα έχεις κανένα ενδοιασμό....
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
,αν και δεν ειδα διαφορα στο τριχωμα(μιλαμε για απιστευτα τρελλο μαδημα,το χειροτερο στα χρονικα...),τα αυτια του πλεον δεν γεμιζουν βρωμια και δεν χρειαζονται καθαρισμα καθε τρεις και λιγο και η ανασα ειναι αρκετα καλη.
Συνεχιζουμε και βλεπουμε λοιπον..
Χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω, τις περισσότερες ώρες ζει σε κλιματιζόμενο χώρο έτσι δεν είναι; Άρα το μάδημα δεν είναι από την απίστευτη ζέστη που έχετε εκεί. Μήπως όντως του λείπει κάτι σημαντικό στην διατροφή του ;
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ναι,αλλα δεν τα εχουμε και στο φουλ,ειμαστε με ελαφρια ρουχα στο σπιτι,δεν αντεχω γενικως τον κλιματισμο και προσπαθω να μην εχουμε κρυο..Δεν ξερω,θα δω πως παει,θα αυξησω και λιγο το ψαρι οπως ειπαν τα παιδια και βλεπουμε..
Αυτη η φωτογραφια ειναι πριν 3 βδομαδες,ειχα κανενα πενταημερο να τον βουρτσισω(μεγα λαθος) και ολο αυτο το μαλλι ΔΕΝ ειναι με καποια βουρτσα τυπου furminator,αλλα με απλη slicker..Tυφλα να 'χουν τα προβατα..
Τωρα δειχνει λιγο να ειναι ελαφρως καλυτερα,αλλα σιγουρα τον βουρτσιζω πιο συχνα.
 

Attachments







golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Αlexia,ευχαριστω για την πληροφορια,θα κανω ενα ψαξιμο σχετικα με τα ψαρια που κυκλοφορουν στην αγορα εδω..
Bigbilly και 'μενα μου φανηκε υπερβολικο,το μονο που με καθυσηχαζει λιγο,ειναι οτι γενικα το τριχωμα του δεν ειναι θαμπο η αγριο,το αντιθετο μαλιστα.Τι να πω..
 




thanos_megara

Active Member
28 Μαϊου 2012
32
0
Μέγαρα
Καλημέρα στο forum. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και ειδικά τον χρήστη Biggbilly που μου άνοιξε τα μάτια στο θέμα της BARF και ο σκύλος μου απλά "πετάει". Θα ήθελα όμως να μου πείτε 1 συμβουλή. Δεν μου τρώει τον πολτό που του φτιάχνω με τα λαχανικά.....! Ξέρετε κανά κολπάκι ώστε να τον ξεγελάσω και να τα φάει? (Του ρίχνω 1 κουταλιά σε κάθε γεύμα). Ευχαριστώ και πάλι! :)
 




lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Κόκκαλα αρνίσια ωμά κάνει να δίνουμε?μου τα έδωσε ο κρεοπώλης
,τα εχω βάλει στην κατάψυξη αλλά φοβάμαι να του τα δώσω μην τυχόν σπάσουν σε μικρά κομμάτια
 




lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
κρέας έχουν ελάχιστο..είναι τα κόκκαλα του ποδιού..δεν ξέρω αν έχει σημασία..
 


maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
του δικου μου του δινω μπουτια κοτοπουλο .εκεινο το μυτερο σα βελονα που εχει μεσα πρεπει να το βγαζω? το κατασπαραζει αλλα φοβαμαι η αληθεια ειναι. οσο για τα λαχανικα του βαζω αρκετο σε πολτο μαζι με γιαουρτι και μια κουταλια λαδι .του βαζω και μυρωδικα ,δεντρολιβανο ,δυοσμο ,βασιλικο κλπ.αμ πως ....τετοιες γκουρμεδιες ουτε για μας δε κανω.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα