Pandora - Undine (Black Labrador Retriever)


Tintail

Member
16 Νοεμβρίου 2010
24
0
Αθήνα
smilepleasephotography.blogspot.com
Ταυτοτητα Σκυλου
Ονομα: Pandora
Επισημο ονομα: Undine
Ηλικια: 6 ετων
Γενος: Θυλη
Φυλη: Labrador Retriever
Καθαροαιμο: Ναι
Χωρα προελευσης/εκτροφης: Αγγλια
Υψος (απο ακρωμιο): 55εκ
Βαρος: 35 κ.
Κυρια ασχολια: Σκυλι θεραπειας (κ εννιοτε νταντα!)


pandora-1-5..jpg
Η Πανδωρα ηρθε στην ζωη μας πριν εναν μηνα περιπου και την αλλαξε μονο προς το καλυτερο!
Το σκυλι αυτο ειναι Labrador μεσα και εξω. Ο,τι εχετε διαβασει για τα Labrador, ε αυτο το σκυλι τα εχει.
Εκτος απο τα εξωτερικα χαρακτηριστικα της φυλης της (για τα οποια μου ειπαν ειναι και βραβευμενη σε εκθεσεις), το σημαντικο σε αυτο το σκυλι ειναι ο χαρακτηρας της.

Καλοκαρδη, υπομονετικη, ανεκτικη, ζωηρη, ανθρωποκεντρικη, ειναι μονο μερικες απο τις λεξεις που την περιγραφουν.
Δεν της πηρε πανω απο μια εβδομαδα να δεθει μαζι μας και να γινουμε "οι ανθρωποι της". Οταν μετα απο 3 εβδομαδες επισκεφθηκαμε τον (υπεροχο ανθρωπο) εκτροφεα της, εκεινη εμεινε κολλημενη επανω μας... ειμαστε πλεον η οικογενεια της :)

Αν εχετε διαβασει οτι τα Labrador ειναι σκυλια για οικογενεια, τοτε ορθως διαβασατε. Η Πανδωρα ειναι μελος της οικογενειας και το ξερει. Λατρευει να περναει χρονο μαζι μας, ακομα και αν απλα καθεται στα ποδια μας. Ειναι η σκια μου, ουτε δυο βηματα στην τουαλετα δεν κανω χωρις την Πανδωρα... Αν με χασει μεσα στο σπιτι, ψαχνει να με βρει και φωτιζεται η φατσα της!

Αν διαβασατε οτι τα Labrador ειναι σκυλια για παιδια, παλι ορθως διαβασατε. Οταν της πω "που ειναι τα παιδια σου?" φευγει σφαιρα να τα βρει (τα δικα μου παιδια οχι τα κουταβια της!).
Το μεσημερι ξερει τι ωρα παμε να παρουμε τα παιδια απο το σχολειο, ξερει ακομα και τον δρομο και στηνεται μπροστα απο την καγκελοπορτα και περιμενει να ανοιξει!

Συνηθως την περικυκλωνουν παιδακια απο ολο το συγκροτημα αλλα εκεινη απλα καθεται και αφηνει 40 χερια να την χαιδευουν ταυτοχρονα!!

Παρολο που ποτε δεν θα πιστοποιηθει στην Ελλαδα, η Πανδωρα εκπληρωνει ενα ρολο που χιλιαδες σκυλια της ρατσας της εκπληρωνουν στον υπολοιπο κοσμο: ειναι συντροφος δυο παιδιων με ειδικες αναγκες... ενα σκυλι θεραπειας δηλαδη. Παει παντου μαζι μας (εφ'οσον επιτρεπονται σκυλια) ακομα και στην θεραπεια των παιδιων οπου τους περιμενει υπομονετικα επανω να τελιωσουν.
pandorakids2..jpg

pandorakids1..jpg
Σελιδες θα μπορουσα να γραφω για να εκθειαζω την κυρια μας, που μπορει να κοντευει τα 7, ομως εχει καρδια κουταβιου!! Σας αφηνω ομως με μερικες φωτογραφιες της...

