Kαλησπέρα και καλώς σας βρήκα!


Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την ευχάριστη αυτή διαδικτυακή παρέα που εδώ και μια εβδομάδα εχει εμπλουτίσει τις γνώσεις για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Ποτέ δεν είχα την τύχη να έχω ενα σκύλο παρόλο που τα υπεραγαπώ , λίγο οι σπουδές μου το πηγαινε-ελα απο την επαρχία μετα το εξωτερικό , όλα αυτα αποτέλεσαν τροχοπέδη στην αποκτηση. Τους τελευταίους δύο μήνες αυτή η ανάγκη που είχα ήρθε πάλι στην επιφάνεια ,οταν περπατώντας στο δρόμο είδα απο κοντά ενα Presa Canario. Πραγματικά ερωτεύτηκα την κίνηση του, τον τρόπο που με κοίταξε και άρχισα να ψάχνω πληροφορίες σε σχέση με την ράτσα κ όσα θα πρέπει να ξέρω πριν το αποκτήσω. Νομίζω οτι θα πρέπει να μάθω μερικα πραγματάκια ακόμα πριν απευθυνθώ σε ενα εκτροφέα. Εδώ έρχεστε εσείς να μου πείτε τη γνώμη σας να με ρωτήσετε καποια πράγματα που μέσα από την εμπειρία σας ξέρετε οτι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανατροφή ενός σκυλιού. Έιναι κατι που θέλω παρα πολύ αλλά πρέπει να το ψάξω οσο το δυνατον περισσότερο γιατί πολλές φορές στη ζωη πρέπει και να μπορείς.
Μακάρι να πάνε όλα κατευχήν και να γίνω μέλος αυτής της παρέας που τόσο μου αρέσει.
 


milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Καλως ορισες στην παρεα..Καλο διαβασμα αν και πιστευω οτι εισαι σε καλο δρομο..

Ειχες παλιοτερες εμπειριες με σκυλους;;Τα πρεσα δεν ειναι και ευκολα σκυλια..
 




Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Αχαχαχ , καλως σε βρήκα superman!
Oχι δεν είχα ποτέ δικό μου , είχαμε οταν είμουν μικρό παιδί ενα Γ.Ποιμενικό στην οικογένεια. Ναι , αυτό διάβασα και εγω δεν είναι ευκόλα καθόλου τουλάχιστον έχω όρεξη και χρόνο να του αφιερώσω αν έρθει η ώρα!
 












Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Έιμαι σίγουρος ότι αξίζει και θα κάνω ότι είπες φιλε Σουπερμαν. Θα ψάξω όσο δυνατον περισσότερο. Παρατήρησα ομως με λύπη μου ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει σε τι εποχή ζούμε.. και στο τέλος σου λένε εγώ δεν το κάνω για τα λεφτα. Τελος πάντων δεν θέλω να ξεφυγω απο το τοπικ ούτε να βάλω ταμπέλες παντου υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματίες.