petphoto.gr - professional pet photography


Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μια & το υλικό του πρώτου thread με την παρουσίαση της φωτογραφικής δουλειάς μου έχει καταστραφεί, λόγω ασυμβατότητας με το νέο template, –έπειτα από συζήτηση με τον @admin σβήστηκε–, αποφάσισα να δημιουργήσω ένα νέο.

Η αγάπη μου για τη φωτογραφία ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία –για τα ζώα & τη φύση, βασικά, από τότε που θυμάμαι την ύπαρξή μου–… έτσι αποφάσισα να ενώσω/συνδυάσω αυτές τις δύο αγάπες, δημιουργώντας το 2011 το www.petphoto.gr (και στο facebook). Στις φωτογραφίες μου, πρωταρχικό στόχο έχει η αποτύπωση των συναισθημάτων & του χαρακτήρα κάθε «μοντέλου» μου (καθαρόαιμης ή μη φυλής)-, όπως & η ουσιαστική σχέση ιδιοκτήτη-κατοικίδιου – απλά, καθημερινά πράγματα, δηλ., που μοιραζόμαστε με τους 4ποδους συντρόφους μας.
Συνεργάζομαι με περιοδικά, καλύπτω κυνολογικά events, εκθέσεις μορφολογίας, εξετάσεις εργασίας & αγώνες, ενώ συνεργάζομαι & με ιδιώτες (σχολές εκπαίδευσης σκύλων, fashion blogs, pet friendly hotels, κτηνιάτρους & συγκεκριμένα pet shops). Ανά καιρούς δε λείπει & η εθελοντική προσφορά σε ψυχές που ψάχνουν σπίτι.

Τέλος, θέλω να σημειώσω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που στην Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογοι συνάδελφοι –παλαιότεροι, καθώς & νέοι–, όπως οι: Ειρήνη Αναδιώτη (@Xotikouli), Γιώτα Μπουραντά, Λουκάς Χαψής, Κυριάκος Κονταδάκης, Χρυσηίδα Τσιμπλούλη, Ελπίδα Ισμαήλ, που γνωρίζω προσωπικά, καθώς & αρκετοί άλλοι που ασχολούνται & με την άγρια ελληνική φύση –την οποία επίσης λατρεύω– & κάνουν φωτογραφικά… θαύματα! Άνθρωποι με δημιουργικότητα & έμπνευση είναι πάντα πολύτιμοι στο χώρο μας. :)

Για εμένα η φωτογραφία είναι σα… συνταγή, για να πετύχει, οι πρώτες ύλες πρέπει να είναι: αγάπη, φαντασία, ματιά, δημιουργικότητα & τεχνική αποτύπωσης.
“Photography is not how it looks like, but how it feels like…”
“Dogs have a way of finding the people who need them, filling an emptiness we don’t even know we have.”
:)

Δε θα κουράσω άλλο με λόγια, σε αυτό το thread θα παρουσιάζω πότε-πότε στιγμές από τη δουλειά μου, από διάφορες χρονιές & χώρες.

Enjoy :)









































...
:love:
 








ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
ετσι ευχεται καλημερα ο κοσμος-νανοιγει το ματι.:coffee:
τις φωτογραφιες του ατζιλιτοστιβου από ψηλα πως τις τράβηξες;
 
  • Like
Reactions: GRDANE and Natassa