pandora-1-7..jpg
Ειχα πολλα σκυλια στην ζωη μου, μια μεγαλη ποικιλια απο ρατσες (κανις, Χασκυ, Γιαπωνεζικο Σπιτζ, Πομερανιαν, Μπομπτεηλ, Σναουζερ, Τσοου Τσοου, Σιχ Τζου) αλλα οσο χρονια και να ζησω, τελικα παντα Labrador θα επιλεγω *agapoylas*

pandora-1-14..jpg
 












fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλημέρα να σας ζήσει είναι πολύ όμορφη......και πολύ ωραία παρουσίαση!!!Να χαίρεσαι όλη την οικογενειά σου...:p
 




Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ελιωσα με τις φώτο!
Μια σύμβουλή φρόντισε σε λίγο καιρό να υιοθετήσεις ένα επόμενο κουτάβι Λαμπραντόρ. Τι θα γίνει αν φύγει η Πανδώρα απο φυσικό γήρας;
Εξαιρετική παρουσίαση!
Εκπληκτικό! Τωρα πρόσεξα πόσο καιρο την έχετε! Πως σας συνήθισε και δέθηκε μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα; Ήταν αναμενόμενο αυτο απο την εκπαίδευση της να δεθει τοσο γρήγορα;
Για μενα αυτα τα σκυλιά όπως και η Μέη της Αννα-Μεη (το Λαμπραντος της σχολής σκύλων οδηγων τυφλών) είναι ιστορικά σκυλιά. Εργάζονται 24 ωρες το 24ωρο και πριν "φύγουν" αφήνουν σημαντικό έργο!
Μπραβο!Χιλια Μπράβο!:)
 


Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Γλυκιά μου! Τα ματάκια της ειναι γουρλωμένα σε συνεχη επαγρύπνησει! Μη της ξεφύγει τίποτα! :) Αυτο είναι σκύλος και συναίσθημα!
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Off topic: Εκπληκτικές, καλλιτεχνικές φωτό !!! Ειδικά αυτές με τα πιτσιρίκια σου !!! Πως τις καταφέρατε; Είσαι φωτογράφος;
 


Tintail

Member
16 Νοεμβρίου 2010
24
0
Αθήνα
smilepleasephotography.blogspot.com
Μια σύμβουλή φρόντισε σε λίγο καιρό να υιοθετήσεις ένα επόμενο κουτάβι Λαμπραντόρ. Τι θα γίνει αν φύγει η Πανδώρα απο φυσικό γήρας;
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τπ φοβαμαι αυτο!! Ουτε να το σκεφτω δεν θελω. :(
Πιστευω ομως οτι εχουμε ακομα πολλα χρονια αγαπης με την PadPad Μας :)

Πως σας συνήθισε και δέθηκε μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα;
Γενικα τα Labrador ειναι ευπροσαρμοστα σκυλια...επισης θελω να πιστευω οτι την λουσαμε με τοση αγαπη, χαδια και αγκαλιες, που μας αγαπησε :) Τα σκυλια εχουν απιστευτο ενστικτο, ξερουν ποιος τα αγαπαει και εμεις την αγαπαμε σαν παιδι μας. Ηταν σαν το κομματι του παζλ που ελειπε απο την ζωη μας, ταιριαξε απολυτα με τους ρυθμους μας και τον τροπο ζωης μας.... ακομα δεν το πιστευω οτι δεθηκε τοσο αρμονικα, λες και ηταν παντα στην ζωη μας!!
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Δυστυχώς δεν μπορώ να το δω από το γραφείο. Στο σπίτι όμως οπωσδήποτε :)
 


Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Συγνωμη αλλα αυτες ειναι επαγγελματικές! Κριμα που δεν προσφέρεσαι και εκτος Αττικης! :)
 


ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Τι καταπληκτικο σκυλι! Ποσο εκφραστικο και αγαπησιαρικο! Και η ιστορια σας με εκανε να ανατριχιασω!! Να τη χαιρεστε για πολλα χρονια.

Εχουμε και διαγωνισμο που τρεχει, με θεμα την εκφραση των συναισθηματων του σκυλου. Πρεπει οπωσδηποτε να παρετε μερος.
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.840
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU